Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:34:49
|
|
|
|
tatly
|
hja glede previjanja in hranjenja mam sreco da imam malo sestrico petra-hmmm nevem ce bi ga zdaj dala glih za celi teden za kake 2 dni ze,pol ko pa bom rodila pa ves da ti lahko posodim ker nem mela kaj vec poslusat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 12:12:35
|
|
|
|
petra *k
|
no pa za 2 dni, čisto dovolj, samo da vidim kak to deluje, pa da našemu mateju pokažem, da bo že enkrat mel toto srečo. lahko pa mi ga posodiš tudi takrat, ko rodiš, saj ni take sile, pa tudi ga nem rabla več ko 2,3 dni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 12:40:55
|
|
|
|
tatly
|
eh takrat ti ga lahko do konca posodim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 12:46:00
|
|
|
|
petra *k
|
no, se se boma te zmenle. tejko da nebo matej do konca obupa kaj nesi nič gnes pri tomaži? jaz pa grem domov počasi, čez kako uro.zaj še seko naštimam da grema malo na sprehod po totem velkem mesti. jah nič, zaj pa morem računalnik vgasniti. se pišemo večer. uživajte
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 13:12:25
|
|
|
|
trezika
|
dandan vidim, da ste se danes že lepo načvekale jaz sn pa cel dopoldan neki delala in sn šele zdaj prišla do računalnika, mam zdaj cajt cel popoldan lenarit večerja včeraj uspela, sn se napokala tak da sn si mogla gumb na hlačah odpret sam kaj naj ko pa mi je tk dobra ta kitajska kuhinja... pa itak ne hodiva tk pogosto kar se pa tiče previjanja in vsega kar sodi h negi dojenčka...mi je sicer malo nerodno to priznat, ampak kaj čem če je pa res tako... moj namreč vse to (razen dojenja ) ful bolj obvlada od mene...sicer je to za naju oba prvi otrok, ampak je on že imel prakso na mlajših bratih, bratrancih,... jaz pa nisem še mela kakšne prilike...pa on ma ful občutek za take stvari tk da me je kr strah tega kako se bom obnesla ko pa on že vse tak ve... bo on mene učil joooooooooooooooj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 20:20:33
|
|
|
|
trezika
|
halo halo kam ste pa izginile dans?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 20:24:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k še najbolje je, da nemaš polek sebe takih ljudi, ki vejo samo pamet solti, da probaš čimveč sam skapirati, od ostalih pa pobereš samo to,kar se tebi zdi zanimivo. je tak Se strinjam! Najboljše je da si prvih 14 dni al pa še malo dlje sam, da so vse nerodnosti mimo, potem pa ko obvladaš pa naj prileti vse sorodstvo na obisk (z boni ).
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 21:33:34
|
|
|
|
ANA_P
|
samo v nosečnosti res opaziš kako so nekateri pametni . HALO , prvo celo nosečnost nekaj težijo in ti svetujejo, pa jih sploh ne vprašaš, potem ko je otrok, pa so še hujši. Te pa dobiš od vsake svoj nasvet . Eh, za ponoret je, res. Me je že kar strah, bo res najbolje, da nas pustijo prvih 14 dni pri miru, te pa naj pridejo z boni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 21:36:51
|
|
|
|
ANA_P
|
aja , sem še vedno tu, 2v1, očitno še Rima ne bom videla tak hitro Upam , da grem do srede.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 21:47:42
|
|
|
|
trezika
|
ana_p vidim, da še kr vztrajaš med nami da ti nekak ni za v rim it eh saj pa ja veš, da se vedno najde nekdo, ki je pametnejši od tebe... js sn tut prvič noseča, šele v 9. tednu pa že zdaj poslušam vsemogoče nasvete... sam kaj češ, tak pač je...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 21:51:59
|
|
|
|
ANA_P
|
trezika, boš videla kak še le bo , kak težijo eni , jaz se prav kontroliram, da ko srečam kako znano novo nosečnico, da ji ne dajem niti enega nasveta. Če me vpraša kaj sem jedla čez nosečnost in kaj ne, ji povem tak kot je bilo, vse sem jedla od začetka, pa še vedno vse jem. No, razen bifteka, ki pa ga tak nasploh ne jem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 22:58:54
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja še to sem se hotela pohvalit, danes moj kuha in sicer lazanjo silvya a pridete na lazanjo, moram rečti, da jo res odlično naredi samo bešamel omako moram jaz naredit E viš malo me ni pa že zamudim tako dobro povabilo. Me ni bilo ves dan. Sva z mojim šla na sejem čez mejo. Vseeno hvala, da si se spomnila na me.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.8.2008 10:21:23
|
|
|
|
ANA_P
|
kaj zdaj ormožanke, kje ste???? Vse pridno kuhate? Jaz sem še vedno med vami , sem pa pri naših, ob nedeljah nikoli ne kuham . Jaz kuham v nedeljo samo, ko naših ni, pa še takrat greeva z mojim raje kam na kosilo. Mislim, da sem v zadnjih 4 letih kuhala enih 5 krat v nedeljo , drugače pa vsako nedeljo v avto in gasa domov k našim. Ni lepšega Pa brat in svakinja tudi prideta, te pa imamo tak ludo kučo. Sta naša dva cela srečna, ko pridemo v nedeljo vsi domov in je spet glasno po hiši. Pa menda nič akj manj srečna, ko odidemo in imata spet svoj mir OK, grem še zdaj preleteti malo po forumu, ker potem se bodo vsi vsipali. Sem namreč zdaj sama s psom pa imam mir, naša dva sta v trgovini, brata še ni, moj pa me je samo pripeljal, je šel delat. Aja, no, saj danes kuham, pazim na govejo juho, ki jo je mami dala kuhat Lepo nedeljo vam želim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.8.2008 11:50:07
