|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
25.10.2008 10:30:21   
Pandica
user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.10.2008 11:22:33   
*bubi*
noter ji je mislim, da 66 kom in sem dala joj, kolko je že blo...se mi zdi, da okrog 27 eurov. Pri nam pa dam v Mullerju za iste pleničke, ki jih je noter 32 kom 12 eurov.

Samo potem so v Mullerju cenejše user posted image  Toys ima občasno akcije, to lahko v njihovem prospektu spremljaš, botrca.

Mi zdaj kupujemo Pamperske v Bipi, 80 kom (zelene, št.2) pridejo 12€.
Zelene so meni ravno tako OK, glavno da so nemške.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.10.2008 11:31:18   
*bubi*
Aptamil AR, pri njih pa AR1, nadaljevalna pa pol AR2

hmmmm.... vprašanje, kako je zdaj s tem. Pri Aptamilu je še druga fora, ker je več proizvajalcev.

Novalac je recimo tudi imel AR1 in AR2, pa so po novem naredili kar AR in ne razlikujejo več po starostnem obdobju. Očitno ni potrebno.
Enako AC (proti kolikam).

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.10.2008 13:20:33   
arabela*
mi smo pri Aneji prakticirali AR zlo dolgo.Ga je mislim da še dalj ko eno leto pila tako občasno.Seveda zraven GHuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.10.2008 14:58:08   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vrtnica79 nisem dobila sms-a, ali ga pa sploh nisi poslalauser posted image

user posted image user posted image user posted image  sem jaz en štor, al kajuser posted image   Da ga nisem ki poslala Koali, ker imata enaka imenauser posted image . Ali pa ga je dobil kdo drug pa je malo čukasto gledaluser posted image user posted image user posted image . Sori, sem zgleda nekje mimo pihnilauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.10.2008 15:09:10   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Lepo ste me danes zajuser posted image
Zjutraj lečem kot zmešana, da sem čimprej uredila, pridem domov ob 10.40 hitro Zalo previjem, oblečem, jo dam na ziz in pokličem Vrtnico79, da mi2 tudi pridema, ona pa meni, da srečanje odpade user posted image user posted image
Kak sem bla jezna. Sem pa pol vseeno šla v EP. Sem šla pozdravit prijateljico, ki dela tam v optiki, pol pa sma še z Zalo šle v mesto, v Mullerja.
Tak, da naslednjič pa upam, da nam res znese in nebo spet kakšnih izgovorov user posted image
Tokrat jaz nisem bila ziher, če bom lahko prišla in se pol edina bila za akcijo.
Še Vrtnica79 je nekaj jamrala, da ne more in bla bla bla user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, te bi mi bilo že prepozno če bi se odpravila ven. Itak nisem imela namena dolgo ostat, ker sem morala še v nabavo, pa kuhat in malo stanovanje v red spravit. Tak da.................. Saj je K&M dovolj povedala s tistimi smeški o srečanjuuser posted image user posted image user posted image . Za drugič pa- ajde Pandica ali pa BOtrca pa še vidve kaj organizirajta. Jaz se nem več matrala, pol na koncu pa sem vse jaz krivauser posted image user posted image user posted image .
Samo naslednji teden nevem kak bo- ima Lataša počitnice. K babicam ne more ker ima še treninge tako da bo kar ves čas doma.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.10.2008 15:28:16   
koala
Vrtnica, nič nisi ti kriva, ker sem jaz zaštrikala, pravzaprav moj avto, pa vseeno sem jaz tista ki je odpovedala. SMS-a pa nisi meni poslala, tako da je kdo res mogoče čukasto gledaluser posted image . Kar se pa drug teden tiče, bi meni ful ustrezalo, ker so počitnice, pa nisem taksituser posted image , Lataša pa je itak tak pridna da z njo ni nobenega problema.

< Sporočilo je popravil koala -- 25.10.2008 15:29:17 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.10.2008 21:48:17   
botrca
Kaj bi bila kriva vrtnica79? Mogoče te je tisti ki si mu poslala sms čakal v europarku user posted image user posted image user posted image ... ne sekiraj se ti pošljem še 1x mojo gsm št. da boš 100% da je moja pa memoriraj si jo user posted image .

