petra *k
|
ada, jaz te nisem vidla, moj te je, pa mi je povedal,samo sem bla prepozna, da bi ti pomahala. jaz pa nevem, če nem šla res na ptuj k mojemu g. jaz se tak grozno počutim, da je to nekaj neverjetnega. najhuje pa je, da sploh nevem, povedati, kaj me boli. direkt ko brcne, čutim brco doli-vete kje mislim, pa še čudno spika. pa zaj 2 dni tak brca, da je to groza. res se komer gor držim. soseda mi je glih rekla, ki sma se srečale, da se nem včakala novembra, da bom septembrska. nevem,strah me je . pa nebi opet rada hodla okoli doktrorov, samo če nevem če je to normalno. recimo tatly, ki se dosti z njo pogovarjama, pa je 6,7 mesec že dala skoz je rekla,da takih problemov ni mela. ena ki si pišemo pri novembrčicah, je rekla, da ji je g rekel,da je že dol obrnjen plod, ji je dal vse papire, ker je možnost poroda. in me je še ona lepo prestrašla. hudo je če neveš, kak more biti, da je vse ok
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|