![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:07:08
|
|
|
|
TinaV*
|
Hvala nageljček... Je blo lepo res,ampak sem rekla enkrat in konec... ...no ja saj bomo vidli kak bo naprej se...ati hoce se vec Tudi jaz sem se marsicesa naucla tu gor,prav vesela sem da sem se pridruzila ampak malo pozno sicer... a ze veste kaj mate nageljček al ostane
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:09:31
|
|
|
|
Barbara111
|
trezika v nedeljo mi je umrla babica v sredo smo imeli pogreb v Križevcih pri Ljutomeru.Drugače pa s tavečjim delat naloge ,učenje ,služba ta mali pa se čuti prikrajšanega.Groza ,če pa je taki hitri tempo ,da za vse ni niti časa.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:12:01
|
|
|
|
trezika
|
Ja malo neki že imava nagledano, ampak še nič konkretnega. Vozek v bistvu tako dobiva (ampak takšnega kot si ga bova izbrala ), omaro sva že kupla, cote dobiva naslednji teden, nekaj bova seveda vseeno dokupla, pa jajčko tudi dobiva (na posojo ), posteljico tut dobiva (še tisto, v kateri je moj dragi spal )...ja, se vidi, da ima dragi 2 leti starega bratranca...vse se je ohranilo...hvalabogu seveda No, določene stvari bo seveda treba dokupit. Morn si v kratkem naredit seznam... Koliko si pa stara, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:12:10
|
|
|
|
nageljček
|
Ja vem ful vsi služijo na račun nosečnic.Jaz bom šla.Na otroka sva ful dolgo čakala (3leta) in sva sedaj res nepopisno srečna - verjamem da smo vse.Ampak po tak dolgem čakanju, mi teh 70eur ni žal dati.Pa upam da me ne bo kera narobe razumela.Ampak stara sem že 30let in ni preveč dobro kazalo. Imela pa bova sineka.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:12:29
|
|
|
|
TinaV*
|
nageljček to glede vozekov mi je pa poznano...7 mesecev sem komplicirala predno sva ga kupla....moj nasvet glede previjalne...jaz je nimam pa niti si ne nameravam kupiti... jaz pravim ko grem kam rajsi vzamem ono previjalno podlogo,ker mize itak v avto nemrem dat pa s sabo nesti je pa to odlocitev vsake posameznice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:14:37
|
|
|
|
nageljček
|
Vem da je noro ampak midva bova vse kupila.Bo pa potem počakalo drugega - upam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:15:37
|
|
|
|
TinaV*
|
potem sva pa ze dve taki....midva sva cisto popolnoma vse kupla...zapravla full ampak mi niti enega evra ni zal...za svojega dam vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:16:08
|
|
|
|
trezika
|
nageljček potem pa si ti zaslužiš še posebej velike čestitke saj veš kako pravijo, da upanje umre zadnje,ne? Midva pa za spol ne bova spraševala, se bova pustila preseneti. barbara moje sožalje...pa vidim, da imate res dokaj pestro... no, lepo da si le malo pokukala k nam bodoča mami glede previjalne sva si pa kr na istem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:17:08
|
|
|
|
nageljček
|
Se bom morala posloviti.Moj je prišel domu,...Se vam pa še 100 % javim jutri. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:18:23
|
|
|
|
trezika
|
Ja, saj vaju čist razumem, meni bi tut blo ful v veselje vse nabavljat, sam kaj ko pa so mi že vse ponudili, pa vem, da so stvari res lepo ohranjene, po trgovinah pa vse tako drago...no, če ne bi imele te možnosti, pa bi seveda tudi midva marsikaj morala nabavit. Sam se mi zdi noro, da bi vse to kupovala, če pa v bistvu že mam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:18:42
|
|
|
|
TinaV*
|
tako je trezika res si zasluzi velikeeeeeee cestitke ... nageljček pazi nase pa javi se nam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:19:10
|
|
|
|
trezika
|
nageljček, ja zdaj se boš že morala redno javljat in poročat kako in kaj nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:21:31
|
|
|
|
TinaV*
|
ja mas prav trezika,zakaj bi zapravljala ce se da dobiti,pa se staro ni pa lepo ocuvano... meni je prijateljica ponujala da mi da neke cotke ampak poslusaj to...kao ko preraste naj dam nazaj ces da da naprej,pa se placat bi mogla.... ko sem pa to cula sem v smeh bruhnila pa rekla hvala ampak ne hvala nevem jaz pac rada kompliciram,pa cem vse novo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:25:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nageljček trezika a že kaj razmišlajš o nakupu opreme?Jaz sem z vozekov napravila diplomo in se nazadnje odločila za Jane slalom pro strata.Sedaj pa nevem kak dale s previjalno ? Pozdravljena, nageljček! Jaz imam tudi tak voziček-oranžno rjavega in sem super zadovoljna. Z mojim se kar puliva, keri ga bo vozil. Aja, je 3 tedne star. Previjalno mam pa jaz kar na pisalni mizi. Moj je naredil malo povišice na nogicah, da se ni treba pregloboko sklanjat (še posebej njemu, ki je malo večji), v BC pa sva kupila podlago za 15 eur. Jaz ti priporočami podlago 80x80 in ne tiste ozke, če imaš le plac.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:25:21
