|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
8.8.2008 10:20:47   
trezika
nAny84 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nAny84)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.8.2008 12:15:08   
silvya
Da vas malo pozdravim, nosečke. user posted image Vidim da vam vsem lepo gre. Kje je danes ada2? Včeraj sem srečala njenega. Lumpa si mu šla slike pokazat! user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.8.2008 13:00:12   
petra *k
danuser posted image

trezika, drži ob 4h na bazenu,ne? jaz pridem, pa tatly pride, pa upam da še kakšna.

meta, mogoče pa sta res zamenjale datumeuser posted image . midva že veva kaj bova imela, ampak čakama še zaj na en pregled, na eno potrditev, da še enkrat povejo isti spol, te pa vam vsem javim, kaj bo. imena so izbrana: user posted image  Tia, user posted image  Liam ali Rene. voziček že mava, pa vse ostalo tudi, previjalno, posteljco, jajčko, zaj začnema s kupovanjem glažekov, dudic, pa cotik... pa vidva, tak že mata skoro vse. in kak se bodoči očka počuti?user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2008 13:08:52   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Kje je danes ada2? Včeraj sem srečala njenega. Lumpa si mu šla slike pokazat! user posted image  

a mu ne bi smelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sem hotla videt, če vaju on pozna. čujem pa, da ste se menili za obisk - dobrodošlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2008 13:09:41   
ada2
aja, bila pa sem danes na pregledu in je vse Okuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2008 13:22:07   
trezika
ja z moje strani drži, pridem ob 4 na bazen...upam, da nas bo čimveč...

ada2 čestitke za uspešen pregleduser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2008 13:31:43   
nAny84
user posted image malo se še lovim tu gor, ampak bo počasi... user posted image   in kako ste kaj ve? kdaj imate rok?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2008 13:33:56   
tatly
ada2-user posted image user posted image user posted image cestitam za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pridem ob 4 ce lahkouser posted image
nic grem nekaj delat ker sem do zdaj kofetkalauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nAny84)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2008 13:36:50   
petra *k
nAny84, dobrodošla!

kak se počutiš? jaz mam PDP 9.11. od kod si?user posted image   lahko se nam pridružiš danes ob 4 na kavi. ne,punce? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nAny84)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.8.2008 13:41:23   
nAny84
zaenkrat se še počutim res odlično.user posted image user posted image upam da bo še naprej tako. Z Kidričevega sem, pa ti? Bi se vam z veseljem pridružla, samo sem brez avta, moj dela cel dan danes , tak da... user posted image vseeno hvala za povabilo. 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.8.2008 13:46:42   
petra *k
no, pa drugič, saj je to prva naša skupna kava, ne zadnjauser posted image
jaz pa sem prav iz sv. tomaža, zaj pa živim v ormožu že skoraj 1 leto. počutje je odlično, trebušček vsak dan večji, pa brce vse pogostejše. tak da je vse super okuser posted image user posted image user posted image . pa vesta kaj bo, al nočeta prej vedeti?

(odgovor članu nAny84)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.8.2008 13:54:48   
trezika
ja upam, da danes to ne bo naša zadnja kava... tako da nas bo naslednjič verjetno še večuser posted image user posted image

kar se spola tiče se midva strinjava: nočeva vedet...upam, da bo izvedljivo... sva se pa glih včeraj z imeni igrala, tu se pa nekako ne moreva najbolj strinjat...user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.8.2008 14:00:12   
petra *k
jaz tudi nesem htela znati, pa je bil moj zraven pri NS, in je G vprašal kaj pa spol povem, pa je aleš takoj reka ja. te pa kaj čem, zaj pa ga te vema. ampak še čem enkrat čuti na naslednjem UZ, da bo res to, te pa vam povem. user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.8.2008 14:04:43   
petra *k
vete kaj se mi je zaj zgodlo? skoraj mi je vujšlo v hlačeuser posted image user posted image

v kuhinji sem bla pri štedilniku, kuham kosilo. in ko se obrnem, nekaj leta po dnevni sobi,( mava kuhjo pa dnevno kao en prostor). jaz pa pod jedilno mizo, pa opazujem...ptiček. pa saj vem, da to nič ne naredi, ampak me je taka panika...user posted image  te pa je odletel proti spalnici, kjer mam okno odprto, pa tam je vena tudi noter priša, pa sem hitro letela vrata zaprla da ga nebi blo nazaj v kuhjo. pa ga zaj niti v spalnici ni, hvalabogi...user posted image user posted image lepo me je prestraša, še zaj se tresemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.8.2008 14:06:50   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Kje je danes ada2? Včeraj sem srečala njenega. Lumpa si mu šla slike pokazat! user posted image  

a mu ne bi smelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sem hotla videt, če vaju on pozna. čujem pa, da ste se menili za obisk - dobrodošlauser posted image

