|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
14.8.2008 11:19:35   
petra *k
kaj sma se včere s tvojim menla da že več kak mesec nisma dobla? no, gnes pa sma....ti je kaj pomagalo?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.8.2008 11:23:39   
tatly
ja ja saj sem se zdaj spomnila sem ti htela napisat pa si me prehitelauser posted image ja fajn da sta dobla....nama cisto prav prideuser posted image user posted image boga reveza midva....ha ha nehce pa bo pijaco plačouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah nic lepo se imej ce ze imas obiskuser posted image jaz pa morem it na ctg....jah pa glih danes je baba moja tak mirna....morem jo zbuditi z malo cokoladeuser posted image user posted image bos malo tiste z keksom?????

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.8.2008 13:08:46   
petra *k
ja zaj sem jaz na vrsti za pijačo!!!nem pozabla!!!
njami njami čokolada s keksom.lepo reši na ctg, se čujemo
user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.8.2008 13:37:45   
Anonimen
Evo se še jaz javim! Se vidi da sem spet samauser posted image , Anej še spi, Matjaž pa je ša delat. Petra kaj Aleš tudi dela zej popoldan? 

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
14.8.2008 13:47:32   
petra *k
alo
ja gnes še je popoldan, samo še sam ne ve, če samo do 10, al do 12,al do 2. kaj ma matjaž dela celi teden normalno 8ur? te pa je aleš zakluča z delom do naslednjega pondelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . zaj pa prideta ob pol 3 suza pa mama v ormož, pa sta rekle naj bom kredi, da me povabita na sladolet nekam, tak da nem cel dan sama, čeglih sem se zaj mislila v postelo spravti, ker se resen nesem naspala gnes in me glava boli. čuj si vidla da sem se zmotla da sem namesto aneja napisala anja? sorry

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.8.2008 13:57:26   
Anonimen
veš da nism niti registrirala.user posted image
matjaž tudi danes dela popoldan pa še ne ve do kelkih bouser posted image . fino neboš sama. jaz pa grem na ptuj tak da mi tudi nebo dolgčas. no saj se pišmo kaj zvečer.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
14.8.2008 14:05:25   
petra *k
kaj boš na ptuju?
sem mela nek šesti čut, da me bo suza gnes pozvala pa rekla da pride v ormož, pa je res. zanimivo,ne? ja se pišemo potli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.8.2008 17:51:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

alo. samo če kliknem moj avatar, te morem iti iskat po mojem rač slike,jaz pa jih nimam še nič gor, ki so mi pred kratkim na novo vse inštalirali. ne vrže mi ven totih, ki so na RR. saj enkrat mi je uspelo, pa si je takrat nisem narihtala, zaj pa več ne vem.

Pojdi na google in si poišči kakšno slikico ki ti je fajn, te pa jo shrani v računalnik pa boš imela shranjeno slikico.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.8.2008 17:53:21   
tatly
oj...sem bla na ctg in vse dobro....v petek imam v bolnici ctg ampak nevem kam morem it mi ve katera pomagat

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.8.2008 18:55:02   
Anonimen
Alo!

Evo mene nazaj! sem mogla iti svet knjige kupit pa še en "sestanek" sem mela.
je pa bla taka gužva naptuju da te kap. se vidi da je ju3 praznikuser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
14.8.2008 19:17:52   
meta21
Ojla!

Jaz sem tudi tu!!!Mi je vroče za popiuser posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.8.2008 19:20:22   
meta21
Tatly za ctg ti ne znam pomagat, ker komaj da vem kje je bolnica (no ja če malo ugibam, bi rekla da moraš it čisto tja gor najvišje-v zadnjo stavbo).

Kako pa ti živiš v tej vročini, ki si še cca. 2 tedna pred mano? Jaz si zadnje 14 dni želim, da bi imela pod vsakim oknom v hiši bazen in bi se samo vrgla skozi okno, ko bi me začelo oblivat.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.8.2008 19:29:58   
petra *k
alo punce. jaz vam danes kaj dosti nem težila, mam tak glavobol, da sem od 4 že v posteli, pa nič ne pomaga. mislim da moram lekadol vzeti, drugače bo mi glavo razneslo. če bo kaj boljše pa pridem zatežim malo.