|
|
|
|
TinaV*
|
Nic,grem tudi jaz pocasi v postlo,zaj komaj vidim da je ze 22.30 kriz me boli ko ,prevec smo delali danes...kaj ces ce sem htela met vse urejeno tak da jutri zacnem pripravljat torbe,zase pa za lepo spite pa se citamo zjutraj ob kavici ... NOCKA vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:26:07
|
|
|
|
trezika
|
eh, saj tako pa js tudi ne bi vzela cot, da bi morala potem ves čas pazit nanje, plačam jih pa tako v trgovini tut lahko, pa so pol moje...kaka fora ej...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:27:49
|
|
|
|
trezika
|
ooo, dober večer meta. Ti je le uspelo priti malo za rač. Ja saj maš prav, treba se je tut malo znajti.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:30:12
|
|
|
|
trezika
|
ja nič...grem js tut počasi spat...kdaj sem že to rekla, zdaj pa je ura kar naenkrat pol enajst...nočko punce
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:31:16
|
|
|
|
meta21
|
Vse tiste, ki še niste vzele paketa oz. denarja od države... Sem že parkrat napisala pa bom še enkrat, ker marsikdo ne ve-poleg možnosti a, b, in e ter seveda denarja, se lahko PO ISTI CENI kupi vse izdeleke iz paketov. To je prednost pred e-paketom, ker moraš zbrat točno do centa. Midva sva vzela denar in kupila v prosti prodaji tisto, kar nama je bilo všeč (posteljico, banjico, plenice, higienski komplet, nekaj cotik...). Nakup opraviš tukaj: http://www.recinko.si/products.php
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:32:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami meni je prijateljica ponujala da mi da neke cotke ampak poslusaj to...kao ko preraste naj dam nazaj ces da da naprej,pa se placat bi mogla.... ko sem pa to cula sem v smeh bruhnila pa rekla hvala ampak ne hvala nevem jaz pac rada kompliciram,pa cem vse novo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 22:33:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ooo, dober večer meta. Ti je le uspelo priti malo za rač. Ja saj maš prav, treba se je tut malo znajti. Ja, čeprav je tak dobro izpadlo, da moj že pobira naročila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 7:19:45
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobro jutrooo vsem .. Najprej,ena za vse,da se lazje prebudimo ...potem pa zacnemo.... kako ste spale? jaz odlicno...po dolgem casu niti enkrat nisem sla na wc...vauuu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 7:51:36
|
|
|
|
TinaV*
|
joj joj joj kak dolgo spite....razumem mamice ampak ...no saj prav,jaz nisem mogla vec ...pa se tak lepo sem naspana,ne morem verjeti...tako za malo vas zapuscam...se grem oblect(ker jutranja kava se pri nas v pizami pije),pa k frizerju.... vem da bo spet trajalo to vsaj 2 uri,ufffffff mu morem recti danes naj pohiti ker se mi ne da tak dugo sedeti pa niti ne morem vec...predolgo sem cakala...sicer mam pa to v krvi da vse taaaaaaaaaak dugo cakam ... se slismo pozneje pa- pa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 10:03:32
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! madona, sem rabla zaj dobre pol ure, da sem prebrala vse, kaj ste včeraj pisale. fajn. bodoča mami, hvala za kavo, še je danes nisem pila, sem na čaju- moje grlo katastrofa. zato me včeraj nič ni blo na računalniku več, ker me moj ni spusta iz postele, mi je lepo čaj nosil v postelo. saj gnes se pa vseeno že malo boljše počutim, vsaj skašljam se lahko kolko tolko. saj to nemre vplivati na , ta prehlad, če maš tisti suhi kašelj, ki boli v pljučih??? ve kera??? nageljček, dobrodošla med nami, zaj pa nas le pridno prebiraj in se pridružuj čvekom, mislim da smo kar pridne zadnje cajte. barbara, ti pa se res že dolgo nisi oglasila. lepo da nisi pozabla na nas- saj me na tebe tudi nesmo!!! pa moje sožalje. vete kaj jaz morem gnes kuhati?? špinačo!!! delala in jedla sem jo 1 krat v življenju, in sem pozabla kak se dela. kaj ma kera pri roki hiter recept- saj ven da je enostavno samo saj vete, če 1 krat v življenju to kuhaš in takrat 1.ješ, pač pozabiš
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 10:06:59
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Kje se potepate? Smo bli prej skoraj dve uri brez elektrike Kakšna muka, ko nisem mogla nič naredit...no, zdaj sn pa vas prišla na hitro pozdravit, pol pa grem sesat, cote prat, sušit,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.