![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.9.2008 20:56:14
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Js sn že nazaj... Pa še vedno sama Moj je na šihtu, majo že cel dan inventuro pa mislim da jo bojo meli še lepo v noč...bom mogla it sama spat Najprej nekaj za ado: Leta pridejo in grejo, nič ne obstoji v življenju, zato svoj čas izkoristi v sreči, zdravju in veselju!!!!! Vse najboljše!!! Vidim, da niste nekaj fejst čvekale...Ja vikend je bil, pa trgatve in tako dalje Js grem jutri dopoldan še v grozdje oziroma grem bolj za varuško...saj to mi je kul. Deja upam da je Anej že vredu Bodoča mami si pa res nekam dolgo čakala s pripravami če bi blo vse po moje bi mela že dans vse zrihtano Pa kje je še marec. A pupiko boste meli? Lepo lepo. Kaj pa ime? Aja se mi zdi da si ti tista ki je bolj skrivnostna glede imena ne? petra upam, da s tio uživata kar se le da
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.9.2008 21:13:32
|
|
|
|
TinaV*
|
Dober vecer! Ja trezika se malo pa izdam ime ...oz ko pride nasa pikica na svet...ime mama ampak ga ne izdava Eh saj bi jaz ze tudi vse uredla ko sem vidla + na testu ampak ce se mi vse cotke pa vse takooo dopade da bi tega mela zaj ze prevec zato sem se odlocila oz sva se skupaj odlocla da bova bolj proti koncu vse pripravila,ampak sma malo predolgo cakala...sicer pa saj je zaj ze tudi vse ...pa se jutri par stvari operem,ker nimam danes vec kje susiti ... Ja se pa res vidi,da so trgatve,pa vreme cudno,pa se vikend in slabo pisemo...vse povrsti Upam da bomo jutri aktivnejse ...kaj se cvekanja tice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.9.2008 22:10:50
|
|
|
|
TinaV*
|
Drage moje cas je za spanje...vas zapuscam za danes....lepo spanckajte...oz kolikor se pac da in slismo se zjutraj ob kavici... NOCKA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 7:38:54
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!! pa vam jaz danes postrežem z . jaz se včeraj nisem več oglasla, ker sma z mojim ko je prišel domu s tekme, najprej šla na obisk k jegovemu ati, ko pa sma prišla domu, sma se spravla počivat. in sem tak spala do 7, to se že dugo dugo ni zgodlo . te pa sma ob 8h gledala en dober filma na kanalu, pa sem opet zaspala. kak je že za kavo???
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 7:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! No jaz bom danes spet doma na bolniški, še nekak ne upam aneja v vrtec pelat, ker je včeraj spet nekaj bruhal. pa nebi rada, da se glih nalezehjo od njega . no včeraj se dolgo nobena oglasila in sem šla spat. kar se pa kavice tiče pa sem jaz cel teden brez avta dopoldan, tak da do15h sigurno ne morem nikamor.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 9:18:17
|
|
|
|
TinaV*
|
Lepo pozdravljene..oz dobro jutro zaspankam Pa res je blo vceraj tiho tu,nedelja pa tak ko sem rekla ze ...danes je ze malo boljse Tak sem jezna da se mi mesa,moj je so vjutro v sluzbo...od takrat pa nemrem vrat vhodnih zaklenit...nemrem niti v trgovino,komaj cakam da pride majster da to resi,ker bom pop kak sem lacna komaj se enega resis te ze kaj drugega napade...a fora je da so vrata stara 2 leti..cccc vse zanic Kaj pa bo danes za kosilo? oz kaj bomo kuhale? jaz nimam pojma se... pa se za vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 10:10:25
|
|
|
|
petra *k
|
jaz pa prehlajena, nevem ki sem pobrala, grlo mam otečeno, tak da si grem hitro zaj čaj skuham.zaj sem hodla na csd, sem mogla še neke papire nesti za porodniško, pa tak kot sem jaz, sem opet en papir pozabla, in morem v sredo še enkrat iti. bodoča mami, jaz sem glih mojega zaj po tel spraševala, kaj boma gnes jedla, ker sem tak brez idej, pa ni mi za meso. ker tudi on ni mel nobenega predloga, sem rekla, da boma jedla fižolovo pakl župo pa palačinke. nem komplicirala, ker mi ni za jesti nič posebnega. upam da bo zadovolen,(no ziher bi mu bol pasalo meso) drugače pa naj gre k prosniki jest, je tak
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 10:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj kuhati? to je vedno problem, ha. jaz bom danes naredla nek krompirov zos ali nekaj takega so nam ostala pečena rebra od včeraj in jih je treba pojet. se vidi da nas ni bilo vseh doma tak da nebom nekaj posebnega kuhala. petra jaz tudi večkrat palačinke naredim ko se mi ne da nekaj druga pocat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 10:55:39
|
|
|
|
TinaV*
|
Deja jaz pridem kar k vam na kosilo ker mam fuuuuuuuuuuuuul rada zos krompirov ,za meso mi je pa vseeno,se boljse ce ga ni ker pokvari okus...hihihi...sicer jem meso pa vse ampak polek zosa ne rabim drugo ko kruh... mi bomo pa prvo vrata popravli,te pa bomo razmisljali kaj kuhat...je pa res problem,,edino sreco mam da moj vse je,pa da komaj vecer domu pride...12 ur dela ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 12:48:22
|
|
|
|
TinaV*
|
