morango
|
Dobro jutro, dober dan ! Tako, js sm že končala s pregledom, vse je OK , težki smo 2400 g, glavico dol, z železo je tut še v redu - 119, naslednji tedn pa začnem že s ctg-eji. Ma kk gre hitro ... O, čestitke, Alysa! Saj zdaj so pa že kar težki tile naši babyji. Ma veš, da me je kar stisnilo, ko sem prebrala, da naslednji teden začneš s CTGji. To gre pa zdaj že zares. Sem kar mal živčna postala. Sicer mam do roka še mesec in pol, ampak se bliža. Včasih se mi je zdelo, da nikol ne bomo dočakali september. Na, zdaj bo pa takoj tu. Ni čudno, Gold fish, da tisti pes zdaj že prav dirja. Taja1235, men je SKATE dizajnersko tudi ful všeč, sama pa najbolj veš, al rabiš veliko košaro. Jaz je ne, ker bom voziček rabila bolj za sprehode tu blizu, ne pa po mestu ali za nakupe. Če pa že, bom pa mrežico napolnila, pol bo pa dragi tovoril ostale stvari. Jaz sem voziček kupila v Italiji, v Gradiški blizu Gorice (Baby pulman), imeli so tudi pegote, čeprav sem nekje zasledila, da niso kaj dosti cenejši kot tu. Jaz pa pol nisem čekirala cen. Se pa splača vprašat, stric je zelo prijazen, logično, ker želi čim več prodat. Mene je na koncu prepričval, naj vzamem bugabooja, je kao jaguar med vozički. Ja, valjda, ker stane 900 €, bi on večjo maržo dobil. No, jaz sem pri svojem vozičku prišparala enih 120 evrov, pa še torbo mi je stric kar podaril. Je pa res, da sva bla pri mojmu na Primorskem, do Gradiške je enih 15 km, pa še bodoča nona je častila voziček. Tako da se mi je splačalo. Tu pa imaš kontakt: GRADISCA D'ISONZO (GO) Via Udine 25/h Tel.- Fax 0481.961292 Tako, mene čaka še ful dela, bi rada nalogo oddala v enih treh tednih. Se še kaj oglasim, ker bom itak visela za računalnikom. Čau
|