|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
31.8.2008 20:14:19   
tatly
boste jutri drzale pesti zamene???????uffffff sem ze zivcna

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.8.2008 20:51:48   
tatly
JAH NIC NOBENE NI JAZ GREM AJAT KER SE MOREM OB 6 VSTAT DA GREM PO SVOJO PRINCESKICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KAK JE TO CUDNO SLISAT user posted image user posted image user posted image
SPOROCIM PETRI KO BO ZUNAJ

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.8.2008 20:54:14   
Anonimen
tatly drži se jutri. bomo stiskali pesti da bo čimprej zunaj. user posted image  
kaj res že grete vse spat ali nekatere že spite? petra ki te hodišuser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.8.2008 21:18:02   
Anonimen
nič, vidim da ne sodelujete, pa grem spat.

lahko noč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.8.2008 21:30:51   
petra *k
čer punce
sem gledala garfielda, pa sem zaj prišla gledat če se je slučajno že kera pojavla gor. sem cel dan počasi klikala, pisati pa se mi ni dalo, če pa mi tak nebi mel kdo odgovarjatiuser posted image

ja deja sem ostala sama že ob 7, pa rekel je da bo dela do 6,da bo našega malega počaka, ki pride vjutro. ob kekih pa je matjaž ša?

tatly, drži se jutri, naj ti mine čim bolj brez bolečin, in da boš hitro stello mela v rokah!!!user posted image user posted image user posted image imaš za srečo

te pa javi ko boš lahko, pa ti jaz javim še avgustovkam.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 21:41:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.8.2008 22:17:24   
meta21
Oj!

Da vas malo pozdravim po celem vikendu. Vidim, da gre pri Tatly jutri zares. Drži se!user posted image user posted image user posted image

Mene je pa v križu vsekalo, da se komaj premikam. Upam, da to pomeni, da grem kmalu za tabo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.9.2008 6:53:40   
Anonimen
Dobro jutro!

enauser posted image  za vas, da se prebudite. je že spet ponedeljek. grem z malim v vrtec, pa delat.
Tatly drži se danesuser posted image user posted image user posted image user posted image !
se pišemo popoldan

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.9.2008 8:51:44   
petra *k
dobro jutro!
jaz sem še pri zajtrku, te pa pač pride na vrsto kava! o meta, ti pa se res že dolgo nisi nič javla.
držimo pesti za tatly in stello danes!!user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 9:38:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.9.2008 10:39:47   
ada2
Ada, kaj ti spet ješ pogače ?????

neuser posted image , je tvoja mami na dopustuuser posted image

tatly drži se, pa naj bo hitrouser posted image

petra včeraj smo vaju vidli, ko smo šli na večerjo z enim poslovnim partnerjem od mojega iz Nemčije. sem ti pomahala iz avta, samo ne vem, če si me videla.

evo, čez eno uro moram iti delat, pa mi taaaaaaaak niuser posted image

ja, šola se je začela, moja Nuša gre že v četrti razreduser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.9.2008 11:01:14   
petra *k
ada, jaz te nisem vidla, moj te je, pa mi je povedal,samo sem bla prepozna, da bi ti pomahala. user posted image
jaz pa nevem, če nem šla res na ptuj k mojemu g. jaz se tak grozno počutim, da je to nekaj neverjetnega. najhuje pa je, da sploh nevem, povedati, kaj me boli. direkt ko brcne, čutim brco doli-vete kje mislim, pa še čudno spika. pa zaj 2 dni tak brca, da je to groza. res se komer gor držim. soseda mi je glih rekla, ki sma se srečale, da se nem včakala novembra, da bom septembrska. nevem,strah me jeuser posted image user posted image . pa nebi opet rada hodla okoli doktrorov, samo če nevem če je to normalno. recimo tatly, ki se dosti z njo pogovarjama, pa je 6,7 mesec že dala skoz je rekla,da takih problemov ni mela. ena ki si pišemo pri novembrčicah, je rekla, da ji je g rekel,da je že dol obrnjen plod, ji je dal vse papire, ker je možnost poroda. in me je še ona  lepo prestrašla. hudo je če neveš, kak more biti, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 11:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.9.2008 11:11:36   
ada2
petra najprej se pomiri in pokliči G ali pa kar pojdi do njega. saj meni moj G pravi, da naj se oglasim vedno ko mislim, da kaj ni vredu. to je tvoja prva nosečnost, logično je, da ne moreš vedeti kako in kaj, pa tudi neumno je primerjati z ostalimi, ker vsaka nosečnost poteka drugače. glej, pri meni je zdaj že tretjič, marsikdo bi rekel, da zdaj pa moram že vse vedet, pa ni tako. vedno je kaj novega, vedno je drugače. pojjdi na pregled, če se res kaj dogaja ti bodo lahko pravočasno pomagali, če pa je vse vredu boš pa pomirjena.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.9.2008 11:14:29   
ada2
Ja ada vem, da je mami doma, samo se mi zdi, da to ni glih ovira, kaj?

ja, ponavadi je tako še prejuser posted image

čakaj, ali ti kaj veš? je pekla pa nesla v službo???? upam, da so mi kaj prišparaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 11:16:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.9.2008 11:17:26   
ada2
nič, treba se bo v službo spravit....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.9.2008 11:33:43   
petra *k
user posted image
ISKRENE ČESTITKE, NATALIJA IN STELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NATALIJINO SPOROČILO SE GLASI:
ime mi je STELLA.praviš da me ne poznaš? naj ti povem, da sem se rodila danes ob 10:02 mamici Tatly in očiju ...Težka sem 3140g in velika 50cm.

ŠE ENKRAT ISRENE ČESTITKE MLADI DRUŽINICI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.9.2008 12:09:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM Tatlyuser posted image user posted image user posted image user posted image

je pa blo kar hitro!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 12:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.9.2008 13:06:25   
trezika
iiiiiiiiiiiii, cel dopoldan me ni blo gor, pol me pa taka lepa novička pričakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN SEVEDA STELLI!!!!!!!!!!!!!!
Očitno je pomagalo, ko smo tk fejst pesti držale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.9.2008 13:08:40   
trezika
Js sn pa bla dans dopoldan varuška našemu malemu bratrancu, smo mu že razložili, da mam dojenčka v trebuhu in malemu je to seveda zanimivo (2 leti je star)... cel čas me je božal po trebuhu, najbolj je bil pa faca, ko ga je hotel videt, in to skozi popekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 14:52:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.9.2008 16:24:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

NATALIJINO SPOROČILO SE GLASI:
ime mi je STELLA.praviš da me ne poznaš? naj ti povem, da sem se rodila danes ob 10:02 mamici Tatly in očiju ...Težka sem 3140g in velika 50cm.

ČEEEESTIIITKEEE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.9.2008 16:26:36   
meta21
Petra, ti pa le k zdravniku. Pa ne daj se na lahko odpravit-kar tečnari naj te pogledajo. Mene je sicer v 6 oz. 7. mesecu začelo strašanko bolet kadar mi je mali pritisnil navzdol. Peklo je kot če bi mi nekdo skočil na poln mehur. Včasih tudi hodit nisem mogla.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?