Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:31:21
|
|
|
|
amor real
|
Kaj je pa danes tukaj taka tuga važička verjetno je povsod pri vas ohladilo, pa se da živet in migate vse! Pri nas pa je , skoraj, skoraj ne morem več. Bi kam šla za avtom, pa ne morem, ker imam tako otečene noge, da ne gre več nobeno obuvalo na tace
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:32:29
|
|
|
|
amor real
|
sme falila sem napisala "za avtom" mislila pa sem z avtom, ker za njim lahko grem tudi bosa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:35:52
|
|
|
|
emi*
|
Ciao! Teychy vse najboljše ne! Lepo praznuj! Joj jaz pa danes nisem nič spala,hočem rečt obe.Vrtele smo se kot nore,to zato,ker nisem šla nič na sprehod,pa nisem bla nič utrujena.Celo noč je bla fešta na wc-ju! Danes se moram malo zmatrat,če ne bom spet buljila v strop.Še vedno mam full energije,jo je treba nekam dat.Čeprav sem pospravljala,kuhala,...... Upam,da bo danes boljše,bom šla pa zlikat kar mam.Dobro mi je,ker sproti zlikam,pa mam mir.Ne pa se spominjam moje mame,ko je nabirala obleko po cel mesec pa je likala samo uno kar rabi in je vedno pol mene doletelo likanje po dve uri.... Zdaj vem,da si tega ne bom dopuščala,ker nima smisla. Nič grem likat.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:59:48
|
|
|
|
alysa
|
Tejchy, vse naj naj ... pa uživaj v današnjem dnevu ... Js sm kr dobro spala, mal mi je blo sicer vroče, ampak je šlo. Je pa še vedno zelo zelo soparno tut pri nas . Tako, prvi ctg je za mano, men je blo še kr neudobno tam ležat 20 minut, no, sva zdržala .
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:05:55
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Teychy vse najboljše!!!! Še ena neprespana noč. Sam dons je blo pa res vse čudn. Prvo me je zbudil dež oz. kar velik naliv, je blo treba it zapirat vsa okna. Potem pa naslednjič k sm šla na wc, sem čutla tak čuden pritisk spodaj v trebuhu in to kar močan pritisk, da sem misla da se že kaj začenja. Potem pa ni in ni šlo nazaj zaspat, me je blo tok strah. Je res še prekmal. A mogoče kakšna ve kaj bi to blo? Zdej me bo pa začenal bit strah, k me do zdej sploh ni blo. K nimam pojma kako se bojo popadki začel, k ne vem kako to zgleda. Aua, pa še tamau tako brca dons da kr zvezdice vidm k brcne.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:18:07
|
|
|
|
emi*
|
Evo zlikanoooo!! Pa sem se rešla enega opravila,čez urco pa gremo kuhat.Dobro,da ni tako vroče zunaj!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:35:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Ojla punce! Da se mal považim.. mi lahko čestitate.. mam dans rojstni dan Tejchy..... moč, pogum in vero pri soočanju z življenjem ti želim...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:50:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real TEJCHY, za rojstni dan! Lepo praznuj! se pridružujem čestitki.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:52:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ravno berem knjigo Ine May Gaskin: Modrost rojevanja in moram reč, da mi je oblika naravnega rojevanja ful blizu. Je pa res, da moraš imet ob sebi ljudi, ki se spoznajo na to in so 100% skulirani. Jaz sem jo tudi prebrala.... in ful sem hvaležna frendici, ki mi jo je posodla.... poroda se res čisto nič več ne bojim, ravno obratno.... ful se veselim te izkušnje.... sem se odločla,da bomo izpeljali vse čim bolj naravno.... nimam med popadki namena ležat, niti med porodom..... Wilmina zgodba me je čisto fascinirala.... kok prekrasno doživetje more bit to.... brez rutine, brez vdiranja v zasebnost.... brez hitenja.... uf, ji zavidam.... sama nimam tega poguma.... pa tudi prelena sem, da bi se izobraževala kej v tej smeri..... no pa tudi porodnišnice nimamo 5 minut stran, če bi se kej zakompliciralo... Bi bil pa moj možek takoj za ta podvig....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:55:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zgleda da ste spregledale...... morda pa vas tok ne zanima... Sem se potrudla, pofotkala, spravila na računalnik in tisto, ki zanima glede dihanja med popadki.... naj mi piše na email in ji bom poslala fotke... če dam v album menda ne bo videt besedila... lara_january@yahoo.co.uk
