|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
9.8.2008 11:34:49   
tatly
hja glede previjanja in hranjenja mam sreco da imam malo sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image petra-hmmm nevem ce bi ga zdaj dala glih za celi teden za kake 2 dni ze,pol ko pa bom rodila pa ves da ti lahko posodim ker nem mela kaj vec poslusatuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.8.2008 12:12:35   
petra *k
no pa za 2 dni, čisto dovolj, samo da vidim kak to deluje, pa da našemu mateju pokažem, da bo že enkrat mel toto srečo. lahko pa mi ga posodiš tudi takrat, ko rodiš, saj ni take sile, pa tudi ga nem rabla več ko 2,3 dni.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.8.2008 12:40:55   
tatly
eh takrat ti ga lahko do konca posodimuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.8.2008 12:46:00   
petra *k
no, se se boma te zmenle. tejko da nebo matej do konca obupauser posted image user posted image

kaj nesi nič gnes pri tomaži? jaz pa grem domov počasi, čez kako uro.zaj še seko naštimam da grema malo na sprehod po totem velkem mesti.

jah nič, zaj pa morem računalnik vgasniti. se pišemo večer. uživajte

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.8.2008 13:12:25   
trezika
dandan
vidim, da ste se danes že lepo načvekaleuser posted image user posted image  jaz sn pa cel dopoldan neki delala in sn šele zdaj prišla do računalnika, mam zdaj cajt cel popoldan lenarituser posted image user posted image
večerja včeraj uspela, sn se napokala tak da sn si mogla gumb na hlačah odpretuser posted image user posted image  sam kaj naj ko pa mi je tk dobra ta kitajska kuhinja... pa itak ne hodiva tk pogostouser posted image user posted image
kar se pa tiče previjanja in vsega kar sodi h negi dojenčka...mi je sicer malo nerodno to priznat, ampak kaj čem če je pa res tako... moj user posted image  namreč vse to (razen dojenjauser posted image ) ful bolj obvlada od mene...sicer je to za naju oba prvi otrok, ampak je on že imel prakso na mlajših bratih, bratrancih,... jaz pa nisem še mela kakšne prilike...pa on ma ful občutek za take stvari tk da me je kr strah tega kako se bom obnesla ko pa on že vse tak ve... bo on mene učiluser posted image user posted image joooooooooooooooj

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.8.2008 20:20:33   
trezika
halo halo
kam ste pa izginile dans?user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.8.2008 20:24:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

še najbolje je, da nemaš polek sebe takih ljudi, ki vejo samo pamet solti, da probaš čimveč sam skapirati, od ostalih pa pobereš samo to,kar se tebi zdi zanimivo. je takuser posted image user posted image

Se strinjam! Najboljše je da si prvih 14 dni al pa še malo dlje sam, da so vse nerodnosti mimo, potem pa ko obvladaš pa naj prileti vse sorodstvo na obisk (z boniuser posted image ).

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.8.2008 21:33:34   
ANA_P
samo v nosečnosti res opaziš kako so nekateri pametniuser posted image . HALOuser posted image , prvo celo nosečnost nekaj težijo in ti svetujejo, pa jih sploh ne vprašaš, potem ko je otrok, pa so še hujši. Te pa dobiš od vsake svoj nasvetuser posted image . Eh, za ponoret je, res. Me je že kar strah, bo res najbolje, da nas pustijo prvih 14 dni pri miru, te pa naj pridejo z boniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.8.2008 21:36:51   
ANA_P
aja user posted image , sem še vedno tu, 2v1, očitno še Rima ne bom videla tak hitro user posted image

