|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
12.8.2008 21:09:16   
petra *k
čuj, jaz se za to ne sekiram. se včasih najde kdo ki mi pamet soli, ampak po nasvetu G da ni pametno do konca nehat, pa ne samo zato, pač nisem nehala, in se zato ne sekiram preveč. so hujše stvari, ki lahko naredijo dosti večje probleme, kot 5 cigaretov na dan. kvečjemu bom mogoče mogla malo večkrat ponoči vstati ko tiuser posted image  ne vem, na to lahko vpliva. če pa nebi kadila, pa se bi sekirala, in živcirala zaradi ostalih problemov ki jih mam, pa bi lahko blo še slabše. tak da res totih par cigaretov...user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.8.2008 21:10:08   
meta21
UPS!!! user posted image  mal sem zamešala. 1. rezultat je z morfologije, drugi pa iz samoplačniškega UZ v 32. tednu.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.8.2008 21:11:19   
petra *k
meni ni še nobenkrat sploh omenil, kolko bi naj vaga/la. bom jutri vidla, jutri mam pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tatly, sestanek neki majo na hodniku pa nebi rada šla ven, da me nebodo polek potegnilil.user posted image  samo lastniki stanovanj majo, jaz ne rabim biti zraven, ker sem podnajemnik, samo bi se verjetno hitro premislili, če bi me vidli

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 378
12.8.2008 21:12:56   
petra *k
meta
jaz vem po tem kolko g bi naj mel/a, ko pač čitam tu gor, kaj je značilno za 28,teden. jaz upam da bo jutri UZ, pa da mi bo malo več že poveda. samo bad je to, ker je moj G na dopustu, oni drugi pa se ziher nebo tak zavzel.user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 379
12.8.2008 21:13:47   
meta21
user posted image Mah, saj ti ne težim. Malo te moram dražit. Verjetno boš še lažje rodila, ker so menda v povprečju malo lažji dojenčki, pa še to najbrž velja za konkretne kadilke, ne za 5 cigaretov na dan. Ti si kar privošči, user posted image  tudi uživa, če se mamica fajn počuti.

Če smo že pri tem, potem pol stvari ne bi smela jest, se nikol sekirat, nobene kreme, ki ni naravna uporabljat itd. Saj še znoriš na koncu!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.8.2008 21:15:30   
tatly
hja dremle se mi ne,nimam kaj za glejat na tv,kaj naj delam?pa nasa baba se tudi nic ne kaze znakov za jutriuser posted image
petra -polno srece jutri

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.8.2008 21:15:56   
meta21
oni drugi pa se ziher nebo tak zavzel.

Al pa še bolj! Pusti se presenetiti in vse ga vprašaj. Prvorodke smo menda preveč sramežljive in premalo sprašujemo.

Tiste rezultate je pa meni izračunal po meritvah, ni iz tabel.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 382
12.8.2008 21:17:26   
petra *k
ne, saj ne mislim v takem smislu,da bi mi težila, sploh ne. ampak to je namenjeno vsem ki majo vprašanje zakaj kadim. so tudi redne kadilke, veliko jih poznam, pa so otroci zlati. tak da, tak kot si napisala dalje, kje bi vse mogli paziti... najhujši so pa živci, za moje pojme, toti lahko povzročijo največje probleme...tak da ostalo so malenkosti...oz moraš to tak jemati, drugače pa opet sam delaš probleme...bluzim...user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.8.2008 21:18:54   
petra *k
saj bom vidla kak bo. upam da se bo dalo kaj z njim zmenit. pa da mi bo htel povedat spol, da vam končno jutri povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

tatly, pridi k meni, grema skup na cigaret, aleša do 2 ni, meni pa je tudi tečnouser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.8.2008 21:19:39   
petra *k
tatly- hvala za lepe želje, upam da se tudi tebi uresniči...da greš jutri...user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.8.2008 21:20:58   
petra *k
hodnik se je spraznil, jaz sem čez 5 min nazaj, moram iti venuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.8.2008 21:23:06   
meta21
zakaj si pa na oknu enega ne prižgeš?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.8.2008 21:28:28   
petra *k
tega pa se držim da ne kadima v stanovanju. to je vredi, ker te nevem, če bi lahko zmanjšala.te bi še si ga verjetno v postelji prižgalauser posted image . saj zaj ni blo več nikoga zunaj tak da sem v miru. pa tak fajn je vuni, ki ni vroče

