|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
28.7.2008 21:23:33   
arabela*
ma daj,vse je isti šmorn.
delano na Kitajskem.
Pa veš kaj sem še slišala ko sem delala,od ene stranke? da bi naj bili radioaktivni.
Lara spodaj na podplatu je tak narjeno,da mi na laminatu sledi puščajo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 776
28.7.2008 21:26:42   
ključek
evo napišem celo litanijo in we are sorry....
skratka sem tud likala...zdaj ste mi lušte s pizzo nardile, tak da grem v napad v hladilnik user posted image user posted image user posted image

pa kej je s tem RR danes, da vse ven meče???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si našla kaj pametnega v hladilniku???user posted image user posted image  jaz sem se že tako preveč najedla v MC, potem sem doma (ko sva prišla iz sprehoda) postala tako žejna, da sem v 20 minutah spila 2 x po 0,5 l soka, pol pa lubenico...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................komaj sem zdle v banjo splezala, da sem se stuširala.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 777
28.7.2008 21:28:07   
ključek
Pa veš kaj sem še slišala ko sem delala,od ene stranke? da bi naj bili radioaktivni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
28.7.2008 21:49:33   
Lara Croft
ma daj,vse je isti šmorn.
delano na Kitajskem.

Ma ni isto, veš...

meni po parketu nič sledi ne puščajo... pa tudi made in china niso.... so made in bosnia....user posted image user posted image

No, če so radiokativni jih bomo pa spucali....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.7.2008 21:50:51 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
28.7.2008 21:52:32   
Lara Croft
Jst bi tudi danes kej pojedla.... sem samo sladoled jedla za večerjo, zdej pa mi neki manjka... samo je že nekam pozno.... že tko slabo spim, če imam kej v želodcu ali če mi začne glih prebavlat, pa sploh....
Mord grem po mal jogurta... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 780
28.7.2008 22:18:56   
arabela*
Jaz bom pa danes probala spet it prej v posteljo.V upanju,da bi spala.
Spet nisem peglala,jutri pa čist zaresuser posted image .
Je kaj narobe,če ima user posted image  vročino??
Prej sem si namerla in imam čist malo povišano.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.7.2008 22:19:49 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 781
28.7.2008 22:19:30   
arabela*
Točno,ja.Jogurt,dobra ideja.
Grem ga zmazat.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.7.2008 22:20:36   
arabela*
Aja,monologi bodo spet.
jaz mam vedno to srečo,da jih ujamem.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
28.7.2008 22:22:17   
Lara Croft
Pejdi, pejdi v pojslo..... če ne drugo boš lepo v miru in se malo odpočila.... user posted image Pol če prow ne bo šlo, greš pa peglat... ne bo več tku vroče.... user posted image

Jst bom pa tudi jutri.... čist zares.... user posted image user posted image Mi ne rata...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
28.7.2008 22:26:26   
arabela*
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 785
28.7.2008 22:30:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi pa v bad radkersburgu maš tud Bipo....pol pa se še lahko v radgoni staviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... saj včasih gremo tud tja...... po porodu enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrovuser posted image ...če bo še lepo vreme..... drugače mi je pa ta konec  smer lipnica bližje...... no ja tisto je pač še izlet zraven.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 786
28.7.2008 22:32:00   
arabela*
grem smrčatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 787
28.7.2008 22:32:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Ojla punce!

Evo.. pa smo dal pregled skoz... vse BP user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..

......user posted image user posted image user posted image    da je vse ok......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 788
28.7.2008 22:32:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

naj bi bil še vedno user posted image , sam nama ni hotu pokazat lulčija...

kaj pa če ga nima? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 789
28.7.2008 22:34:31   
ključek
grem smrčat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
28.7.2008 22:35:06   
ključek
enkrat oktobra bomo šli gledat tisti park dinozavrov

mi to planiramo že ene 3 leta...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
28.7.2008 22:35:52   
ključek
meni po parketu nič sledi ne puščajo... pa tudi made in china niso.... so made in bosnia....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 792
28.7.2008 22:36:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

špampek user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 793
28.7.2008 22:41:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ja na začetku so bli pa tut men katasrtofalni. zdj jih pa tko z veseljem furam skosuser posted image user posted image user posted image

.... jaz tud..... pa na morju se sploh fajn obnesejo......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 794
28.7.2008 22:41:44   
lana luna
Lana luna,jaz imam cabrio fix.

saraya sej vem da jo maš ja. sej jest bom tut to naročila. pa pravjo da mora bit strehca zravn. jest zlo upam da bo res.

Neposredna povezava do sporočila: 795
28.7.2008 22:42:39   
ključek
nočko.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zjutri morm 2 stroja cot speglat, si bom mogla kr uro naštimat, pa grem u mižule..................upam samo, da ne bom spet  eno uro u luft gledala, preden bom zaspala...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
28.7.2008 22:46:39   
lana luna
špampek

user posted image tko se po naše reče posteljici za otročka (120x60) user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 797
28.7.2008 22:48:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image  jaz sem se že tako preveč najedla v MC, potem sem doma (ko sva prišla iz sprehoda) postala tako žejna, da sem v 20 minutah spila 2 x po 0,5 l soka, pol pa lubenico...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................komaj sem zdle v banjo splezala, da sem se stuširala.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... jaz sem pa bila najprejna puranjem burgerju, potem pa v mc na sladoleduuser posted image , doma pa sem bila tudi tako žejna, da sem se komaj odžejala in...podobno kot ti... sicer najprej pod tuš...sem tud komaj not zlezlauser posted image ...pol pa naval na lubenico..... bi jo še...samo pol bom ne vsaki 2uri ampak kar vsako uro na wcuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 798
28.7.2008 22:48:23   
lana luna
lana luna je pa tko žalostnauser posted image user posted image user posted image zarad bedarije. ITAK!!! so pršli mojga avtočka pogledat in so ga zaarali, pa gre jutri moj mali clio na Štajerskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
28.7.2008 22:50:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst bom pa tudi jutri.... čist zares.... user posted image user posted image ...

...se ti bom še jaz pridružila....... sem danes še nekaj stvari kupila za user posted image ...., tak samo za lušte....moram jutri oprat in zlikat...

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?