|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
27.8.2008 21:29:22   
trezika
Čer!
Js nisem nič mrknila, le doma me ni blo do zdaj...user posted image  Ko pa sn stopila v sobo, sn šla takoj za rač. pa vas prekontroliralauser posted image user posted image  Moj skoraj ne pride več za rač. user posted image user posted image  Saj se grem zdaj umivat tk da mu bom dala malo prostorauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.8.2008 22:00:08   
meta21
Deja, drugič daj pa rajši njemu kosilnico v roke pa ti idi na sprehod. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.8.2008 22:22:24   
petra *k
res pridno debatirateuser posted image bla sem do zaj na hodniku, se mi zdi da sem celo popodne sama vztrajala na totem računalniku, zaj sem pa mela malo obiske, da nisem sama nonstop. user posted image
ja deja, tote dede je včasih treba malo vun skleti. moraš jih, da jim ne pride v navadouser posted image user posted image  pri mojem se to tudi dostikrat ne zgodi, samo mu nemrem dopovedati, da je še to prevečkrat, ker zaj pa je res cajt da odraste/jo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.8.2008 22:31:30   
petra *k
vidim da več res ni nobene gor, se pa tudi jaz poslavljam. tak da želim vam mirno noč, pa se pišemo jutri

nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.8.2008 7:09:25   
Anonimen
dobro jutro!

hitro ena user posted image , da se prebudimo. te pa veselo na delo. mi2 mama danes zdravnika, tak da letim pa v ormož. pa še delati bi mogla nekaj-ne vem kdaj mi bo to uspelo.
meta kar se tiče košnje je kar dolga zgodba, zakaj sem jaz kosilauser posted image
petra moški -po moje- nikoli ne odrastejo. pa da mi nebo keri zamera. user posted image
nič letim, se je treba zrihtat pa iti.

se pišemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.8.2008 8:37:39   
petra *k
dobro jutro!
deja hvala za kavo! uh sem spala gnes- pa še bi, če nebi tel zvonija. no, saj je itak ura za vstati, gnes bom pasulj delala, pa se morem malo pret odpraviti v trgovino.
jaz upam, da tatly gnes nebo na rač- z razlogom, da ma ctg, pa da notri ostane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 9:09:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.8.2008 9:41:38   
petra *k
komot morrak, bom teko več naredlauser posted image samo pasulj meni glih ne gre nekak, še nesem pogruntala pravega recepta. zaj sem si enega dol z neta potegnila pa bom vidla, če bo zaj boljši.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.8.2008 10:56:50   
Anonimen
tatly pa je zgleda res šla v rim. user posted image user posted image

jaz bom pa danes kar špagete naredila, ker nimam dosti časa.
morrak sma bla kar hitro fertik in sma šla še k petri na čajuser posted image .

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.8.2008 12:10:40   
petra *k
alo
ne tatly se je javla, nečejo še je meti.user posted image škoda. samo jaz pravim, da bo ziher jutri al pa v soboto notri ostala, ker ma trebuh že full full nizko.
jaz pa sem glih kosilo zajuser posted image , sem mogla iti ponovno kuhat. kupla sem suh fižol, ki se full dolgo kuha, in sem pred eno uro začela kosilo delati. te pa sem pogruntala, da ni možno da se ta fižol skuha tacajt, da gre aleš delat in sem šla zaj v trgovino po konzervo kuhanega. kaj čem, bom pač onega skuhala pa ga jutri v solati ponucalauser posted image

aja, prej sem malo ležala na posteli, pa mi je iz ciceka nekaj priteklo, ne belo, ko voda, samo bolj gosto, lepljivo- pa samo iz enega. kaj bo počasi kaj??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.8.2008 12:18:33   
Anonimen
ja petra to je kolostrum, ali nekak tak se rečeuser posted image . je pa baje znak da se dela mleko.