Ma ne bom se več ubadala s tem ki so plenice in aptamil cenejši, ker nimam časa pač kupujem v dm-u oboje pa naj bo kar bo in to jumbo pakiranja. V Avstrijo pa mislim, da se ne splača it. Pač moje mnenje.

Ja naslednji teden se komot lahko zmenimo za kako srečanje, ampak sodeč po tem da imate otroke ki imajo krompirjeve počitnice, ne boste mogle prit. Ali...?

Se bomo zmenile, naj pove katera lahko.

grem ajat, papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.10.2008 22:15:24   
Pandica
Bubi  te pa je več pleničk not ali pa je manjša cena user posted image   ker vem, da se bolj splača kot pri nas, pa sem malo pač zaštrikala user posted image  user posted image  user posted image

Botrca  a vedno kupuješ Pamperske v Dm-u? Pojdi po njih raje v Mullerja, tam imajo "nemške" user posted image
A ti si veliko od AJM-a naprej doma?

Koala   eh, ne se sekirat, nisi ti kriva, jaz še vedno pravim, da je Vrtnica79, ker se pol ni hotla z mano dobit user posted image  

Danes se ponoči ura prestavi nazaj, da ne boste pozabile. Jaz sem si jo na mobitelu že narihtala po novem času user posted image da nem ju3 zjutraj cela zmedena user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.10.2008 7:40:12   
*bubi*
Botrca a vedno kupuješ Pamperske v Dm-u?

trenutno jih je boljše v Intersparu kupovat, imajo nagradno igro user posted image

Lani smo ful lepih nagrad dobili: tricikel, 2x glasbeni vlakec, škorenjčke, pelerino user posted image user posted image user posted image

Letos imajo tudi ful lepe nagrade, ampak imajo en balast, ki ga skoraj vsi dobijo: zokni user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
26.10.2008 10:11:08   
Pandica
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
26.10.2008 15:28:07   
botrca
Pandica malo naprej od ajm-a se pelješ proti Zg.Kungoti ene 5 minut od te firme.

Pamperske vedno kupujem v dm-u, ker so najbolj poceni pa imajo jumbo pakete, v milerju pa tega nisem še do zdaj zasledila. Kaj pa to pomeni da so nemške? Bolj kvalitetne? Koliko jih p je tam noter?

Moj Jan je spal 3 ure, najedla sva se zdaj pa čakava atija, da pride iz službe pa si bomo pekli kostanje. user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
26.10.2008 19:39:06   
koala
Vrtnica, jutri dopoldan moram v knjižnico, a maš čas za kak sprehod?

Nisem vedela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
26.10.2008 22:42:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Vrtnica, jutri dopoldan moram v knjižnico, a maš čas za kak sprehod?

A ostale pa "smrdimo"? user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
26.10.2008 22:45:14   
Čmrlika
Aptamil AR, pri njih pa AR1, nadaljevalna pa pol AR2

hmmmm.... vprašanje, kako je zdaj s tem. Pri Aptamilu je še druga fora, ker je več proizvajalcev.

Aja user posted image , nisem še opazila! Kaka pa je fora...saj vsi po istem Receptu "delajo user posted image

V Avstrijo pa mislim, da se ne splača it. Pač moje mnenje.

Meni se, ker tega mleka v SLO ni.

Letos imajo tudi ful lepe nagrade, ampak imajo en balast, ki ga skoraj vsi dobijo: zokni

Mi pa nismo, mi pa nismo! user posted image ,če bi jaz vlekla srečko bi ziher, kake sreče sem user posted image , sem pa nečakinji dala, pa je chicco medvedka potegnila user posted image
Ga še čakamo...user posted image

