|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
1.9.2008 16:27:11   
Anonimen
petra*k mi je sporočila:
sem šla h g, pa sem notri ostala, ne vejo še kak pa kaj, ko dobijo izvide bo jasno. glavno tia je ok!

upam da bo vse ok in da bo čim prej doma.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
1.9.2008 18:21:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

petra*k mi je sporočila:
sem šla h g, pa sem notri ostala, ne vejo še kak pa kaj, ko dobijo izvide bo jasno. glavno tia je ok!

upam da bo vse ok in da bo čim prej doma.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
1.9.2008 19:51:31   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image tatly!
no vidiš, pa jo imaš!

petra drži seuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 19:52:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
1.9.2008 20:36:11   
trezika
user posted image user posted image user posted image user posted image za petro in tio...itak bo vse OK, sam vseeno...

Js pa mam jutri NS...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image  pa dragi gre zravn, bo prvič videl najinega pikecauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 22:23:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 5:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.9.2008 7:11:01   
Anonimen
Dobro jutro še z moje strani!

morrak hvala za kavico!

Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.9.2008 8:18:51   
ada2
dobro jutro, hvala za kavo, spravljam se k peglanju, ker skoraj nimamo več kaj oblečiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.9.2008 8:26:50   
trezika
ada veselo peglanje, morrak tebi pa hvala za kavo, dans sn je pa potrebnauser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.9.2008 8:56:50   
Anonimen
petra sporoča, da gre po včerajšnjih izvidih najverjetneje za vnetje mehurja. še enkrat je mogla dati vodo in hodla na ctg. upa da gre danes domov.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 8:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.9.2008 9:42:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

petra sporoča, da gre po včerajšnjih izvidih najverjetneje za vnetje mehurja. še enkrat je mogla dati vodo in hodla na ctg. upa da gre danes domov.

No, ja. Mehur zna bit kar tečen, tudi če nisi noseč ampak je ozdravljivo in Tia je OK!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.9.2008 17:47:43   
trezika
Najprej čestitke za petro in tiouser posted image user posted image user posted image user posted image  saj vem, da vnetje mehurja vseeno ni prijetna zadeva, ampak dobro, da ni kaj drugegauser posted image user posted image

Zdaj pa moj NS...vse je v najlepšem redu, možnosti za kakršnekoli napake so minimalne tako da user posted image user posted image user posted image  
Pa dragi je videl, kako izgleda pregled pri Guser posted image user posted image user posted image  Kr je rekel, da mi bo naredil najprej vaginalni UZ, ker ne ve, kako se bo lepše videlo...no, se je vseeno potem preko trebuha bolš vidlo... Res super zadeva in mi ni škoda tega denarjauser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.9.2008 19:21:01   
meta21
Trezika user posted image user posted image user posted image  za pregled! Sta dobila prvo slikico?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.9.2008 20:05:40   
trezika
Jap, ne sam eno, nama jih je en lep paket na ključek shraniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.9.2008 21:07:22   
Anonimen
user posted image user posted image trezika za pregled.

nisem vam mela časa prej nič napisat,ker sem celo popoldne bla zunaj pa še moj je igrice igral.
no petra je že doma, vendar sploh nevejo kaj je narobe(so ugotovili da ni mehur) in ima strogo počivanje in se vam ju3 kaj javi. pa v petek mora spet na ptuj.
upam, da bo vse ok!

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 7:17:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.9.2008 10:43:29   
ada2
petra le počivaj, zdaj imaš odličen razlog za to. če ti bo pa fejst dolgčas pa kaj pokliči, pa te pridem pogledat. 

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.9.2008 10:44:01   
ada2
aja trezika pri kom pa si imela NS?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.9.2008 14:06:55   
trezika
Dan punce!
Petra držim pesti, da bo vse OK!user posted image Kot je rekla ada, ti sam pokliči pa ti pridemo družbo delatuser posted image user posted image

Ada NS sn mela pri Lukmanu, pa tut drugače k njemu hodim.

Jutr mam pa predzadnji izpit...dajte malo pesti držat okol osmih zjutrajuser posted image  joj, kako morn zgodaj vstatuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.9.2008 19:27:56   
petra *k
pozdravljene punce

kak ste? hvala deja, da si napisala, sem res že od včeraj doma, ampak težko sedim in se nisem spravljala sem gor, zaj se na hitro javim, da vas pozdravim. hvala za lepe želje vsem.
trenutno vam kaj dosti nevem povedati, g je izključil možnost vnetja mehurja, navedel je polek tega samo grozeči prezgodnji porod, tia je že obrnjena navzdol in zelo nizko. v petek še mam preiskave, takrat pa bo verjetno že kaj več vedel, če ne pa je možnost, da me pošlje za maribor, ali pa mi napiše napotnico za mb porodnišnico, če bi prišlo slučajno res do poroda, ker oni na ptuju do 33.tedna ne delajo poroda, ker verjetno nimajo vseh naprav ali pooblastil-saj mi je povedal zakaj, pa si v tistem nisem zapomnila.
brez zamere, da vas trenutno nisem v celoti prečitala, pa pokomentirala, jaz upam da bo počasi boljše, do takrat pa se vam javim tolko,da vas pozdravim.
ja če pa ma kera cajt, pa komot pride do mene!!!

aja, s tatly, sma ble narazen par sob, sem jo šla pozdravit, je mala taka drobcena joj!!! celi ata!!! lepa je full, pa samo bi spala, no enkrat je jela. tatly pa je bla včeraj že boljše, saj vam bo sama povedala- mogla sem vam napisati, upam da nebo jezna. samo ko jo je moj včeraj videl, je rekel, če bo najna tak mala, jaz je nem upal prijetiuser posted image user posted image pa ma 50 cm!!

nič uživajte, vse user posted image  čuvajte svoje bušije in jih pridno božajte, ostale pa čuvajte svojeuser posted image  in malo večje otrokece.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.9.2008 19:32:57   
petra *k
aja pozabla sem napisati trezika user posted image user posted image user posted image user posted image  za ns, ni pa mi uspelo prečitati, si vprašala za spol, al te ne zanima?user posted image  sama radovednost neuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 7:56:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 7:57:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?