tatly, jaz mislim, da ti vem pomagat kje je ctg, ampak je dolga razlaga, tak da ko se prvič vidima ti povemuser posted image . pa ko bom skup spravla oz se prepričala če je res tam, še sem gor napišem, da bote še ostale vedle.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.8.2008 19:30:16   
Anonimen
Ja meta mi pa imamo bazen pa se nišče ne kopa. sicer ne ravno pod oknomuser posted image . mislim da sem se letos kopala vsega skup mogoče kak teden.

mi mamo tudi tak vroče v stanovanu. celo popoldne nam namreč sije sonce v dnevno sobo in se tak segeje, kot bi meli radiator prikopljenuser posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
14.8.2008 19:32:26   
petra *k
pa vjutro ni zgledalo da bo tak vroče. kak je pasalo sred noči, ko sem čula dež. pravijo pa da zaj po 15.avgustu več nebo 30stopinj. nič grem ležat nemrem biti goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.8.2008 19:33:56   
Anonimen
tatly, ki si ga pa danes mela? Jaz sem ga mela vedno v porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
14.8.2008 19:58:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Ja meta mi pa imamo bazen pa se nišče ne kopa. sicer ne ravno pod oknomuser posted image . mislim da sem se letos kopala vsega skup mogoče kak teden.

Saj vem. Ko smo ga meli v Koračicah je bil aktualen samo prvi teden pol se pa nobenmu ni več dalo niti skrbet za njega. Jaz si pod oknom predstavljam tistega svetlomodrega iz ptujskih term... user posted image

Tudi midva imava stanovanje vroče. Pravzaprav je čez dan še kar, zvečer pa kljub vsej izolaciji vročina pritisne od strehe (imava mansardo-vidva tudi, ne?)

Drugače sem pa sama do nedelje, ker je šel Gregor v Trgovišče prekrivat, jaz sem pa kar doma ostala. Polna luna je ta vikend, pa vožnja, pa vročina pa cel kup ljudi-to trenutno ni več zame. Zdaj mam svoj ritem ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.8.2008 20:01:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

pa vjutro ni zgledalo da bo tak vroče. kak je pasalo sred noči, ko sem čula dež. pravijo pa da zaj po 15.avgustu več nebo 30stopinj. nič grem ležat nemrem biti goruser posted image user posted image user posted image

Pri nas sploh sonca ni blo pa je termometer kazal 30 stopinj. Jaz tudi komaj živim. Sem spala zjutraj do 9h, potem sem šla ob 11h nazaj spat do pol dveh, potem sem na hitro skuhala in pojedla in šla ležat od treh do 5h. Super produktiven dan, ne?

Drži se! Kakšen tuš pomaga ali pa noge v lavorju mrzle vode (pred računalnikom)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.8.2008 20:07:51   
ada2
Dober dan!

No, sem zaključila danes bolniško in šla to v službo povedat.... pa pridem k šefici in ji povem, da pridem jutri delat..... in kaj izvemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že imajozamenjavo za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila za jutri prost danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednji teden pa začnem s prilagojenim delomuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je šefica rekla, da si da raje v koleno luknjo zvrtat, kot da se mi kaj zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa rečite, če ni moja šefica the bestuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.8.2008 20:08:47   
Anonimen
Ja mansarda. groza saj taki cajt je najbolj vroče. in ko se vuni fajn ohladi da bi si lahko malo zlufta pa vsi sosedi travo vžgejo in smdi kouser posted image .

sem te glih mislila vprašati zakaj nisi prišla poleg v naše kraje.user posted image  

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
14.8.2008 20:11:27   
meta21
sem te glih mislila vprašati zakaj nisi prišla poleg v naše kraje.

A, očitno sta se srečala. Daj malo ga zatoži-kje spet pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.8.2008 20:16:58   
ada2
A je katera videla ponudbo hotela? Imajo dneve svežih postrviuser posted image Mi bomo verjetno šli en dan med vikendom na kosilo. 

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.8.2008 20:28:34   
Anonimen
ne nisma se srečala, si prej negi napisala, da si sama do nedelje.
jaz tak bolj malo zvečer hodim ven ker sem sama pa nimam aneja ki pistiti. tak da ti nem mogla nič zatožitiuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
14.8.2008 20:45:15   
petra *k
alo
glavobol malo minil, končnouser posted image . čuj, deja, lahko pa ti jaz najna dva zatožim, če še ti matjaž ni poveda. po službi greta na pivouser posted image user posted image al že veš?

ada jaz sem vidla ponudbo za hotel, samo midva nisva neka ljubitelja rib, tak da niti nisem se prav zavzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.8.2008 20:49:33   
Anonimen
hvala petra, res nisem vedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?