|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
29.9.2008 19:34:44   
trezika
Čer! Midva mava pa dans malo čistilne akcijeuser posted image  Zdaj je šel pa bratu v spodnji štuk rač. neki popravlat, js pa mam čas za vasuser posted image user posted image
Ja meni je tut zadnjič med ful pomagal ko me je grlo tak gredo peklo, se mi zdi da sn bla prej ok kot pa dragi, ki je septolete lizaluser posted image user posted image  Karamelnega mleka pa še nisn pila, sam če je res tk fejst sladko pol mi verjetno ne bi blo ok.
Aja, deja, v sredo se pa mogoče vidiva kje v ormožuuser posted image  Js bom tut letala okol, kr sem samo jutri še študentkauser posted image user posted image  od srede dalje pa brezposelnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.9.2008 19:49:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Js bom tut letala okol, kr sem samo jutri še študentkauser posted image user posted image  od srede dalje pa brezposelna

Jaz tudiuser posted image . me je kar panika, bom prvič v življenju na zavodu in brezposelnauser posted image  oh kako se to čudno čuje!

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.9.2008 20:50:33   
trezika
Meni je že zdaj slabo ko vem koliko lavfarije me čaka v sredo... user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste vse ostale dans? Štrajkate?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.9.2008 20:51:17   
Anonimen
dober večer user posted image

mene pa zanima, če gre katera 13.10.2008 v materinsko šolo na ptuj?pa če bo imela katera svojga user posted image  zraven?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.9.2008 21:50:26   
meta21
ojla!

kako smo? nosečke še v enem kosu al je že kaj novega? nimam časa brat za nazaj...

lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.9.2008 7:44:01   
petra *k
dobro jutro!
jaz sem včere kar v postelo pobegnila. naredla sem si čaj z medom in limono, tak ko si svetovala, bodoča mami, sicer nemrem rečti, da je že kaj pomagalo, si pa ga zato delam še zaj enkrat. saj nobeno zdravilo skoro ne prime v prvo, ne??user posted image

deja, karamelnega mleka pa še tudi jaz nesem pila, niti ga nevem nareti. ker ko nesem bla noseča, te sem tak vzela neko tableto al septoleto, zaj pa pač ne upam.

aja, evo še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

meta, vse še smo 2 v 1 tak ko smo ble. kak pa sta vidva z lovrom?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.9.2008 8:18:35   
Anonimen
dobro jutro!

no anej je v vrtcu, kavo sem tudi že spila in sem že v službi( samo še danes)user posted image . ju3 pa na zavod, kar ne morem verjet.
nič grem delat!
papa

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.9.2008 9:05:07   
trezika
Jutro! Dans sn pa spala kot že dolgo ne...ne vem, kaj mi je blo včeraj, da sn bla čist out in sn spala od pol desetih pa do zdajuser posted image user posted image  Zdaj pa grem neki pojest pol pa šibam v ormož. Ko pridem pa nazaj pa lahk nadaljujem s pospravljanjemuser posted image  Kuha pa dans taščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.9.2008 10:54:48   
Anonimen
trezika kam greš ju3 najprej? jaz letim na občino delavsko knjigo rihtat, potem pa na zavod.
lahko bi se ju3 dobile na kavici, jaz moram zrihtat te zadeve in bom mela čas za kavo.
Tak da punce evo sem dala predlog za kavo! ju3 , v ormožu, ob?h
Koliko se vas pridruži?

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.9.2008 11:42:46   
petra *k
lahko se dobimo jutri na kavi, uro rečta vidvi, deja pa trezika, kda bota zrihtale.
tatly, ti boš mela čas,ne? pa ada, morrak, bodoča mami se javte, če mate čas, bi blo fajn. zaj sem ziher kero vun spustla opet.user posted image ( brez zamere)
samo jaz vam povem, da dopoldan nemam avta, tak da bi blo fajn če bi se al negi tu doble, al pa me kera pobere.

rečte uro pa gostilno

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.9.2008 11:59:09   
tatly
hoj..kak ste???jutri?ja mam cas samo dopoldan ker mama popoldan prvo posvetovalnico pol pa prvo torto za naso pupouser posted image ji jo bo dedi kupil!!!
deja saj vec ne dojim ker mam cist malo mleka

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.9.2008 13:03:29   
petra *k
tatly, kako posvetovalnico mata to? pri dr. kolariču?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.9.2008 13:18:38   
Anonimen
ne morem rečt ure, ker res ne vem kako dolgo kaj trajauser posted image zmente se pa se bom probala po vas ravnat. aja petra pa suza gre z mano. 

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.9.2008 13:40:56   
petra *k
aja? kaj pa te gre v ormož?
okoli kekih sploh vidvi mislita priti v ormož, trezika pa deja? pa če mata 1 uro da to rešita...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.9.2008 13:50:29   
trezika
Ja bi blo fajn če bi se doble na kavi...Js bom ob osmih že v ormožu kr bi rada vse čimprej rešla, zna pa bit jutr gužva, vsaj takrat je bla ful, ko si je moj to rihtal. Deja, js grem najprej na občino po knjižico, pol v papirnico po tisti obrazec za zavarovanje, pa na zavod, pa pol si zavarovanje zrihtat pa mislim da bom šla še na socialno, če res ne bo gužve.Tak da bi mogla bit do desetih, najkasneje do enajstih konec. Petra te lahk poberem z avtom, ni blema.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.9.2008 14:01:25   
Anonimen
jaz sem mislila biti okrog pol 9-9 v ormožu. upam, da res ne bo gužveuser posted image
trezika kaj greš pa na socialno? če nisem preveč radovednauser posted image
petra, suza gre mami darilo kupit.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.9.2008 15:38:44   
trezika
Na socialno grem prošnjo vložit...če bojo dali kaj penezovuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.9.2008 16:06:25   
petra *k
se pravi, da bi okoli 10h, al pozneje?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.9.2008 16:26:54   
trezika
Mislim, da bi šlo ob desetih. Če bom pa kaj fejst zamujala pa bom ti petra javla, tk mam tvojo telefonsko. Za kje pa bi se zmenle?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.9.2008 16:59:57   
Anonimen
ok, se strinjam, če se zavleče te petra pokličemo!

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.9.2008 17:22:00   
petra *k
ej, ki pa bi se zmenle??? jaz bom še tatly pozvala, samo rečte ki bi se dobli.
pa vse ostale se javte, kak pa kaj, če vam odgovarja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.9.2008 18:07:26   
tatly
kam pa??kako bo vreme jutri?da vem ce lahko moj mali snicl pride polek.,..al bo mela kera male zraven

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.9.2008 18:10:54   
petra *k
jaz nem nič predlagala, kje bi se doble, ker pravim, da nemam avta, pa da nemrem peš dale kak tu do time al do fištravca, tatly kak si ti s prevozom??

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.9.2008 18:24:19   
tatly
jaz...petra me bo ze moj pelo ce p bo tak pa se po tebe pridema....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.9.2008 18:39:54   
petra *k
ne, nesem zato mislila da bi vidva mogla po mene hoditi, samo če nemaš prevoza, maš ti tudi daleč do mene oz do fištravca al time

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.