|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
27.10.2008 14:20:04   
*bubi*
bubi, sem te danse vidla ko si šetkal z bubiko, samo nisem htela trobit, da se pikica nebi vstrašla.

user posted image  jaz pa sem razmišljala, da nimam tvoje telefonske, da bi te poklicala. Saj sva bili na brzino zunaj, zdaj pa naprej spi pri ful odprtem oknu user posted image

Za jutri.... bubija moram zjutraj peljat na kontrolo, pa ne vem, kdaj bova gotova. Tak da nič ne obljubim, bom vas pa probala ujet, če se kaj zmenite. user posted image  A dež bo jutri user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
27.10.2008 16:59:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya kdaj pa vstajaš da ti je 10,11h zgodaj? Za jutri okrog 11h bi šlo kar se mene tiče ampak da vas pride še več, ker bi vas rada spoznala, pa ne met izgovore bla,bla,bla...zmenimo se pa je to to.
Katera lahko 100% pride? Predlagam europark, ker bo dež ali pa qlandijo še boljši.

hoi.Ne me imet za lenobo,ampak trenutno je pri nas tako,da pač radi lenarimo zjutraj,ko smo že ponoči malo aufuser posted image .Tam po deveti,do pol desete spimo,tako da je od 10 za mene re sprehitro.Pa sploh da obe poštimam,pa še sebe,mi gre cela ura.Tako,da meni osebno bi nekje okol dvanajste najbolj ustrezalo.Ni pa treba samo na mene gledat,bom že enkrat reskirala spanje in se udeležilauser posted image .Itak že sto let obljubljamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
27.10.2008 17:00:15   
arabela*
anaya,dobrodošla med nasuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
27.10.2008 17:01:54   
arabela*
Janey,a ti si z Bresternice?Sem živela tam,se mogoče celo poznavauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
27.10.2008 17:11:00   
anaya
Saraya: to sem jaz izjavla da je Janey iz Bresternice, če sem kaj zašuštrala vete koga krivituser posted image user posted image . Pol poznaš Habite?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
27.10.2008 17:58:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Saraya: to sem jaz izjavla da je Janey iz Bresternice, če sem kaj zašuštrala vete koga krivituser posted image user posted image . Pol poznaš Habite?user posted image

Habite?user posted image kaj pa je to?user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.10.2008 18:03:13   
botrca
anaya dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.10.2008 18:48:52   
anaya
Aja najprej vsem hvala za dobrodošlico, sem čist pozabla na kulturouser posted image .
Saraya: priimek naj bi biluser posted image user posted image  Habit?user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.10.2008 20:33:45   
Janey
čer
anaya sem, sem ampak na sveže sem priseljena...ne poznam niti sosedeuser posted image user posted image

punce jutri evropark? 11h??

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.10.2008 20:52:05   
arabela*
Saraya: priimek naj bi biluser posted image user posted image  Habit?user posted image user posted image

tvoj?user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.10.2008 21:39:38   
AndrejaLana
Večer,
Po povabilu Vrtnice, bi se vam tudi jaz pridružila. Tudi jaz sem iz MB in mamica 10,5 m stare punčke. Ob večerih, ko user posted image  spi in mojega ni doma (službene obveznosti) mi je včasih dolgčas al pa mi ni za gospodinjit, bi mi pasal kakšen sprostitveni čvek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.10.2008 21:44:51   
arabela*
AndrejaLana,pozdravljena in dobrodošlauser posted image

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.10.2008 21:47:03   
Pandica
anaya   dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image
Joj, 2 meseca staro pupiko imaš user posted image    kak mora še bit micena, jaz sem že pozabla kako je bilo, ko je bila moja tak mala.

Botrca    ooo, pol pa imaš 2 strelca doma user posted image   jaz pa sem 11.12. tak, da še tudi malo pa bo moj roj. dan user posted image
Aja, jaz pa sem veš kje, če se pelješ iz tvoje smeri proti mestu, veš kje se zavije pri oni stari hiši na desni strani za Kamnico...tam, ko so letos poleti delali na novo asfalt...no, tam, ko prideš v to ulico smo mi user posted image   tak, da sma res blizu, se lahko kaj zmeniva.
Mi iz naše hiše gledamo na eni strani na en breg gor, kjer imajo konjčke tak, da hodima z malo vedno tja gledat konjčke. Jih ima ena punca, ki prav tekmuje z njimi in, ko vidim, da so zunaj v maneži ali pa, da se pasejo hitro letim z Zalo ven user posted image
Kak je to res fajn filing, ko pogledam čez okno in vidim konje, ki so med drugim tut moje poleg psov najljubše živali, ne pa v mestu, ko je bil sam asfalt in pleh, za bruhat user posted image    user posted image

Srečanje ju3    eh, te pa jaz tut nem hodla, če nobene nebo. Vrtnice, koale, ehhh, babe pa dajte no...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
27.10.2008 21:49:01   
Pandica
AndrejaLana   dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image
Povej še nam kaj več o sebi, ker smo babe tu zelo radovedne user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.10.2008 21:52:49   
Janey
joj ste brezvezneuser posted image user posted image user posted image jaz mam tak redko avto..in jutri ga imam..no pa kdaj drugičuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
27.10.2008 21:54:11   
botrca
AndrejaLana tudi tebi dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Ja res smo radovedne, malo se nam predstavi.

