Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 22:51:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrov mi to planiramo že ene 3 leta............... ...saj sploh ne vem kako se reče tam, sem samo slišala, da je nekaj takega... Ti poznaš to?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 22:54:14
|
|
|
|
gold fish
|
..... no prebrala sem vse....odgovorila tudi kar sem mislila ...zdaj pa grem jaz tudi .... je neki dolgi dan danes....sem že od 7.30 auf...jutri pa spima s pikecom do 10 ..... no bomo videli.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 1:44:54
|
|
|
|
arabela*
|
sanjaj,sanjaj o spanju...........
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 6:59:58
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Saraya jaz ima ful svetlo rjave lase s svetlejšimi prameni. Kar pa se tiče cabrio fixa, ga imam jaz tudi pa moram reči, da nisem opazila, da bi bila kaka strehica noter, razen če je kje vzadaj v oni kaseti. Bom šla malo pogledati kasneje, ker jo imam spodaj v kabinetu spravljeno pri tašči. Zoe čestitke za pregled.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 7:35:00
|
|
|
|
taja1235
|
da se mal zbudimo, KAHLO sam se danes, jutri, pojutrišnjem in popojutrišnjem pa sva rešene službe za 1 leto ja sm tok hepi Js mam pa pregled v četrtek UZ in koamj čakamda vidm naso bebico, mogoče pa zvemo kaj bomo imeli. Sm bla uceraj na Rudniku v baby centru in pikapolonici pa nimajo se tanovga vozeka od peg peregota tko da grem dns po sluzbi na celovško pogledat..aja pa sm si hotla kupit kak kompletek za u porodnišnico pa da vam povem nimajo cist nc pametnga en komplet v zico zeleni barvi in enga v beli pa 30 eur... bom se mal pocakala k mi je rekla da z avg pride nova roba oblekic... sm pa kupila podlogo za previjalno tko da mam zdej previjalno končano... nc grem delat pa se beremo......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 7:54:27
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupe!! upam da ne bo zdaj spet we are sorry! Taja1235.... ja še 7 žetonov bom porabla (na dan dva za domov in v službo)....pol pa bova noge v lufta dale in ti povem da komaj čakam, se mi zdi da se mi pa zdaj ti zadnji dnevi prav vlečejo ....Včeraj sem imela na koncu službe že tako zatečene te moje tačke, pol pa sem doma še kosilo prpravla (mater da mi je zdaj full fino kuhat, od kar sva se preselila in imava svojo kuhinjo ), pol sem mal po stanovanju pospravla, ker moj ded kr sledi puša s temi cotami (cunjami), pol sem šla pa likat......no zvečer sem hotla mal po RR strašit pa me je itak skoz nekaj dol metalo, in pol se mi ni dalo več klofat po tej tipkovnici. Moj mi je naredil lepo še dva toasteka, pa še za službo za malco mi je prpravu (kar nisem mogla verjet......to se je prvič zgodilo na najini skupni poti, pa še omenla mu nisem če mi malco prpravi), madonca je fino bit noseč....no ampak k sem pojedla tista dva toastka....pa mi je vroče ratalo, pol mi noben položaj pred tv ni pasal,na koncu sem še samo v gatkah in modrcu ležala v dnevni k uni mroži in se prekladala, pol so me noge dajale, kr žgale so ....sem si prpravla lavorček z mrzlo vodico....si ne boste mislile, se je še vodica pogrela mah pol sem šla pa v posteljo in se tam še naprej valala sem in tja......ponoči itak spet ista pesem lulat, pit, lulat pit zdaj že kr miže vem prit do skreta in hladilnika...... skratka hotla sem rečt da je sem včeraj prvič doživela ta trenutek k sem si želela it rodit.....samo da bi lahko spet normalno ležala, sedela..... Danes zjutraj sem celo ugotovila da si ne moram spodnjih gatk več normalno oblečt, moram to kr sede opravt, ker me vse neke v rebra tiši če se sklonim Mi se tud odpravljamo v un park dinozavrov....baje je full lepo!!! še posebaj za mulčke..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:08:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrov mi to planiramo že ene 3 leta............... Mi pa zadnji mesec. In bomo šli.... hmmmm...... v avgustu http://www.styrassicpark.at/cms/ še celo v slovenščini je nekaj napisano. Aja, pa to je čisto blizu Feldbacha, sem se že hecala, da bomo okoli PDP vsak dan tja hodili
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 29.7.2008 8:13:20 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:08:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Lana luna,jaz imam cabrio fix. saraya sej vem da jo maš ja. sej jest bom tut to naročila. pa pravjo da mora bit strehca zravn. jest zlo upam da bo res. Saraja, daj poglej, če sta na ročaju 2 taka haklčka. Potem je strehica sigurno not, pa se tam zahakla.
