Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:25:07
|
|
|
|
gold fish
|
....jaz pa rabim mal pomoči..... ...bi danes kuhala čufte v omaki + pire.... pa jih še nikol nisem... ima katera kaki izi recept....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:45:45
|
|
|
|
pf
|
Gold fish v bistvu so čufti v omaki dokaj podobna zadeva kot tista fila v papriki, pa omaka je ista. No vsaj pri meni, jaz to vse isto naredim. Nimam pa nekega posebnega recepta, jaz to kar vse namečem skupaj. Tejchy uživaj.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:47:38
|
|
|
|
ključek
|
jaz pa likam.................... .............kok je vroče..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:53:27
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Zdaj likat ni malo prehudo?? Bi morala že zjutraj ob 8h.Jaz si med likanjem vsaj ventilator prižgem,da mam kaj zraka,če ne bi umrla.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:56:40
|
|
|
|
ključek
|
Zdaj likat ni malo prehudo?? Bi morala že zjutraj ob 8h.Jaz si med likanjem vsaj ventilator prižgem,da mam kaj zraka,če ne bi umrla. sem si naštimala uro ob 8, pa sploh nisem hotla vstat................. ...............zdej pa mam...............sej ventilator dela, sam ne pomaga veliko.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:01:40
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla! Zdele sem se priklopla na net, grem prečekirat maile in mal prebrat za nazaj, če ste kej pametnega napisale v zadnjih dneh . Pol se pa spet oglasim. V glavnem, v IKEI sva v soboto bila, navkljub dvomom, ki ste mi jih nekatere vzbudile. Drugač me pa še vedno zanima, kje bi lahko dobila ČAJ Teekane za nosečnice. Sem dobila samo vzorček in mi je bil všeč, zdaj pa čaja nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:07:53
|
|
|
|
ključek
|
V glavnem, v IKEI sva v soboto bila, navkljub dvomom, ki ste mi jih nekatere vzbudile. je bila trgovina že urejena?? jaz sem na njihovi strani prebrala, da jo bojo renovirali do konca julija...........si kupila vse, kar si želela???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:08:50
|
|
|
|
emi*
|
Dokler se nisem preselila v hišo nisem vedela kako je tečno met staro nono v njej. Kaj te stare vsepovsod glumijo al kaj,zgleda mi kot,da so vse iste.Ko te vidi se prilizuje pol pa za hrbtom si sploh ne moreš mislit kako je.Zdaj tukaj ki smo v najemu je obup s to pošto,sploh ne dobimo cele pošte,pa smo si dali svoj nabiralnik pa še vedno nič.Ampak obstajajo glupi ljudje za ****.Treba jim narisat,da smo mi tukaj na novo. Vse jim razložiš,vse kot je treba pa še vedno nič,pošta kar izginja,nič reklam že 3 tedne skoraj.Ta stara malo preveč j...!!!Saj sem klicala na pošto pa sem jih napizdla,ampak ta hinavščina ubija. Življenje je res včasih ampak,ko se začne ne more prenehat!Ko bo mimo ta nosečnost bo vse na novo,zdaj se mi ne da ubadat z nobenim.Ja tako je to.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:11:02
|
|
|
|
ključek
|
Dokler se nisem preselila v hišo nisem vedela kako je tečno met staro nono v njej kaj se nam septemberkam dogaja invazija in napadi tečnih sosedov..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:13:36
|
|
|
|
arabela*
|
,evo ti še moj recept za čufte.Jih kar redno prakticiram.Imamo radi,sploh tamala Kupim fant za mesne kroglice ali pa za polpetke(vseeno).Nato zmešam in naredim mesne kroglice,katere potem povaljam v drobtinah.Nato dam v posodo malo olja in mesne kroglice malo popečem.Pol jih dam ven. V drugi posodi narežem čebulo in jo prepražim.Nato dodam kroglice,vlijem not en tetrapak pomi(pasiran paradižnik),pa vodo.Pustiš da vre 20 min.Dodaš vegeto,sol,sladkor(po okusu),malo limone da razbiješ okus,žličko par.mezge.Na koncu jaz meso poberem ven,pa omako še zmiksam s paličnim mešalnikom,da je bolj gosta.Pol meso nazaj not,pa njami njami.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:21:18
|
|
|
|
ključek
