Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:56:41
|
|
|
|
emi*
|
Mislim,da se me bo ta pošta full dobro zapomnila.Sem jim rekla,da če rabijo prošnjo,da se pošta prinese al kaj.Pa je rekla,da se bo poštar vrnil nazaj. Še 1x ne bo nič ta teden,grem pa osebno tam. To so prijazni sosedski odnosi.Joj kako mi je lepo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:56:42
|
|
|
|
KAHLO
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Dream on!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:01:50
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO....................sej nimam več besed....................najini sosedi so zdej medni k ne vem kuga, prou slina jim iz ust teče, tok so pocukrani................amapk jaz še vedno verjamem, da za vsako rit palca raste in se bo njim na žalost tudi enkat vrnilo.....................ker so bili tako žleht..................pa jim ne privoščim nič slabega, ampak verjamem, da nekaj pravice pa je le na tem svetu................pa tudi če čez 7 let pride..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:05:38
|
|
|
|
emi*
|
Ne se čudit ampak,ko sem jezna se razpišem pa tudi me noben ne more ustavit,ko govorim. Saj drugače sem pridna in mirna.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:19:46
|
|
|
|
arabela*
|
Marsy,Tekane čaj sem jaz kupla v Intersparu
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:21:01
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk,ša vročino si bom zravn zmerla,da vidimo kako je stanje.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:23:54
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you a veš da se tud jaz s tem tolažim....da jih bodo že dobili.....vsakega čaka....to kar si zasluži....no tudi jaz upam da ne najhuje....ampak tlko da se zamislijo nad svojimi dejanji.......mi je pa tako žal da pred sestankom ne bom mogla enga kratkega ruknit, da bi bla bl mirna....tko bom pa šla vsa napeta na ta sestanek..... a obstaja kaj za nosečnice....sem že mojmu rekla da me da za vsak slučaj na povodec, da ne bom skočila v napad Emi k sem jaz jezna tud samo leti iz mene, včash izrečem take besede da bi sama sebe po riti nažgala....k kak ubijalski psiho sem..... še posebaj če kdo napada moje bližnje....al pa se dogaja po mojem mnenju krivica....take stvari moram jaz razčistit če ne, ne najdem miru Zato pa moj vsakmu reče da pr nas ne rabmo psa, k ma on štajerko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:25:06
|
|
|
|
ključek
|
obstaja kaj za nosečnice napokaj se čokolade, a boš bolj vesela................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:30:11
|
|
|
|
Marsy
|
Ja, glede sosedov - pa ni nujno, da so stari - zna biti človek kdaj pa kdaj presenečen (milo rečeno). Sploh če gre za taščo in tasta. Jaz kar nisem mogla verjet, da se to lahko dogaja. Zato sva midva pobegnila na svoje, pa čeprav morava zdaj plačevati najemnino. In v nedeljo sta bila prvič (po več kot enem letu, odkar sva se odselila) pri nama na obisku. Zdej, ko sem noseča, jih pa zgleda mal stiska, ker jaz nisem več hotela k njim. IKEA: v bistvu imajo preurejeno in razstavljeno vse, razen otroškega oddelka. Otroških sobic še niso imeli razstavljenih zgoraj, je pa vse v skladišču (kot je ena od vas že napisala). Midva sva res dobila VSE, po kar sva šla. Če bo pa katera od vas v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo in je kdaj v okolici Ljubljane ali na Primorskem, bi prosila, da mi prinese 2 škatli. Za stanovanje sva nabavljala škatle za na police in ene dimenzije ni bilo na zalogi. Zavzameta pa malo prostora, tako da se ne rabi prikolice zarad tega s sabo vozit. Res bi bila to velika usluga.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:33:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Z bubijem sva se spet potepala. Zdaj greva počivat in če bo kmalu zaspal, vas pridem prebrat za nazaj Kahlo, sem te že zadnjič povabila v MB, komot se prideš z bubijem igrat največji problem je v tem, da bom nekaj časa čist brez avta. en mesec nazaj sem mela še vse, službo, svoj denar, svoj avto, neodvisnost. Ne jokat, lana luna Vse to boš dobila kmalu nazaj. Veš, jaz sem zdaj imela registracijo za moj avto in sem že pomislila, da bi ga za kakega pol leta kar odjavila iz prometa Saj je bil hec, ampak nekaj časa bo verjetno sameval v garaži.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:41:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk, ob 12.21 OK, zdaj vem, zakaj vaju ni bilo v park