Upam user posted image , da grem do srede.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.8.2008 21:47:42   
trezika
ana_p vidim, da še kr vztrajaš med namiuser posted image user posted image  da ti nekak ni za v rim ituser posted image user posted image
eh saj pa ja veš, da se vedno najde nekdo, ki je pametnejši od tebe... js sn tut prvič noseča, šele v 9. tednu pa že zdaj poslušam vsemogoče nasvete... user posted image user posted image  sam kaj češ, tak pač je...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.8.2008 21:51:59   
ANA_P
trezika, boš videla kak še le bouser posted image , kak težijo eniuser posted image user posted image user posted image , jaz se prav kontroliram, da ko srečam kako znano novo nosečnico, da  ji ne dajem niti enega nasveta. Če me vpraša kaj sem jedla čez nosečnost in kaj ne, ji povem tak kot je bilo, vse sem jedla od začetka, pa še vedno vse jem. No, razen bifteka, ki pa ga tak nasploh ne jemuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.8.2008 22:58:54   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja še to sem se hotela pohvalit, danes moj kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sicer lazanjouser posted image user posted image user posted image  
silvya
a pridete na lazanjo, moram rečti, da jo res odlično narediuser posted image

samo bešamel omako moram jaz naredituser posted image

E viš malo me ni pa že zamudim tako dobro povabilo. user posted image

Me ni bilo ves dan. Sva z mojim šla na sejem čez mejo. user posted image Vseeno hvala, da si se spomnila na me.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.8.2008 10:21:23   
ANA_P
kaj zdaj ormožanke, kje ste???? Vse pridno kuhate?
Jaz sem še vedno med vamiuser posted image user posted image user posted image , sem pa pri naših, ob nedeljah nikoli ne kuhamuser posted image user posted image user posted image . Jaz kuham v nedeljo samo, ko naših ni, pa še takrat greeva z mojim raje kam na kosilo. Mislim, da sem v zadnjih 4 letih kuhala enih 5 krat v nedeljouser posted image user posted image user posted image , drugače pa vsako nedeljo v avto in gasa domov k našim. Ni lepšega user posted image user posted image user posted image  Pa brat in svakinja tudi prideta, te pa imamo tak ludo kučo. Sta naša dva cela srečna, ko pridemo v nedeljo vsi domov in je spet glasno po hiši. Pa menda nič akj manj srečna, ko odidemo in imata spet svoj miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, grem še zdaj preleteti malo po forumu, ker potem se bodo vsi vsipali. Sem namreč zdaj sama s psom pa imam mir, naša dva sta v trgovini, brata še ni, moj pa me je samo pripeljal, je šel delat.

Aja, no, saj danes kuham, pazim na govejo juho, ki jo je mami dala kuhatuser posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.8.2008 11:50:07   
mujcika
pozdravljene!uf kak je lepo ko enkrat zagledaš da so na forumu tudi naše punce!
lepo pozdravljene. jaz sem tudi iz ptuja in imam pdp 3.1.!
malo sem se pozno pridružila, ampak mislim da sem vseeno dobrodošla, vsaj tako mislim, ker vem iz kot ste!
user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.8.2008 15:13:30   
trezika
pozdravljena mujcika seveda si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image  več nas bo, več bomo mele za čvekat....

no js se dans v bistvu za en teden poslavljam, no do petka vsaj... grem k našim domov malo na počitniceuser posted image user posted image  pa sestra nima neta domauser posted image  mogoče se vam vmes uspem malo oglasit... bomo videli

torej uživajte, veliko čvekajte, da bom mela potem naslednji vikend kaj za bratuser posted image user posted image user posted image
pa seveda javite, če dobimo ta teden kakšno srečno mamicouser posted image user posted image

aja, pa lepo božajte svoje trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mujcika)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.8.2008 11:34:54   
petra *k
pozdravljene, zaj sem pa vas prav pogrešala, ker se včeraj nič nismo čuleuser posted image user posted image
jah, ni blo časa. sma z mojim enega njegovega kolega včeraj vozla v mb na avto sejem, ker kupuje avto, popoldan pa sem tak spala. ni mi blo včere do ničesa, tak sem bla lena.user posted image user posted image

mujcika,pozdravljena med nami, čestitke za user posted image !!

