|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
29.7.2008 13:36:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,evo ti še moj recept za čufte.Jih kar redno prakticiram.Imamo radi,sploh tamalauser posted image
Kupim fant za mesne kroglice ali pa za polpetke(vseeno).Nato zmešam in naredim mesne kroglice,katere potem povaljam v drobtinah.Nato dam v posodo malo olja in mesne kroglice malo popečem.Pol jih dam ven.
V drugi posodi narežem čebulo in jo prepražim.Nato dodam kroglice,vlijem not en tetrapak pomi(pasiran paradižnik),pa vodo.Pustiš da vre 20 min.Dodaš vegeto,sol,sladkor(po okusu),malo limone da razbiješ okus,žličko par.mezge.Na koncu jaz meso poberem ven,pa omako še zmiksam s paličnim mešalnikom,da je bolj gosta.Pol meso nazaj not,pa njami njami.user posted image

...no jaz sem nekak tak nardila....sem malo na kulinarični Slo špegalauser posted image ....nisem kroglic popekla...bom drugič probala ta tvoj recept....pa FANTA nisem noter dala,ker ga nisem imela doma....sem z začimbami kombinirala.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.7.2008 13:39:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?Tako,da kaj novega zvem,saj mi je zmanjkalo idej za kosila.user posted image

... danes čufti + pire...., jutri zelenjavna juha+palačinke, za naprej user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.7.2008 13:39:24   
arabela*
user posted image ,jaz itak vse poberem iz kulinarike

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.7.2008 13:39:41   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sem jaz tudi...samo me je skrbelo, da mi ne razpadejo...pa fajn ven zgledajouser posted image user posted image ...upam, da bodo dobri tudi...še kake pol ure pa bomo vedeliuser posted image

dober tek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 879
29.7.2008 13:40:21   
bark
Uuuuuuuu tole pa je šok babuške- TRETJI DELuser posted image user posted image user posted image user posted image
Prosim za hiter povzetek,ker predno se bom skozi vse prebila,bo že tega dela očitno konecuser posted image user posted image .
A smo še vse 2 in 1user posted image user posted image
Mi smo ok.Na morju je bilo sploh zadnje dni zopet peklensko vroče, pa spala sem tudi že zelo težko na turbomaximusu, drugače pa je blo fajn.
Upam,da ste vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 880
29.7.2008 13:41:14   
arabela*

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 881
29.7.2008 13:41:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ja jaz nevem no.....zgleda da ni nikjer več normalnih sosedov, oz. tiste k jih imate....ste pa na lottu zadeleuser posted image

.....  jaz jih imam...... moja mami in ati ....user posted image user posted image user posted image , za ostale okrog mi pa dooooooooooooooool visiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.7.2008 13:43:02   
arabela*
o bark,pozdravljenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
29.7.2008 13:44:01   
arabela*
Pa madona,danes zjutraj sem se hvalila,kako mi je ok.
Zdaj pa me že ene 20 min.spet slabost daje.
Upam,da še mi na porodni mizi nebo slabouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.7.2008 13:48:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,jaz itak vse poberem iz kulinarike

... jaz tud večkrat tja pošpegam...sem sicer najprej šla v Vendelino gledat, pa nisem nič našla.... user posted image ..

...špegam bolj za take stvari, ki jih ne prakticiram al pa za kaka peciva....samo semi v zadnjem času ne da nič več pacat..... bom pol not spravila....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
29.7.2008 13:49:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Mi smo ok.Na morju je bilo sploh zadnje dni zopet peklensko vroče, pa spala sem tudi že zelo težko na turbomaximusu, drugače pa je blo fajn.
Upam,da ste vse okuser posted image

...... user posted image user posted image user posted image ...bark welcome back.........