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 12:58:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas pa je , skoraj, skoraj ne morem več. Bi kam šla za avtom, pa ne morem, ker imam tako otečene noge, da ne gre več nobeno obuvalo na tace Amor real..... pri nas je tudi pasje.... pa je sigurno kaka stopinja manj,ku pri vas.... neče in neče bit dežja.... Ma vseen pejd rajš v avto in klimo prižgi, ku da za njim laufaš.... Japonke so zakon....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:02:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Japonke so zakon.... tu se tud js podpišem... HB da nisem pozimi noseča, ker ne vem kok bi se lahko obula... to bi šele bil projekt...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:04:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Hvala vsem za čestitke... Pa sj sploh nimam občutka, da kj praznujem.. mi je ta RD kr mal odveč... ... itak delam do 17h... pa domov.. večerja in to je to... čeprav ta večerja bo bolj tko... že dva dni ne spim zaradi zgage... .. si sploh ne upam več kj jest zvečer...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:39:19
|
|
|
|
morango
|
Tejchy - vse najboljše za rojstni dan !!! Lepo praznuj, ne se preveč naprezat v službi in zapomni si, da je to prav poseben rojstni dan, ker nisi sama. In kmalu boš dobila najlepše darilce ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:40:55
|
|
|
|
gloria
|
....na pregledu vse ok....dobila napotnico za rodit ....jutri mam spet kontrolo za sladkor....včeraj je pa tudi ena pri nas rodila doma in to dva mesca prej....z mamo so pile kavo pa jo je nekaj zbolel dol,voda odtekla,mama je hiter klicala rešilca in dok so oni pršli je punca že rodila....so pa obe uredu ....naslednji pregled imam 12.08.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:43:13
|
|
|
|
morango
|
Japonke so zakon.... Ja, res je. Saj je res vroče ko pes zadnje dni, ampak oblečen in obut si 123, brez večjega napora. Si prav ne predstavljam, da bi si zdaj morala kakšne nogavice obuvat. In septembra se bo pa glih prav ohladilo. Smo res prave srečke !
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:44:04
|
|
|
|
lana17
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:45:37
|
|
|
|
morango
|
....na pregledu vse ok....dobila napotnico za rodit Čestitke Gloria za uspešen pregled. Jaz ga imam jutri in se že prav veselim. Alysa - kako pa, da si ti že na CTG?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 13:47:44
|
|
|
|
lana17
|
Pozdravljene, na kontroli zaradi diabetesa je blo vse OK. Danes naj bi bilo mal hladnejš, ampak ne pri nas. Je vroče za pop... Sem kosilo kuhala in sem mislila, da bom v kuhinji od vročine kr umrla. Too much. Potem, ko pa si bom želela, da bo jesen lepa, bo pa sam dež, da s ne bom mogla nič ven. Zdajle grem mal v mižule. Sem morala že zgodaj vstat, pa isem več navajena.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:02:10
|
|
|
|
amor real
|
Čestitke za uspešno opravljene preglede . Ja, počasi že dobivamo napotnice za iti v porodnišnico rodit naše sončke . Kako čas hitro beži!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:03:37
|
|
|
|
amor real
|
hitro napiši še nekaj pa imaš 2000 - prava čvekica si
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:05:46
|
|
|
|
emi*
|
Kosilo se kuha! Od dolgčasa sem začela sestavljanko sestavljat in me je prijel krč v vratu,groza,prav pop.....sem. Tako,da me je minila volja sestavljat.Na tv pa itak nič pametnega. Hvala bogu,da pride čez eno uro domov. A katera premišljuje o tem kako bo njo pa med ,ko se rodi ?Mislite,da bodo kake spremembe.Kako kaj občutki,na boljše ali slabše?? Mislim tako na te,ki ste prvič noseče.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:08:21
|
|
|
|
morango
|
Ste tudi vi dobile od vaših ginekologov nek list na katerega morate pisati kdaj čutite gibe od . Jaz imam jutri pregled pa ne vem glih kako izpolnit, jih pa čutim sigurno vsak dan najmanj 10 . Čau. Ja, jaz sem dobila tisti list, ki sem ga sicer izpolnila do zdaj, čeprav je bistveno, da čutiš enakomerno čez ves dan. Moja je itak non stop aktivna, tako da res ne morem pozabit, da jo imam. Verjetno to pride bolj v poštev kasneje, ko imajo manj prostora in se tudi manj gibajo. Amor real - potem za jutri velja ledena al pa karkoli osvežilnega?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:12:26
|
|
|
|
morango
|
A katera premišljuje o tem kako bo njo pa med ,ko se rodi ? Ja, upam, da bo fajn. Da bova imela tud kaj malga časa zase. Se bomo malo potrudili in začeli na novo - zdaj kot družinica. Me pa na trenutke zgrabi panika, priznam. Men se bo kar precej spremenilo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:14:10
|
|
|
|
morango
|
zdaj grem pa na popoldanski počitek, tud gledat ne morem več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.