Eh saj ni nič hudega. user posted image   Ja tvoj naju je kar povabil včeraj.  Hvala. user posted image Ali karakter pa je, ostali kolegi so še snoči ostali pri Gumi, on pa se je vsedel v avto in domov. user posted image Dva sta še ob 10-ih tam na terasi sedela, ko sva se midva peljala nazaj domov.user posted image

Ja pa še to, Fajn da je na pregledu bilo vse vredu. user posted image

< Sporočilo je popravil silvya -- 8.8.2008 14:08:12 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.8.2008 14:19:09   
trezika
user posted image user posted image  te je pa lepo prestrašil ta ptiček... saj verjetno ni mel takega namenauser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.8.2008 14:21:10   
petra *k
po mojem tudi ni htel glih prestrašti...user posted image  samo sem jaz bolj panična...

kaj pa ada 2, pride na pijačo, nikjer nisem zasledila njenega odgovora

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.8.2008 14:36:17   
trezika
zadnjič je rekla, da pride, s tamalima dvema... upam, da še drži...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.8.2008 14:37:34   
trezika
kaj se meni samo zdi al čujem grmenje???user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.8.2008 14:44:28   
petra *k
mislim, da bo nekaj pljunilo. samo sma se glih s tatly čule, pa sma rekle da vseeno pridema, itak ni mrzlo, pa marele majo,tak da komot veni sedimo. po moje bomo dosti lažje komunicirale, ko se enkrat v živo spoznamo.no, upam, da za ado še valja.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.8.2008 14:48:31   
trezika
pol pa tk ni blema... se vidimo...za ado pa ne vem, nič se ni več javla...
aaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaa??

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.8.2008 14:57:27   
petra *k
ja jaz upam da se bo to razpihalo do 3.45. ker jaz grem peš, sem brez avta. saj ni daleč, mokra pa sem lahko.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.8.2008 15:02:18   
ada2
ok, grmi ko hudič, pa treska, a bomo prestavle?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.8.2008 15:23:37   
petra *k
čuj, jaz sem mislila, če se še v totih 20 min vsaj da neha grmeti, pa bliskati, zakaj bi prestavljale, saj dež niti ne gre. vprašanje, kdaj bomo mele opet priliko, saj vete, tatly se lahko že drugi teden zgodi, da gre v rim. jaz vem da drugi teden kaj dosti časa nem mela. tak da vsaj da neha grmljavina pa bliskavina, pa da ostane dež tak ko zaj gre, pa mislim da ni problema.

ali....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.8.2008 15:38:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k
meta, mogoče pa sta res zamenjale datumeuser posted image . midva že veva kaj bova imela, ampak čakama še zaj na en pregled, na eno potrditev, da še enkrat povejo isti spol, te pa vam vsem javim, kaj bo. imena so izbrana: user posted image  Tia, user posted image  Liam ali Rene. voziček že mava, pa vse ostalo tudi, previjalno, posteljco, jajčko, zaj začnema s kupovanjem glažekov, dudic, pa cotik... pa vidva, tak že mata skoro vse. in kak se bodoči očka počuti?user posted image

Lepa imena!!!user posted image
Sta pa pridna z nakupovanjem. Midva sva do srede imela samo voziček z lupinico. V sredo sva nakupila večino cotik, previjalno podlogo, mobile za nad posteljo ... , danes pa sva od recinkota dobila paket (sva vzela kar denar potem pa nekaj stvari naročila v prosti prodaji-je lažje kot sestavljat e-paket). S stekleničkami bom počakala, da vidim, kako bo z dojenjem. Lahko, da jih sploh ne bom rabila.

Bodoči očka? Hm, mislim, da se šele zdaj, ko vsepovsod ležijo stvari za dojenčka oba zavedava, da je to to-za vedno! Po eni strani komaj čaka, po drugi strani pa ga je na smrt strah pokakanih pleničk. user posted image user posted image user posted image  Prejšnji mesec sva obiskovala šolo za starše-v LJ imamo kar 12 predavanjuser posted image .

Fajn se mejte na kavi! Upam, da vas ne bo zalilo! V Grosuplju lije kot iz škafa, v LJ je bila pa danes menda že 3x toča.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?