|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
29.7.2008 11:56:41   
emi*
Mislim,da se me bo ta pošta full dobro zapomnila.Sem jim rekla,da če rabijo prošnjo,da se pošta prinese al kaj.Pa je rekla,da se bo poštar vrnil nazaj. Še 1x ne bo nič ta teden,grem pa osebno tam.user posted image user posted image user posted image  

To so prijazni sosedski odnosi.Joj kako mi je lepo.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.7.2008 11:56:42   
KAHLO

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Dream on!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.7.2008 12:01:50   
ključek
KAHLO....................sej nimam več besed....................najini sosedi so zdej medni k ne vem kuga, prou slina jim iz ust teče, tok so pocukrani................amapk jaz še vedno verjamem, da za vsako rit palca raste in se bo njim na žalost tudi enkat vrnilo.....................ker so bili tako žleht..................pa jim ne privoščim nič slabega, ampak verjamem, da nekaj pravice pa je le na tem svetu................pa tudi če čez 7 let pride..................

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 853
29.7.2008 12:05:38   
emi*
Ne se čudit ampak,ko sem jezna se razpišem pa tudi me noben ne more ustavit,ko govorim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj drugače sem pridna in mirna.user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.7.2008 12:19:46   
arabela*
Marsy,Tekane čaj sem jaz kupla v Intersparu

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
29.7.2008 12:21:01   
arabela*
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk,ša vročino si bom zravn zmerla,da vidimo kako je stanje.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.7.2008 12:23:54   
KAHLO
Me to you a veš da se tud jaz s tem tolažim....da jih bodo že dobili.....vsakega čaka....to kar si zasluži....no tudi jaz upam da ne najhuje....ampak tlko da se zamislijo nad svojimi dejanji.......mi je pa tako žal da pred sestankom ne bom mogla enga kratkega ruknit, da bi bla bl mirna....tko bom pa šla vsa napeta na ta sestanek..... a obstaja kaj za nosečnice....sem že mojmu rekla da me da za vsak slučaj na povodec, da ne bom skočila v napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emi k sem jaz jezna tud samo leti iz mene, včash izrečem take besede da bi sama sebe po riti nažgala....k kak ubijalski psiho sem.....user posted image user posted image user posted image še posebaj če kdo napada moje bližnje....al pa se dogaja po mojem mnenju krivica....take stvari moram jaz razčistit če ne, ne najdem miruuser posted image Zato pa moj vsakmu reče da pr nas ne rabmo psa, k ma on štajerkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
29.7.2008 12:25:06   
ključek
obstaja kaj za nosečnice

napokaj se čokolade, a boš bolj vesela................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.7.2008 12:30:11   
Marsy
Ja, glede sosedov - pa ni nujno, da so stari - zna biti človek kdaj pa kdaj presenečen (milo rečeno). Sploh če gre za taščo in tasta. Jaz kar nisem mogla verjet, da se to lahko dogaja. Zato sva midva pobegnila na svoje, pa čeprav morava zdaj plačevati najemnino. In v nedeljo sta bila prvič (po več kot enem letu, odkar sva se odselila) pri nama na obisku. Zdej, ko sem noseča, jih pa zgleda mal stiska, ker jaz nisem več hotela k njim.

IKEA: v bistvu imajo preurejeno in razstavljeno vse, razen otroškega oddelka. Otroških sobic še niso imeli razstavljenih zgoraj, je pa vse v skladišču (kot je ena od vas že napisala). Midva sva res dobila VSE, po kar sva šla.
Če bo pa katera od vas v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo in je kdaj v okolici Ljubljane ali na Primorskem, bi prosila, da mi prinese 2 škatli. Za stanovanje sva nabavljala škatle za na police in ene dimenzije ni bilo na zalogi. Zavzameta pa malo prostora, tako da se ne rabi prikolice zarad tega s sabo vozit. Res bi bila to velika usluga.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.7.2008 12:33:51   
*bubi*
Z bubijem sva se spet potepala. Zdaj greva počivat in če bo kmalu zaspal, vas pridem prebrat za nazaj user posted image  Kahlo, sem te že zadnjič povabila v MB, komot se prideš z bubijem igrat user posted image

največji problem je v tem, da bom nekaj časa čist brez avta. en mesec nazaj sem mela še vse, službo, svoj denar, svoj avto, neodvisnost.

