|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 14:21:59   
Tejchy
Ojla babe!

A je kateri kj vroče?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. js sem ves dopoldan pridno delala, kr teče iz mene....
zdj sem pa glih po kosilu pa sem si rekla, da morm prit mal prečekirat kj dogaja.. in itak, da sem imela spet 10 strani za prebrat... Po moje nam del 4. ne uide.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

alysa - zdj, ko bom tud js na porodniški... (še 8 delovnih dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ) se morma obvezno kj dobit na kaki kavi... drugač pa.... glede na najin PDP ni dva krat za rečt, da ne bova cimri... user posted image  user posted image user posted image  ...

Kahlo - uživaj na dopustu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. čim manj komarjev... pa predvsem... spočij živce od sosedov...

Sj ne vem a sem že napisala al ne.. sem tud js zaključila z nakupovanjem cotik za našega user posted image  ... samo nekaj malenkosti mi še manjka. Tako da začnem naslednji teden s pranjem.. in likanjem... in pospravljanjem...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
1.8.2008 14:27:23   
amor real
KAHLO, imej se super na dopustu, uživaj maXimalno še za nas!!! user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
1.8.2008 14:30:25   
amor real
Tasha23, jaz bom UPAM, tudi rodila v Postojni.
Kaj morda katera ve, kako je v primeru, da ti odteče voda, mislim "konkretno odteče" baje v tem primeru moraš poklicati rešilca?! (sicer ene trdijo, da je to obvezno, eni, da ne?! - bom vprašala na pregledu mojega ginekologa). V primeru, da greš z rešilcem kam te pelje, jaz sem iz Škofij in najbližja porodnišnica je Izola ali me odpelje na mojo željo v Postojno (sem pripravljena tudi plačat, samo, da pridem čim bližje dr. Merlu - če bo on kje v bližini - magari doma user posted image  imam ful boljši občutek !!!)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.8.2008 14:32:06   
KAHLO
punce hvalla...k bom namakala svojega bauha pa rito v morje bom mislila na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy....še 8 delovnih dni....pa boš ti tud med nami ...boš vidla kako bo zanimivo zaden dan v službi....ti kr ne preklopi....da te pa zdaj eno leto nebouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.8.2008 14:32:21   
amor real
Jooj, punce, kot vas berem, nekatere ste še v službi? Niste nič dopusta koristile pred porodniško? Meni bo jutri točno mesec, da sem doma user posted image . Danes sem dobila odločbo od CSD-ja, samo moram po njo na pošto, me prav zanima koliko bom imela nadomestila?!

Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.8.2008 14:34:19   
ključek
k bom namakala svojega bauha pa rito v morje bom mislila na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.8.2008 14:35:43   
ključek
Sj ne vem a sem že napisala al ne.. sem tud js zaključila z nakupovanjem cotik za našega user posted image  ... samo nekaj malenkosti mi še manjka. Tako da začnem naslednji teden s pranjem.. in likanjem... in pospravljanjem...

join the club...............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.8.2008 14:36:43   
ključek
Ojla babe!

A je kateri kj vroče??

men je tok, da mi je spet slabo..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.8.2008 14:37:59   
ključek
sam res ne vem...........user posted image user posted image user posted image ................klofate na tem RR kot nore.................a vam gori za ritko...............user posted image user posted image user posted image user posted image ......................da ne bomo še do 5.dela pršle do septembra..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.8.2008 14:38:42   
ključek
zdj, ko bom tud js na porodniški... (še 8 delovnih dni

še malo..........user posted image user posted image user posted image ............a dopust si že porabila???

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.8.2008 14:40:51   
amor real
user posted image user posted image user posted image  res nam tečejo prsti po tipkovnici zadnje čase user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.8.2008 14:41:53   
KAHLO
Uf mene tud mal stiska kaj se bo 5.9. na bančnem računu namesto plače prikazalo.user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.8.2008 14:42:04   
amor real
jaz se moram tudi potrudit, da dobim hotel s tremi zvezdicami, torej moram priti vsaj do 500 postov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.8.2008 14:43:58   
ključek
Uf mene tud mal stiska kaj se bo 5.9. na bančnem računu namesto plače prikazalo.

ti k si skoz delala.................ne skrbi..............isti znesek kot plača samo brez prevoznih + malica.................+/- par eurčkov..............tko da kr bo, ne???user posted image user posted image user posted image

al pa še mal več kot si imela osnovne plače................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.8.2008 14:44:19 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.8.2008 14:44:35   
Lara Croft
se morma obvezno kj dobit na kaki kavi... drugač pa.... glede na najin PDP ni dva krat za rečt, da ne bova cimri... ...

Od kje ste že vidve? Jst bi se tudi dobila s kjero... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.8.2008 14:44:38   
KAHLO
jah, kaj se tega klofanje tiče po tipkovnici me je prav strah da k se vrnem v sredu....če uspem kje prit do neta....da bo definitfno že 5 del...in pol sploh nevem kdaj bom vse nadoknadla....user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.8.2008 14:45:16   
ključek
jaz se moram tudi potrudit, da dobim hotel s tremi zvezdicami, torej moram priti vsaj do 500 postov user posted image

kr veselo na delo................klofaj po tipkovnici......................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.8.2008 14:45:52   
KAHLO
Me to you....upam da bo res tako kot ti praviš...pa upam da je tist regres kaj smo ga maja dobili pr plači kaj pripomogel k dviguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.8.2008 14:48:10   
Lara Croft
baje v tem primeru moraš poklicati rešilca?! (

Ni to tko nujno več..... kr lepo v avto, sej lahko daš sedež ful dol in v Postojno... Rešilec te bo pa sigurno v Izolo peljal...

Škofija a? Pa da ne delaš na koprski banki slučajno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.8.2008 14:48:34   
leda
ar, nam so pred tremi leti v lj. materinski šoli zabičal, da poklicat rešilca in nič hodit, ko voda doteče. in ko mi res je, sta prišla reševalca v stanovanje, me navezala na postlo, pa v lift, rešilca in direkt v sprejemno. mi je blo mal smešno, ker se mi razen poplave med nogami ni zdel, da se sploh kaj dogaja...

so pa odtekanje resno vzel tut v porodni sobi in mi nosil kahlo za lulanje...

diametralno nasprotnih zgodb na to temo pa je seveda poln forum...

Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.8.2008 14:48:46   
amor real
KAHLO, kaj ti si v državni službi, ko imaš 5. v mesecu plačo?! Jaz sem in tudi pride 5.v mesecu nekaj na račun user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.8.2008 14:49:49   
Lara Croft
ar, nam so pred tremi leti v lj. materinski šoli zabičal, da

Ma vidiš..... nam je pa rekla, da ni nujno glih rešilec, ampak lahko z avtom takoj v porodišnico... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.8.2008 14:50:48   
amor real
Lara in Leda, saj so tako različna mnenja glede tega rešilca.... zato bom vprašala v sredo mojega ginekologa kako in kaj.

Lara jaz ne delam na banki, ampak delam v taki sužbi, ko nas vsi sovražijo, ker tudi pobiramo denar kot nori user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.8.2008 14:52:55   
ključek
Uf mene tud mal stiska kaj se bo 5.9. na bančnem računu namesto plače prikazalo

sam porodniška bo šele 15. v mesecu...........se bo treba navadit..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
1.8.2008 14:53:32   
ključek
Lara jaz ne delam na banki, ampak delam v taki sužbi, ko nas vsi sovražijo, ker tudi pobiramo denar kot nori

davčna, a ne???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.