Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 14:56:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish me veseli, da so ti ratali čufti v omaki. Dober tek. .....so res uspeli...tudi po okusu ...mi je mali pikec čestital ... jih je bilo toliko, da sta jih dobila še moja starša za kosilo, pa še 7 kom je ostalo...pa grejo v skrinjo....ko bosta moška sama doma - 1 dan sta že preskrbljena
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 14:57:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Kolko krat se stehtate na teden pa se vam kg hitro spreminjajo? Jaz se nekje 3x,malo gledam,če se kaj spreminja pa se nekje 1kg na teden.Niha gor dol. .... jaz se ponavadi vsako jutro, če se spomnim....pa je nihanje +- 0,5 kg ....sem zdaj že en čas na istih kilah.... upam, da tak ostane.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 14:58:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi...a res fino jaz bi pa zdaj raje mela enga svetlejšega....bi mi bl pasal v dnevno k ta čoko rjav!?!? kompliciram ni kaj....sam bo treba zamenjat, moram it gledat v tuša!! ... jaz sem pa ravno te čoko iskala....,pa imajo vsepovsod samo svetlejše...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:03:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fish.....Jst ti lahko povem recept za pire..... (/quote] ..... lara ...za pire mi je pa že sine pomagal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:05:40
|
|
|
|
gold fish
|
...grem zdaj pit.... jo je ravnokar skuhal...in tak lepo diši .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:07:03
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara..........joj jaz bi tud šla tako še na en koncert............ . Men se zdi da en kr čekira, da ko na pišeš dolg post, da ti spusti we are sorry, k pol rad gleda kako ppop pred računalnikom goldi...če ne bom mela placa za tega ta temnega k kupim svetlega ti ga dam!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:11:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej vidim, da ni nobenega smejkota..... če kopira, jih kr skensla.... jst sem se ti pa to režala.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:13:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tehtat se ne upam več........ pol sem samo jezna.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:15:03
|
|
|
|
KAHLO
|
nič babnce pičim jaz počasi v tist kardel žlehtnobe lačnih sosedov (domov) da si nardim par lavorčkovih kopeli........pol pa nevem če se mi še bo kaj dalo....madonca v tej vročini saj neveš kam bi se dal!! upam da bo od petka naprej še tud taka vročina, k grem rito namakat k sosedom!!! ej tiste k ste zadne čase kaj plavale, a ste tud opazle kako prijetno lahke ste v vodi....meni tak paše da mi kr za ven ni it sam mrtvaka ne smem plavat....me takoj dol potegne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 15:20:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Malo na igrala.samo upam,da mi redarji spet ne bojo kazni pripopali na šipo. Včeraj ob petih je bilo pri občini vse fraj. Pa modra cona je closed Se pozna, da so počitnice in dopusti. Joj, kak ste pridne kuharice Jaz sem bolj tak tak No, danes ni slabo kosilo, sem bedrce v pečico dala in riž s korenčkom na štedilnik, tajmerje vklopila in se šla potepat. Naju je super kosilo čakalo, ko sva prišla domov Drugače pa ima bubi ful rad riž z zelenjavo, če je mleto meso not (=rižota), se tudi ne pritožuje. Al pa testenine.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 16:04:59
|
|
|
|
emi*
|
Zmanjkalo me je za eno uro zdaj pa se mi še bolj spi. To mi je najhujše,ko se mi popoldan začne spat,cel dan sem potem ko vampir. Ta rač.me bo tudi uspaval,grem jaz dol,niti sedet se mi ne da. Bye
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 16:33:15
|
|
|
|
gold fish
|
... mene pa tak sramne kosti bolijo ....a še katero drugo..... sploh hodit ne morem....so me že enkrat kakih 14 dni nazaj, pa se je pol umirilo.....zdaj pa ... ...pa zakaj to? a se mi širi tam spodaj? ....... ma mi za nič ni...hvalabogu so vsi doma, da lahko grem ležat........ Aja, da ne pozabim... Bubi in Saraya - sem imela neki preblisk.... če te #zgrabi# kam greš v porodnišnici? - za dopoldan mi je OK ...tista vrata na levi strani... Kaj pa pol po 17 uri, ko so ona vrata zaprta.....še vedno pozvoniš pri tistih vratih na levi strani al kak je zdaj to? ...sem se včeraj nekaj spomnila in me je kar zgrabilo, da sploh ne vem kam naj grem, če do česa pride ..... in je bolj taka ura...... ...ma se že vidi, da šibamo proti cilju.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 16:58:18
