|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 7:51:11
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro bejbe!! Najprej goldi!!! za pregled....pol pa ti skoraj definitivno misliš avgusta bebo pozdravit!! uf, bolše da še tega zdaj mojmu ne omenim, da bo ena septembrka čez 2 tedna povila.....k bo revček čist podivjal Lara ....pr nas sexamo....hmmm...mislim rečt je sušno....je strah mojga da bi se s tamalo srečal JOj zdaj pa če vam bi punce hotla povedat celotno sago s sosedi včeraj bom prišla do 4. dela če bi ve to oz. če bi slovenija slišala te izjave, pa saj ne moraš verjet kje živimo, oz. s kakim primitivnimi so prišli ven......jaz sem samo , kar ni mi blo jasno....k da bi sedela v našem parlamento, celo borci in policaji so bli omenjeni k sma premaknila eno steno (pa ne nosilne...tiste se sploh dotikala nisva), pa eno stekleno steno sva podrla...in se zdaj bojijo ti starci za statiko....ljubi bog....bol sva jim razlagala da so nosilne stene tam kjer so ble....in da sva eno steno premaknila za 2 dm, stekleno steno pa umaknila kot večina v bloku, in pol se najde en k začne s s tem da so ti bloki bli zgrajeni za borce in policaje.....in da ma on še zdaj steklo....mislim ...v bistvu sploh nevem kaj je hotel povedat....pol je blo da k so to eno steno podirali da je to tako zaropotalo....hmmmmmmmm....verjetno da je zaropotalo....saj tud k vrtajo lukne v stene ropota kaj te to ne bo ropotalo...v glavnem tu sem tud bla čist paf...k nevem kako se po tiho stena podira..( ma katera kak predlo ), ampak v pol je bil tam še en podnajemnik, mlajši od mene nekje 25 let, je tud s to statiko kompliciral....pol pa sem ga vprašala, zdakaj noben ni do naju prišel in nama povedal za skrbi in probleme....zakaj vse prek enga upravnika in prek papirjev....pa je rekel da nimajo oni kaj do naju hodit...da bi pa midva mogla pred izvajanjem povedat kaj bova počela!??!?!?! (v najinem lastnem stanovanu) halllooooooo pa kje ti živijo, sem mu rekla da se pr nas težave rešujejo iz oči v oči in na mestu, brez posrednikov.....da sicer pr nas na štajerskem rešimo vse konflikte sosedje med sabo in pr nas tud bo nedeljah žagajo in vrtajo...pa se noben ne buni...ker točno vemo da ljudje čez teden delajo in jim ostane samo vikend da lahko kaj popravijo in nardijo...in da dve nedelji razbijanja nobenga ne oškodujejo....no nima veze skratka....midva sva se še enkrat opravičla, komentirala kaj dost nisva in kontra dajala ker res niso normlani...plus tega je pred sestankom pr nama poznovil mlad par...in povprašal kaj se to dogaja in da ne morta verjet kaj sta zadne cajte v nabiralnik dobila, in da sta se že dogovorila da bo dala lastnica podpis oz. soglasje za najino klimo, čeprav izpostavlat se ne upata......glede na te sosede, je pa bla na sestanku una 85 let stara ženica in jim svoje povedala, da naj se brigajo za stvari kot je azbestna streha, nagnit nadstrešek, zalivanje kleti, ne pa en balkon in klima....in da je to prava farsa kaj se dogaja v tem bloku, tud sosed nad nama je rekel, da ni prišel na ta sestanek tega šmorna poslušat, da ga prav tako zanima streha k mu v stanovanje zamaka, in da naju naj pustijo na miru, ker bodo za vsemi prihajali novi ljudje in vsi si bodo uredili bivališča po svojem okusu, ker sbodo oni v tistih parih kvadratih živeli.....in da se delajo že norca iz naju....in nama tud v pričo vseh povedat da se ne jim ne smema pustit, ker želijo pokazati svojo nadvlado...no skratka pol je podpisal tud un ata k ga je skrbela statika, z klimo, in ta sosed nad nama in ta starejša soseda, un šmrkl itak ni mel pravice podpisovat k ni bil lastnik (čeprav lapat je mel za dost), sem pa malemu tud v ksiht povedala, da glede na njihovo početje, so naju pred sosedi k jim ni mar za klimo prikazali kot največja zločinca......na kar me je samo gledal...šmrkl hudičev!!!ta bo še tud stopil na mino....no zaključek sestanka je ta da morva vseeno zbrat soglasje za klimo!!! se pravi nardili nismo nič....tlko da sva šla te bučke za dve uri poslušat!!! halooooooooo...una coprnica, s katero je bilo vse dogovorjeno v zvezi z deli, pa je samo kimala, ko jo je moj izpistavil je kimala, in ko so ostali tolkli po nama je kimala......tako da je to ena nesposobna persona....in se resnično sprašujeva kako je lahko v odboru....evo zdaj pa zadost... Da me spet ne pogreje vse skupaj
|
|
|