|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
5.9.2008 8:37:25   
Anonimen
dober dan!

sem že malega v vrtec spakirala, pa čaj spila(namesto kavice). pa sem že na delovnem mestu, samo delam še glih ne ker sem mogla najprej vas prebratuser posted image .

petra drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Se pišemo kasneje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 9:27:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.9.2008 9:44:23   
Anonimen
hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.9.2008 13:55:54   
trezika
Alo alo, kako smo kaj?
Js že cel dan neki delam, pospravljam, kuham, ... ne vem, kaj mi je dans, ampak se mi ful dauser posted image user posted image user posted image  tk da morn izkloristit take dneveuser posted image user posted image

Deja čestitke aneju še z moje straniuser posted image user posted image user posted image
Petra upam da si vredu opravlauser posted image user posted image
Ada ti pa upam, da ne švicaš preveč pa da vam bodo centralno čimprej zrihtali...škoda da se vam to pozimi ni zgodlouser posted image
morrak kdo nam bo potem kavo kuhal?user posted image user posted image
meta kaj tvoj pikec še nič nima sile?user posted image user posted image

Tako, dan sn se pa vsem malo posvetilauser posted image  se vidi, da sn dans polna energije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.9.2008 14:15:24   
petra *k
alo!
samo da vam javim rezultate, mam strogo mirovanje, g je celo določil da ostanem notri opet, ampak sem se tak dogovorila, da sem doma,ker sem malo prebledela, ko je to omenil- seveda alešu to ni pasalo, češ da g ve kak je. no in je g rekel, da če do večera ne naštejem 10 brc pridem takoj nazaj. mam pa že vse pripravljeno tam v kartoteki- napotnico za sprejem v bolnico, če bo treba, al pa napotnico za porod. zaj pa lahko samo čakamo kaj bo.

pridem vas občasno pozdravim, žal, nemrem sedeti. lepo se mejte, pa se pišemo!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 14:29:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.9.2008 14:50:38   
tatly
ojjjj...midve sma ze od vceraj doma,,zal ne morem dosta pisat ker hoce vsake 2 ure zizouser posted image in tudi sedet ne morem ker sem se malo raztrgalauser posted image drugace sma pa super samo jo na hipe full fcipauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.9.2008 14:54:15   
meta21
Meta, a misliš, da če bi sinko malo mami pojamral, da je ne bi bilo gor????Priden, da zna prati.

Ne verjamem, da bi prišla zaradi peglanja. Saj je fajn tašča ampak glede na to, da sama skoraj nič ne pegla, dvomim, da bi se tak daleč vozila zato, da bi en baldahin pa prevleko speglala. Bo najbrž kar sam al bo pa mene počakalo. Drugače je pa res priden. Samo treh stvari ne dela-ne pegla, gor ne briše in ne puca wc-ja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.9.2008 14:57:09   
meta21
meta kaj tvoj pikec še nič nima sile?

Ne! Bom zdaj šla po Tatlyjinih stopinjah. Mama hotel je očitno res zakon!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.9.2008 14:57:15   
trezika
tatly pozdravljena nazajuser posted image user posted image user posted image  ti se kar mali pikici posvečaj, mi bomo že počakaleuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.9.2008 14:58:24   
trezika
petra enako velja za tebeuser posted image user posted image  ti samo počivaj...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.9.2008 14:59:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojjjj...midve sma ze od vceraj doma,,zal ne morem dosta pisat ker hoce vsake 2 ure zizouser posted image in tudi sedet ne morem ker sem se malo raztrgalauser posted image drugace sma pa super samo jo na hipe full fcipauser posted image user posted image

Pozdravljena, Tatly! Se je fajn cartat, ne?

Kupi si kakšen čajček proti ščipanju. Piješ ga ti, koristi pa njej. Meni je ena kolegica priporočila KRTEK (čaj za otroke). Mislim, da je neka mešanica janeža, ... pa še česa. Ne vem kje se kupi.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.9.2008 15:00:30   
meta21
Petrauser posted image ! Čuvaj se!

Držim pesti, da našteješ gibe, da ti ne bo treba v P.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 8:09:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.9.2008 12:27:35   
trezika
Dan! Ja saj sn vedla, da dans ne boste najbolj dejavne na rr...naj vam bo, glede na to, da je vikend. meni je pa malo dolgčas...dragi je v službi...vroče mi je pa za znoret...pa zunaj ne morem bit na ležalniku kr neverjetno veter piha... zdaj pač malo klikam po netu...

Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.9.2008 13:41:14   
meta21
Meta, če je tako priden, je skoraj takšen,kot moj, takih ni dosti. Samo da moj briše gor in tudi lika, če je res treba, ampak raje ne. No moj edino za štedilnik ne stopi rad, to mu pa res najmanj diši. Še malo, pa bomo tudi tebe začele preganjati, da si pojdi po Lovrota, ali pa te tolažiti, da bo že, kaj?

Kar se štedilnika tiče moram rečt, da boljše kuha kot jaz, ker si res vzame cajt. Jaz pa vedno nekaj na hitro skup zmečem. Konec koncev je pa bolj ali manj doma, ker še študira, jaz sem pa do zdaj hodila v službo. Smo pač malo vloge zamenjali.user posted image

Lovro je pa danes nenavadno miren. Zatišje pred nevihto? Upam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.9.2008 14:28:21   
ada2
jaz sem pa ful pridna danesuser posted image

sem 21 paprik nafilala za v skrinjo, zdaj se malo spočijem, potem paše naredim slivove knedle za v skrinjo, potem je pa moj ati rekel, da povabi na sladoleduser posted image

moj user posted image je pa odsoten, ker je šel pomagat brata selit, ko imajo adaptacijo stanovanja, tako, da uživam dan s svojima staršema. sta mi oba pomagala pri papriki, mama pri filanju in mešanju, ati je pa mezgo narediluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.9.2008 15:35:53   
Anonimen
res se vidi da je vikend.user posted image
jaz sem mela danes spet generalko, dobimo nekeobiske in sem mogla malo spucat. je blo že katastrofalno razmetanouser posted image .
meta držimo pesti, da neboš več dolgo čakala na Lovrota!

petra upam, da sta ok! javi se kaj če si še sploh doma!

se slišimo kaj proti večeru!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.9.2008 16:51:36   
meta21
meta držimo pesti, da neboš več dolgo čakala na Lovrota!

user posted image

Malo me skrbi, ker danes niti približno ni bilo 10 gibov. Upam, da se res kakšna nevihta pripravlja in da ni nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.9.2008 17:16:59   
petra *k
meta prosim te ne straši me! jaz morem 10 gibov skup spravti, pa nevem kak bo, jo moram rukniti, da mi malo zabrca. nevem več...če se bo tak nadaljevalo do večera, ga jutri opet pičim na ptuj. sem glih prej dejo prek tel spraševala, pa bom še vas vprašala če kera ve: je to vse vredu, če mi na uro in pol naredi samo en gib, nič več. samo 2 krat danes se je zgodlo, da je v eni rundi 3krat brcnila, ostalo pa samo enrat?? ve kera?? nebi rada tak hodla na ptuj, ker me bodo ziher notri obdržali, po drugi strani pa me je strah ko user posted image user posted image !!!!!
pa še enrat se opravičujem, da vas trenutno v celoti ne čitam pa ne komentiram, ampak res nemrem sedeti dolgo.tak da na hitro samo pišem!brez zamere
pridne bote, se še kaj oglasim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.9.2008 18:03:19   
meta21
petra, jaz sem prej jedla čokolado pa šla po stopnicah in ko sem se umirila, se je mali začel premikat. Cuker pomaga, ker je poživilo. Pa malo se pogovarjaj z njo pa božaj trebušček, to tudi pomaga. Drugače ti pa jaz ne upam rečt, če je ok al ni, ker nisem 100%. Konec koncev je boljše da pokličeš ali pa se greš pokazat, tudi če te zadržijo, kot da je potem kaj narobe.user posted image
Najbrž nisem napisala tistega kar si htela slišat, ne?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.9.2008 18:35:09   
petra *k
nobeno božanje pa nič ne pomaga.celi dan ležim pa celi dan jo božam pa se pogovarjam z njo. aleš me pela zaj...pridne bote, pa držte pesti

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.9.2008 19:08:27   
tatly
petra moja se je tudi umirla v 7 mesecu...hja evo naso pikico da vam luste naredim
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.9.2008 19:08:49   
Anonimen
Petra upam, da bo vse vredu!user posted image user posted image ,

pa z vama tudi metauser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.9.2008 19:22:10   
meta21
Petra držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Tatly ti kar delaj lušte, prej al slej bomo vse za tabo. Upam, da bolj prej kot slej. Pa tisti podpis si popravi, ker zdaj pa res malo čudno zgleda.user posted image user posted image user posted image

Deja, hvala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?