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lana luna je pa tko žalostna zarad bedarije. ITAK!!! so pršli mojga avtočka pogledat in so ga zaarali, pa gre jutri moj mali clio na Štajersko Ne bit žalostna Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:14:54
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro babe! Glede na to, da sem ta teden doma, sem se odločla da grem za 2 dni mal za Avstrijo... da nem glih doma posedala.. se mal posončit in noge namočit v Klopinjsko jezero... ......... tak da vas za 2 dni zapuščam... .. glejte, da mi ktera ne rodi vmes.. Pa pridno čvekajte, da bom mela kj za brat, ko pridem nazaj... za tiste, ki imate preglede pa... čao čao
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:14:59
|
|
|
|
*bubi*
|
To je slika Cabrio fix iz Sončka: Strehica je dejansko ful not skrita med mehki del in tisto plastiko. Bo treba malo narazen vtrgat
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 29.7.2008 8:15:27 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:15:51
|
|
|
|
Tejchy
|
Ne bit žalostna Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen preverjeno... .. tak da kr nasmešek na usta...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:16:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Uživaj, Tejchy OK, palme glih tam ne rastejo, počitnice pa bodo
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:19:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, zdaj sem odgovorila in vam lahko še dobro jutro voščim Z bubijem se greva spet potepat, prav lušno se imava. Saj mami bolj kot ne poseda, glavno, da se bubi zabava in igra. Včeraj smo bili še v mestnem parku popoldan, prav super se je imel, ko je po tistih kamenčkih kopal Da en govorim, kako je bil vsran
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:25:35
|
|
|
|
KAHLO
|
tejchy vzami se sabo bubi....tudi stabo bi šla na potep, in se s tvojim bubijem igrat tak pa me čaka spet 8 ure sedenja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 8:59:20
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrov mi to planiramo že ene 3 leta............... Mi pa zadnji mesec. In bomo šli.... hmmmm...... v avgustu http://www.styrassicpark.at/cms/ še celo v slovenščini je nekaj napisano. Aja, pa to je čisto blizu Feldbacha, sem se že hecala, da bomo okoli PDP vsak dan tja hodili Pa okoli 11.ure dopoldne imajo slovensko voden ogled. Se ful splača (doplačila pa je 1,5€). Mi smo bili prejšnjo nedeljo. Mene je mikalo, da bi šli prespat v hotel na drevesu, samo si nisem glih upala . Naš mali je bil že drugič in ponovno totalno navdušen.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:04:50
|
|
|
|
lana luna
|
Ne bit žalostna Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen punce hvala za tolažbo morm rečt, da sm zarad tega mojga avta celo noč imela more, katastrofalno sem spala. največji problem je v tem, da bom nekaj časa čist brez avta. en mesec nazaj sem mela še vse, službo, svoj denar, svoj avto, neodvisnost. zdj se pa počutim k en privesek. čist sm žalostna. solzice mi kr tečejo sej vem da se otročje obnašam. lohk bi se osredotočla na to, da mam vsaj otročka zdravga pa ga bom čez dva mesca že lohk cartala, ampak si sploh ne morm pomagat. morm mal počakat, da se vse skupej mal umiri. pol bo pa boljš.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:11:43
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna ne bit žalostna......meni je blo še zdaj za vsakim avtom hudo k sva ga z lubijem zamenjala....najbl me je srce bolelo k je prišel kak nov lastnik, in sem takoj vidla da bo najin avtovvček preuredil, in ne bo tako lepo skrbel zanj.....najni avti so tud vsi imeli imena. tud moja kolesa so jih imela skratka jaz se na take stvari kr navežem, še posebaj če se spominjam, kam so naju vse pripeljali ti avtovčki, dopusti, ...ne bom nikoli pozabla njegovega prvega avta Fiata srebrnega malega.....k sva šla prvič na randi z njim , pa pol polota k sva šla na najin prvi daljši izlet............ahhhhhhh.....sami spomini
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:15:35
|
|
|
|
ključek
|
lana luna...........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:16:18
|
|
|
|
lana luna
|
sej bo kmal bolš. upam. sej mene trenutno bolj to boli, da bom izgubila še ta delček neodvisnosti k jo mam si sploh ne predstavlam kako bom mogla non stop enga fehtart da em kam pelje. nazadnje bom šla še peš rodit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:20:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Jutro babe! Glede na to, da sem ta teden doma, sem se odločla da grem za 2 dni mal za Avstrijo... da nem glih doma posedala.. se mal posončit in noge namočit v Klopinjsko jezero... . ..... men je tam blo tud ful všeč...sicer sem bila že nekaj let nazaj, ampak .... UŽIVAJ .......................................
< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.7.2008 10:23:28 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:20:50
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna....nisi edina.....jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v porodnišnico
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:22:57
|
|
|
|
ključek
|
jaz sebe vidim kako se na troli s torbo peljem v porodnišnico .............o babnce, vam spet "poka"................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:23:46
|
|
|
|
ključek
|
Glede na to, da sem ta teden doma, sem se odločla da grem za 2 dni mal za Avstrijo... da nem glih doma posedala.. se mal posončit in noge namočit v Klopinjsko jezero... uživaj še za nas...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 10:24:15
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna sej bo kmal bolš. upam. sej mene trenutno bolj to boli, da bom izgubila še ta delček neodvisnosti k jo mam si sploh ne predstavlam kako bom mogla non stop enga fehtart da em kam pelje. nazadnje bom šla še peš rodit
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?