|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
6.8.2008 16:19:12   
petra *k
dan

vidim da pridno čvekateuser posted image user posted image

ksia pozdravljena! jaz tudi čakam, če se bodo že zmenle za kakouser posted image , pa še nič ne kaže...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.8.2008 19:54:29   
trezika
dan dan punce....
jaz sem zdaj prišla do ene odločitve....
v petek popoldan od štirih dalje bom na bazenu v Ormožu na user posted image  in bom zelo vesela, če se mi bo katera od vas pridružilauser posted image user posted image user posted image  drugače jo bom pa sama spilauser posted image user posted image user posted image  
ker vidim, da se drugače ne bomo mogle zmenit....
torej, vljudno vabljene vse, da se mi pridružite...
ker se mi trebuh še ne vidi, bom prepoznana po tem, da bom sama za mizo (pa kratke blond lase mam)user posted image user posted image
zdaj pa morn it neki pojest, se mi želodec oglaša

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.8.2008 21:01:22   
ANA_P
peglanje, jaz kljub sušilcu še vedno peglam. Razen za user posted image  bodijei n te stvari nisem rabila peglat, drugače pa še vedno peglam majice, srajce, trenirke....

Ja, jaz danes iz pregleda. CTG OK, naslednjič imam pregled v torek 12.8., če še ne rodim, mi izmeri otroka in mi v sredo popoldan sprožijo pregleduser posted image . Kak se počutim ob tem? GROZNO, upam da grem prej. Si predstavljate, da vam v torek rečejo, jutri ob 16h pa pridite rodit HALOuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že danes tečna zaradi tega in itak prestrašena, kaj še le bouser posted image  Upam, da grem prej v Rim.

No, tudi za mano je katastrofalna noč, celo noč sem prebedela, vse me je bolelo, v glavnem sama groza, tak da sem se že zbudila tečna potem pa še pri G o sprožitvi poroda, pa je moj dan zaključen pod TEČNA KOT HUDIČ. Da bi bar bila samo drugim, ne pa da sem sama sebiuser posted image

Babe, priseljenke, ti naši pubeci pa morejo biti sami fejst, glede nato da so vas spravili v naše kraje. BRAVO MIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.8.2008 21:09:31   
petra *k
če je bolj tečno delo od peglanja, te pa ne vem. jaz ne peglam skoro nič-slučajno kako tako majco al pa njegovo srajco, če že morem. rajši celo stanovanje v nulo pospravim, kak pa 2 stvari speglam.to pa je muka.
torej je moglo biti ponoči nekaj v zraku. tudi jaz nisem spala. ob pol1 pa do 4 vjutro sem bla budna, pa sem gledala neke filme, pa oddaje na animalu. te pa še toti komari, do zdaj niti enega nisem opazla, včeraj pa naval na naju. tak da prvo kaj sma vjutro naredla, sva šla kupit oni baygon za vtičnico. upam, da to kaj pomaga.
ana p - saj bo, nič se sekirat. držim pesti, da pred 12.user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.8.2008 21:14:39   
tatly
ANA_P-jaz bi tudi rada sla v sredo rodit,danes teden in upam da me bo moja pupa poslusala....te se boma kje skupaj tamuser posted image user posted image user posted image user posted image hja gdo bo pa potem na rr sporoco??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trezika-da nebos sama kafetkalauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.8.2008 21:18:59   
petra *k
saj pa še nas je te nekaj okoli nosečk, tak da treziki ne bo potrebno sama kafetkati.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.8.2008 21:20:58   
ANA_P
seveda, tatly, ti imaš rojstni dan 13.8.user posted image . Če bom takrat rodila si bom za vedno zapomnila tvoj rojstni dan, sicer pa te kar vabim zraven, da se mi pridružiš 13.8.user posted image user posted image

petrak, hvalauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.8.2008 21:22:20   
ANA_P
tatly, brez skrbi, še imam jaz od ene iz RR številko, ki sva bili skupaj na umetni in se je začela zadnji teden gor javljat. Tak da ne skrbi, kdo bo javil, za to je poskrbljeno, zdaj pa kar pogumno z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.8.2008 21:31:19   
tatly
joj ana_p da bi le blo takuser posted image user posted image sem ji ze danes rekla naj ze pride ,ker mi niti najemnine ni placala za ta mesecuser posted image user posted image pa moja sestrica ze tudi ves cas govori naj dam stello venuser posted image user posted image user posted image joj ti vsaj ves da bos danes teden svojo malo strucko drzala,cartala,lubckala.....ti ti sreckica....mogoce pa ze jutri kaj te vesuser posted image user posted image aja saj zdaj bi se ti tudi lahko na kavico sla....
petra kaj ti bos sla na kavico???