|
|
|
|
pf
|
Mašinca meni za so vsi modrci premali za hudiča. Pa imam številko večje, ampak zadnje dni jih imam samo pol še noter. Luba Marija kaj šele bo. Dobro da sem kupila modrce za dojenje številko večje, ker drugače bi mi bili že v štartu premali. Bubi danes sem kupila tisti dm lanolin za prsne bradavice in je res ful poceni, samo 1.70 eura, Avent pa nekih 11 ali 12 eur. Malo sem nakupila rezervne kozmetike za osebno nego za naju, saj veste krtačke, zobne paste, šampone, duschbade, balzame, da ne bo zmanjkalo vsaj prvi mesec, ko bomo imeli babiko doma.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 17:11:44
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... mene pa tak sramne kosti bolijo ....a še katero drugo ....... mene tut občasno, jih čutim zvečer al pa zjutri, ko vstanem
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 18:37:40
|
|
|
|
gold fish
|
...drugače pa me zanima...kje ste vse.... ...da je taka tuga danes tu gor..... se od sile šla kar malo avgustovke brat ...ker se jim že fajn dogaja...... ....no pa da ne boste mislile, da si nimam kaj počet...imam....samo se mi ne da .... ...grem zdaj malo ven....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 18:43:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst sem zmagala... sem vedla, da rabim krokse..... Sem zlikala eno goro cujn... sicer samo najinih, več ne gre..... sem se mogla malo poknit na kavč.... cotike za pupiko bom jutri.... Mam pa še polno kuhinjo posode za pomit.... jao, mi2 kr skladiščva in skladiščva.... vi sploh ne veste, kako je težko pomivat posodo peš, če imaš nov pomivalni stroj v kleti.... in to že dva meseca.... Ma v ponedeljek pride končno mizar, odrezat omarico, da ga potem damo notri.... pa vodovodar.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kaj se še rabi sol v pomivalnih strojih? Sej sploh ne vem, kak prašek nej kupim.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 18:45:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gold fish... niso še popravli... velja pa od včeraj višji znesek..... moj možek je že popravil znesek na novorojencek.com strani...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 19:19:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Helappppppppppppp... en komar me nadleguje.... Ne vem, kaku mu je ratalo prit v stanovanje.... Kaku imam živčne noge.... al ne vem, kako bi se izrazla... ma kr jih ne morem držat pri miru.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 19:21:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej sem opazla, da imam novo zvezdico....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 19:39:24
|
|
|
|
arabela*
|
oila babe. sem vse poštimala.Malečka je bila do zdaj pri babici,mi je tak pasalo bit v miru doma.Pol pa sem še v Hofer po wc papir šibala,pa malečki po kapljice. Jutri pa če bo po sreči,dobim težko pričakovan gsm.Si ga grem na Ptuj iskat,ga bo en tip vzel na naročnino,jaz pa ga pol kupim.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 19:41:42
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,dobra si ti,da upaš tak pečico pustit prižgano ,pa it Praviš,da je pri občini fraj.Ni šans,predaleč za mene,da grem peš.Bom probala na parking tam gori,če bo fraj.Pa verjetno še boma kaj tud med vikendom z Anejo tam,ker sva itak same dva dni.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 19:46:09
|
|
|
|
arabela*
|
,sramne kosti tud mene bolijo.Najbolj pa opažam vsako večer po telovadbi,takrat najbolj boli.Ko pa počivam pa nit.Tak da,čist možno,da se naprezaš V prvi nismo imeli teh blemov,ne?? Madonca,zdaj ste še meni lušte s tem teglom,ki ga ima Kahlo.Bom v Tuš šla jutri
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 20:42:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fish... niso še popravli... velja pa od včeraj višji znesek..... moj možek je že popravil znesek na novorojencek.com strani... Ampak na tisti spletni strani piše: Pomoč ob rojstvu otroka v letu 2008 znaša 259,27 evrov. Znesek se usklajuje enkrat letno ** z indeksom rasti cen življenjskih potrebščin. V odločbi za porodniško nadomestilo je recimo v ta stavek vrinjeno: **v mesecu januarju.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 20:45:22
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem danes dobila odločbo od csd,pa piše znesek 269,27
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ime.... diana 28Vam je všeč ime Rihard ? Da (
11%)
Ne (
89%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!