|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
28.10.2008 19:18:58   
arabela*
k&m,pozdravljenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.10.2008 19:25:21   
B.M.
Dober večeruser posted image

Da se vam še jaz pridružim tukaj,ker se na prvotnem forumu ne dogaja nič več...skoraj nič več.
Mi smo včeraj dopolnili 1.mesec,lepo napredujemo zrastli smo 4cm in se zredili za 600g,zdravnica je rekla da je pravi korenjak in da ga moremo kar pazit in ga ne poščati samega,saj ima izredno močne noge in se že kar odriva.
Zvija nas ničkaj tu in tam malo,se mi pa zdi da sedaj več,ko smo začeli dajat D vitamin.
Skratka najin Matic je res pravi sonček,ki ne joče dosti,najraje je in spi in seveda se carta najraje pri mamici pa tudi pri atiju.
Veselo že hodimo na sprehode na katerih izredno uživa,oblači pa se ne rad še posebej ne prenese oblačenje kapeuser posted image ,a se potem hitro pomiri.

Tako to je nekako to...vidim pa da ste zdaj tu kar aktivne in ko bom našla čas bom se oglasila tu.

Uživajte

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.10.2008 21:26:06   
*bubi*
Mi smo včeraj dopolnili 1.mesec,lepo napredujemo zrastli smo 4cm in se zredili za 600g,

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.10.2008 21:27:39   
*bubi*
Ampak... bilo pa je nepozabno!

user posted image user posted image user posted image  Dobrodošli nazaj. Sploh nisem vedela, da ima BC take akcije. Upam, da bo kaj na pomlad, ko bo bubika že malo večja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.10.2008 21:40:40   
frutka_
KM dobrodošla nazaj! Vidim, da ste se imeli super!
Mi tudi uživamo. Na počitnicah imam prijateljčka od Filipa in se imamo super. Skupaj sta full pridna, z malo itak ni nekega dela, ker je še bolj pridnauser posted image  tako da sem danes legenda šla s tremi celo na kavo v mesto, v park, na igrala in še v videoteko.user posted image
Ju3 pičim z mojim v Ikeo, gremo še po pohištvo za našu deklico, pa v Momax še bova skočila. V glavnem gužva na kvadrat. Vrtnica meni se tudi zdi, da je bolje da se drugi teden zmenimo. Počitnice so počitnice.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
28.10.2008 21:59:01   
botrca
B.M. dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od kod pa si točno?

Frutka kaj pa je Momax oz. ki se nahaja in kaj imajo? Je kot Ikea user posted image

Jaz tudi mislim, da se dobimo naslednji teden ker ste ene z več otroki in nimate časa.

Grem gledat Zdravnikovo vest. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.10.2008 8:39:34   
anaya
B.M.:Če ne bi napisala da ste zrasli 4 cm, bi bla prepričana, da imate mojo Neli domauser posted image user posted image user posted image . mi namreč v prvem mesecu nismo zrasli čisto ničuser posted image . Zdaj pa čakam drugo 5.11., pa da vidim, ne bom se prehitro veselila, ker se mi je že v 1 mesecu zdelo da je zelo zrasla, pa meter ni nič kaj pokazal.... Drugače je pa zdaj stara 2 meseca, pa še zmeraj večino časa prespi, pa joče (oz. cvili) samo ko je lačna. Pa dobrodošlauser posted image .

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.10.2008 9:47:21   
kekec in mojca
Anaya, dobrodošla tudi ti!

Nič se ne sekiraj, če so ti rekli, da mala ni nič zrasla, ker so te meritve bolj tako tako... user posted image Veš, s čim zmerijo otroka, ko se rodi? S šiviljskim metrom. Pol pa naj bodo te meritve natančne.

Frutka, dobro, da si napisala, da imate prijateljčka na počitnicah, moj si namreč precej želi družbo in je že spraševal po Bubiju in Filipu.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.10.2008 10:10:10   
AndrejaLana
Pozdravljene,

Po nič kaj vzpodbudnem jutru (dež okrog 7) se nam kaže sonček. Komaj čakam, da se Lana zbudi, da greva malo ven. Jutri bo baje grdo...

Da povem kaj več o sebi... Moja Lana je stara 10,5 m in je zelo živahna. Nonstop plazi, se dviguje ob vsaki opori in če opora ni fiksna (npr. stol ipd.) jo veselo tišči po stanovanju, skratka, vsepovsod je je polno.

Jaz sem pa v rahli krizi. user posted image  gre čez slabe tri tedne v vrtec, jaz pa decemra delat user posted image . Prehitro mineva čas. Sploh zadnjih nekaj mesecev gre zelo hitro.

