|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
29.7.2008 10:25:07   
gold fish
....jaz pa rabim mal pomoči.....user posted image

...bi danes kuhala čufte v omaki + pire.... pa jih še nikol nisem...

ima katera kaki izi recept....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.7.2008 10:45:45   
pf
Gold fish v bistvu so čufti v omaki dokaj podobna zadeva kot tista fila v papriki, pa omaka je ista. No vsaj pri meni, jaz to vse isto naredim. Nimam pa nekega posebnega recepta, jaz to kar vse namečem skupaj.
Tejchy uživaj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.7.2008 10:47:38   
ključek
jaz pa likam....................user posted image user posted image user posted image user posted image .............kok je vroče..............

Neposredna povezava do sporočila: 828
29.7.2008 10:53:27   
emi*
Dan!

Zdaj likat ni malo prehudo??user posted image Bi morala že zjutraj ob 8h.Jaz si med likanjem vsaj ventilator prižgem,da mam kaj zraka,če ne bi umrla.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.7.2008 10:56:40   
ključek
Zdaj likat ni malo prehudo??user posted image Bi morala že zjutraj ob 8h.Jaz si med likanjem vsaj ventilator prižgem,da mam kaj zraka,če ne bi umrla. user posted image

sem si naštimala uro ob 8, pa sploh nisem hotla vstat.................user posted image user posted image user posted image ...............zdej pa mam...............sej ventilator dela, sam ne pomaga veliko.....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.7.2008 11:01:40   
Marsy
Ojla!
Zdele sem se priklopla na net, grem prečekirat maile in mal prebrat za nazaj, če ste kej pametnega napisale v zadnjih dneh user posted image . Pol se pa spet oglasim. V glavnem, v IKEI sva v soboto bila, navkljub dvomom, ki ste mi jih nekatere vzbudile. user posted image
Drugač me pa še vedno zanima, kje bi lahko dobila ČAJ Teekane za nosečnice. Sem dobila samo vzorček in mi je bil všeč, zdaj pa čaja nikjer ne najdem.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.7.2008 11:07:53   
ključek
V glavnem, v IKEI sva v soboto bila, navkljub dvomom, ki ste mi jih nekatere vzbudile.

je bila trgovina že urejena?? jaz sem na njihovi strani prebrala, da jo bojo renovirali do konca julija...........si kupila vse, kar si želela???

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.7.2008 11:08:50   
emi*
Dokler se nisem preselila v hišo nisem vedela kako je tečno met staro nono v njej.user posted image user posted image Kaj te stare vsepovsod glumijo al kaj,zgleda mi  kot,da so vse iste.Ko te vidi se prilizuje pol pa za hrbtom si sploh ne moreš mislit kako je.Zdaj tukaj ki smo v najemu je obup s to pošto,sploh ne dobimo cele pošte,pa smo si dali svoj nabiralnik pa še vedno nič.Ampak obstajajo glupi ljudje za ****.Treba jim narisat,da smo mi tukaj na novo.user posted image Vse jim razložiš,vse kot je treba pa še vedno nič,pošta kar izginja,nič reklam že 3 tedne skoraj.Ta stara malo preveč j...!!!Saj sem klicala na pošto pa sem jih napizdla,ampak ta hinavščina ubija.user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je res včasih user posted image  ampak,ko se začne ne more prenehat!Ko bo mimo ta nosečnost bo vse na novo,zdaj se mi ne da ubadat z nobenim.Ja tako je to.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.7.2008 11:11:02   
ključek
Dokler se nisem preselila v hišo nisem vedela kako je tečno met staro nono v njej

kaj se nam septemberkam dogaja invazija in napadi tečnih sosedov..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.7.2008 11:13:36   
arabela*
user posted image ,evo ti še moj recept za čufte.Jih kar redno prakticiram.Imamo radi,sploh tamalauser posted image
Kupim fant za mesne kroglice ali pa za polpetke(vseeno).Nato zmešam in naredim mesne kroglice,katere potem povaljam v drobtinah.Nato dam v posodo malo olja in mesne kroglice malo popečem.Pol jih dam ven.
V drugi posodi narežem čebulo in jo prepražim.Nato dodam kroglice,vlijem not en tetrapak pomi(pasiran paradižnik),pa vodo.Pustiš da vre 20 min.Dodaš vegeto,sol,sladkor(po okusu),malo limone da razbiješ okus,žličko par.mezge.Na koncu jaz meso poberem ven,pa omako še zmiksam s paličnim mešalnikom,da je bolj gosta.Pol meso nazaj not,pa njami njami.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 835
29.7.2008 11:21:18   
ključek
Pol meso nazaj not,pa njami njami. user posted image

mmmmmmmmmmm.......................naslednjič se kar sama povabim k vam na kosilo........................user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.7.2008 11:23:06   
emi*
Dober recept,bo treba naredit,nisem jih še nikoli delala,samo polpete sem.user posted image