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.8.2008 21:33:14   
petra *k
tatly, ja zakaj pa ne? razen če pride kaj vmes, zaenkrat nimam nič planirano. sicer pa ta petek še ni cajt za tebe, da greš v rim, tak da bi ti tudi lahko šla?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.8.2008 21:33:15   
trezika
tatly saj je vseeno al sama doma kafetkam al pa v ormožuuser posted image user posted image  dragi je tk popoldan v službi in se mam cajt okol potepat...user posted image user posted image

ana_p kar se ostalih pubecov tiče ne vem, ampak moj je vsekakor zlata vredenuser posted image user posted image user posted image

upam, da boste dans kaj bolje spale, jaz mislim da bom... sem utrujena tk da bom sam padla v posteljo...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.8.2008 21:34:35   
petra *k
ok, al pa nebom prišla na kavo. sem si premislila. uživajte

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.8.2008 21:44:47   
tatly
petra-zakaj ne?????????????mogoce pa se jaz pridem...
kaj kadi katera??

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.8.2008 21:49:41   
tatly
ej trezika...najbolse da prides k meni na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.8.2008 21:55:55   
petra *k
jaz kadim, tatly.
zakaj sprašuješ? ti kadiš?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.8.2008 21:58:39   
petra *k
tatly, zs mašuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.8.2008 22:05:39   
petra *k
tatly, še eno vprašanje: za kaj si se odločla, za paket, al za denar? veš mogoče kak je z pondelak?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.8.2008 8:58:44   
ada2
torej v petek ob 4 na bazenu. velja, pridem. po čem bom prepoznavna??? skuštrana, velika, en otrok bo verjetno takoj letel na igrišče, drugi bo pa tečnaril da gre za prvim....user posted image user posted image user posted image user posted image
bomo se že našleuser posted image

petra k zakaj ne bi prišla? daj pridi no!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.8.2008 9:22:28   
ada2
ANA P - ko sem jaz šla prvič rodit,sem na rok prišla v P, pa so me kar obdržali in rekli boste danes rodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa totalno brez kakih znakov, da bi se porod začel. pa so mi dali vaginaleto za mehčanje materničnega vratu in na oddelek ležat. sem si mislila bom vsaj v miru knjigo prebrala.... ampak kmalu me je začelo nekaj šravfat, samo sem mislila da je to od neudobne postelje, pa ni bilo glih boleče (vse, ki so mi govorile o porodu so jamrale ko user posted image kako jih je bolelo) in jaz lepo berem dalje. trebuh vedno bolj otrdeva, popadki so vedno pogostejši, jaz berem.... potem čez kakih 15 minut pa tista punca, ki je ležala z mano v sobi pravi:če ti ne boš sestre poklicala jo bom jaz, nočem, da tu rodiš poleg mene! jaz sem samo gledala, nič mi ni bilo jasno..... pride sestra in me napoti v porodno sobo. rodila sem v SG, tam je porodna zgoraj, oddelek spodaj, obratno kot na Ptuju. jaz se odpravim peš po stopnicah, pridem do porodnega bloka.... gledam kje bi zdaj ta porodna soba naj bila.... pa vidim na enih vratih napisano predporodna soba. user posted image user posted image user posted image user posted image ok, si mislim, saj še nisem rodila, to bo venda to. grem notri in ker je bil prepih zaperem za sabo vrata. in potem šokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 4 postelje, navadne, nobenih priključkov za kisik, nikogar notri,.... hodim en čas po sobi gor in dol, popadki postajajo vedno močnejši, že malo boleči.... si mislim no krasno, v bolnici sem, pa rojevam, pa nikjer nikogaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nakar se odperejo vrata in notri vleti doktor in pravi ja kje pa si, po celi bolnici te iščemo, po radiju smo klicali, a nisi čula? ne! hitro pridi v porodno! ja pa saj sem v porodni....ne, to je predporodna. pridi!  

