petra *k
|
pozdravljene punce kak ste? hvala deja, da si napisala, sem res že od včeraj doma, ampak težko sedim in se nisem spravljala sem gor, zaj se na hitro javim, da vas pozdravim. hvala za lepe želje vsem. trenutno vam kaj dosti nevem povedati, g je izključil možnost vnetja mehurja, navedel je polek tega samo grozeči prezgodnji porod, tia je že obrnjena navzdol in zelo nizko. v petek še mam preiskave, takrat pa bo verjetno že kaj več vedel, če ne pa je možnost, da me pošlje za maribor, ali pa mi napiše napotnico za mb porodnišnico, če bi prišlo slučajno res do poroda, ker oni na ptuju do 33.tedna ne delajo poroda, ker verjetno nimajo vseh naprav ali pooblastil-saj mi je povedal zakaj, pa si v tistem nisem zapomnila. brez zamere, da vas trenutno nisem v celoti prečitala, pa pokomentirala, jaz upam da bo počasi boljše, do takrat pa se vam javim tolko,da vas pozdravim. ja če pa ma kera cajt, pa komot pride do mene!!! aja, s tatly, sma ble narazen par sob, sem jo šla pozdravit, je mala taka drobcena joj!!! celi ata!!! lepa je full, pa samo bi spala, no enkrat je jela. tatly pa je bla včeraj že boljše, saj vam bo sama povedala- mogla sem vam napisati, upam da nebo jezna. samo ko jo je moj včeraj videl, je rekel, če bo najna tak mala, jaz je nem upal prijeti pa ma 50 cm!! nič uživajte, vse čuvajte svoje bušije in jih pridno božajte, ostale pa čuvajte svoje in malo večje otrokece.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|