Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.8.2008 21:29:22
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Js nisem nič mrknila, le doma me ni blo do zdaj... Ko pa sn stopila v sobo, sn šla takoj za rač. pa vas prekontrolirala Moj skoraj ne pride več za rač. Saj se grem zdaj umivat tk da mu bom dala malo prostora
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.8.2008 22:00:08
|
|
|
|
meta21
|
Deja, drugič daj pa rajši njemu kosilnico v roke pa ti idi na sprehod.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.8.2008 22:22:24
|
|
|
|
petra *k
|
res pridno debatirate bla sem do zaj na hodniku, se mi zdi da sem celo popodne sama vztrajala na totem računalniku, zaj sem pa mela malo obiske, da nisem sama nonstop. ja deja, tote dede je včasih treba malo vun skleti. moraš jih, da jim ne pride v navado pri mojem se to tudi dostikrat ne zgodi, samo mu nemrem dopovedati, da je še to prevečkrat, ker zaj pa je res cajt da odraste/jo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.8.2008 22:31:30
|
|
|
|
petra *k
|
vidim da več res ni nobene gor, se pa tudi jaz poslavljam. tak da želim vam mirno noč, pa se pišemo jutri noč
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 7:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! hitro ena , da se prebudimo. te pa veselo na delo. mi2 mama danes zdravnika, tak da letim pa v ormož. pa še delati bi mogla nekaj-ne vem kdaj mi bo to uspelo. meta kar se tiče košnje je kar dolga zgodba, zakaj sem jaz kosila petra moški -po moje- nikoli ne odrastejo. pa da mi nebo keri zamera. nič letim, se je treba zrihtat pa iti. se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 8:37:39
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! deja hvala za kavo! uh sem spala gnes- pa še bi, če nebi tel zvonija. no, saj je itak ura za vstati, gnes bom pasulj delala, pa se morem malo pret odpraviti v trgovino. jaz upam, da tatly gnes nebo na rač- z razlogom, da ma ctg, pa da notri ostane
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2008 9:09:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 9:41:38
|
|
|
|
petra *k
|
komot morrak, bom teko več naredla samo pasulj meni glih ne gre nekak, še nesem pogruntala pravega recepta. zaj sem si enega dol z neta potegnila pa bom vidla, če bo zaj boljši.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 10:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly pa je zgleda res šla v rim. jaz bom pa danes kar špagete naredila, ker nimam dosti časa. morrak sma bla kar hitro fertik in sma šla še k petri na čaj .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 12:10:40
|
|
|
|
petra *k
|
alo ne tatly se je javla, nečejo še je meti. škoda. samo jaz pravim, da bo ziher jutri al pa v soboto notri ostala, ker ma trebuh že full full nizko. jaz pa sem glih kosilo zaj , sem mogla iti ponovno kuhat. kupla sem suh fižol, ki se full dolgo kuha, in sem pred eno uro začela kosilo delati. te pa sem pogruntala, da ni možno da se ta fižol skuha tacajt, da gre aleš delat in sem šla zaj v trgovino po konzervo kuhanega. kaj čem, bom pač onega skuhala pa ga jutri v solati ponucala aja, prej sem malo ležala na posteli, pa mi je iz ciceka nekaj priteklo, ne belo, ko voda, samo bolj gosto, lepljivo- pa samo iz enega. kaj bo počasi kaj??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 12:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja petra to je kolostrum, ali nekak tak se reče . je pa baje znak da se dela mleko. boga tatly še bo čakala svojo . jaz pa letim zaj kuhat. moj pa pride ob pol treh domu in morem meti do te skuhano
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 13:26:41
|
|
|
|
petra *k
|
midva sma se glih najela, tak šarf pasulj sem naredla da sem komaj jela, dobro da je vsaj njemu bil dober no saj ni bil tak slab po okusu. tak ko ostanem sama popoldne,postanem čisto brez volje. nevem kaj se naj spravim, pa mam nekaj za delat.malo pospravit. zaj pa me tak mika da bi se spravila že petleka za tio sestavljat, pa itak ga sama nevem, pa nemrem, pa niti nemam vseh pripomočkov. samo tak bi že mela petleka polek postele- še boljše če bi že bila tia v njem tatly to si ti kriva, ki maš tak lepo zrihtano za stello, pa si mi lušte naredla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 13:38:58
|
|
|
|
tatly
|
NOČEJO ME METI EH SAJ BO GLAVNO DA BO ZDRAVA...SICER PA HVALA DA MISLITE NA MENE.... ZA VSEEEE VAS
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 15:44:26
|
|
|
|
petra *k
|
točno tak tatly, glavno da bo zdrava!!! tebe pa bodo slej ko prej tudi zadržali notri, tak da še malo pa jo boš držala v naročju kje ste vse??? uživate zadnje žarke sonca- sem čula po radiu da je ta teden zadnji sončen, te pa se temperature veselo znižajo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 17:27:44
|
|
|
|
trezika
|
Alo! Js sn šele zdaj uspela priti iz mb, na faksu sicer nisn nič zrihtala, grem 9. septembra nazaj...sva pa ble s kolegico na kosilu, pa po trgovinah sva letali...ona je tudi v pričakovanju tako da veste kako je to pol zgledalo Pa gužva na cesti taka, da sn skor pop Vroče pa tak, da je lilo z mene...pač brez klime v avtu Zdaj pa sn tk fertik, da morn it malo počivat...pa glava me hoče spet neki bolet...adijo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 17:39:37
|
|
|
|
ada2
|
eh tatly, zdaj bi pa res lahko že šla.... mi smo bili pa v radgoni na sejmu, smo se nagledali traktorjev, pa krav in konjev. zdaj sem pa tak zmatrana, da grem malo počivat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 17:45:36
|
|
|
|
meta21
|
Tatly meni se zdi, da bi ti rada postala septembrka! Saj ti ne zamerim-smo fajn punce!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 18:27:05
|
|
|
|
petra *k
|
MIDVE Z PETRO PA IGRAMA REMI....PRIDE KATERA TATLY
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 19:01:40
|
|
|
|
meta21
|
In kateri gre boljše, Tii al Stelli?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 20:03:45
|
|
|
|
petra *k
|
ha ha! obe sma slabi, je kar stellin"bodoči očka" pošteno zmaga!! al kak bi to napisala, saj še ni očka??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 20:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa mela spet malo generalko. sem prišla iz sestanka in ni blo nikoga doma in sem mela mir za pucanje. zaj morem pa še malega za spat zrihtat, pa končno pod tuš, ker mi je žeceli dan tak vroče .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 20:28:51
|
|
|
|
tatly
|
ha ha najini pupi sta kar slabi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 20:46:06
|
|
|
|
petra *k
|
ene ste pridne, ene pa pač zabušavamo saj zaj pa počasi v posteljo, pa da bi vsaj neko revijo pametno mela, če pa nega nič po tvju. znoriš soseda mi je dala grozdje da smo ga malo zobali pri remiju, pa sem zaj vidla da štriglavke samo lezejo ven. bi trebala zaj nekega moškega da jih ven spravi, ker jaz ne upam, bodo mogle aleša do pol 11 počakati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 21:16:12
|
|
|
|
petra *k
|
no potem pa lahko noč vidim da zastonj vztrajam lepo spite
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.8.2008 21:33:40
|
|
|
|
meta21
|
bi trebala zaj nekega moškega da jih ven spravi, ker jaz ne upam, bodo mogle aleša do pol 11 počakati Jogurtove lončke gor povezni, to jaz zmeraj nardim, da ne pobegnejo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?