|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
21.8.2008 10:59:37   
Anonimen
kak je vam fajn-enim tast drugim tašča, jaz pa morem sama kuhati. user posted image pa še od včeraj mi je ostala posoda, ker smo dolgo sedeli za mizo in se mi potem več res ni dalo pospravljat. zdaj sem mela čistilno v pisarni, letim še po kosila za deda in staro mamo, pa po malega v vrtec, te pa kuhat. mogla bi met čistilno SPET,  pa ne vem če bom sfolgala, ker morem danes pa res bazen pospravit. ga je treba umit, posušit in pospšravit. je kar dosti za pisat kaj šele za naredituser posted image . verjetno bom mogla meti ju3 dopust, da spucam stanovanjeuser posted image

lp, se slišimo kasneje

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 11:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
21.8.2008 11:11:00   
Anonimen
ja do 30.09. še delam peko študenta 4ure na dan. potem pa user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 11:45:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
21.8.2008 12:04:18   
tatly
hojjj...hja ponoci se je nekaj dogajalo...me je nekaj spikalo ampak na zalost sem se vedno doma 2v1....user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 12:37:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
21.8.2008 13:11:22   
Anonimen
Ja tatly bo že. pravijo-vse ob svojem času.

morrak - organizacija in management, majka mi diploma jo spravljam skup počasi. upam da novembra diplomiram.
grem pa na zavod in od tam ne vem kamuser posted image . pa še nič nebom dobila, nobene pomoči ali karkoli, bomo živeli z otroškimiuser posted image in plačo od mojega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
21.8.2008 13:29:10   
Anonimen
no jaz sem se tudi izognila kuhanju- sem naročila picouser posted image . sem lena, grem posodo pomivat namesto kuhanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
21.8.2008 14:07:21   
petra *k
evo mene, iz kosila, pa crknjena ko da bi me vlak povoza. kak mi za nič ni! zaj pa se grem malo urejat, glavo umijem obrvi spipam, ker jutri grema v kranj z alešem pa tastom, gremo na nek koncert.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 14:08:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
21.8.2008 14:11:00   
tatly
mater zdaj sma z mojim celo stanovanje spucala,od oken daljeuser posted image user posted image stellina postelnina se je ze luftala pa se je ni nic domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa tak gnila,po domace povedano.....nic grem pod mrzel tušššššššššš..........

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 836
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 14:16:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
21.8.2008 14:33:16   
tatly
morrak----niččččččččččččč ne pomagaaaaaa.........sem ze vse sprobala samo kaj ne gre ne gre

Neposredna povezava do sporočila: 838
21.8.2008 14:44:16   
petra *k
tatly, jaz sem glih izpod tuša- kak je pasalo!!!
zaj pa na en cigaret, pa glavo posušim, te pa je že tak skoro fertik dneva, kak gre hitro cajt. sem gnes računala, še 80 dni do velikega dneva!!!  po eni strani je to še full dolgo, po drugi strani bo pa fejst hitro minlo. tak da te tatly, čisto zastopim, ker jaz bi jo tudi že rada mela v naročju, pa še morem vsaj 80 dni čakatuser posted image  saj bo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 14:48:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 14:49:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 841
21.8.2008 14:49:58   
Anonimen
morrak ja tu sem jo naročila, majo zaj po novem spet pice pri tomažu. jaz sem bla tudi eno leto v kranju pa sem drugo leto ponavljala in sem se potem v drugi letnik prepisala izredno na ptuj. zdaj pa sem eno leto absolventa koristila, pa nič diplome pisala, zdaj ko gre vse h koncu pa hitim.user posted image  škoda da si pustila, se mi sploh ne zdi tak strašno težek fax. če si seveda pri stvariuser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
21.8.2008 14:51:47   
Anonimen
prej ko jaz en odgovor napišem ve celo debato vržeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 14:53:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
21.8.2008 14:56:01   
Anonimen
Kaj pa maš za fax? joj sem radovednauser posted image
jaz vsaj upam, da mi to uspe dokončat, ker sem res bila pridna kar se izpitov tiče ampak ta diploma. odkar sem rodila ne delam nič, kar se faxa tiče.

Neposredna povezava do sporočila: 845
21.8.2008 16:17:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Ja tatly bo že. pravijo-vse ob svojem času.

morrak - organizacija in management, majka mi diploma jo spravljam skup počasi. upam da novembra diplomiram.
grem pa na zavod in od tam ne vem kamuser posted image . pa še nič nebom dobila, nobene pomoči ali karkoli, bomo živeli z otroškimiuser posted image in plačo od mojega.user posted image

Malo me ni blo gor pa ste se že toliko načvekaleuser posted image
Deja zakaj praviš da ne boš dobila nobene pomoči? Nič socialne? Meni tut konec septembra status poteče in sem od takrat dalje na sončni upravi... Pa tut ne vem kako in kaj bo potem...
Tatly mogoče si boš pa res morala čebečico Majo nabavituser posted image user posted image  Probaj, kaj vešuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.8.2008 16:17:59   
trezika
ups...škrat se je prikradel...čebelico Majo sn mislilauser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.8.2008 16:56:44   
Anonimen
Trezika, res je nič ne bom dobila. to pa zato ker se štejemo kot družina in je na enega člana minimalni dohodek 221 pa nekaj. se pravi da bi mogel meti moj manj kot 443eur plače,da bo dobila(za dva) če a se otrok šteje ne vem pa potem je 664ali nekaj takega pa še vseeno presega. ti še nimaš otroka in če s tvojim nista poročena boš dobila, ker si kao lahko še samska( to nišče ne ve). nisem glih prepričana da je čisto tako kot sem napisala, je pa približnouser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 17:09:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
21.8.2008 19:50:58   
petra *k
alo
zaj sem pa s pijače, sem bla s puncami iz drugega foruma, ki so že v glavnem vse rodile. pa še ena z RR je bla, bo sama povedala če hoče. v glavnem prijetne punce, vsi fantki, 1 punčka, tak da bo moja pupa mela kaj zbiratiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?