Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 11:49:59
|
|
|
|
tatly
|
HEJ ZASPANKE SE VSE AJATE???
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 12:31:22
|
|
|
|
trezika
|
dandan kako smo kaj danes, ko je spet tako vroče? jaz sem glih po kosilu, dragi gre delat, jaz pa kam...? verjetno med cote, mam 3 stroje za posušit, pa malo morn it pomest.,pa ribici vodo zamenjat...tk da dela kolikor hočeš....kaj pa boste ve počele? KSIA tudi tvoje opravičilo sprejeto:) kaj pa petra, si si slučajno že premislila, se vseeno pridružiš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 12:53:16
|
|
|
|
petra *k
|
alo tatly pametno, jaz se bom verjetno tudi odločla za denar. samo če si še prijavljena na naslovu v občini sv.tomaž, še kao nemajo tote pomoč ob rojstvu otroka. tak da, totih 260 eur ti da socialna, ne? lahko pa se še pozanimaš na občini, pravijo, da tudi oni dajo za prvega otroka, nevem kolko, pa tudi nevem, če to stoprocentno drži. jaz se bom šla pozanimala. kolko časa pred PDP pa lahko rihtaš toto pomoč na socialni?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 12:55:59
|
|
|
|
petra *k
|
pozabla sem ti pripisati, da sem jaz začasno prijavljena pri mojem v ormožu, nimam tu stalnega naslova, pa lahko on rihta toto denarno pomoč. da pa je drugače še občina sv.tomaž nima, za razliko od toga da ma pre občina središče nekaj čez 300 eur tote pomoči. nevem, kak majo to zrihtano. to mi je na socialni povedala, ko sem si junija hodla rihtat izredne pomoči. za kavo jutri, pa še nevem če pridem. bom pravi čas javla. tatly, javi mi, če boš šla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 12:58:32
|
|
|
|
tatly
|
petra-saj na socialno gres takrat ko ti da g tiste papirje za porodnisko pa paket.jaz sem dala prejsnji mesec na zacetku meseca vlogo not pa sem mela 15 ze dnar nakazan ...ja jaz sem se vedno pri tomaze prijavljena kaj ti si ze v ormožu?nic pridne bodite grem na pregled...mogoce zadnjic
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 13:00:13
|
|
|
|
tatly
|
petra-paket je v vseh obcinah 260€ ce vzames denar. ene obcine pa dajo neki denar za prvega otroka ampak pri sv.tomazi nic nevejo o tem........brrrrrrr
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 13:00:30
|
|
|
|
petra *k
|
kaj mamo gnes vse več ali manj čistilno jaz sem se spravla v take kote stanovanja, ki jih najmanj rabimo, pa se prah nabira. tak da sem se pošteno že danes nadelala. zaj pa razmišljam, če bi odklopla hladilnik, pa še to očistila, ker se je pošteno leda že nabralo v tistem malem zmrzovalniku. tak da ne vem. pa še kuhati moram začeti, pride moj čez 1 uro domov. pa se mi več ne da. trezika, za kavo javim, proti večeru bom vedla. uživajte, pa ne se preveč matrati s pospravljanjem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 13:03:14
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, ja ampak toti "socialni" paket je 260 eur. lahko pa še dobiš nekak od občine. ampak to se moreš iti tja pozanimati. to je meni ova povedala, ki dela na socialni. to pa je odvisno od občine keko je sposobna dati, in središče ma pač čez 300 eur, sv.tomaž pa sploh nema, samo ti lahko dobiš prek tvojega, če je v ormožu. jaz sem še tudi pri tomažu stalno prijavljena, začasno pa pri alešovih doma v ormožu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 13:12:39
|
|
|
|
trezika
|
petra glede te pomoči od občine... to je čisto različno od občine do občine... ene dajo denarja, druge dajo neke knjigice, tretje spet kaj drugega...pač čist odvisno koliko je občina pripravljena za to namenit, kako pa je točno v ormožu pa ti žal ne vem povedat... upam, da se vidimo jutri
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 13:31:04
|
|
|
|
petra *k
|
nekaj sem čula o tem, saj pravim, nevem kaj dosti . bom pa se šla pozanimala na občino. saj pa če lahko dobiš kaj, zakaj nebi? je tak? in jaz tega sploh nebi vedla, če mi nebi te ona gospa povedala, tak da težko, da še te kje s tem seznanijo. naj zvem, kak moj jutri dela, da vidim, kake plane ma za popodne, verjetno bom prišla, ker bi vas res rada vidla. mislim pa, da me nebo težko prepoznati, trebušček lepo raste, pa blontne, do ušes "dolge" lase mam no, jaz upam,da se vidimo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 16:30:16
|
|
|
|
ANA_P
|
ko so glih pogovarjatee otem denarju. Pri CSD sem tudi jaz vzela denar namesto paketa, ki sem ga dobila 15.7., ko sem itak že imela vse nabavljeno za našega Kar pa se tiče denarja oz. darila od občine pa je na Ptuju tako. Ko rodiš, greš z rojstnim listom na občino in tam izpolniš obrazec in ti nakažejo 100 Eurov. Ampak to po porodu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 17:04:23
|
|
|
|
ada2
|
evo, za vse, ki nestrpno čakate na odhod v Rim ena slikica našega Adama ko je bil star 12 ur.
