|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 17:49:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 21:33:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
30.8.2008 7:28:54   
Anonimen
Dobro jutro!

Kaj ste se včeraj vse potepale? Jaz nisem mogla do računalnika, ker je moj neke programe inštaliral in je bil skoraj do 1ure zjutraj na rač.
no enouser posted image  da se prebudimo

Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.8.2008 9:04:01   
petra *k
jutro
deja hvala za kavo, sem je full potrebna, ker sem komaj okoli 3 vjutro zaspala. jaz pa sem včere večer hodla v zd k dežurni, pa je rekla da če me bo danes še bolj matralo, naj grem na ptuj k g. ampak se mi zdi da je malo boljše.
tatly pa je vena notri ostala??jaz  mam tak občutek nouser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.8.2008 9:14:25   
Anonimen
petra kat te pa mantra?

upajmo da tatly, danes cartauser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.8.2008 9:25:01   
petra *k
zaj sem prenesla kar sem včere napisala pri novembrčicah, tak da ti bo malo bol jasno :večino časa moja pupa preživi na desni strani, pa to je vse ok. ampak zaj 2 dni že vsi pravijo, da mam trebuh full nizko. pa strašno neprijeten občutek mam cel čas, nevem opisati, kot da mi dol tišči, dese noge niti prekrižati nemorem tak me nekje spodaj boli. o trdelosti tak nem pisala, ker smo o tem do zaj debatirali. ko da bi mi htela že ven pogledati.
no to sem mela za probleme, samo je gnes že dosti boljše. rekla je dr, da morem počivati, pa noge meti podložene, pa ne sedeti, tak ko jaz večino dneva.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
30.8.2008 10:48:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
   [Brisano sporočilo]
30.8.2008 10:49:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.8.2008 10:55:17   
petra *k
teko da vam opet sporočim,jaz nonstop težim tatly če se predolgo po ctg ne javi, in danes sem ji opet sms poslala, če že varvle, pa je rekla, da je šla opet domu!!!!! joj, stelli more biti lepo tam notri...boga tatlyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
   [Brisano sporočilo]
30.8.2008 11:43:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.8.2008 11:46:15   
trezika
Alo!
Js sn pa že res mislila, da tatly ne bo domov, očitno njeni pikici res paše tam notriuser posted image user posted image
Petra ti pa samo počivaj pa pazi na svojo princesko!
Midva sva pa včeraj prvič srčeka slišala z AS...kako je blo lepo, da sn se skor kr zjokalauser posted image user posted image user posted image  
Drugače pa me glavoboli še kr dajejo, pa zadnja dva dni sn na trenutke ful omotična...

Za kosilo sva si pa dans kr pico privoščla, sva sama doma in se nama ni dalo kaj drugega kuhatuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   [Brisano sporočilo]
30.8.2008 12:22:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.8.2008 12:30:24   
trezika
Ja saj mu mam namen zdaj v torek na NS omenit... že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
30.8.2008 19:55:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.8.2008 19:58:31   
trezika
Js sn se glih vsedla za rač. in šla seveda takoj preverit kaj se dogaja na rr...pa vidim, da skoraj ničuser posted image  Js sn bla od 4 pa do zdaj za knjigami...ne vem, kaj mi je blo danes, ampka se mi je celo dalo učituser posted image user posted image  zdaj pa čakam dragega, da pride iz službeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
30.8.2008 20:06:52   
Anonimen
evo še mene!
sem bla skoraj celo popoldan pri tašči, ker sma z anejom sama in mi ni za doma bit. sem pa glih prišla domu pa vidim, da vas res ni kaj dosti gori. se vidi da je vikend- smo vsi bolj letečiuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.8.2008 20:22:02   
ada2
oj!
mi smo imeli piknik, ker je moj praznoval RD še za domače. zdaj pa samo počakam, da se Adam naje, pa da ga stuširam in spat pošljem, potem pa še jaz pod tuš (Nuša je že fertik), potem pa verjetno grem tudi jaz v mižule, ker sem zmatrana, pa še jutri delam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.8.2008 21:18:00   
Anonimen
nič, ker ni nobene več gor grem malo igrice igrat potem pa spat.

lahko noč!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
31.8.2008 8:39:56   
tatly
dobro jutro   user posted image
kavica je kuhana

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
31.8.2008 8:44:44   
trezika
tatly ti si še kar tu?user posted image  Hecam se, saj vem, da ne bi rada bla...

Ne vem, kaj naj grem jest...ful sn lačna, pa se mi nič ne lušta...verjetno kr čokolešnikuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 8:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
31.8.2008 9:23:06   
tatly
SAJ NEBOM VEČ DOLGO user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
31.8.2008 10:02:42   
petra *k
jutro !

tatly hvala za kavo! ja se res vidi da je vikend, da nič ne pišemo. user posted image  jaz pa sem včeraj bla malo doma pri mami, potem pa sem šla z mojim in njegovo sestro malo na veselico v velko nedlo. sem zaj spala do pol10!!!zaj pa hitro v trgovino pa kuhat

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
31.8.2008 13:36:51   
trezika
ja se vidi, da je vikend tu, pa še lepo vreme... nikjer nobene...no, saj js tudi grem počasi, na rojstni dan, zako da se oglasim spet enkrat zvečer...uživajte

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
31.8.2008 19:59:13   
Anonimen
kje ste punce? mi2 se grema zdaj skopat te pa vas pidem kaj pogledat upam da bo kera gor. jaz sem namreč sama je šel moj v nočno. petra ti boš verjetno tudi sama. ali?

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?