|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
30.7.2008 20:46:23   
Lara Croft
Drugače pa Lara Croft jst mam živčne noge vsak večer za znort.Pa sem zadnjič omelia svoji G,pa je rekla,da kaj takega prvič sliši.

Bark.... sem mislila, da sem edina in malo ušlatana že... user posted image user posted image Brcam ko konj.....

Malo se boga naredi

Bubi..... user posted image user posted image user posted image To pa pri meni ne gre....

Lara Croft v lekarni res imajo te posodice. Ampak kot ti je rekla Bubi verjetno niso ravno tak ful poceni, po moje ena ravno toliko pride kot poln duschbad iz DM-a tisti tamali, ali šampon, vprašanje je samo, če uporabljaš tisto priročno kozmetiko iz DM-a. A lahko vprašam kakšno kozmetiko prodajaš?

PF... res brez veze, da za embalažo tok zapravljam, ja... Oriflame imam..... Mah, si bom pustila v vsaki flaški samo po malo pa rešen problem... user posted image

...mislila sem da ga poslikaš al pa poskeniraš, da lahko malo vadimo doma.....

Gold fish.... Ko nafilam fotoapaat... user posted image

Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem...

A to ful elektrike porabi? Kok časa pa suši?

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.7.2008 21:03:09   
arabela*
oila babikeuser posted image .
Hvala za tolažbo.Ma saj razumem,nosečnost verjetno na moje hormone vpliva,pa še to spanje.tak da pol še vse poslabša.Ker se res nenehno kregam.Po moje bo se treba pogovorit,pa en drugega razumet,da bo funkcioniralo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.7.2008 21:05:47   
ključek
sem imela pregled v lj.

user posted image user posted image user posted image user posted image .......za uspešen pregled...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.7.2008 21:07:13   
arabela*
Pa danes sem bila že prav jezna ponoči.
Kak sem se vlegla,je user posted image začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol?
Meni nonstop brca največ ob strani tam nad ledvicami.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.7.2008 21:09:39   
ključek
Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem...

nama je stari pralni stroj (imel je le 3 leta user posted image user posted image user posted image user posted image ) crknil ene 2 meseca nazaj. in kot zakleto, se je pokvaril tako zelo, da se ga ni splačalo popravljati. kupila sva novega, potem je pa začel še sušilec nagajati. bo treba majstra poklicat. jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........

Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.7.2008 21:12:42   
Lara Croft
Kak sem se vlegla,je začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol?

Naša se  sicer ponoči in tudi čez dan, če hočem počivat, umiri.... ampak včasih se pa zgodi, da se tudi ne.... potem jo zečnem božat in si prow predstavljam, da jo držim v naročju.... prow se sfuram v tisti filing.... in jo mal crtam.... ej, takoj se umiri.... najprej sem mislila,da je slučajno, ampak pol sem vidla, da vedno pomaga.... user posted image

Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.7.2008 21:14:04   
Lara Croft
sušilec posebej na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........

O ne.... dveh pa ne bom imela... rajš cunje na balkonu sušim, ku do zdej....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.7.2008 21:14:35   
Lara Croft
Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.7.2008 21:15:30   
ključek
Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem...

verjetno je to to...............ker naš user posted image  je tudi že obrnjen, že nekaj časa, in sedaj čutim ful brce zgoraj, pod prsmi...............včeraj sem prav čutila nogico, pa ko sem prijela z roko...............malo hecen, ampak lep občutek.............user posted image user posted image .........ena stran bušija vsa trda in kr štrli ven.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.7.2008 21:16:28   
arabela*
babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.Imam sicer malo prostora v kopalnici,tak da samo to pride v poštev.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.7.2008 21:16:37   
ključek

lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.7.2008 21:18:02   
ključek
babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.

moja mami ga ima. in pravi, da je ok. najbolj da mal po netu prebrskaš ali pa greš v trgovino, pa ti bojo razložili pluse in minuse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.7.2008 21:18:51   
arabela*
Ne vem,jaz imam feeling,ko da salte not delauser posted image
malo tu,malo tam.
Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.7.2008 21:19:05   
ključek
Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela.....

kdo ti je boljši-clark ali lex???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.7.2008 21:20:07   
ključek
Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen??

če je to res, bo naš user posted image  samo jedel in spal po 3-4 ure.......................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.7.2008 21:20:15   
arabela*
Ker naša Aneja je proti temu zlo malo brcala.pa je res bolj med mirnimi.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.7.2008 21:20:40   
ključek
grem pod tuš, upam, da bo potem še katera tukaj....................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.7.2008 21:21:50   
arabela*
Jaz bom potem tukaj,grem gor okna spozapret,pa postlo pripravituser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.7.2008 21:25:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa.

user posted image user posted image Ja, ja, sej sem razumela, kaj hočeš povedat... bi tudi verjela, da je to boljše... ma..... gužva, gužva.... user posted image user posted image

kdo ti je boljši-clark ali lex???

Lexa ne maram..... brrr.... hinavec.... ok, vloga pač.... user posted image

Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.7.2008 21:42:47   
ključek
Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh....

clark...............meni je on tudi.........njami........................user posted image ...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.7.2008 21:51:51   
ključek
Samo danes je res čuden dan....

ja res je bil.................jaz sem mislila, da sem jaz malo čudna, ker sem kr neki ležala, slabo sem se počutila..............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.7.2008 21:59:16   
ključek
jaz se pa zdle pokam z bonbončki - kislice oz.špagetki.............user posted image .......njami, kok so dobri.............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.7.2008 22:08:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image hvala....eno vprašanje....danes sem dobila odločbo za porodniško....tisti znesek ko je napisan je bruto a neuser posted image ....od tega zneska ti dajo pol neto izplačilo.....

.... tisto je bruto ja......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.7.2008 22:10:47   
ključek
user posted image ................se boš vsaj ti z mano pogovarjala????????? user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.7.2008 22:11:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba.

....  mi tud imamo ločena stroja....pa na srečo imamo stroje v hiši spodaj v pralnici...... tako da v skrajni sili ponucam mamin pralni oz. sušilni stroj...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.