|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
30.7.2008 10:23:33   
pf
Saraya kaj ginekologu si kaj omenila tole tvojo nespečnost? Ker pri tebi gre za daljšo periodo, se mi zdi da že dalj časa spiš čisto malo. To sigurno ni vredu zate, bebica se že naspi, samo ti tudi rabiš počitek. Vprašaj malo kaj naj narediš.
Alysa čestitke za pregled, samo da je vse ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.7.2008 10:30:41   
KAHLO
pf do petka še.....pol pa sem finiš....mam še nekaj dni dopusta pol pa porodniška....ampak mi je že zdaj tako mučno da jojjjjjjjjjjjjj.................jaz nevem tako težko mi je 8 ur skup sedet.....k nogice še bl trpijo.....

drgače pa se danes res čudno počutim, zdaj sem pojedla en sendvič pa malo čaja, pa je še huje, me vse nekaj tiši pa zvija.......škoda da nimamo v službi kakšnega ležalnika bi se mal vlegla......
jaz nevem no meni ne paše ne stati ne sedeti....ne ležati...........saj pravim najraje bi lebdelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce............res bom si privoščla spanec....če bom našla pravi položaj.............po moje me noben iz postle ne bo spravil....ampak kje je še touser posted image user posted image user posted image user posted image
Drug teden mam pa tud jaz pregled.....sploh nevem kaj naj pričakujemuser posted image user posted image user posted image verjetno tud tedenske obiske pri g....mi je že sestra rekla da se bomo pogosteje srečevali!!!user posted image user posted image user posted image user posted image nič počasi bo šlo punce zares.....a mislite da bi znale katere že v drugi polovici avgusta rodituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.7.2008 10:33:43   
KAHLO
mi pa full paše k me moj lubi po križu masira.....takrat bi pa kr zaspala...se mi zdi da mi kr en pritisk vzame tam dol!!! zdaj to kr vsak večer prakticiramauser posted image user posted image k je včeraj videl moje noge sem se mu tako zasmilila, da je kr začel laufat, pa z lavorčkom, pa obkladki, pol mi je led gor šopal (itak da ni nič pomagalo), pol me je s hrano zalagal, čeprav včeraj mi ni nič pasalo pa če bi mi prinesel mojo najljubšo jed......se mi zdi da se pri meni zdaj počasi začne tisto obdobje k se nosečke začnejo naveličat te nosečnosti......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.7.2008 10:40:38   
tasha23
Živ, danes sem res zmatrana, če vam povem, da sem najprej z ljubim odpeljala sina v vrtec, prišla takoj domov, prižgala PC, da vam napišem par vrstic, se dobro namestila na kavč in dokler se je PC in internet zagnal sem jaz sladko zaspala pred PC-jem in se šele nekaj minut od tega zbudila. user posted image
Noč je bila KATASTROFALNA, mene že nekaj dni muči ddesna noga, včeraj sem imela obe zelo zatečeni, imam pa grozne bolečine v desnem kolku in težko hodimuser posted image .  Mali, ker so ga v vrtcu popikali komarji se je celo noč premetaval in praskal ter jokal, da ga boli user posted image

Drugače je pa mali tako zrastel in baje vse tako lepo razume, da ga je celo vzgojiteljica pohvalila!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem končno zaklučila risanje sobice, zdaj pa me čaka, da jo opremim (pohištvo je že doma, ampak ne zmorem sama) in pripravim cotke za  user posted image . Tudi jaz sem že v 35t 6/7 in me je kar strah kaj bo. Ne vem zakaj ampak me je prvič 100% manj skrbelo kako bo potekal porod kot pa zdaj user posted image  Sem pa skoraj prepričana ,da bo pupika user posted image .

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.7.2008 10:45:47   
Marsy
Dons mi je pa celo uspelo vse od včeraj prebrat, sploh tisti vici in pravljica so fajn. Ravno danes ponoči, ko neki časa nisem mogla spat (v Izoli se ful več zbujam kot doma, čeprav - moram potrkat - na wc grem največ enkrat na noč, pa še to ne vsako noč) sem razmišljala o nas septembrkah. Jaz imam PDP 25.9. veliko vas je pa prej. Torej se bo res kmalu začelo. Kaj bo to zanimivo, ko bomo to spremljale po forumu! A je že dojenček tuki, al je bil lažni alarm ipd. user posted image  Mi dogaja a ne? Dons mi je lubi vse povštre ponoči pobral in ga nisem hotla budit, pol pa jaz nisem neki časa spala.

Me pa mal zanima glede teh modrcev za dojenje. A jih je smiselno že zdaj kupovat, če pa še ne vemo, kakšne prsi bodo, ko bomo začele dojit?

Pa še glede dihanja pri porodu imam vprašanje: Jaz sem to zamudila oz. v Kopru so to imeli pri telovadbi po predavanjih šole za starše, jaz pa tega nisem vedela. A je to kakšna huda umetnost al mi bodo v porodnišnici znali povedat, kako naj kdaj diham?