Torej vam je druženje spodletelo,ha? user posted image  Ne bom sesmejala, bom pa naslednjič jaz lahko zraven...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
26.10.2008 22:47:31   
Pandica
Botrca   ja, nemške Pamperske so veliko bolj kvalitetne kot te, ki so delane za "naš" trg. Poglej 1x kaj piše na njih... made in ****...na nemških pa made in Germany.
Pa, če ujameš kako akcijo imajo tut junbo pakete. Odvisno katero številko kupuješ in ali active fit ali baby dry,...
Jaz kupujem active fit, 4+ , je pa jih noter 32 kom. To je normalen paket, ne jumbo, da nebo pomote user posted image user posted image
Probaj mogoče 1x pa boš videla sama.
Veš, da ima tvoj Jan samo par dni prej mano roj. dan user posted image   strelci smo tak vredi ludi, ne? user posted image
Aja, pa "blizu" mene si doma. Jaz sem na drugi strani brega user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.10.2008 7:58:36   
koala
Pandica nikakor, samo sem že v petek zaštrikala pa nisem drugih niti upala vprašat.
Torej, je kaka kandidatka za čvek danes dopoldan?

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.10.2008 8:00:34   
botrca
Od kof pa si Pandica točno? Mogoče je nama bližje srečanje v naših krajih kot, da se voziva do Mb.
Ja strelci ste res vredu ljudje nimam kaj rečt, moj mož ima 7.12 r.dan Jan pa 8.12 tak, da imamo 2 strelca.
Danes jaz ne morem priti, ker če ne bo dež bomo drva pospravljali pa ne bom imela čas, ker moram kuhat. Lahko pa jutri.

< Sporočilo je popravil botrca -- 27.10.2008 8:03:24 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.10.2008 8:15:53   
Janey
jutro

sem čist ven zletela zdaj ko sem vsa zalimana in mi ni niti za kompom za sedet. tut zdaj sem prišla samo malo pozdravit in pogledat če ste zmenjene za kako kavo.

meni bi pasajo jutri dopoldan ob kakih 10,11 kje na toplemuser posted image user posted image kaj pravite?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.10.2008 8:27:08   
koala
Može tud jutri, samo danes sem vseeno dopoldan v mestu.

Nisem vedela

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.10.2008 9:04:03   
arabela*
babe,zakaj se vedno tako zgodaj zmenite za user posted image ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.10.2008 9:30:04   
botrca
Saraya kdaj pa vstajaš da ti je 10,11h zgodaj? Za jutri okrog 11h bi šlo kar se mene tiče ampak da vas pride še več, ker bi vas rada spoznala, pa ne met izgovore bla,bla,bla...zmenimo se pa je to to.
Katera lahko 100% pride? Predlagam europark, ker bo dež ali pa qlandijo še boljši.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.10.2008 10:20:11   
Vrtnica79
Hej, 

na hitro se oglasim, Koala sori nisem prej videla da boš v mestu da bi ti odgovorila. Pa itak ne morem, ker zdaj ko so počitnice smo mi tudi bolj na izi in Lataša še zdaj okoli skače v pidžami. Naj vsaj zdaj malo uživa v brezdelju, ker drugače je tako tak tempo da se nam že meša.

Torej  če se boste kaj dobile ta teden nevem  če bom prišla. Po praznikih pa bi se dalo kaj časa najtiuser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.10.2008 11:05:44   
anaya
Dan punce....

Še ena bodoča Mb se javlja, če me sprejmete seveda. naslednji mesec se selimo v Mb, sej zdaj smo iz okolice, nismo ne vem kako dalečuser posted image . Imam pa doma 2 meseca staro pupiko (včeraj je bla 2 meseca)....

Janey: se mi zdi da sem zasledila da si ti iz Bresternice, vsaj preseljena tja, pa ste že dolgo tam? Ko moj je od tam pa te mogoče (sicer dvomim) celo poznam.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.10.2008 14:06:13   
koala
anaya, itak da te sprejmemo.
Kar se tiče jutišnjega čveka, ne morem 100% ibljubit da pridem ker zjutraj prijateljico peljem nekam, pa ne vem če bom nazaj, mislim sicer da bom, tako da se zmenite pa se bom maksimalno potrudla, da prideva.

bubi, sem te danse vidla ko si šetkal z bubiko, samo nisem htela trobit, da se pikica nebi vstrašla.

Nisem vedela

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......