K&M tudi mi smo bili septembra v Portorožu (hotel Barbara, nad H. Lucija). Čeprav sem še pred leti govorila, da v Portorož pa res ne grem na dopust, se mi je zelo dopadlo. Ker ni  bilo več sezone, je bil Portorož napol prazen, večina turistov so bili ali penzoinisti ali pa družinice z majhnimi user posted image . Kopali smo se v H. Metropol ali pa na zunanjih bazenih. Bilo je super in verjetno bomo spomladi spet šli, ali pa prrej. Odvisno, kako bo kaj z dopustom.

In ko se boste zmenile za dan in lokacijo za kavo, bi se vam tudi mi2 pridružili. Lana ima zelo rada otročke.

Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.10.2008 10:11:24   
AndrejaLana
..in hvala vsem za topel sprejem user posted image

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.10.2008 10:28:24   
Vrtnica79
Hej,

K&M dobrodošla nazaj. Ste pa uživali, ni kajuser posted image . Sploh nisem vedela da ima BC to v ponudbi.

B.M. ti kar čvekaj tukajuser posted image

Jaz pa sem včeraj že ob pol 10 zaspala pred TV. Tako da sem danes kot rožicauser posted image  spočita. Vreme pa- saj nevem če se bo vlilo al kajuser posted image  Najprej vse črno- trenutek kasneje sonce.................. Naj reskiram sprehod?

Micena spi, tavečja pa se igra z Barbikami in Winxicami. Imam začuda malo miru. Samo kako dolgo........................... do zdaj ker že Vana kličeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.10.2008 10:30:18   
barbaw
S se me še spomnite? user posted image  Sem bolj aktivna na majčicah, ker se prej tu nič dogajalo. KM kako kaj?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.10.2008 10:48:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz pa sem včeraj že ob pol 10 zaspala pred TV. Tako da sem danes kot rožicauser posted image  spočita. Vreme pa- saj nevem če se bo vlilo al kajuser posted image  Najprej vse črno- trenutek kasneje sonce.................. Naj reskiram sprehod?

user posted image isto se jaz sprašujem že pol ure.So taki črni oblaki nad nami...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.10.2008 10:48:47   
arabela*
barbaw,pozdravljenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.10.2008 12:51:50   
botrca
Barbaw pozdravljena user posted image user posted image user posted image  oz. dobrodošla ponovno.

Jaz sem reskirala sprehod in mi je prav pasalo, pa še Jan je bil dobre volje (čeprav je bil pošteno zaspan) in takoj ko sva prišla domov (12:30) sem ga dala spat. V sekundi je zaspal.
Zdaj imam malo mira da lahko na RR kaj prečekiram. Bom pa šla tudi jaz malo spat, da bom do večera lažje zdržala.

Ja nisi si zastonj dala vzdevek vrtnica, saj verjetno po prespani noči tudi zgledaš kot rožica user posted image user posted image user posted image .

Koala ki si se zgubila, ponavadi si prva na forumu, kaj si danes kaj počela.
K&M dobrodošla nazaj. Je bilo fajn? Ostali zdravi?

Vrtnica79 si vpisala Vano v vrtec? Je še prosto?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.10.2008 13:09:02   
koala
botrca nisem se zgubla, samo moje dete me je danes pustilo spat do osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Absolutni rekord, sva pa se že potepala, kljub nestanovitemu vremenu.

AndrejaLana dobrodošlauser posted image .

anaya dobrodošlauser posted image .

K&M dobrodošla nazaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.10.2008 15:24:52   
lyra*
Hello mariborčankeuser posted image

Se vam lahko pridružim?user posted image

Pred točno 14dnevi sem rodila dvojčici Zojo in Zaro. Moram rečt,da sta ful pridni ampakk..

sem kar utrujena. Včeraj so se nam začeli krčki in praktično nismo spali celo nočuser posted image user posted image  Zdaj hvala bogu spita že 4,5ure skupajuser posted image

Od 20ih pa do 24ih smo imeli dretje. Obe rdeči v obraz...sm ju nosla gor in dol..jima masirala trebuščka pa nič ni pomagalo. Pol sm ju šla previt in sm ju za nekaj časa pustila,da sta se zbrcali je bilo hvalabogu vsaj malo boljšeuser posted image

Sta zaspali čez 2uri pa se je zbudila Zoja in z jokom zbudila še sestricouser posted image
In pol nista bile z ničemer zadovoljni. Nista hoteli joške pa je bla ena na joški je druga hotla pol sm jo dala spet ni bla zadovoljnauser posted image user posted image
Hvala bogu,da sma se z dragim izmenjavala v zabaviuser posted image

Torej katere kapljice ste ve uporabljale? Eni govorijo,da so lefaxin zakon drugi spet,da so koroške super...user posted image  In pol nimam pojma katere naj sploh probam...

