|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
28.7.2008 22:51:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrov

mi to planiramo že ene 3 leta...............user posted image

...saj sploh ne vem kako se reče tam, sem samo slišala, da je nekaj takega...

Ti poznaš to?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.7.2008 22:54:14   
gold fish
..... no prebrala sem vse....odgovorila tudi kar sem mislilauser posted image ...zdaj pa grem jaz tudi user posted image user posted image user posted image .... je neki dolgi dan danes....sem že od 7.30 auf...jutri pa spima s pikecom do 10user posted image user posted image ..... no bomo videli.......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.7.2008 1:44:54   
arabela*
sanjaj,sanjaj o spanju...........user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.7.2008 6:59:58   
pf
Dobro jutro.
Saraya jaz ima ful svetlo rjave lase s svetlejšimi prameni. Kar pa se tiče cabrio fixa, ga imam jaz tudi pa moram reči, da nisem opazila, da bi bila kaka strehica noter, razen če je kje vzadaj v oni kaseti. Bom šla malo pogledati kasneje, ker jo imam spodaj v kabinetu spravljeno pri tašči.
Zoe čestitke za pregled.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.7.2008 7:35:00   
taja1235
user posted image user posted image user posted image  da se mal zbudimo,

KAHLO sam se danes, jutri, pojutrišnjem in popojutrišnjem pa sva rešene službe za 1 leto user posted image user posted image user posted image
ja sm tok hepi user posted image  user posted image  user posted image  
Js mam pa pregled v četrtek UZ in koamj čakamda vidm naso bebico, mogoče pa zvemo kaj bomo imeli.
Sm bla uceraj na Rudniku v baby centru in pikapolonici pa nimajo se tanovga vozeka od peg peregota
tko da grem dns po sluzbi na celovško  pogledat..aja pa sm si hotla kupit kak kompletek za u porodnišnico
pa da vam povem nimajo cist nc pametnga en komplet v zico zeleni barvi in enga v beli pa 30 eur...
bom se mal pocakala k mi je rekla da z avg pride nova roba oblekic...
sm pa kupila podlogo za previjalno tko da mam zdej previjalno končano... user posted image

nc grem delat pa se beremo......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.7.2008 7:54:27   
KAHLO
Dobro jutro pupe!!

upam da ne bo zdaj spet we are sorry!user posted image user posted image user posted image

Taja1235....user posted image user posted image user posted image user posted image ja še 7 žetonov bom porabla (na dan dva za domov in v službo)....pol pa bova noge v lufta dale in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem da komaj čakam, se mi zdi da se mi pa zdaj ti zadnji dnevi prav vlečejo

....Včeraj sem imela na koncu službe že tako zatečene te moje tačke, pol pa sem doma še kosilo prpravla (mater da mi je zdaj full fino kuhat, od kar sva se preselila in imava svojo kuhinjouser posted image ), pol sem mal po stanovanju pospravla, ker moj ded kr sledi puša s temi cotami (cunjami), pol sem šla pa likat......no zvečer sem hotla mal po RR strašit pa me je itak skoz nekaj dol metalo, in pol se mi ni dalo več klofat po tej tipkovnici. Moj mi je naredil lepo še dva toasteka, pa še za službo za malco mi je prpravu (kar nisem mogla verjet......to se je prvič zgodilo na najini skupni poti, pa še omenla mu nisem če mi malco prpravi), madonca je fino bit noseč....no ampak k sem pojedla tista dva toastka....pa mi je vroče ratalo, pol mi noben položaj pred tv ni pasal,na koncu sem še samo v gatkah in modrcu ležala v dnevni k uni mroži in se prekladala, pol so me noge dajale, kr žgale so ....sem si prpravla lavorček z mrzlo vodico....si ne boste mislile, se je še vodica pogrelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah pol sem šla pa v posteljo in se tam še naprej valala sem in tja......ponoči itak spet ista pesem lulat, pit, lulat pituser posted image user posted image user posted image zdaj že kr miže vem prit do skreta in hladilnika......user posted image user posted image skratka hotla sem rečt da je sem včeraj prvič doživela ta trenutek k sem si želela it rodit.....samo da bi lahko spet normalno ležala, sedela.....
Danes zjutraj sem celo ugotovila da si ne moram spodnjih gatk več normalno oblečt, moram to kr sede opravt, ker me vse neke v rebra tiši če se sklonimuser posted image user posted image

Mi se tud odpravljamo v un park dinozavrov....baje je full lepo!!!  še posebaj za mulčke..user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 806
29.7.2008 8:08:21   
*bubi*

Mi pa zadnji mesec. In bomo šli.... hmmmm...... v avgustu user posted image

http://www.styrassicpark.at/cms/

še celo v slovenščini je nekaj napisano. Aja, pa to je čisto blizu Feldbacha, sem se že hecala, da bomo okoli PDP vsak dan tja hodili user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 29.7.2008 8:13:20 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 807
29.7.2008 8:08:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Lana luna,jaz imam cabrio fix.

saraya sej vem da jo maš ja. sej jest bom tut to naročila. pa pravjo da mora bit strehca zravn. jest zlo upam da bo res.

Saraja, daj poglej, če sta na ročaju 2 taka haklčka. Potem je strehica sigurno not, pa se tam zahakla.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 808
29.7.2008 8:12:17   
*bubi*

lana luna je pa tko žalostnauser posted image user posted image user posted image zarad bedarije. ITAK!!! so pršli mojga avtočka pogledat in so ga zaarali, pa gre jutri moj mali clio na Štajerskouser posted image

Ne bit žalostna user posted image  Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
29.7.2008 8:14:54   
Tejchy
Jutro babe!

