Pandica
|
Kak je pa blo danes lepo in toplo vreme, pa kaj ve nekaj pišete o grdem vremenu Mi smo imeli skoraj cel dan sončka in 19C, le pihalo je grdo to pa je res. Samo sma kljub temu bili skoraj cel dan zunaj z mojo princesko, le jest sma prišli domov in nazaj ven Zdaj pa res tut pri nam dežuje, ampak zdaj se ne jezim, ker itak nebi bila z malo več zunaj. Koala vidim, da si ti še tak leteča kot jaz pa zdaj pa se boma mogli res 1x dobit. Aja, srečanje drug teden v torek jaz sploh ne morem, ker imam neke obveznosti. barbaw seveda se še te spomnimo WB nazaj Iyra tut ti dobrodošla vsaka ti čast, da uspeš dve naenkrat porihtat Jaz ne vem, če bi Pa full lepa imena imata pupiki, jaz pa imam Zalo Aja, kapljice...mojo je tut full šraufalo, res pune, da nisem več vedla kaj naj naredim. Kupili kapljice pri nas, v avstriji, nobene niso nič pomagale. Pol pa sem naročila kapljice proti krčem iz lekarne deteljica v Tržiču in so super no, moji miški so pomagale, res pa je, da enim ene, drugim spet druge. Probaj, pa boš videla, če bodo tut tvojima dvema kaj pomagale. Ju3 pa bomo jedli "z veliko žlico", ker gremo ven na kosilo , ker ima moja mami roj. dan Darilo že čaka na njo Tak bejbe, zdaj pa grem še jaz nekaj pojest, ker sem že lačna in si še pol kaj tipkamo, če še ne boste vse spale. Saj veste, da sem jaz bolj "nočni ptič", pridem ponavadi gor, ko mi mala zaspi in imam mir no, pa Saraya je tut še ponavadi gor, samo kaj, ko nič ne napiše, monologov pa mi tut ni za imet