|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 14:45:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
pol so me noge dajale, kr žgale so ....sem si prpravla lavorček z mrzlo vodico....si ne boste mislile, se je še vodica pogrela mah pol sem šla pa v posteljo in se tam še naprej valala sem in tja......ponoči itak spet ista pesem lulat, pit, lulat pit zdaj že kr miže vem prit do skreta in hladilnika. Kahlo... Kot da bi sebe čitala.... čeprav, si ne prinesem lavorčka, ampak grem sedet na rob banje in držim noge kr pod mrzu curk vode... so pršli mojga avtočka pogledat in so ga zaarali, pa gre jutri moj mali clio na Štajersko Luna lana.... ma sej boš hmal nov avtek dobila.... al si ful navezana nanj? Ma sej je sam pleh, dej.... Jah, glede neodvisnosti te pa čist razumem... Mi smo tudi pred par dnevi cliota prodali... samo,da jst sem bla ful hepi, ki se nam je tle valal okol bloka.... Mi smo "pametni", kupimo najprej novo, pol se nam pa ne da prodajat staro... sanjaj,sanjaj o spanju. Jst sem pa danes dobro spala.... se se preselila v dnevno na kavč, kjer sem lahko po mili volji brcala, brez da bi razmišljala o tem,da bi možeka zbudila.... sem hitro zaspala, verjetno tudi zato, ker mi ni blo treba spat samo na boku, ampak sem se lepo naslonila skori v sedeči položaj..... do 5.30 se nisem zbudila, ko se mi je dalo tku scat, da sem komaj do wc-ja prišla... ponavadi hodim na dve uri.... vsakič, ko se je blo treba preložit iz enega boka na drugega.... quote]nisi edina.....jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v Porodnišnico KAHLOOOOOOOOOOOO .......pA MOj, ki bo vodil en seminar 6 in 7 septembra..... je reku,da slučajno ne bi mogla glih takrat it.... Ma itak da ne.... jst bi rada 9. šla še na Madonin koncert.... ...bi danes kuhala čufte v omaki + pire Gold fish.....Jst ti lahko povem recept za pire..... Že,ki se pogovarjate o hrani.Kaj pogosto pripravljate za jest?Tako,da kaj novega zvem,saj mi je zmanjkalo idej za kosila. Radič s fižolom...... kruh in sir..... pašta brez omake, ki jo butnem v radič..... ječmen z bučkami.... halo pizza...
|
|
|