Pupe naj vam povem kak sem vesela,koncno lahko zaklenem vrata...hehe nikam nisem mogla iti...kljucenca je bla zanic...nekdo se je igral ponoci ocitno htel vlomit...pa mu ni slo.. vse kaj je lahko je pokvaro kljucenco...tak da zaj na alarm cakava...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 14:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami nekdo se je igral ponoci ocitno htel vlomit...pa mu ni slo.. vse kaj je lahko je pokvaro kljucenco...tak da zaj na alarm cakava... [image] dobra si da te ni nič strah, jaz bi verjetno paničarila, da groza. po moje nebi bila več nikoli sama doma. o kosilo je že skuhano, anej še vedno spi, pa moj je priša že iz službe. ki pa ve hodite?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 15:07:46
|
|
|
|
TinaV*
|
Eh deja ni me strah,po resnici povedano samo par noci ze poslusam kak ruzi nekaj...ampak niti priblizno si nisem mislila da bi to lahko blo tu pri nama,ker sva cisto na vrhu....saj nic ne more,mama varni neki zaklep...tak da vse kaj lahko je to kar se je zgodilo noter pa ne more...sicer pa nisem bila sama...nevem,nimam straha Jaz pa papire pospravljam da se mi mesa,cotke perem pa tak malo....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 16:08:47
|
|
|
|
tatly
|
punce ma katera kako fajn dieto?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 17:27:06
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Tako, pa je konec trgatev za letos In kako smo kaj? Dans je tak lep dan pa tk fajn toplo da kr ne morn verjet. Sn bla cel dan zunaj na luftu in mi je ful pasalo. Zdaj pa ne vem česa se naj lotim, na koncu bom pa tk verjetno pred tv obsedela. tatly kar se diete tiče...js sn že dala marsikatero skoz, najbolj učinkovita je pa bla ločevalna, sploh nisn dobla kil nazaj, pa sn jedla čist normalno (včasih še preveč ). Sam ne vem če je ravno pametno zdaj kakšno pretirano hujšanje, če dojiš? Saj za to boš še mela čas....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly če dojiš, naj nebi hujšala, ker z hujšanjem(namensko) lahko izgubiš mleko. jaz sem tudi šla komaj marca letos na dieto ko sem vedla, da ga bom počasi odstavila. niti slučajno pa nisem pomislila, da bi začela hujšat ko sem polno dojila. ne vem, tako je moje mnenje, jaz v glavnem nebi. no jaz sem pa tudi z ločevalno shujšala. pa če še bo kdaj potrebno jo bom spet. ni tako huda dieta ker traja 90 dni vndar so sadni dnevi in vodni kar kruti.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 sva se potepala, ker je tako lep sonček(bil). pa ju3 upam, da gre anej v vrtec, ker je danes ok. mene pa čaka v sredo letanje na zavod, pa po delavsko knjigo, pa na občino,...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:34:04
|
|
|
|
petra *k
|
midva sma bla tudi malo vuni, aleš s peciklom, jaz pa z avtom dol na jezero. samo je veter tak pihal, da sma hitro pobegnila. kaj ve kera, kaj lahko vzamem, mene tak grlo boli, da komaj požiram? tatly jaz nemam nibene diete, nikoli nesem hujšala z dieto, tak da ti nemrem pomagati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:39:43
|
|
|
|
TinaV*
|
meni najbolj pomaga trenutno ker pac ne reskiram in nic ne jemlem...med z limono pomesan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:41:52
|
|
|
|
petra *k
|
pa je to za piti? med z limono??? kaj eno limono stisneš, pa pomešaš z žličko meda? bom probala, če nisem prav napisala, pa me popravi, prosim.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:44:08
|
|
|
|
TinaV*
|
stisni si celo limono,pa vejko zlico meda...pomesaj pac kak ces gosto meti pa spijes...pa parkrat ponovi to....jaz se morem takrat zal piti zajbelj caj....se bojsa ideja...kamilicni caj z medom si kupi pa samo dodaj limono
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:46:40
|
|
|
|
petra *k
|
aha ej hvala ti, glih sem si čaj skuhala,, tak da mu samo dodam limono pa med. bom sprobala, ponavadi jaz ne pijem v čaju ne limone in ne meda. hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:48:19
|
|
|
|
TinaV*
|
malenkost,upam le da ti bo pomagalo-....jaz obicajno niti caja ne pijem kaj sele med pa to ampak ko moram moram,skos pa prepozno ...ce nebo nic pomagalo pa najboljse da gres v lekarno vprasat...jaz bi pa se na vsak nacin hals lizala za grlo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
petra karemelno mleko je za grlo, pa pomaga
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 18:55:47
|
|
|
|
TinaV*
|
jap deja to tudi pomaga...ampak meni je mama vedno med pa limono to blo pri roki skos...ker karamelnega mleka ne prenesem .....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.9.2008 19:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam ga pa rada, samo mi je malo presladko, da bi ga vedno pila. ko pa grlo boli pa vedno samo na to pomislim. ko sem bila noseča sem tudi vedno to pila, ker nisem upala niti lekadola vzet.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.