Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 11:52:43
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Tako izgledajo stene sobice od otrok: ful lepo!!!! meni tud....a to si sama risala? še od mene, res luštne slikce
< Sporočilo je popravil alysa -- 30.7.2008 11:54:47 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 11:54:27
|
|
|
|
taja1235
|
morango hvala za vse te informacije... kateri vozek imas pa ti? js pa lih jem sirov burek.....mmm kok je dobr.. men pa pika nagaja se tok preteguje da se je popek cist obrnu pa 2x me je tok stihnlo da sm komi sapo zajela ;(((( joj se mal more pocakat...ne sme se vn...pa dol me tud tisci... js ponoc tud hodm na wc 2-5x pa zgaga je tud mene ponoc dajala..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 11:58:14
|
|
|
|
alysa
|
A je to kakšna huda umetnost al mi bodo v porodnišnici znali povedat, kako naj kdaj diham? men so povedli, kako je treba dihat v šoli za starše; ampak računam na to, da mi bodo v P še enkrat, da me spomnejo ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 12:12:21
|
|
|
|
KAHLO
|
nam je babica rekla, da pomagajo pr porodu dihat....treba jo je sam poslušat in tko nardit k ti bo rekla...pa nebi smelo bit problema.......tak da nič se bat...boš vidla da ti bodo pomagali!! me je lana luna včeraj tako firbčno nardila da sem še jaz šla gledat na ta youtube (al kak se že napiše) filme o porodih....čeprav moram priznat da sem kar malo z strahom pritisnila na play....da ne bom kakega kričanja kje poslušala pa to....pa moram rečt da od vseh filmčkov k sem jih gledala ni nobena tist zverinsko kričala, niti niso mele kakih katastrofalnih izrazov na obrazih.....tako še posebaj takrat ne k so prtiskale.....upam da bo pr meni tud tako sem pa pr vsakem iztisnenem bebiju jokala..........jaz sem bom vtopila v teh mojih hormonih oz. solzicah....moj se je sam smejal, k je gledal kako kapla na kavč en za drugim..... Jaz nevem sem taka jokica ratala da bi najraje sama sebe našeškala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 12:17:18
|
|
|
|
pf
|
Kahlo jaz sem kar mnenja, da zna biti katera avgustovka. Pa saj do 38. tedna naj bavceki počakajo potem pač, če jim ne bo več za biti v trebušku "gremo naši". Saj zadnje tedne po mojem ni nič kaj luštno. Mene zdajle še nič ne grabijo živčki, ampak tam zadnja dva tedna je pa po moje kar pestro. Marsy jaz sem kupila dva modrca za dojenje, da ne bom potem letala po trgovinah, ker to so take stvari, ki jih je fajn kar od začetka uporabljati, mojega pa ne bi ravno poslala po njih, ker ne vem če bi kupil vredu. Sicer mi je že kupil perilo ob kaki priložnosti, ampak modrc za dojenje je pa čisto nekaj drugega, moraš kar pogledati kak je skupaj naret, ker so eni tak klump, da te zvije. Itak so vsi bombažni in posledično tudi raztegljivi, tak da če so ti zdaj malo preveliki, ali pa tudi prav, ti bodo po moje potem tudi. Tasha ti si pa nadarjena za poslikave. Pridna, zelo lepo in pohvalno. Gold fish ja po moje bomo drugi teden začeli s CTG-ji. Mi nič kaj ne diši se voziti enkrat na teden na Ptuj, ampak bo že.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 12:33:13
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi - No sem zdaj mal pr avgustovkah čekirala......pa jih je res že kr nekaj mamic , najbl so me presenetle tiste k majo rok 12.8. pa majo že svoje štručke to je kar dva tedna pa nekaj prezgodaj....hmmmmmm, da človečku kr mal mislit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 12:58:47
|
|
|
|
morango
|
Amor real - respirator je taka pumpica, ki dojenčku smrkljček ven povleče. Jaz sem ga kupila v Baby Centru od Nubyja, stane pa 1,92€, tak da ni nek strošek. kateri vozek imas pa ti? Taja1235 Midva sva se tam odločila za Quinny Buzza, ker me je prepričal z zlaganjem, košara je taka fajn kompaktna pa lepo z žametkom obložena notri. Všeč mi je tud, ker je zelo okreten in ni nek buldožer od vozička. Je pa seveda res odvisno, kje ga misliš uporabljat. Mislim, da je to ena vmesna varianta med mestnim in terencem. Ima napihljivi gumi, spredaj sta pa dve manjši kolesi, ampak skupi, tako da je v bistvu trikolesnik. Sem dala še zadnji stroj ta boljših pajackov prat, še zlikam pa bo vse pripravljeno. Me je res začelo mal stiskat, da ne bi morala kam prej it. Komaj čakam na pregled čez en teden, da me G mal pomiri.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:14:23
