kekec in mojca
|
Dober večeeeeeeeeeeeeeeer!!! Mi smo iz morja, s seboj pa smo pripeljali dež, dež in še enkrat dež. Punce, po avtocesti sem vozla 50, ker nisem vidla metra pred seboj!!! Ampak... bilo pa je nepozabno! Res vam priporočam, hotel Lucija je bil super. Vso otroško opremo (od posteljice do vozička, banjice, grelca vode...) vse smo imeli zastonj! Pa da ne boste mislili, da je šlo za kakšno slabo vzdrževano ali zamazano - sploh ne, bolj ali manj je bilo vse novo. Še otroški sedeži za hranjenje so bili novi od peg perega (primma papa). Vozički so bili Hauckovi, tisti, ki se zložijo kot knjiga. Sicer res niso bili nekega višjega razreda, pa tudi za najmlajše otročke niso bili, ker se niso dali čisto poleči. Ampak, če si si ga rezerviral, si ga imel kar skoz v svoji sobi. Mi smo se kar odločili, da gremo ob naslednji BC akciji ponovno tja, tako da gremo le z dvema kovčkoma. Hotel je nov oz. prenovljen, res lep. Vsi prijazni, edino, kar moram pograjat, je hladna voda v bazenu. Nekako bi pričakovala, da če gre za družinski hotel, bo tudi voda toplejša, tam pa je imela le 29 stopinj. Na voljo je bila tudi igralnica za otroke z animacijo in moj Kekec se je prvič udeležil česa takega. Tamali je zaspal v vozičku, z atijem sva si privoščila skoraj celo uro le zase (mmmmmm, je pasalo!). Potem sva Kekca začela pogrešat in ga šla iskat, vendar naju je s tako velikimi očkami prosil, da bi še ostaaaaaaaaaaaaaaal, da sva si privoščla še kavo v restavraciji... Vzgojiteljica, ki je bila tam, je bila krasna! Edino, hrana je bila bolj borna, izbire glih ni bilo ne vem kakšne, vendar mene to ni motilo, ker sem vedno našla, kar mi je bilo všeč. Za kaj več se oglasim kasneje, ko bosta moja "zlata Kekca" spančkala. Za zdaj vam samo pripopam link, da boste sploh vedle, o čem govorim. Vidim, da imamo nove člane med seboj! Dobrodošla AndrejaLana!
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 28.10.2008 18:54:54 >
|