Ma ja sosedi,očitno jim vročina škodi.user posted image user posted image S to staro pa itak manj opravkov boljše je,saj se ne ve kake volje je,ko je vroče ni dobro,ko je grdo ma nek pritisk,ma dej,naj gre nekam.user posted image

Rabi kdo zajca??Ubila ga bom,njega tudi nekaj meče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spušča une svoje kakce po celem stanovanju.Danes mu bo rit odrvenela,če bo take delal.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.7.2008 11:26:11   
arabela*
Emi,user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.7.2008 11:28:34   
emi*
Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?Tako,da kaj novega zvem,saj mi je zmanjkalo idej za kosila.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.7.2008 11:28:39   
arabela*
Aja,nisem vam še dobro jutro voščla.
Evo user posted image user posted image user posted image .
Ob treh mi je le uspelo zaspat.Pa tam do desetih.ma mala ima zadnje čase neke ceremonje,bi kar pri nama spala,jaz pa še mojga v kot tiščim,ko rabim placcccccccccuser posted image .Pa zobeki so jo bubali ponoči.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.7.2008 11:29:20   
arabela*
emi,jaz sem se za danes oddolžila z receptomuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.7.2008 11:30:27   
emi*
Je kje kaj novega o kakem G,ki ga bom res rabla?user posted image user posted image Nočem naletet na nekaj čudnega.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.7.2008 11:31:59   
ključek
Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?

jaz bom pripravila piščančja nabodala, pomfri in rdečo peso.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.7.2008 11:33:59   
arabela*
Jaz pa danes uživam sama.
Mala se je kar sama dogovorila,da se gre z vlakcom vozit po  mestu. Ma naj uživa še namesto mene.
Bubi,zdaj si deset min.časa vzamem,pa res grem celo lupinico pregledat.Ni user posted image  da nebi strehe našlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.7.2008 11:36:34   
emi*
Pa še za št.tel.bi prosila,ker na internetu nič ne najdem.Hvala!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.7.2008 11:37:04   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image no zdaj pa je že skoraj komično.....to s temi sosedi....user posted image user posted image user posted image če bi ve vidle kakšno vabilo je ta naša soseda za četrtek za sestanek skup spravla.....men je blo kruser posted image , pa spet mi je dvignilauser posted image user posted image user posted image user posted image , je napisala zaradi pereče problematike v bloku......nevem jaz sem se počutim k da sem kriminalec, k se ukvarja z drogo, prostitucijo, krajami.....mislim............ta čarovnica kr hujska gor to napeto vzdušje, mene je melo včeraj da bi  jo najraje orkog kepe......plus tega bi ji z veseljem pokazala kako se pišejo vabila itd......ne da ne ve sklanjati, še datuma in ure ne ve prav zapisati....glavno da je perečo problematiko povdarla.....a je klima pereča problematika?!?!? nič grem en deci mrzle vode spit.....kr bom doživela zdaj še drug izbruhuser posted image

ja jaz nevem no.....zgleda da ni nikjer več normalnih sosedov, oz. tiste k jih imate....ste pa na lottu zadeleuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
29.7.2008 11:40:01   
arabela*
Kahlo,jaz pa res nimam frke z njimi.
sami študenti,pa tako,en starc zakajen v kotuuser posted image
Še vidim jih ne,kaj šele slišimuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.7.2008 11:44:21   
emi*
Moj user posted image  pa nabije muziko tej stari dol,ko mu prekipi.Kolko se da na glas pa še,ki ima ta hišni kino.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  On ma take fore.Kar pa je potem najbolj smešno,ko gremo ven,če jo srečamo pa reče:" A STE DOMA AL KAJ,NIČ SE VAS NE SLIŠI??!!" Prizadeto do konca!user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.7.2008 11:45:37   
emi*
Grem se malo prošetat do nabiralnika,da vidim če je res poštar prišel nazaj!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.7.2008 11:50:31   
emi*
Dream on!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?