...zaenkrat še vse v enem kosu ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.7.2008 13:56:23   
gold fish
.... moj user posted image pa je bil danes tak priden ponoči ...... je mama lahko fajn spalauser posted image ...sicer imam zdaj že ritual, da hodim na wc in to vedno začnem ob isti uri user posted image ...najprej ob 2, potem 4, potem 6 ali pol sedem...., ampak pol fajn nazaj zaspim...danes sem do 9.30user posted image user posted image

..... z likanjem pa še ni bilo nič....... sem prej malo ramala, pa stran metala...pa ko me to prime moram max izkoristit.....  tako da likanje bo že počakalo......user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 887
29.7.2008 13:57:41   
emi*
Najedla se pa se malo spočila.user posted image Zdaj pa bi nekaj sladkega,uff samo čokolado mam.Po eni strani samo od čokolade živim.user posted image

Ah kaj čem pa zamerit.Zdaj sem že boljše,ko sem dobila pošto.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 888
29.7.2008 13:59:33   
gold fish
Kahlo - veš da imajo oni okrasni lonček, ko sem te zadnjič spraševala sedaj v Tušu user posted image user posted image ..pa še v temni barvi je..... grem jutri takoj iskat........  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
29.7.2008 14:00:15   
emi*
Gold fish jaz imam tudi tak urnik,ampak ta moja user posted image  pa spi ponoči,zjutraj šele ko gre user posted image  delat ob 8h se zbudi,jo jaz zbudim,malo jo pobožam,da vidim,če je še živa.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.7.2008 14:01:35   
gold fish

.user posted image Zdaj pa bi nekaj sladkega,uff samo čokolado mam.Po eni strani samo od čokolade živim.user posted image

.... jaz sem pa ravnokar en kinder bueno zmazala...... ampak samo eno štangicouser posted image ...drugo je pikec.....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.7.2008 14:03:10   
gold fish

Gold fish jaz imam tudi tak urnik,ampak ta moja user posted image  pa spi ponoči,zjutraj šele ko gre user posted image  delat ob 8h se zbudi,jo jaz zbudim,malo jo pobožam,da vidim,če je še živa.user posted image user posted image

moj user posted image pa tam okrog štirih da signal, pol pa spi dalje...no ne vsak dan...ponavadi.....

sem ravno danes študirala, če bi spal od 23 do 4 za začetek ne bi bilo slabouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.7.2008 14:03:19   
ključek
že cel dan želim nekaj vprašati, pa vedno pozabim.............ima mogoče katera podobne probleme ponoči kot jaz..................in sicer..................ponoči imam bolečine od popka navzgor, kot bi user posted image  ne vem.......ne brcal...........pač pa.................?????................ne znam razložiti................te bolečine imam samo ponoči, čez dan minejo.........in samo od popka navzgor do prsi, kjer je buši, spodaj pa nič, od popka navzdol....................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
29.7.2008 14:04:00   
gold fish
...mislim tak v enem kosu, pol bi malo jedel, pa nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
29.7.2008 14:11:28   
emi*
Jaz edino imam full krče v stegnih,vsakih pol ure se obračam z leve na desno stran,zato mi je tudi čudno,da se user posted image  nič ne zbuja,saj ga samo premetavam.user posted image
Ampak so bolečine za znoret,nisem vajena met težkega trebuha pa me obremenjuje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
29.7.2008 14:14:01   
pf
Bark dobrodošla nazaj iz morja.
Gold fish me veseli, da so ti ratali čufti v omaki. Dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 896
29.7.2008 14:19:07   
emi*
Kolko krat se stehtate na teden pa se vam kg hitro spreminjajo?user posted image Jaz se nekje 3x,malo gledam,če se kaj spreminja pa se nekje 1kg na teden.Niha gor dol.user posted image