No, pa še neki novega - ne bomo šli septembra nazaj domov, lubiju so pogodbo za delo v Kopru podaljšali do konca leta user posted image . Tako da bo najino detece v bistvu primorec/ka.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.7.2008 10:47:46   
tasha23
Tako izgledajo stene sobice od otrok:

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.7.2008 10:53:07   
morango
Dobro jutro, dober dan !

Tako, js sm že končala s pregledom, vse je OK , težki smo 2400 g, glavico dol, z železo je tut še v redu - 119, naslednji tedn pa začnem že s ctg-eji. Ma kk gre hitro ...
O, čestitke, Alysa! Saj zdaj so pa že kar težki tile naši babyji. Ma veš, da me je kar stisnilo, ko sem prebrala, da naslednji teden začneš s CTGji. To gre pa zdaj že zares. Sem kar mal živčna postala. Sicer mam do roka še mesec in pol, ampak se bliža. Včasih se mi je zdelo, da nikol ne bomo dočakali september. Na, zdaj bo pa takoj tu.
Ni čudno, Gold fish, da tisti pes zdaj že prav dirja.

Taja1235, men je SKATE dizajnersko tudi ful všeč, sama pa najbolj veš, al rabiš veliko košaro. Jaz je ne, ker bom voziček rabila bolj za sprehode tu blizu, ne pa po mestu ali za nakupe. Če pa že, bom pa mrežico napolnila, pol bo pa dragi tovoril ostale stvari.user posted image
Jaz sem voziček kupila v Italiji, v Gradiški blizu Gorice (Baby pulman), imeli so tudi pegote, čeprav sem nekje zasledila, da niso kaj dosti cenejši kot tu. Jaz pa pol nisem čekirala cen. Se pa splača vprašat, stric je zelo prijazen, logično, ker želi čim več prodat. Mene je na koncu prepričval, naj vzamem bugabooja, je kao jaguar med vozički. Ja, valjda, ker stane 900 €, bi on večjo maržo dobil. No, jaz sem pri svojem vozičku prišparala enih 120 evrov, pa še torbo mi je stric kar podaril. Je pa res, da sva bla pri mojmu na Primorskem, do Gradiške je enih 15 km, pa še bodoča nona je častila voziček. Tako da se mi je splačalo. user posted image
Tu pa imaš kontakt:
GRADISCA D'ISONZO (GO)
Via Udine 25/h
Tel.- Fax  0481.961292

in še link: www.babypulman.it

Tako, mene čaka še ful dela, bi rada nalogo oddala v enih treh tednih. Se še kaj oglasim, ker bom itak visela
za računalnikom.

Čau

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.7.2008 10:53:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

PUnce zdaj sem vidla da so avgustovke že začele rojevatuser posted image mašinca da gre to hitro......upam da bo še nam septembrkam mal prhranjeno ...jaz moram še vse oprat, prpravit, in sobo uštimat!!!! me bo čas povoziluser posted image user posted image user posted image

....avgustovke so že od začetka julija aktivne....no vsaj enih par......ostale pa tudi.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.7.2008 10:57:34   
morango
No, očitno še ne znam prav fajn citirat.
Joj, se mi pa kar smilite, ko morate tolkrat na WC pa vam noge zaotekajo.
Jaz sem imela res hude slabosti prvih pet mesecev (kar je tud neki), zdaj pa moram potrkat, me res nič kaj ne matra. Nimam zgage, spim v redu, na Wc ponoči ne grem niti enkrat ... Edino včasih se zbudiva, ker nama položaj ne paše. Pa mislim, da sem se zdaj že navadla. Če pupika ful brca, se dam v polsedeč položaj, mal božam buši, pa obe takoj zaspiva. Zbudim se pa pol vedno na enem od bokov.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.7.2008 10:58:30   
gold fish

Drgače mam pa jaz danes tak čuden filing tam spodaj....k da bi ta rdečo dobila....pa full me kr ena vročina obliva pa glava boli....isto kot takrat k mam PMS....a je to normalno?!?!!!upam da se ne pripravla ne na rdečo (bi bil verjetno čudes) ne na Rim....ker ni zdaj pravi timinguser posted image user posted image

....jaz tudi.... sem tak slkabo spala danes, da je joj.... Na wc sem hodila mislim da 5x, pa zgaga me je spet ful pekla...za 2x vem, da sem bila v hladilniku in pila donatuser posted image , ob 7 sem že nekaj tavala po hiši,pol pa šla nazaj ležat, pa mi noben bok ni odgovarjal, pa še v trebuhu me je nekaj tiščalo......., pol od 8.50 do 9.30 sem pa zaspala....
Mi je pa tudi tako čudno, ful mi je vroče, pa spodaj mi je tak kot da se bo nekaj zgodlo.....