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:42:32
|
|
|
|
emi*
|
Moram povedat,da so prišle reklame,pa še osebno sem rekla poštarju kaj se dogaja.Valjda mu je kapnilo,bomo vidli jutri. Jaz pa grem zdaj malo njam njam sem si naredila svinjska jetrca,pa kruhek sem si spekla in še rdečo peso zraven.To pojem 1x na mesec,tam nekje,ker kao ne smeš jest svinjska jetra.Ampak očitno ne škodi,saj mi kar naprej to svojo rit kaže.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 12:54:25
|
|
|
|
KAHLO
|
pridne vse ste že skuhale kosilo in papcate..... Marička jaz pa pojma nimam kaj lahko skup spacam pametnega od 16. pa do 17. k moj pride.... jaz bi nekoga rabla da bi mi en dan prej povedal kaj naj drug dan skuham...pa da nem do 18.00 v kuhni stala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:02:38
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,brez skrbi.Meni se še niti ideja ni porodila kaj naj v pisker dam. Mi ni za nič,pa tak balzam je za dušo,ko sem sama doma.Paše. MOgoče bom kar tunino solato,pa en fajn hlebček zraven .Že sto let nismo jedli.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:04:13
|
|
|
|
lana luna
|
Zdaj pa si bom jaz privoščla zajtrk, ob 12.21 OK, zdaj vem, zakaj vaju ni bilo v park *bubi* jest sem še hujš kot Saraya, mam šele zdjle zajtrk mali pa zihr zato tolk skače notr, ker ma dost placa k je želodček še prazn bil
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:04:30
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,spet sta bila v mestnem parku?? Študiram na petek,če bo moj prehlad normaliziran,da se pripeljema gor.Malo na igrala.samo upam,da mi redarji spet ne bojo kazni pripopali na šipo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:05:24
|
|
|
|
arabela*
|
Lana luna,fajn prakticirat to.Je treba malo plac čuvat
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:05:30
|
|
|
|
lana luna
|
aja punce, zares vam hvala za tolažbo. zmerej k vas berem se kuj bolš počutim sej bom drug tedn uživala, k bom kupovala kuhinjske aparate. pol me bo pa kdo vprašal kje mam avto, bom pa rekla da v kuhni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:09:01
|
|
|
|
lana luna
|
emi* dober tek. pa fajn da maš tut ti tko prjazno sosedo ti vsaj dolgcajt ni si pa prou luškana, k se tko jeziš. sam da nauš zamerla k to pravm. vem da so teli sosedje jest sem s telimi tle k zdj živim skregana že iz najstiških let. to so sami starci čudni ampak tam kamor se pa selim čez kakšen mesec so pa čist drugi ljudje. tm bodo pa malo bolj normalni odnosi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:09:20
|
|
|
|
lana luna
|
saraya al si našla strehco
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
Eh,Lana,jaz sem jih že tolk menjala,da mi ni več žal.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:10:42
|
|
|
|
lana luna
|
njami njami, kolk so dobri sendvički
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:10:48
|
|
|
|
arabela*
|
Ne še.Nisem še priracala do gor do sobe.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:14:56
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem zdaj skoraj zadremala na sedežni lana luna,dober tek. Jaz pa sem paštetko jedla,ker je basik zmanjkalo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 13:33:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish v bistvu so čufti v omaki dokaj podobna zadeva kot tista fila v papriki, pa omaka je ista. No vsaj pri meni, jaz to vse isto naredim. Nimam pa nekega posebnega recepta, jaz to kar vse namečem skupaj. ...sem jaz tudi...samo me je skrbelo, da mi ne razpadejo...pa fajn ven zgledajo ...upam, da bodo dobri tudi...še kake pol ure pa bomo vedeli
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?