Pa opazla sem,da se mi je obseg trebuha povečal za 3 cm,sem že na 100 ali pa se je tamala tako dala.user posted image Še en mesec je pa vidim,da imajo v 8 mesecu že kar velike trebuhe,moja pa drži linijo.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.7.2008 14:27:47   
KAHLO
goldi...a res finouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi pa zdaj raje mela enga svetlejšega....bi mi bl pasal v dnevno k ta čoko rjav!?!?user posted image kompliciram ni kaj....sam bo treba zamenjat, moram it gledat v tuša!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you.........ah če ti po pravici povem, mam jaz zadne večer kr posel s tem trebuhom in sama s sabo, pa mi ta cunja ne paše, pa mi je prevroče, pa me nekej tiši, pa ne moram ležat, pa ne sedet, pa ne stat..včeraj sem šla že sama sebi na živce, najbolše bi blo če bi me ker na štrikce k lutko obesil in bi viselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še mala svoje položaje sprobava...še tist na hipe zaboli.....mislim jaz nevem.....nevem kako to da se zvečer ne morma zment da bi v miru tv gledaliuser posted image user posted image user posted image tist bolečino k pa opisuješ pa jaz tud včasih čutim....ampak tak k da bi se nekaj strgalo...pa pol k menjam položaj hitro mine!!!.....ampak nočem niti razmišlat o njej....user posted image user posted image user posted image

Bark dobrodošla nazaj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.7.2008 14:45:38   
Lara Croft
pol so me noge dajale, kr žgale so ....sem si prpravla lavorček z mrzlo vodico....si ne boste mislile, se je še vodica pogrela mah pol sem šla pa v posteljo in se tam še naprej valala sem in tja......ponoči itak spet ista pesem lulat, pit, lulat pit zdaj že kr miže vem prit do skreta in hladilnika.

Kahlo...  Kot da bi sebe čitala....  čeprav, si ne prinesem lavorčka, ampak grem sedet na rob banje in držim noge kr pod mrzu curk vode...

so pršli mojga avtočka pogledat in so ga zaarali, pa gre jutri moj mali clio na Štajersko

Luna lana.... ma sej boš hmal nov avtek dobila.... al si ful navezana nanj? Ma sej je sam pleh, dej....
Jah, glede neodvisnosti te pa čist razumem...
Mi smo tudi pred par dnevi cliota prodali... samo,da jst sem bla ful hepi, ki se nam je tle valal okol bloka.... Mi smo "pametni", kupimo najprej novo, pol se nam pa ne da prodajat staro...

sanjaj,sanjaj o spanju.

Jst sem pa danes dobro spala.... se se preselila v dnevno na kavč, kjer sem lahko po mili volji brcala, brez da bi razmišljala o tem,da bi možeka zbudila.... sem hitro zaspala, verjetno tudi zato, ker mi ni blo treba spat samo na boku, ampak sem se lepo naslonila skori v sedeči položaj..... do 5.30 se nisem zbudila, ko se mi je dalo tku scat, da sem komaj do wc-ja prišla... ponavadi hodim na dve uri.... vsakič, ko se je blo treba preložit iz enega boka na drugega....

quote]nisi edina.....jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v Porodnišnico

KAHLOOOOOOOOOOOO  .......pA MOj, ki bo vodil en seminar 6 in 7 septembra..... je reku,da slučajno ne bi mogla glih takrat it.... Ma itak da ne.... jst bi rada 9. šla še na Madonin koncert....

...bi danes kuhala čufte v omaki + pire

Gold fish.....Jst ti lahko povem recept za pire.....

Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?Tako,da kaj novega zvem,saj mi je zmanjkalo idej za kosila.

Radič s fižolom...... kruh in sir..... pašta brez omake, ki jo butnem v radič..... ječmen z bučkami.... halo pizza...

Neposredna povezava do sporočila: 899
29.7.2008 14:46:57   
Lara Croft
HEHE... KU DA BI VEDLA, DA BO WE ARE SORRY..... PA SEM PREJ SKOPIRALA... IN POL SAMO PRLEPLA....... YIHAAAAAAAAAAAAAAAA.... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!