...komaj čakam jutri na uz......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.7.2008 11:00:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish kdaj pa imaš ti pregled? A se mi zdi ali si se nekam še naročila samoplačniško?

...jutri grem na samoplačniški uu, da vidim kako in kaj, ...pol pa komaj 11.8user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.7.2008 11:01:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Dobro jutro, dober danuser posted image user posted image !

Tako, js sm že končala s pregledom, vse je OK user posted image user posted image , težki smo 2400 g, glavico dol, z železo je tut še v redu - 119, naslednji tedn pa začnem že s ctg-eji. Ma kk gre hitro ... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da je vse ok....

jaz pa imam komaj čez 14 dni pregled, noseča sem pa 35t.....pol bom jaz takoj s ctg štartala al kajuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.7.2008 11:01:51   
tasha23
Marsy kaj si tudi kaj po Kopru ali samo po Izoli šetaš?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.7.2008 11:04:59   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Dobro jutro, dober danuser posted image user posted image !

Tako, js sm že končala s pregledom, vse je OK user posted image user posted image , težki smo 2400 g, glavico dol, z železo je tut še v redu - 119, naslednji tedn pa začnem že s ctg-eji. Ma kk gre hitro ... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da je vse ok....

jaz pa imam komaj čez 14 dni pregled, noseča sem pa 35t.....pol bom jaz takoj s ctg štartala al kajuser posted image

Joj goldfish, ko pomislim, da sem prvega v 38t rodila in da do 38 tedna je nekaj manj kot 3 tedne se sploh ne zavedam kaj vse se ogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.7.2008 11:05:35   
gold fish

nič počasi bo šlo punce zares.....a mislite da bi znale katere že v drugi polovici avgusta rodituser posted image

.... jaz mislim dauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.7.2008 11:08:18   
ključek

ful lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.7.2008 11:08:42   
KAHLO
goldi da boš poročala....a boš vprašala, od kje to vročično oblivanje in čudna dogajanja spodaj.....!?!? hmm jaz bi res rada še šla za te 4 dni na morje....pa upam da bo pupa počakala do njenega PDP....ker še mam toliko stvari za poštimatuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.7.2008 11:09:45   
KAHLO
tasha23user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico....zelo lepo si jo poslikala............jaz bom raje sam nekaj barvnih črt nardila....ker nisem tak umetnik k tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.7.2008 11:11:42   
ključek
jaz bom raje sam nekaj barvnih črt nardila....ker nisem tak umetnik k t

sej jz tud nisem, zato sem pa v BC kupila tiste nalepke iz pene.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.7.2008 11:11:44   
coko
zdej sem se pa eno 10minut matrala s tem RR. Me je non stop kenslal!user posted image

me to you - ne vem, če ti bo to kaj pomagalo, ampak ko sem imela jaz probleme z bradavicami (so mi popokale) in sem se mazala z bepantenom, sem si blazinice vedno prilepila s micropore trakom (bel trak, kupi se ga v lekarni). Tako da mi ni bilo treba nosit modrca ponoči, pa tudi čez dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.7.2008 11:14:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ful lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tud....a to si sama risala?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.7.2008 11:19:15   
gold fish
...jaz sem pa danes ful tečna user posted image ....  pa tak nekam pijano se počutim....pa je pritisk v redu..... ne vem al je to od e sopare...... najrajši bi šla malo k sorodnikom na Koroško...tam je taka hladovina......  pa noči user posted image nič soparne...tu pa user posted image ...

...odkrito povedano...po eni strani komaj čakam, da se rešim tega ......, po drugi pa me je kar malo strah, ampak ven mora iti ne?user posted image

...grem zdaj likat, pa mogoče torbo za user posted image pripravit....., bom mogoče malo poslikala.....

Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.7.2008 11:20:11   
tasha23
Ja sama. Iz pobarvanke sineka sem ideje izbrala in nato določila približno velikost, zarisala pred pleskanjem površino ki sem jo potrbovala za skico... po skiciranju pa sem barvala še 1 teden da sem prišla do želenega efekta. Sicer pa ni še 100% končana ker sva se z ljubim odločila, da nariševa še zvezdice s fosorescentno barvo na strop, da bo čeprav na zaprtem imel zveznato nebo v sobiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
30.7.2008 11:22:28   
tasha23
Joj jaz bi tudi morala torbo pripravit... pa še zadnje malenkosti nakupit...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
30.7.2008 11:50:12   
amor real
Tasha23, ful, ful lepa sobica user posted image . Srečni user posted image , ko imajo tako pridne in nadarjene mamice. Naš bo imel kakšno nalepko in to bo to user posted image .

Jaz danes prem plenice in povijalne plenice, pa še nekaj pajackov imam za oprat....

Sedaj sem na sosednjem forumu prebrala, da potrebuješ za user posted image  nek aspirator?!
Kaj je to, kaj se ga kupi v lekarni?!
user posted image  Oprostite vprašanju, ampak kaj morem, bom pač PRVIČ MAMICA user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.