grem za njim ko kak pesek, me spravijo na mizi, babica pobrije, me še nekaj sprašujejo o družinski anamnezi.... doktor reče zdaj bom predrl mehur! naenkrat se iz mene vlie za dva ajmarja vode..... sploh ne vem kdaj so mi v žilo vstavili kanilo in dobivam umetne popadke..... zdaj pa pritisni..... in 2x pritisnem in Nuša vsa plava leži na mojem trebuhu in z velikimi očmi radovedno gleda.... meni se vlijejo solze, hočem vstati, da vidim kaj imamo, se uperem na komolce, babica mi pravi naj ne vstajam, stegnem glavo, da vidim kaj je, vidim... in se pomirjeno vležem nazaj. medtem mi doktor sili telefon v roko in pravi naj kličem domov in povem, da imamo 4 kg težko dečvouser posted image

šlo je ekspres, zato sem za drugič tudi zahtevala enak postopek, so se mi kar smejali, ko sem se prikazala v P in rekla jaz bom danes rodila! ja tako pa to ne gre... če nimate popadkov še ne bo danes. pa jim povem kako sem prvič in doktorca pravi ja no, pa probajmo in je šlo.

ok, sem se razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

hočem ti le reči, da to sproženje poroda ni slabo, porod pospeši, pa verjemi, če bi bilo zelo hudo se jaz definitivno ne bi odločila za 3 otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 7.8.2008 9:37:13 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.8.2008 9:42:50   
ANA_P
ada2, res hvala za tako lepo porodno zgodbo. Potem res očitno ni tako huda ta sprožitev poroda. Si me prav pomirila. Še enkrat HVALA HVALA HVALAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.8.2008 9:47:41   
ANA_P
kavica, mene žal ne bo tokrat. Se vam drugič pridružim že z user posted image . Je mal prevroče pa še prepoved vožnje so mi dali, tako da sama kao ne smem nikam, ampak po Ptuju pa še kar dirkam z mojim Twingičem, niti nisem vedela da več ne smem voziti. Baje je trebuh preblizu volana, ja to pa verjamemuser posted image , če je pa tak velikiuser posted image .

fajn bodite!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.8.2008 9:51:20   
ada2
malenkost user posted image

če te pa še kaj zanima pa kar vprašajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.8.2008 10:19:47   
trezika
ada2 enkratna zgodba... če še maš kaj ti kr z besedo na dan... kot kaže bova sami kafetkali... še pride katera?
tatly?
ana_p opraviučilo sprejetouser posted image

nič, grem kuhat...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.8.2008 10:41:45   
KSIA
NO,na žalost tudi mene v petek ne bo. Moj dela, imava pa samo en avto user posted image . Pa kdaj drugič.

Drugače pa, ja iz totih krajev so očitno res dobri pubeci doma, mene je moj pripeljal iz LJ, kjer sem študirala in tam tudi živela 10 let, mela dobro službico, sedaj pa... Upam, da se bo kaj najdlo. Težka bo, baje. No zaj itak dobivam porodniško in se še ne sekiram kaj preveč.

Tatly, glede kajenja pa:_ tudi jaz kadim, samo zaj ne, ko sem noseča. No, zadnjič sem prižgala, ne pa da bi redno. Pa komaj čakam, da prižgem spet. Ja kaj hočeš, moj pravi, da sem user posted image , če sem že tak dolgo zdržala, zaj pa bom nazaj prižgala. Kaj češ, če je pa fajn.

Drugače pa mam jutri zjutraj ginekologa, hodim pa k Rosiću na Ptuj, pa ve? Pelje me pa od mojega sestrična, ta mali pa k babici. Mi kar malo paše. Septembra pa gre v vrtec, upam, da ne bo ljubusumen zaradi tamale.

No, jutri se fajn mejte, pa upam, da se srečamo kdaj drugič, a neuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.8.2008 11:05:42   
tatly
petra..ja jaz tudi kadim...packa jaz ne...ja ****ti c pa zdaj tak pase..jaz sem se odlocla za denar...260€sem kar nekaj stvari dobla ampak ce bi pa mogla vse kupti pa zelo zelo tezko,,,,,vsaj kakih 1000€bi mogli datuser posted image user posted image user posted image cuj ti ves ce tu pri nas dobis kaj za rojstvo prvega otroka?pondelak se je v bolnici se ima umetno hrano se mi zdi...bogauser posted image user posted image
ana_p-se 3dni te pa da gres......

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?