vidim, trezika, pa ana p, da nas ste včere malo pogrešale, ki jih je bolj malo včerej blo goruser posted image user posted image user posted image .
zaj pa user posted image user posted image sesat, pa kosilo kuham, moj je šel malo na kolo, večer pa gre v nočno,tak da je pred meno mučen teden, ne spim glih kaj dosti, ko ga ni - strah me jeuser posted image user posted image
ana p- vidim da še nimaš sile za v Rim!!
tatly, hvala, deluje. super je, čuj!!sem večer poslušala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se čujemo!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.8.2008 11:37:57   
petra *k
zaj vidim, trezika, da se za teden dni poslavljaš!!

uživaj, pa če boš mela priliko, se pa javi kaj, pazi na bušija!! pa se čujemo

ko pa prideš nazaj pa spet ena user posted image , če bomo še vse na broju!! ani p pa jo bomo že domov nesleuser posted image user posted image user posted image , če nam bo prej odišla. pa tatly tudi, samo jaz mislim,da gre ona na njen pravi datum...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.8.2008 11:39:01   
ada2
kje pa ste danes vse?user posted image

trezika
lepo se imej na dopustu user posted image

mujcika dobrodošlauser posted image

jaz se pa počasi pripravljam, da se vrnem med delovne ljudiuser posted image , v četrtek začnemuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.8.2008 12:25:16   
petra *k
ada 2, dober dan!!

jaz se tudi sprašujem ki so vse. kaj misliš, sta tatly, pa ana p že v porodniški sobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.8.2008 13:15:14   
ada2
ja čisto možno user posted image

jaz kuham špagete s polivko, drugo se mi ne dauser posted image , sicer imam pa še nečaka na obisku in je čisto zadovoljen s kosilomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.8.2008 13:59:44   
tatly
OJJJJJJJJJJJJ
ANA_P VAM SPOROCA-OJ!SEM V PORODNISNICI,SEM IMELA ZGORNJI RAZPOK MEHURJA IN SO ME OBDRZALI NA OPAZOVANJU.DRUGACE VSE OK.POZDRAV VSEM NA RR.
PETRA-KAK JE AS?HJA VIDLA SEM TISTO GLEDE ROKAuser posted image JAH V SREDO GREMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČE VERJES

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.8.2008 14:29:34   
petra *k
alo

opet malo pišem, te pa letim,ker sem ta mesec dežurna za čiščenje hodnika v blokuuser posted image user posted image

ana p, upam da je vse ok

tatly, čuj, odlično deluje AS. včerej kar nesem mogla vstran. zaj pa že celi dan mateja zovem, pa  mi ne zdigne, da naj pride v ormož.
glede roka, tatly, čuj za rudno moreš dati v sredo, tak da ne nori!!!user posted image user posted image

jaz pa sem delala danes vrhjov fižol in krompir, se mi je tak zaluštalo...user posted image  
jutri pa mam zobozdravnika, v sredo pa pregled, upam da tudi uz, da vam te v sredo povem, kaj bomo dobliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.8.2008 16:07:01   
petra *k
ki ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se vse hladite kje???saj gnes ni tak vroče...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.8.2008 16:10:54   
tatly
petra-kaj ni vroce ??????zdaj sem malo pucala saj se sploh nikjer ne vidi pa sem cela gnila...ja pa ves da bom v sredo placala samo povej mi gdaj mata cas z vasim?kaj je vceraj rekel kaj za meneuser posted image hja danes vjutro me je nekaj fcipnilo pri tamaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.8.2008 16:19:39   
petra *k
tak vroče ni kak je blo ostale dni.
nič ni reko, samo da se te zmisli, da si mela uhane, jaz pa sem to pozabla. druga pa ni nič rekel, ja, edino to,da si se res poboljšalauser posted image user posted image user posted image

za sredo pa bolj popodne, točne ure pa nevem, morem našega pitati, ko se zbudi, ker nevem ob kekih ma on trening, pa v nočni je toti teden. to še ti javim. in kak si ti?

zaj grem 1 uro pred tv, te pa user posted image  zbudim, da gre na trening, te pa 1,5 ure uživam samauser posted image ne saj mi ni hudo, da nebo tega kera za hudo vzela. se čujemo kasneje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?