|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
5.8.2008 11:31:21   
amor real
Kaj je pa danes tukaj taka tuga user posted image

važička verjetno je povsod pri vas ohladilo, pa se da živet in migate vse!

Pri nas pa je user posted image , skoraj, skoraj ne morem več. Bi kam šla za avtom, pa ne morem, ker imam tako otečene noge, da ne gre več nobeno obuvalo na taceuser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.8.2008 11:32:29   
amor real
user posted image user posted image user posted image  sme falila sem napisala "za avtom" user posted image  mislila pa sem z avtom, ker za njim lahko grem tudi bosa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.8.2008 11:35:52   
emi*
Ciao!

Teychy vse najboljše ne!user posted image user posted image user posted image Lepo praznuj!

Joj jaz pa danes nisem nič spala,hočem rečt obe.Vrtele smo se kot nore,to zato,ker nisem šla nič na sprehod,pa nisem bla nič utrujena.Celo noč je bla fešta na wc-ju!user posted image

Danes se moram malo zmatrat,če ne bom spet buljila v strop.Še vedno mam full energije,jo je treba nekam dat.Čeprav sem pospravljala,kuhala,......user posted image

Upam,da bo danes boljše,bom šla pa zlikat kar mam.Dobro mi je,ker sproti zlikam,pa mam mir.Ne pa se spominjam moje mame,ko je nabirala obleko po cel mesec pa je likala samo uno kar rabi in je vedno pol mene doletelo likanje po dve uri....user posted image user posted image

Zdaj vem,da si tega ne bom dopuščala,ker nima smisla.

Nič grem likat.................user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.8.2008 11:59:48   
alysa
Tejchy, vse naj naj ... user posted image pa uživaj v današnjem dnevu ...

Js sm kr dobro spala, mal mi je blo sicer vroče, ampak je šlo.

Je pa še vedno zelo zelo soparno tut pri nasuser posted image .

Tako, prvi ctg je za mano, men je blo še kr neudobno tam ležat 20 minut, no, sva zdržala user posted image user posted image .

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.8.2008 12:05:55   
petrax
Pozdravljene!

Teychy vse najboljše!!!!

Še ena neprespana noč. Sam dons je blo pa res vse čudn. Prvo me je zbudil dež oz. kar velik naliv, je blo treba it zapirat vsa okna. Potem pa naslednjič k sm šla na wc, sem čutla tak čuden pritisk spodaj v trebuhu in to kar močan pritisk, da sem misla da se že kaj začenja. Potem pa ni in ni šlo nazaj zaspat, me je blo tok strah. Je res še prekmal. A mogoče kakšna ve kaj bi to blo? Zdej me bo pa začenal bit strah, k me do zdej sploh ni blo. K nimam pojma kako se bojo popadki začel, k ne vem kako to zgleda. Aua, pa še tamau tako brca dons da kr zvezdice vidm k brcne.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.8.2008 12:18:07   
emi*
Evo zlikanoooo!!user posted image Pa sem se rešla enega opravila,čez urco pa gremo kuhat.Dobro,da ni tako vroče zunaj!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.8.2008 12:35:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Ojla punce!

Da se mal považim.. mi lahko čestitate.. mam dans rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  

Tejchy..... moč, pogum in vero pri soočanju z življenjem ti želim...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.8.2008 12:50:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

TEJCHY, user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan!

Lepo praznuj!

se pridružujem čestitki.........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.8.2008 12:52:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ravno berem knjigo Ine May Gaskin: Modrost rojevanja in moram reč, da mi je oblika naravnega rojevanja ful blizu.
Je pa res, da moraš imet ob sebi ljudi, ki se spoznajo na to in so 100% skulirani.

Jaz sem jo tudi prebrala.... in ful sem hvaležna frendici, ki mi jo je posodla.... poroda se res čisto nič več ne bojim, ravno obratno.... ful se veselim te izkušnje.... sem se odločla,da bomo izpeljali vse čim bolj naravno.... nimam med popadki namena ležat, niti med porodom.....

Wilmina zgodba me je čisto fascinirala.... kok prekrasno doživetje more bit to.... brez rutine, brez vdiranja v zasebnost.... brez hitenja.... uf, ji zavidam.... sama nimam tega poguma.... pa tudi prelena sem, da bi se izobraževala kej v tej smeri..... no pa tudi porodnišnice nimamo 5 minut stran, če bi se kej zakompliciralo...

Bi bil pa moj možek takoj za ta podvig.... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.8.2008 12:55:44   
Lara Croft
Zgleda da ste spregledale...... morda pa vas tok ne zanima...

Sem se potrudla, pofotkala, spravila na računalnik in tisto, ki zanima glede dihanja med popadki.... naj mi piše na email in ji bom poslala fotke... če dam v album menda ne bo videt besedila...

lara_january@yahoo.co.uk

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.8.2008 12:58:51   
Lara Croft
Pri nas pa je , skoraj, skoraj ne morem več. Bi kam šla za avtom, pa ne morem, ker imam tako otečene noge, da ne gre več nobeno obuvalo na tace

Amor real..... pri nas je tudi pasje.... pa je sigurno kaka stopinja manj,ku pri vas.... neče in neče bit dežja....