|
|
|
|
tasha23
|
Oj amor real, mi imemo pumpico za noseka in ''apirator '' Narhinel, ki sva ga z F. kupila v TS v lekarni, sicer se dobi že pri nas in je SUPER ZADEVA!!!!! Ti kako si? še malo pa imamo spet kontrolo in ti priznam, da komaj čakam, da se dokončno zmenimo glede poroda, ker sem prav naveličana, ko sem tako okorna in Gael je božček prav prikrajšan, ker se mu ne morem posvetit kot on želel.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:16:19
|
|
|
|
alysa
|
najrajši bi šla malo k sorodnikom na Koroško...tam je taka hladovina pridi kej k nam pogledat ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:18:12
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi - No sem zdaj mal pr avgustovkah čekirala......pa jih je res že kr nekaj mamic , najbl so me presenetle tiste k majo rok 12.8. pa majo že svoje štručke to je kar dva tedna pa nekaj prezgodaj....hmmmmmm, da človečku kr mal mislit ja, js tut vsake toliko časa mal k njim pokukam, se jim res že kr dogaja ... ja, tut nam se bo počasi začelo ... mal še naj počaka vse skupi ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
Oila babike moje Jaz sem nazaj iz Ptuja,sem si šla po novi telefon Ena me je spraševala,če sem gin.povedla za to nespanje.Ne,ker se je v bistvu začelo kak mesec nazaj bolj pogosto dogajat,sedaj pa vsak dan.Prej sem komaj prilezla iz avta.Kar omotična se počutim.pa mala je v varstvu,bi lahko počivala,pa niti pomislit ne morem na to. Pa tak bedaste volje sem.Z mojim imava čedalje večje probleme,sploh ne vem,če bova ostala skupaj.Mah,vsega imam poln kufer,ko bi se naj veselila,pa se samo sekiram,kaj in kako bo .
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:40:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya če bi vedela kako bi te z veseljem potolažila evi ti rožice za rožico!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:44:27
|
|
|
|
ključek
|
Sari......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 13:57:53
|
|
|
|
alysa
|
Saraya, drži se, nekaj za spodbudo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:18:20
|
|
|
|
amor real
|
hvala za info glede aspiratorja . Počasi, počasi bom obvladala vse pojme SARAYA
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:32:20
|
|
|
|
taja1235
|
ves da sm ze prej zacela gledat quinija buzzija .. pa mi ni tok slab... ma to je cel projekt pr men..js rabim za asvalt in makadam... a se da rocka premikat? joj si pridna....js morm tud se vse oprat punce kolk mate ve postelnine....js mam sam en komplet....pa grutnam al morm se eno met al... no ruhco bom mogla zihr se kako kupit...koutrck pa mislm da ne rabm...kaj mate ve??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:44:15
|
|
|
|
KAHLO
|
moja prjatlca iz otroških dni (no saj še je zdaj...ena izmed the best ) je pred uro povila punčko luno je rekla da se počuti odlično ....še posebaj s tem bitjecem v rokah evo opet mi je nardila lušte no zdaj pa je še iz mojih krajev ena pred mano....pol sem pa jaz na vrsti
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:45:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ravno od štirih,do pol osmih mi je uspelo spat. Ma joj Saraya, meni je prow hudo zate.... jes samo ene par noči nosem mogla zaspat do treh, ob sedmih sem pa že mogla bit pokonc pa sem bla čist sesuta... Ti maš pa to kr stalno.... Drgače pa punce vsaka vam čast kater lahko z modrcom spi... Kahlo.... buhvar, da ga nimam.... podnevi more imet kust... ponoči pa imam enega starega razvlečenega brez kosti.... pa še mi neki manjka, ker ko ležim na boku me ful moti, k mi zgornja joška dol prevagne.... Si kr še eno cunjo zabašem vmes... mi pa full paše k me moj lubi po križu masira Moj je tudi tko pozoren, sicer drugače.... ma sem mu res hvaležna.... a mislite da bi znale katere že v drugi polovici avgusta rodi Ma upam prow da ne še.... glih zdej, ku bom malo