Ne jokat, lana luna user posted image
Vse to boš dobila kmalu nazaj. Veš, jaz sem zdaj imela registracijo za moj avto in sem že pomislila, da bi ga za kakega pol leta kar odjavila iz prometa user posted image  Saj je bil hec, ampak nekaj časa bo verjetno sameval v garaži.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.7.2008 12:41:11   
*bubi*
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk,

ob 12.21 user posted image  OK, zdaj vem, zakaj vaju ni bilo v park user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.7.2008 12:42:32   
emi*
Moram povedat,da so prišle reklame,pa še osebno sem rekla poštarju kaj se dogaja.Valjda mu je kapnilo,bomo vidli jutri.user posted image user posted image

Jaz pa grem zdaj malo njam njam sem si naredila svinjska jetrca,pa kruhek sem si spekla in še rdečo peso zraven.To pojem 1x na mesec,tam nekje,ker kao ne smeš jest svinjska jetra.Ampak user posted image  očitno ne škodi,saj mi kar naprej to svojo rit kaže.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.7.2008 12:54:25   
KAHLO
pridne vse ste že skuhale kosilo in papcate.....

Marička jaz pa pojma nimam kaj lahko skup spacam pametnega od 16. pa do 17. k moj pride....user posted image user posted image user posted image jaz bi nekoga rabla da bi mi en dan prej povedal kaj naj drug dan skuham...pa da nem do 18.00 v kuhni stalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.7.2008 13:02:38   
arabela*
kahlo,brez skrbi.Meni se še niti ideja ni porodila kaj naj v pisker dam.user posted image
Mi ni za nič,pa tak balzam je za dušo,ko sem sama doma.Paše.
MOgoče bom kar tunino solato,pa en fajn hlebček zravenuser posted image .Že sto let nismo jedli.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.7.2008 13:04:13   
lana luna
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk,

ob 12.21 OK, zdaj vem, zakaj vaju ni bilo v park

*bubi* jest sem še hujš kot Saraya, mam šele zdjle zajtrkuser posted image mali pa zihr zato tolk skače notr, ker ma dost placa k je želodček še prazn biluser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.7.2008 13:04:30   
arabela*
Bubi,spet sta bila v mestnem parku??
Študiram na petek,če bo moj prehlad normaliziran,da se pripeljema gor.Malo na igrala.samo upam,da mi redarji spet ne bojo kazni pripopali na šipo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.7.2008 13:05:24   
arabela*
Lana luna,fajn prakticirat to.Je treba user posted image  malo plac čuvatuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.7.2008 13:05:30   
lana luna
aja punce, zares vam hvala za tolažbo. zmerej k vas berem se kuj bolš počutimuser posted image user posted image user posted image

sej bom drug tedn uživala, k bom kupovala kuhinjske aparate. pol me bo pa kdo vprašal kje mam avto, bom pa rekla da v kuhniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
29.7.2008 13:09:01   
lana luna
emi* dober tek.

pa fajn da maš tut ti tko prjazno sosedouser posted image ti vsaj dolgcajt niuser posted image user posted image

si pa prou luškana, k se tko jeziš. sam da nauš zamerla k to pravm. vem da so teli sosedje user posted image jest sem s telimi tle k zdj živim skregana že iz najstiških let. to so sami starci čudniuser posted image

ampak tam kamor se pa selim čez kakšen mesec so pa čist drugi ljudje. tm bodo pa malo bolj normalni odnosi.

Neposredna povezava do sporočila: 869
29.7.2008 13:09:20   
lana luna
saraya al si našla strehcouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.7.2008 13:09:29   
arabela*
Eh,Lana,jaz sem jih že tolk menjala,da mi ni več žal.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
29.7.2008 13:10:42   
lana luna
njami njami, kolk so dobri sendvičkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
29.7.2008 13:10:48   
arabela*
Ne še.Nisem še priracala do gor do sobe.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.7.2008 13:14:56   
arabela*
Jaz pa sem zdaj skoraj zadremala na sedežniuser posted image
lana luna,dober tek.
Jaz pa sem paštetko jedla,ker je basik zmanjkalo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.7.2008 13:33:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish v bistvu so čufti v omaki dokaj podobna zadeva kot tista fila v papriki, pa omaka je ista. No vsaj pri meni, jaz to vse isto naredim. Nimam pa nekega posebnega recepta, jaz to kar vse namečem skupaj.

...sem jaz tudi...samo me je skrbelo, da mi ne razpadejo...pa fajn ven zgledajouser posted image user posted image ...upam, da bodo dobri tudi...še kake pol ure pa bomo vedeliuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?