Pandica ki misliš tam ko je tabla za Kamnico pa hiša takoj na levi ali...? Je to tista hiša ki ima ytong opeko?

Ker vidim, da spet niste za akcijo, se tudi jaz ne bom pridružila na user posted image . Pa drugič.

lahko noč

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.10.2008 22:02:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica ki misliš tam ko je tabla za Kamnico pa hiša takoj na levi ali...? Je to tista hiša ki ima ytong opeko?

ytong opeko? user posted image   Kakšna opeka pa je to? user posted image
Ne, še 1x ti razložim user posted image , pri tabli Kamnica zaviješ na desno in pol tam, ko se začnejo hiše iz obeh strani po ulici, je na začetku  tut naša user posted image   še pred onimi vrstnimi hišami, če veš kje so na levi strani in pred ležečim policajem

A si boma naredile mi2 kar sami srečanje? user posted image Veš kje je Bar Žigolo? Jaz grem tja včasih z malo na user posted image   , če mi ravno zaspi v vozičku pa se lahko kdaj tam zmeniva user posted image   pa kelnarca, ki dela tam ima tut punčko 14 dni starejšo od moje user posted image  

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.10.2008 22:24:10   
botrca
Sorry ne vem ki si, mislim da govoriva iz različnih smereh. Pa saj ni važno, lahko se zmeniva za kako kavo, bar žigolo je pa v Sp. Kungoti, ne.

Se še slišiva, lahko pa ostale tudi pridete če je kateri bližje kot Mb.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.10.2008 7:21:56   
koala
OK, mitinda ni.......... kak mi je to znanouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.10.2008 8:47:23   
Vrtnica79
Anaya in AndrejaLana dobrobošleuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Joj, babuške ste ve smešneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za to srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................... jaz tak nemorem ker ima Lataša zobozdravnika.

Mogoče pa bi se za naslednji teden zmenile da nas bo več in si lahko kaj naprej splanirateuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.10.2008 11:24:34   
*bubi*
Mogoče pa bi se za naslednji teden zmenile da nas bo več in si lahko kaj naprej splanirate

Ja, jaz upam, da bo bubi drug teden za v vrtec. Saj sem ga mislila že ta dva dni dat, pa je rekla P danes, naj bo le doma, če je možno. Da ne bi nove infekcije staknil in bi se zakompliciralo user posted image

Največji štos pri vsem tem pa je, da deluje zdrav in ima ooooooogrooooooomno energije user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.10.2008 11:27:59   
arabela*
naslednič se bomo tud me pridružleuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.10.2008 15:07:11   
anaya
Saraya: ne ni moj, nisem od tam. Je pa od mojgauser posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.10.2008 16:48:51   
arabela*

Saraya: ne ni moj, nisem od tam. Je pa od mojgauser posted image user posted image .

ni mi znano.Zdaj odvisno s katerega dela Bresternice je ta tvojuser posted image user posted image .
Jaz sem živela tam ko je bar Karmen,še malo daljeuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.10.2008 18:53:14   
kekec in mojca
Dober večeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Mi smo iz morja, s seboj pa smo pripeljali dež, dež in še enkrat dež. Punce, po avtocesti sem vozla 50, ker nisem vidla metra pred seboj!!! user posted image user posted image user posted image

Ampak... bilo pa je nepozabno! user posted image user posted image user posted image Res vam priporočam, hotel Lucija je bil super. Vso otroško opremo (od posteljice do vozička, banjice, grelca vode...) vse smo imeli zastonj! Pa da ne boste mislili, da je šlo za kakšno slabo vzdrževano ali zamazano - sploh ne, bolj ali manj je bilo vse novo. Še otroški sedeži za hranjenje so bili novi od peg perega (primma papa). Vozički so bili Hauckovi, tisti, ki se zložijo kot knjiga. Sicer res niso bili nekega višjega razreda, pa tudi za najmlajše otročke niso bili, ker se niso dali čisto poleči. Ampak, če si si ga rezerviral, si ga imel kar skoz v svoji sobi. Mi smo se kar odločili, da gremo ob naslednji BC akciji ponovno tja, tako da gremo le z dvema kovčkoma.

Hotel je nov oz. prenovljen, res lep. Vsi prijazni, edino, kar moram pograjat, je hladna voda v bazenu. Nekako bi pričakovala, da če gre za družinski hotel, bo tudi voda toplejša, tam pa je imela le 29  stopinj.

Na voljo je bila tudi igralnica za otroke z animacijo in moj Kekec se je prvič udeležil česa takega. Tamali je zaspal v vozičku, z atijem sva si privoščila skoraj celo uro le zase (mmmmmm, je pasalo!). Potem sva Kekca začela pogrešat in ga šla iskat, vendar naju je s tako velikimi očkami prosil, da bi še ostaaaaaaaaaaaaaaal, da sva si privoščla še kavo v restavraciji... user posted image user posted image user posted image Vzgojiteljica, ki je bila tam, je bila krasna!

Edino, hrana je bila bolj borna, izbire glih ni bilo ne vem kakšne, vendar mene to ni motilo, ker sem vedno našla, kar mi je bilo všeč.

Za kaj več se oglasim kasneje, ko bosta moja "zlata Kekca" spančkala. Za zdaj vam samo pripopam link, da boste sploh vedle, o čem govorim.

Vidim, da imamo nove člane med seboj! Dobrodošla AndrejaLana!

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 28.10.2008 18:54:54 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!