manj začela delat in okol lauft in bi si še kej cajta zase omislila... kr nej še počaka bejbika mala... Me pa mal zanima glede teh modrcev za dojenje. A jih je smiselno že zdaj kupovat, če pa še ne vemo, kakšne prsi bodo, ko bomo začele dojit? Najraš bi si enega nabavla, ki se odpira spredaj, da bi ga imela še za kasnej.... tej za dojenje se mi zdi sam potrata dnarja..... ma ne vem, kam bi šla ponj... kjer sem gledala, nisem nič dobila... A je to kakšna huda umetnost al mi bodo v porodnišnici znali povedat, kako naj kdaj diham? Ti bojo sproti povedali..... smo dobili v šoli na listu narisano, kako kdaj dihat... tku da, jst bom imela kr plonk listek.... Tasha.... ful dobroooooooooooooooooooooooo!!! Jst bi tudi kej, ma nisem glih talent..... si bom kr z eno šablono, ki ima vzorčke ribic in morskih konjičkov pomagala...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:49:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa tak bedaste volje sem.Z mojim imava čedalje večje probleme,sploh ne vem,če bova ostala skupaj.Mah,vsega imam poln kufer,ko bi se naj veselila,pa se samo sekiram,kaj in kako bo . Ma kriza no žalostno to slišat... ..... pa glih zdej,da se moreš s tem ubadat..... Sej ni čudno, da nič ne spiš....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 14:53:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
respirator je taka pumpica, ki dojenčku smrkljček ven povleče. Kje je pa moj? Sem ga lani v Miamiju kupla... skori zastojn je bil.... Sam kje je?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 15:15:46
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara C...mah vidiš, jaz pa samo čakam da pridem domov, da ta modrc vrzem v kot.....pa takoj na sebe navlecem eno majcko, sem jo kupla v h und m k ma pod prsi gumico...in to je to...tlko da mi ne visijo...(čeprav niti takih nimam da bi mi kam zvisele ) ampak.....mene prav vse živcira pr teh nosečniških hlačah me pas živcira ker mi je pod njim vroče, pa še ta elastika osrana.... jaz bi kar najraje svoj vampek v naturaliji kazala k mu tako paše če sapica po njem zapihlja ... je pa moj včeraj izjavil da sem prav seksi heksi s tem vampekom.....me zanima kaj bo pol rekel k bo beba zunaj....če bo še mu zmeraj seksi heksi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 15:28:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kahlo, meni grejo tudi na živce te hlače szi elastiko.... pa še ful je visoko so narejene, ne vem komu na čast... hlače pa poletne.... Še dobro, da imam dvojne lanene, ki se samo zavežejo pod popkom.... Drgač sem si pa ful enih cunjic kupla, ki jih sploh ne bom oblekla.... med drugim tudi eno jeans oblekco ful lušno.... ma kej ji čem zdej v tej vročini?! Moj moži tudi pravi, da sem mu ful simpatična.... čeprav je tudi reku, da me bo po porodu teral, da bom shujšala, kar bo ostalo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 15:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
tak babe,zdaj sem končno vse poštimala. Sem še na staninvest hodla nekaj urejat,pa v trgovino,zdaj pa sem si dve lumpijevi lučki privoščla. Samo še stroj počakam,da opere,pol pa malo pred tv,pa mehiko pogledat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 15:35:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sva našo muco danes pelala k veterinarju.... bogica mala, kolk jo je blo strah.... pa temperaturo ji je v riti meril.... pol je pa še inekcijo dobila.... nek antibiotik..... Zdej morej pa revca bit do jutri zjutraj samo na vodi... in to prekuhani oz. iz flaške... Ona je pa tko lačna in tle prosi.... Prow žalostna je, ki ji ne damo.... Od jutri pa nekaj dni na nekih posebnih konzervicah.... No... sem se vagala na tisti tehtnici tam na veterinarski..... babetine, jst imam 3 kg več kot pred tremi tedni!!!!!! Ma kakuuuuuuuuuuuuuuuuu?? Sej sploh tok ne jem.... al pa jem, pa se slepim, da ne.... boooooooooooooooooooooo.... Sem se merla okol bokov, ma imam samo en cm več, kot januarja....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 15:47:38
|
|
|
|
amor real
|
Lara, ma raste tvoja dej....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.