|
Pol meso nazaj not,pa njami njami. mmmmmmmmmmm.......................naslednjič se kar sama povabim k vam na kosilo........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:23:06
|
|
|
|
emi*
|
Dober recept,bo treba naredit,nisem jih še nikoli delala,samo polpete sem. Ma ja sosedi,očitno jim vročina škodi. S to staro pa itak manj opravkov boljše je,saj se ne ve kake volje je,ko je vroče ni dobro,ko je grdo ma nek pritisk,ma dej,naj gre nekam. Rabi kdo zajca??Ubila ga bom,njega tudi nekaj meče. Spušča une svoje kakce po celem stanovanju.Danes mu bo rit odrvenela,če bo take delal.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:26:11
|
|
|
|
arabela*
|
Emi,
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:28:34
|
|
|
|
emi*
|
Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?Tako,da kaj novega zvem,saj mi je zmanjkalo idej za kosila.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:28:39
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,nisem vam še dobro jutro voščla. Evo . Ob treh mi je le uspelo zaspat.Pa tam do desetih.ma mala ima zadnje čase neke ceremonje,bi kar pri nama spala,jaz pa še mojga v kot tiščim,ko rabim placccccccccc .Pa zobeki so jo bubali ponoči.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:29:20
|
|
|
|
arabela*
|
emi,jaz sem se za danes oddolžila z receptom
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:30:27
|
|
|
|
emi*
|
Je kje kaj novega o kakem G,ki ga bom res rabla? Nočem naletet na nekaj čudnega.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:31:59
|
|
|
|
ključek
|
Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest? jaz bom pripravila piščančja nabodala, pomfri in rdečo peso.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:33:59
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa danes uživam sama. Mala se je kar sama dogovorila,da se gre z vlakcom vozit po mestu. Ma naj uživa še namesto mene. Bubi,zdaj si deset min.časa vzamem,pa res grem celo lupinico pregledat.Ni da nebi strehe našla
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:36:34
|
|
|
|
emi*
|
Pa še za št.tel.bi prosila,ker na internetu nič ne najdem.Hvala!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:37:04
|
|
|
|
KAHLO
|
no zdaj pa je že skoraj komično.....to s temi sosedi.... če bi ve vidle kakšno vabilo je ta naša soseda za četrtek za sestanek skup spravla.....men je blo kr , pa spet mi je dvignila , je napisala zaradi pereče problematike v bloku......nevem jaz sem se počutim k da sem kriminalec, k se ukvarja z drogo, prostitucijo, krajami.....mislim............ta čarovnica kr hujska gor to napeto vzdušje, mene je melo včeraj da bi jo najraje orkog kepe......plus tega bi ji z veseljem pokazala kako se pišejo vabila itd......ne da ne ve sklanjati, še datuma in ure ne ve prav zapisati....glavno da je perečo problematiko povdarla.....a je klima pereča problematika?!?!? nič grem en deci mrzle vode spit.....kr bom doživela zdaj še drug izbruh ja jaz nevem no.....zgleda da ni nikjer več normalnih sosedov, oz. tiste k jih imate....ste pa na lottu zadele
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:40:01
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo,jaz pa res nimam frke z njimi. sami študenti,pa tako,en starc zakajen v kotu Še vidim jih ne,kaj šele slišim
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:44:21
|
|
|
|
emi*
|
Moj pa nabije muziko tej stari dol,ko mu prekipi.Kolko se da na glas pa še,ki ima ta hišni kino. On ma take fore.Kar pa je potem najbolj smešno,ko gremo ven,če jo srečamo pa reče:" A STE DOMA AL KAJ,NIČ SE VAS NE SLIŠI??!!" Prizadeto do konca!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:45:37
|
|
|
|
emi*
|
Grem se malo prošetat do nabiralnika,da vidim če je res poštar prišel nazaj!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 11:50:31
|
|
|
|
emi*
|
Dream on!!!!!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?