Evo zbudili smo se...šibam

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.10.2008 15:51:22   
botrca
lyra dobrodošla tudi ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.10.2008 18:51:57   
Pandica
Kak je pa blo danes lepo in toplo vreme, pa kaj ve nekaj pišete o grdem vremenu user posted image  user posted image
Mi smo imeli skoraj cel dan sončka in 19C, le pihalo je grdo to pa je res. Samo sma kljub temu bili skoraj cel dan zunaj z mojo princesko, le jest sma prišli domov in nazaj ven user posted image
Zdaj pa res tut pri nam dežuje, ampak zdaj se ne jezim, ker itak nebi bila z malo več zunaj.

Koala   vidim, da si ti še tak leteča kot jaz user posted image   pa zdaj pa se boma mogli res 1x dobit.

Aja, srečanje drug teden   v torek jaz sploh ne morem, ker imam neke obveznosti.

barbaw   seveda se še te spomnimo user posted image   WB nazaj user posted image

Iyra   tut ti dobrodošla user posted image   vsaka ti čast, da uspeš dve user posted image naenkrat porihtat user posted image
Jaz ne vem, če bi user posted image
Pa full lepa imena imata pupiki, jaz pa imam Zalo user posted image
Aja, kapljice...mojo je tut full šraufalo, res pune, da nisem več vedla kaj naj naredim. Kupili kapljice pri nas, v avstriji, nobene niso nič pomagale. Pol pa sem naročila kapljice proti krčem iz lekarne deteljica v Tržiču in so super user posted image no, moji miški so pomagale, res pa je, da enim ene, drugim spet druge. Probaj, pa boš videla, če bodo tut tvojima dvema kaj pomagale.

Ju3 pa bomo jedli "z veliko žlico", ker gremo ven na kosilo user posted image , ker ima moja mami roj. dan user posted image Darilo že čaka na njo user posted image

Tak bejbe, zdaj pa grem še jaz nekaj pojest, ker sem že lačna in si še pol kaj tipkamo, če še ne boste vse spale. Saj veste, da sem jaz bolj "nočni ptič", pridem ponavadi gor, ko mi mala zaspi in imam mir user posted image no, pa Saraya  je tut še ponavadi gor, samo kaj, ko nič ne napiše, monologov pa mi tut ni za imet user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.10.2008 18:56:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Zdaj hvala bogu spita že 4,5ure skupajuser posted image

user posted image

Ti to res al kaj? Moja ni nikoli spala niti 1,5 ure skupaj v kosu odkar se je rodila in še zdaj ne. No, razen v vozičku pa še to jo moram skozi vozit ali pa na zizi, da je priklopljena user posted image
A obe samo dojiš?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.10.2008 19:01:22   
arabela*
lyra,dobrodošla,pa čestitke za hčerkiciuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.10.2008 19:06:19   
koala
lyra dobrosla in čestitke ob dvojni sreči.
Kar se pa krčkov tiče, moj jih sicer ni imel ful, ko pa so bili je pomagala brinova mast za masažo trebuščka in koroške kapljice. Vse ostalo mu ni pomagalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.10.2008 19:08:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

Ti to res al kaj? Moja ni nikoli spala niti 1,5 ure skupaj v kosu odkar se je rodila in še zdaj ne. No, razen v vozičku pa še to jo moram skozi vozit ali pa na zizi, da je priklopljena user posted image
A obe samo dojiš?

naša je v torek spala od pol dvanajstih zvečer pa do pol desetih zjutraj.in to v enem kosuuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.10.2008 19:48:10   
kekec in mojca
Lyra, sem se spraševala, kdaj boš tudi ti sem prišla! Vsaka ti čast, da vztrajaš z dojenjem, kapo dol!!! Že enega otročka dojit ni glih enostavno, kaj šele dva!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.10.2008 22:07:35   
majar.
hej mariborčanke, kak ste kaj?
jaz sem maja in se vam na novo pridružujem:) sem mlada mariborčanka, drugače iz zasavja in imam 3 mesece staro hanah. bi se vam že prej pridružla, če bi vedla za tale forum.
no fajn, ker mi je ful dolgčas in se bo kak čvek kar prilegel

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.