Glede na to, da sem ta teden doma, sem se odločla da grem za 2 dni mal za Avstrijo... da nem glih doma posedala.. se mal posončit in noge namočit v Klopinjsko jezero...

......... tak da vas za 2 dni zapuščam... user posted image  user posted image  .. glejte, da mi ktera ne rodi vmes.. user posted image  user posted image  user posted image  

Pa pridno čvekajte, da bom mela kj za brat, ko pridem nazaj...
za tiste, ki imate preglede pa... user posted image  user posted image  user posted image

čao čao

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.7.2008 8:14:59   
*bubi*
To je slika Cabrio fix iz Sončka:

user posted image

user posted image

Strehica je dejansko ful not skrita med mehki del in tisto plastiko. Bo treba malo narazen vtrgat user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 29.7.2008 8:15:27 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.7.2008 8:15:51   
Tejchy
Ne bit žalostna Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen

preverjeno... user posted image  .. tak da kr nasmešek na usta...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.7.2008 8:16:40   
*bubi*
Uživaj, Tejchy user posted image user posted image  OK, palme glih tam ne rastejo, počitnice pa bodo user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.7.2008 8:19:06   
*bubi*
Evo, zdaj sem odgovorila in vam lahko še dobro jutro voščim user posted image

Z bubijem se greva spet potepat, prav lušno se imava. Saj mami bolj kot ne poseda, glavno, da se bubi zabava in igra. Včeraj smo bili še v mestnem parku popoldan, prav super se je imel, ko je po tistih kamenčkih kopal user posted image  Da en govorim, kako je bil vsran user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.7.2008 8:25:35   
KAHLO
tejchy vzami se sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi....tudi stabo bi šla na potep, in se s tvojim bubijem igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak pa me čaka spet 8 ure sedenjauser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.7.2008 8:59:20   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi pa zadnji mesec. In bomo šli.... hmmmm...... v avgustu user posted image

http://www.styrassicpark.at/cms/

še celo v slovenščini je nekaj napisano. Aja, pa to je čisto blizu Feldbacha, sem se že hecala, da bomo okoli PDP vsak dan tja hodili user posted image user posted image user posted image

Pa okoli 11.ure dopoldne imajo slovensko voden ogled. Se ful splača (doplačila pa je 1,5€). Mi smo bili prejšnjo nedeljo. Mene je mikalo, da bi šli prespat v hotel na drevesu, samo si nisem glih upala user posted image . Naš mali je bil že drugič in ponovno totalno navdušen.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.7.2008 10:04:50   
lana luna
Ne bit žalostna Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen

punce hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image

morm rečt, da sm zarad tega mojga avta celo noč imela more, katastrofalno sem spala. največji problem je v tem, da bom nekaj časa čist brez avta. en mesec nazaj sem mela še vse, službo, svoj denar, svoj avto, neodvisnost. zdj se pa počutim k en privesek. čist sm žalostna. solzice mi kr tečejouser posted image sej vem da se otročje obnašam. lohk bi se osredotočla na to, da mam vsaj otročka zdravga pa ga bom čez dva mesca že lohk cartala, ampak si sploh ne morm pomagat. morm mal počakat, da se vse skupej mal umiri. pol bo pa boljš.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.7.2008 10:11:43   
KAHLO
lana lunauser posted image user posted image ne bit žalostna......meni je blo še zdaj za vsakim avtom hudo k sva ga z lubijem zamenjala....najbl me je srce bolelo k je prišel kak nov lastnik, in sem takoj vidla da bo najin avtovvček preuredil, in ne bo tako lepo skrbel zanj.....najni avti so tud vsi imeli imena.user posted image user posted image user posted image tud moja kolesa so jih imelauser posted image user posted image user posted image   skratka jaz se na take stvari kr navežem, še posebaj če se spominjam, kam so naju vse pripeljali ti avtovčki, dopusti, ...ne bom nikoli pozabla njegovega prvega avta Fiata srebrnega malega.....k sva šla prvič na randi z njimuser posted image user posted image , pa pol polota k sva šla na najin prvi daljši izlet............ahhhhhhh.....sami spominiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
29.7.2008 10:15:35   
ključek
lana luna...........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
29.7.2008 10:16:18   
lana luna
sej bo kmal bolš. upam. sej mene trenutno bolj to boli, da bom izgubila še ta delček neodvisnosti k jo mamuser posted image si sploh ne predstavlam kako bom mogla non stop enga fehtart da em kam pelje.

nazadnje bom šla še peš rodituser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.7.2008 10:20:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Jutro babe!

Glede na to, da sem ta teden doma, sem se odločla da grem za 2 dni mal za Avstrijo... da nem glih doma posedala.. se mal posončit in noge namočit v Klopinjsko jezero...

.

..... men je tam blo tud ful všeč...sicer sem bila že nekaj let nazaj, ampak user posted image

.... UŽIVAJ .......................................

< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.7.2008 10:23:28 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.7.2008 10:20:50   
KAHLO
lana luna....nisi edina.....jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
29.7.2008 10:22:57   
ključek
jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .............o babnce, vam spet "poka"................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.7.2008 10:23:46   
ključek

uživaj še za nas...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.7.2008 10:24:15   
alysa

sej bo kmal bolš. upam. sej mene trenutno bolj to boli, da bom izgubila še ta delček neodvisnosti k jo mamuser posted image si sploh ne predstavlam kako bom mogla non stop enga fehtart da em kam pelje.

nazadnje bom šla še peš rodituser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?