Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:09:16
|
|
|
|
petra *k
|
čuj, jaz se za to ne sekiram. se včasih najde kdo ki mi pamet soli, ampak po nasvetu G da ni pametno do konca nehat, pa ne samo zato, pač nisem nehala, in se zato ne sekiram preveč. so hujše stvari, ki lahko naredijo dosti večje probleme, kot 5 cigaretov na dan. kvečjemu bom mogoče mogla malo večkrat ponoči vstati ko ti ne vem, na to lahko vpliva. če pa nebi kadila, pa se bi sekirala, in živcirala zaradi ostalih problemov ki jih mam, pa bi lahko blo še slabše. tak da res totih par cigaretov...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:10:08
|
|
|
|
meta21
|
UPS!!! mal sem zamešala. 1. rezultat je z morfologije, drugi pa iz samoplačniškega UZ v 32. tednu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:11:19
|
|
|
|
petra *k
|
meni ni še nobenkrat sploh omenil, kolko bi naj vaga/la. bom jutri vidla, jutri mam pregled tatly, sestanek neki majo na hodniku pa nebi rada šla ven, da me nebodo polek potegnilil. samo lastniki stanovanj majo, jaz ne rabim biti zraven, ker sem podnajemnik, samo bi se verjetno hitro premislili, če bi me vidli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:12:56
|
|
|
|
petra *k
|
meta jaz vem po tem kolko g bi naj mel/a, ko pač čitam tu gor, kaj je značilno za 28,teden. jaz upam da bo jutri UZ, pa da mi bo malo več že poveda. samo bad je to, ker je moj G na dopustu, oni drugi pa se ziher nebo tak zavzel.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:13:47
|
|
|
|
meta21
|
Mah, saj ti ne težim. Malo te moram dražit. Verjetno boš še lažje rodila, ker so menda v povprečju malo lažji dojenčki, pa še to najbrž velja za konkretne kadilke, ne za 5 cigaretov na dan. Ti si kar privošči, tudi uživa, če se mamica fajn počuti. Če smo že pri tem, potem pol stvari ne bi smela jest, se nikol sekirat, nobene kreme, ki ni naravna uporabljat itd. Saj še znoriš na koncu!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:15:30
|
|
|
|
tatly
|
hja dremle se mi ne,nimam kaj za glejat na tv,kaj naj delam?pa nasa baba se tudi nic ne kaze znakov za jutri petra -polno srece jutri
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:15:56
|
|
|
|
meta21
|
oni drugi pa se ziher nebo tak zavzel. Al pa še bolj! Pusti se presenetiti in vse ga vprašaj. Prvorodke smo menda preveč sramežljive in premalo sprašujemo. Tiste rezultate je pa meni izračunal po meritvah, ni iz tabel.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:17:26
|
|
|
|
petra *k
|
ne, saj ne mislim v takem smislu,da bi mi težila, sploh ne. ampak to je namenjeno vsem ki majo vprašanje zakaj kadim. so tudi redne kadilke, veliko jih poznam, pa so otroci zlati. tak da, tak kot si napisala dalje, kje bi vse mogli paziti... najhujši so pa živci, za moje pojme, toti lahko povzročijo največje probleme...tak da ostalo so malenkosti...oz moraš to tak jemati, drugače pa opet sam delaš probleme...bluzim...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:18:54
|
|
|
|
petra *k
|
saj bom vidla kak bo. upam da se bo dalo kaj z njim zmenit. pa da mi bo htel povedat spol, da vam končno jutri povem tatly, pridi k meni, grema skup na cigaret, aleša do 2 ni, meni pa je tudi tečno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:19:39
|
|
|
|
petra *k
|
tatly- hvala za lepe želje, upam da se tudi tebi uresniči...da greš jutri...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:20:58
|
|
|
|
petra *k
|
hodnik se je spraznil, jaz sem čez 5 min nazaj, moram iti ven
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:23:06
|
|
|
|
meta21
|
zakaj si pa na oknu enega ne prižgeš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:28:28
|
|
|
|
petra *k
|
tega pa se držim da ne kadima v stanovanju. to je vredi, ker te nevem, če bi lahko zmanjšala.te bi še si ga verjetno v postelji prižgala . saj zaj ni blo več nikoga zunaj tak da sem v miru. pa tak fajn je vuni, ki ni vroče
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:36:40
|
|
|
|
petra *k
|
dajte hitro še nekaj napište, drugače bom mogla jaz počasi vgasniti, se mi tak dremle...pa jutri morem ob 7.30 zadnje stanti, da ga šibam za ptuj. pa gnes so me pri zobozdravniki tolko zmantrali, mi je 3 zobe zaplombirala, tak da zaj sem pa za 1 leto zaključla, mam vse tak ko mora biti -vsaj to.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene. ste se pač razpisale ko me ni blo (sem skoraj 10 min brala) No anej je končno šel spat. Danes je bil prvič v vrtcu in se mu je tako dopalo, da ga skoraj domov nebi dobla. jaz pa sem se bala da bo jok in groza prve dni .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:40:24
|
|
|
|
petra *k
|
je že začel z vrtcem? fajn. pa to je ok, da ti bo rad hoda. to ma malo kera tako srečo .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
petra kaj se boš kaj pri tomeži vstavila ko greš s ptuja? lahko bi šle na kavo če boš mela čas. jaz sicer delam ampak si lahko pol urce vzamem pa še anej bo vrtecu da bom lakho kavo v miru spila. vsaj enkrat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja samo saj veš jega babica čuva -mam toto prednost
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:42:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 evo mene. ste se pač razpisale ko me ni blo (sem skoraj 10 min brala) No anej je končno šel spat. Danes je bil prvič v vrtcu in se mu je tako dopalo, da ga skoraj domov nebi dobla. jaz pa sem se bala da bo jok in groza prve dni . Priden, Anej! Pri nas v Grosuplju pa so letos od 400 vlog vzeli v vrtec samo 140 otrok. Vsako leto se nam poveča populacija v občini za pribl. 1000 ljudi, letos je itak vse nosečo, vrtcev pa nič ne gradijo. Pri nas bo šel kar dedi v penzijo, da bo čuval. Najbrž mu jih bojo še s cele ulice pripelale
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:43:10
|
|
|
|
petra *k
|
jutri pa nevem, kak bo s časom oz nevem, ob kekih more iti aleš delat. zaj če gre za ob 4, al pa v nočno, te lahko grem čez tomaž, če pa gre normalno popoldan, te pa bom mela premalo časa še za skuhati. ti bom javla, ko bom šla s ptuja. to je zaj kriza ker niti za en dan naprej nevem, kak dela, ker pač enega nega.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:44:53
|
|
|
|
tatly
|
jaz sem pa zdaj luno gledla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:45:22
|
|
|
|
petra *k
|
to pa res, na babico je navajeni meta maš prav, nič ne gradijo vrtcev, populacija pa hvala bogu raste. pa še kolko dnara moreš odšteti za vrtec, tak da se ti zmeša. to še nas vse čaka.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:46:12
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, kak pa si ti gnes opravla delo varuške?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo prednost da smo v malem kraju imn ni takega navala za vrtec. pa malo se razgubijo eni jih dajo v ormož ali okolico. tak da ni sile. je pa tudi poln vrtec. Kar se pa cene tiče pa je odvisno spet od kraja vrtca sigurno pa ne moremo primerjati cene našega vrtca in enega iz lj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.8.2008 21:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ja meta jaz sem tudi rekla ko bomo meli še enega ali pa še dva bo tudi šla babica v penzijo in jih nebom več rabila v vrtec vozit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?