boga tatly še bo čakala svojouser posted image .
jaz pa letim zaj kuhat. moj pa pride ob pol treh domu in morem meti do te skuhanouser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.8.2008 13:26:41   
petra *k
midva sma se glih najela, tak šarf pasulj sem naredla da sem komaj jela, dobro da je vsaj njemu bil doberuser posted image no saj ni bil tak slab po okusu.
tak ko ostanem sama popoldne,postanem čisto brez volje. nevem kaj se naj spravim, pa mam nekaj za delat.malo pospravit.
zaj pa me tak mika da bi se spravila že petleka za tio sestavljat, pa itak ga sama nevem, pa nemrem, pa niti nemam vseh pripomočkov. samo tak bi že mela petleka polek postele- še boljše če bi že bila tia v njemuser posted image  tatly to si ti kriva, ki maš tak lepo zrihtano za stello, pa si mi lušte naredlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.8.2008 13:38:58   
tatly
NOČEJO ME METIuser posted image user posted image user posted image EH SAJ BO GLAVNO DA BO ZDRAVA...SICER PA HVALA DA MISLITE NA MENE....user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSEEEE VAS

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.8.2008 15:44:26   
petra *k
točno tak tatly, glavno da bo zdrava!!!
tebe pa bodo slej ko prej tudi zadržali notri, tak da še malo  pa jo boš držala v naročjuuser posted image user posted image

kje ste vse??? uživate zadnje žarke sonca- sem čula po radiu da je ta teden zadnji sončen, te pa se temperature veselo znižajouser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.8.2008 17:27:44   
trezika
Alo!
Js sn šele zdaj uspela priti iz mb, na faksu sicer nisn nič zrihtala, grem 9. septembra nazaj...sva pa ble s kolegico na kosilu, pa po trgovinah sva letali...ona je tudi v pričakovanju tako da veste kako je to pol zgledalouser posted image user posted image  Pa gužva na cesti taka, da sn skor popuser posted image  Vroče pa tak, da je lilo z mene...pač brez klime v avtuuser posted image user posted image
Zdaj pa sn tk fertik, da morn it malo počivat...pa glava me hoče spet neki bolet...adijo...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.8.2008 17:39:37   
ada2
eh tatly, zdaj bi pa res lahko že šla....

mi smo bili pa v radgoni na sejmu, smo se nagledali traktorjev, pa krav in konjev. zdaj sem pa tak zmatrana, da grem malo počivatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.8.2008 17:45:36   
meta21
Tatly meni se zdi, da bi ti rada postala septembrka!user posted image  Saj ti ne zamerim-smo fajn punce!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.8.2008 18:27:05   
petra *k
MIDVE Z PETRO PA IGRAMA REMI....PRIDE KATERAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TATLY

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.8.2008 19:01:40   
meta21
In kateri gre boljše, Tii al Stelli?user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.8.2008 20:03:45   
petra *k
ha ha!
obe sma slabi, je kar stellin"bodoči očka" pošteno zmaga!!user posted image user posted image user posted image user posted image al kak bi to napisala, saj še ni očka??

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.8.2008 20:24:07   
Anonimen
jaz sem pa mela spet malo generalko. sem prišla iz sestanka in ni blo nikoga doma in sem mela mir za pucanje.  zaj morem pa še malega za spat zrihtat, pa končno pod tuš, ker mi je žeceli dan tak vročeuser posted image .

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.8.2008 20:28:51   
tatly
ha ha najini pupi sta kar slabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.8.2008 20:46:06   
petra *k
ene ste pridne, ene pa pač zabušavamouser posted image
saj zaj pa počasi v posteljo, pa da bi vsaj neko revijo pametno mela, če pa nega nič po tvju. znorišuser posted image user posted image
soseda mi je dala grozdje da smo ga malo zobali pri remiju, pa sem zaj vidla da štriglavke samo lezejo ven. user posted image bi trebala zaj nekega moškega da jih ven spravi, ker jaz ne upam, bodo mogle aleša do pol 11 počakatiuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.8.2008 21:16:12   
petra *k
no potem pa lahko noč vidim da zastonj vztrajamuser posted image
lepo spite

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.8.2008 21:33:40   
meta21
bi trebala zaj nekega moškega da jih ven spravi, ker jaz ne upam, bodo mogle aleša do pol 11 počakati

Jogurtove lončke gor povezni, to jaz zmeraj nardim, da ne pobegnejo.user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?