< Sporočilo je popravil ada2 -- 7.8.2008 17:06:11 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 18:32:46
|
|
|
|
trezika
|
iiiiiiiiiiii, kk je luban joj, js bom pa še tako dolgo čakala.....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 18:44:23
|
|
|
|
petra *k
|
lepi fantek! kar se tiče jutrišnje kave, jaz pridem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 19:00:42
|
|
|
|
trezika
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 20:10:31
|
|
|
|
meta21
|
Ojla, srečke nosečke! Malo sem vas prišla pozdravit. Sicer ne spadam na to temo (vsaj ne več), ampak ko sem vidla temo in potem še Petro, sem mogla malo pokukat. Mimogrede, Petra, ČESTITKE!!! Seveda pa tudi vsem ostalim (drugih ne prepoznam) in čim manj težav. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 20:43:39
|
|
|
|
petra *k
|
lep pozdrav, meta! jaz sem zadnjič razmišljala, da mi je ta meta nekam poznana . pa nisem bla ziher, če si prava, zaj pa vidim, da si. hvala za lepe želje, enako tudi tebi . ti sploh več ne spadaš pod to temo, si se čist odselila? kdaj maš PDP? negi na istem kot jaz, ne? lepo da si se javla.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 21:04:01
|
|
|
|
petra *k
|
punce, jaz se za danes poslavljam, grem še neki film pogledat, te pa že spim. tak da lepo čvekajte, če se bote kaj gnes, potem pa čim lepšo in mirno noč vam želim. jutri pa se tak vidimo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 21:05:07
|
|
|
|
petra *k
|
punce, jaz se za gnes poslavljam, grem še en film pogledat, potem pa že spim. ve pa lepo čvekajte, če še bote kaj gnes, potem pa vam želim lepo in mirno noč. jutri pa se tak vidimo. nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.8.2008 21:18:44
|
|
|
|
meta21
|
Ja, jaz sem bolj ali manj v Grosuplju. Približno enkrat na mesec prideva v Prlekijo, če se glih kaj takega dogaja ali pa imava kakšne opravke, drugače pa sva bolj doma. Gregor ima še dva izpita in zdaj hiti, jaz pa grem 13.8. na porodniško, ampak sem itak že en mesec doma (dobra stran službe v šoli ). Rok imam 10.9. in sem že v 36. tednu. Lepo čvekajte, se še kaj javim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 5:50:14
|
|
|
|
KSIA
|
No, še ena neprespana noč . Ta mali je pri babici, ker čez dve uri že šibam na pregled. Kar ne morem verjeti, da me čaka še samo 13 dni. Baje jena Ptuju kar gužva. Trezika, tudi jaz sem drugače v originalu bolj iz koroškega konca, no blizu bi lahko rekla. Eni pravijo, da je to koroška, drugi pa da ne. IZ Lovrenca na Poh., če veš, kje je to. No, potem pa študij v LJ, spoznala mojega in evo mene. Pa je še prehitro minil ta cajt. No, danes se fajn mejte na kavici, naslednjič pa upam, da se tudi jaz pridružim.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 9:15:03
|
|
|
|
petra *k
|
jutro, punce meta, a te maš ti pred mano rok? jaz mam 9.11. mi je moja mama pravla, da je bla gori na pijači, pa sta se s tvojo mamo menle, pa je rekla, da maš za mano. o, lepo, te počasi greš v rim. jaz že tudi komaj čakam, da bo vuni tota mala štručka. kaj veta, kaj bota mela? čuj, te drugo leto spomladi, ko boš ti prišla k tomažu, pa jaz glih tak, te lahko skupaj vozičkama
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 9:53:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k meta, a te maš ti pred mano rok? jaz mam 9.11. mi je moja mama pravla, da je bla gori na pijači, pa sta se s tvojo mamo menle, pa je rekla, da maš za mano. Ah, babice! Mogoče je zamenjala in je mislila 11.9.? Ja, jaz sem septembrka in nekatere že rojevajo ali pa so tik pred tem. Mene tudi že fejst matra-vse mam že nekje spodaj. Imeli bomo pa fanta-Lovrota. Pa vidva? Že vesta? Pri Tomažu sem bolj malo ampak upam, da nama res uspe uskladit kakšno vozičkanje! Že imaš voziček?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 10:05:16
|
|
|
|
trezika
|
jutro punce.... dans sem spet spala kot ubita, zjutraj pa zbudila lačna kot volk pa to se mi vsako jutro zgodi, da mam v želodcu ozonsko luknjo KSIA ja vem kje je lovrenc, glih nekje na sredini tako da težko rečt, kam si spadala no, zdaj se pa tako ve čigava si naslednjič pa res upam, da se vidimo.... danes pa ob 4 ne? uživajte do takrat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 10:17:38
|
|
|
|
nAny84
|
zdravo. jaz sem pa nova danes tu. sem iz kidričevega, rok pa imam 17.12.2008. sem opazla da nas je veliko z ptujske okolice v veselem pričakovanju
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?