Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 20:46:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drugače pa Lara Croft jst mam živčne noge vsak večer za znort.Pa sem zadnjič omelia svoji G,pa je rekla,da kaj takega prvič sliši. Bark.... sem mislila, da sem edina in malo ušlatana že... Brcam ko konj..... Malo se boga naredi Bubi..... To pa pri meni ne gre.... Lara Croft v lekarni res imajo te posodice. Ampak kot ti je rekla Bubi verjetno niso ravno tak ful poceni, po moje ena ravno toliko pride kot poln duschbad iz DM-a tisti tamali, ali šampon, vprašanje je samo, če uporabljaš tisto priročno kozmetiko iz DM-a. A lahko vprašam kakšno kozmetiko prodajaš? PF... res brez veze, da za embalažo tok zapravljam, ja... Oriflame imam..... Mah, si bom pustila v vsaki flaški samo po malo pa rešen problem... ...mislila sem da ga poslikaš al pa poskeniraš, da lahko malo vadimo doma..... Gold fish.... Ko nafilam fotoapaat... Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem... A to ful elektrike porabi? Kok časa pa suši?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:03:09
|
|
|
|
arabela*
|
oila babike . Hvala za tolažbo.Ma saj razumem,nosečnost verjetno na moje hormone vpliva,pa še to spanje.tak da pol še vse poslabša.Ker se res nenehno kregam.Po moje bo se treba pogovorit,pa en drugega razumet,da bo funkcioniralo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:05:47
|
|
|
|
ključek
|
sem imela pregled v lj. .......za uspešen pregled...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:07:13
|
|
|
|
arabela*
|
Pa danes sem bila že prav jezna ponoči. Kak sem se vlegla,je začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol? Meni nonstop brca največ ob strani tam nad ledvicami.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:09:39
|
|
|
|
ključek
|
Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem... nama je stari pralni stroj (imel je le 3 leta ) crknil ene 2 meseca nazaj. in kot zakleto, se je pokvaril tako zelo, da se ga ni splačalo popravljati. kupila sva novega, potem je pa začel še sušilec nagajati. bo treba majstra poklicat. jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:12:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kak sem se vlegla,je začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol? Naša se sicer ponoči in tudi čez dan, če hočem počivat, umiri.... ampak včasih se pa zgodi, da se tudi ne.... potem jo zečnem božat in si prow predstavljam, da jo držim v naročju.... prow se sfuram v tisti filing.... in jo mal crtam.... ej, takoj se umiri.... najprej sem mislila,da je slučajno, ampak pol sem vidla, da vedno pomaga.... Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:14:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
sušilec posebej na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........ O ne.... dveh pa ne bom imela... rajš cunje na balkonu sušim, ku do zdej....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:14:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:15:30
|
|
|
|
ključek
|
Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem... verjetno je to to...............ker naš je tudi že obrnjen, že nekaj časa, in sedaj čutim ful brce zgoraj, pod prsmi...............včeraj sem prav čutila nogico, pa ko sem prijela z roko...............malo hecen, ampak lep občutek............. .........ena stran bušija vsa trda in kr štrli ven.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:16:28
|
|
|
|
arabela*
|
babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.Imam sicer malo prostora v kopalnici,tak da samo to pride v poštev.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:16:37
|
|
|
|
ključek
|
O ne.... dveh pa ne bom imela... rajš cunje na balkonu sušim, ku do zdej.... lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:18:02
|
|
|
|
ključek
|
babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje. moja mami ga ima. in pravi, da je ok. najbolj da mal po netu prebrskaš ali pa greš v trgovino, pa ti bojo razložili pluse in minuse.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
Ne vem,jaz imam feeling,ko da salte not dela malo tu,malo tam. Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen??
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:19:05
|
|
|
|
ključek
|
Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela..... kdo ti je boljši-clark ali lex???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:20:07
|
|
|
|
ključek
|
Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen?? če je to res, bo naš samo jedel in spal po 3-4 ure.......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:20:15
|
|
|
|
arabela*
|
Ker naša Aneja je proti temu zlo malo brcala.pa je res bolj med mirnimi.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:20:40
|
|
|
|
ključek
|
grem pod tuš, upam, da bo potem še katera tukaj....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:21:50
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz bom potem tukaj,grem gor okna spozapret,pa postlo pripravit
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:25:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you O ne.... dveh pa ne bom imela... rajš cunje na balkonu sušim, ku do zdej.... lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa. Ja, ja, sej sem razumela, kaj hočeš povedat... bi tudi verjela, da je to boljše... ma..... gužva, gužva.... kdo ti je boljši-clark ali lex??? Lexa ne maram..... brrr.... hinavec.... ok, vloga pač.... Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:42:47
|
|
|
|
ključek
|
Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh.... clark...............meni je on tudi.........njami........................ ...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:51:51
|
|
|
|
ključek
|
Samo danes je res čuden dan.... ja res je bil.................jaz sem mislila, da sem jaz malo čudna, ker sem kr neki ležala, slabo sem se počutila..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 21:59:16
|
|
|
|
ključek
|
jaz se pa zdle pokam z bonbončki - kislice oz.špagetki............. .......njami, kok so dobri.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:08:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria hvala....eno vprašanje....danes sem dobila odločbo za porodniško....tisti znesek ko je napisan je bruto a ne ....od tega zneska ti dajo pol neto izplačilo..... .... tisto je bruto ja......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:10:47
|
|
|
|
ključek
|
................se boš vsaj ti z mano pogovarjala?????????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:11:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba. .... mi tud imamo ločena stroja....pa na srečo imamo stroje v hiši spodaj v pralnici...... tako da v skrajni sili ponucam mamin pralni oz. sušilni stroj...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.