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.8.2008 21:36:40   
petra *k
dajte hitro še nekaj napište, drugače bom mogla jaz počasi vgasniti, se mi tak dremle...pa jutri morem ob 7.30 zadnje stanti, da ga šibam za ptuj. pa gnes so me pri zobozdravniki tolko zmantrali, mi je 3 zobe zaplombirala, tak da zaj sem pa za 1 leto zaključla, mam vse tak ko mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -vsaj to.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.8.2008 21:39:02   
Anonimen
evo mene. ste se pač razpisale ko me ni blo (sem skoraj 10 min brala)user posted image No anej je končno šel spat. Danes je bil prvič v vrtcu in se mu je tako dopalo, da ga skoraj domov nebi dobla. jaz pa sem se bala da bo jok in groza prve dniuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
12.8.2008 21:40:24   
petra *k
je že začel z vrtcem? fajn. pa to je ok, da ti bo rad hoda. to ma malo kera tako srečouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
12.8.2008 21:41:28   
Anonimen
petra kaj se boš kaj pri tomeži vstavila ko greš s ptuja? lahko bi šle na kavo če boš mela čas. jaz sicer delam ampak si lahko pol urce vzamem pa še anej bo vrtecu da bom lakho kavo v miru spila. vsaj enkratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
12.8.2008 21:42:23   
Anonimen
Ja samo saj veš jega babica čuvauser posted image -mam toto prednost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
12.8.2008 21:42:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

evo mene. ste se pač razpisale ko me ni blo (sem skoraj 10 min brala)user posted image No anej je končno šel spat. Danes je bil prvič v vrtcu in se mu je tako dopalo, da ga skoraj domov nebi dobla. jaz pa sem se bala da bo jok in groza prve dniuser posted image

Priden, Anej!user posted image user posted image user posted image

Pri nas v Grosuplju pa so letos od 400 vlog vzeli v vrtec samo 140 otrok. Vsako leto se nam poveča populacija v občini za pribl. 1000 ljudi, letos je itak vse nosečo, vrtcev pa nič ne gradijo. Pri nas bo šel kar dedi v penzijo, da bo čuval. Najbrž mu jih bojo še s cele ulice pripelale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.8.2008 21:43:10   
petra *k
jutri pa nevem, kak bo s časom oz nevem, ob kekih more iti aleš delat. zaj če gre za ob 4, al pa v nočno, te lahko grem čez tomaž, če pa gre normalno popoldan, te pa bom mela premalo časa še za skuhati. ti bom javla, ko bom šla s ptuja. to je zaj kriza ker niti za en dan naprej nevem, kak dela, ker pač enega nega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.8.2008 21:44:53   
tatly
jaz sem pa zdaj luno gledlauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.8.2008 21:45:22   
petra *k
to pa res, na babico je navajeniuser posted image
meta maš prav, nič ne gradijo vrtcev, populacija pa hvala bogu raste. pa še kolko dnara moreš odšteti za vrtec, tak da se ti zmeša. to še nas vse čaka.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.8.2008 21:46:12   
petra *k
tatly, kak pa si ti gnes opravla delo varuške?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.8.2008 21:50:10   
Anonimen
Mi mamo prednost da smo v malem kraju imn ni takega navala za vrtec. pa malo se razgubijo eni jih dajo v ormož ali okolico. tak da ni sile. je pa tudi poln vrtec. Kar se pa cene tiče pa je odvisno spet od kraja vrtca sigurno pa ne moremo primerjati cene našega vrtca in enega iz lj

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
12.8.2008 21:52:41   
Anonimen
ja meta jaz sem tudi rekla ko bomo meli še enega ali pa še dvauser posted image bo tudi šla babica v penzijo in jih nebom več rabila v vrtec vozituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?