|
|
|
|
mujcika
|
pozdravljene!uf kak je lepo ko enkrat zagledaš da so na forumu tudi naše punce! lepo pozdravljene. jaz sem tudi iz ptuja in imam pdp 3.1.! malo sem se pozno pridružila, ampak mislim da sem vseeno dobrodošla, vsaj tako mislim, ker vem iz kot ste!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.8.2008 15:13:30
|
|
|
|
trezika
|
pozdravljena mujcika seveda si dobrodošla več nas bo, več bomo mele za čvekat.... no js se dans v bistvu za en teden poslavljam, no do petka vsaj... grem k našim domov malo na počitnice pa sestra nima neta doma mogoče se vam vmes uspem malo oglasit... bomo videli torej uživajte, veliko čvekajte, da bom mela potem naslednji vikend kaj za brat pa seveda javite, če dobimo ta teden kakšno srečno mamico aja, pa lepo božajte svoje trebuščke lp
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 11:34:54
|
|
|
|
petra *k
|
pozdravljene, zaj sem pa vas prav pogrešala, ker se včeraj nič nismo čule jah, ni blo časa. sma z mojim enega njegovega kolega včeraj vozla v mb na avto sejem, ker kupuje avto, popoldan pa sem tak spala. ni mi blo včere do ničesa, tak sem bla lena. mujcika,pozdravljena med nami, čestitke za !! vidim, trezika, pa ana p, da nas ste včere malo pogrešale, ki jih je bolj malo včerej blo gor . zaj pa sesat, pa kosilo kuham, moj je šel malo na kolo, večer pa gre v nočno,tak da je pred meno mučen teden, ne spim glih kaj dosti, ko ga ni - strah me je ana p- vidim da še nimaš sile za v Rim!! tatly, hvala, deluje. super je, čuj!!sem večer poslušala se čujemo!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 11:37:57
|
|
|
|
petra *k
|
zaj vidim, trezika, da se za teden dni poslavljaš!! uživaj, pa če boš mela priliko, se pa javi kaj, pazi na bušija!! pa se čujemo ko pa prideš nazaj pa spet ena , če bomo še vse na broju!! ani p pa jo bomo že domov nesle , če nam bo prej odišla. pa tatly tudi, samo jaz mislim,da gre ona na njen pravi datum...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 11:39:01
|
|
|
|
ada2
|
kje pa ste danes vse? trezika lepo se imej na dopustu mujcika dobrodošla jaz se pa počasi pripravljam, da se vrnem med delovne ljudi , v četrtek začnem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 12:25:16
|
|
|
|
petra *k
|
ada 2, dober dan!! jaz se tudi sprašujem ki so vse. kaj misliš, sta tatly, pa ana p že v porodniški sobi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 13:15:14
|
|
|
|
ada2
|
ja čisto možno jaz kuham špagete s polivko, drugo se mi ne da , sicer imam pa še nečaka na obisku in je čisto zadovoljen s kosilom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 13:59:44
|
|
|
|
tatly
|
OJJJJJJJJJJJJ ANA_P VAM SPOROCA-OJ!SEM V PORODNISNICI,SEM IMELA ZGORNJI RAZPOK MEHURJA IN SO ME OBDRZALI NA OPAZOVANJU.DRUGACE VSE OK.POZDRAV VSEM NA RR. PETRA-KAK JE AS?HJA VIDLA SEM TISTO GLEDE ROKA JAH V SREDO GREM ČE VERJES
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 14:29:34
|
|
|
|
petra *k
|
alo opet malo pišem, te pa letim,ker sem ta mesec dežurna za čiščenje hodnika v bloku ana p, upam da je vse ok tatly, čuj, odlično deluje AS. včerej kar nesem mogla vstran. zaj pa že celi dan mateja zovem, pa mi ne zdigne, da naj pride v ormož. glede roka, tatly, čuj za rudno moreš dati v sredo, tak da ne nori!!! jaz pa sem delala danes vrhjov fižol in krompir, se mi je tak zaluštalo... jutri pa mam zobozdravnika, v sredo pa pregled, upam da tudi uz, da vam te v sredo povem, kaj bomo dobli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 16:07:01
|
|
|
|
petra *k
|
ki ste kaj se vse hladite kje???saj gnes ni tak vroče...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 16:10:54
|
|
|
|
tatly
|
petra-kaj ni vroce ??????zdaj sem malo pucala saj se sploh nikjer ne vidi pa sem cela gnila...ja pa ves da bom v sredo placala samo povej mi gdaj mata cas z vasim?kaj je vceraj rekel kaj za mene hja danes vjutro me je nekaj fcipnilo pri tamali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.8.2008 16:19:39
|
|
|
|
petra *k
|
tak vroče ni kak je blo ostale dni. nič ni reko, samo da se te zmisli, da si mela uhane, jaz pa sem to pozabla. druga pa ni nič rekel, ja, edino to,da si se res poboljšala za sredo pa bolj popodne, točne ure pa nevem, morem našega pitati, ko se zbudi, ker nevem ob kekih ma on trening, pa v nočni je toti teden. to še ti javim. in kak si ti? zaj grem 1 uro pred tv, te pa zbudim, da gre na trening, te pa 1,5 ure uživam sama ne saj mi ni hudo, da nebo tega kera za hudo vzela. se čujemo kasneje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?