Ma vseen pejd rajš v avto in klimo prižgi, ku da za njim laufaš....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Japonke so zakon.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.8.2008 13:02:23   
Tejchy
Japonke so zakon....

tu se tud js podpišem... HB da nisem pozimi noseča, ker ne vem kok bi se lahko obula... to bi šele bil projekt... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.8.2008 13:04:59   
Tejchy
Hvala vsem za čestitke...

Pa sj sploh nimam občutka, da kj praznujem.. mi je ta RD kr mal odveč... user posted image  ...
itak delam do 17h... pa domov.. večerja in to je to... čeprav ta večerja bo bolj tko... že dva dni ne spim zaradi zgage... user posted image  user posted image  .. si sploh ne upam več kj jest zvečer...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.8.2008 13:39:19   
morango
Tejchy - vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image !!!

Lepo praznuj, ne se preveč naprezat v službi in zapomni si, da je to prav poseben rojstni dan, ker nisi sama. In kmalu boš dobila najlepše darilce ... 

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.8.2008 13:40:55   
gloria
....na pregledu vse ok....dobila napotnico za rodituser posted image user posted image ....jutri mam spet kontrolo za sladkor....včeraj je pa tudi ena pri nas rodila doma in to dva mesca prej....z mamo so pile kavo pa jo je nekaj zbolel dol,voda odtekla,mama je hiter klicala rešilca in dok so oni pršli je punca že rodila....so pa obe ureduuser posted image user posted image user posted image ....naslednji pregled imam 12.08.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.8.2008 13:43:13   
morango
Japonke so zakon....
Ja, res je. Saj je res vroče ko pes zadnje dni, ampak oblečen in obut si 123, brez večjega napora.
Si prav ne predstavljam, da bi si zdaj morala kakšne nogavice obuvat.

In septembra se bo pa glih prav ohladilo. Smo res prave srečke user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.8.2008 13:44:04   
lana17
user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.8.2008 13:45:37   
morango
....na pregledu vse ok....dobila napotnico za rodit
Čestitke Gloria user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. Jaz ga imam jutri in se že prav veselim.

Alysa - kako pa, da si ti že na CTG?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.8.2008 13:47:44   
lana17
Pozdravljene,

na kontroli zaradi diabetesa je blo vse OK. user posted image user posted image user posted image

Danes naj bi bilo mal hladnejš, ampak ne pri nas. Je vroče za pop... Sem kosilo kuhala in sem mislila, da bom v kuhinji od vročine kr umrla. Too much. Potem, ko pa si bom želela, da bo jesen lepa, bo pa sam dež, da s user posted image ne bom mogla nič ven.

Zdajle grem mal v mižule. Sem morala že zgodaj vstat, pa isem več navajena.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.8.2008 14:02:10   
amor real
Čestitke za uspešno opravljene preglede user posted image . Ja, počasi že dobivamo napotnice za iti v porodnišnico rodit naše sončke user posted image . Kako čas hitro beži!!!

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.8.2008 14:03:37   
amor real
user posted image hitro napiši še nekaj pa imaš 2000 - prava čvekica si user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.8.2008 14:05:46   
emi*
Kosilo se kuha!user posted image

Od dolgčasa sem začela sestavljanko sestavljat in me je prijel krč v vratu,groza,prav pop.....sem.user posted image user posted image  Tako,da me je minila volja sestavljat.Na tv pa itak nič pametnega.user posted image  Hvala bogu,da pride čez eno uro user posted image  domov.

A katera premišljuje o tem kako bo njo pa med user posted image ,ko se rodi user posted image ?Mislite,da bodo kake spremembe.Kako kaj občutki,na boljše ali slabše??user posted image Mislim tako na te,ki ste prvič noseče.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.8.2008 14:08:21   
morango
Ste tudi vi dobile od vaših ginekologov nek list na katerega morate pisati kdaj čutite gibe od . Jaz imam jutri pregled pa ne vem glih kako izpolnit, jih pa čutim sigurno vsak dan najmanj 10 .
Čau. Ja, jaz sem dobila tisti list, ki sem ga sicer izpolnila do zdaj, čeprav je bistveno, da user posted image čutiš enakomerno čez ves dan. Moja je itak non stop aktivna, tako da res ne morem pozabit, da jo imam. user posted image
Verjetno to pride bolj v poštev kasneje, ko imajo manj prostora in se tudi manj gibajo.
Amor real - potem za jutri velja ledena user posted image  al pa karkoli osvežilnega?

Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.8.2008 14:12:26   
morango
A katera premišljuje o tem kako bo njo pa med ,ko se rodi ?
Ja, upam, da bo fajn. Da bova imela tud kaj malga časa zase. Se bomo malo potrudili in začeli na novo - zdaj kot družinica. Me pa na trenutke zgrabi panika, priznam. Men se bo kar precej spremenilo.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.8.2008 14:14:10   
morango
zdaj grem pa na popoldanski počitek,user posted image tud gledat ne morem več.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.