|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
29.10.2008 22:43:54   
arabela*
majar.,dobrodošlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.10.2008 23:15:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

Ti to res al kaj? Moja ni nikoli spala niti 1,5 ure skupaj v kosu odkar se je rodila in še zdaj ne. No, razen v vozičku pa še to jo moram skozi vozit ali pa na zizi, da je priklopljena user posted image
A obe samo dojiš?

naša je v torek spala od pol dvanajstih zvečer pa do pol desetih zjutraj.in to v enem kosuuser posted image

Pa saj ne morem verjet, da res. Kaj vsi imate tako pridne user posted image , da vam tako lepo spijo?
Moja je začela spati komaj v svoji sobi pri 10 mesecih, ko smo prišli iz morja sem jo začela uvajat / navajat, ker prej ni blo šanse. No in potrebovale sma kak teden dni, da je lepo začela spati. In takrat je tut ponavadi prespala celo noč, brez dojenja. Pol pa je zbolela, pristala na AB in poslednično tudi pri meni v postelji spet. In je še vedno. Zdaj že mesec dni spet spi pri meni, s tem, da, ko spi pri meni se še mi ponoči zbuja veliko za dojenje, skratka groza user posted image
Pa tak sem bila vesela, ko je tako lepo spančkala že, samo je hitro minilo.
Ko je bila še "majhna" user posted image   pa se je itak x krat zbujala ponoči za ziziko.
Tak, da mamice ste lahko srečne, da vam tak lepo spijo.

No, danes je dobila zadnjo dozo AB, naj ji bo, da še lahko spi pri meni user posted image user posted image user posted image
pol pa začnema spet z njeno sobico z uvajanjem kot v vrtcu user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.10.2008 23:17:43   
Pandica
majar.    dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image
Več nas bo, boljše bo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
30.10.2008 0:37:01   
Pandica
Da ne bom imela monologov user posted image   se grem raje stisnit k moji miški in spat.

Nočko user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.10.2008 6:59:47   
koala
majar. dobrodošla, ti se nam kar pridruži več nas je, bolje je.

Pandica, saj to da je včeraj zjutraj tako dolgo spal je en veeeeeeeeeeeeliik čudež, drugače sva dosti bolj zgodnja. Kaj pa je prespana noč, pa jaz že skoraj deset mesecev (če se spomnim da sem se veliko prebujala tudi zadnje tedne nosečnosti) ne vem. Pa enkrat bo že, ne? No, vsaj v svoji posteljici spi.user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.10.2008 8:45:20   
Vrtnica79
Jurtouser posted image

Iyra in majar dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sončekkkkkkkkkk je danes spetuser posted image user posted image user posted image  jupi!!!!! 

Pandica, a si imela monologe včerajuser posted image , jaz sem itak že spala. Nekam me zadnje čase zvečer kar hitro zmanjka, tak da ne uspem niti na RR pokukat. Zdaj pa že kuhamuser posted image  oz pečem pipiko da lahko pol gremo ven in nebom rabila hitet ko bodo otroci lačni.

Saraya, a uganeš kaj sem morala včeraj narediti Lataši za večerjouser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.10.2008 8:47:38   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

Kaj pa si te to zaleplauser posted image user posted image  Ponavadi kake tipčke gor popaš, zdaj pa touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.10.2008 10:25:53   
botrca
majar. dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam dosti časa, moram it likat.

Se slišimo pozneje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.10.2008 11:00:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya, a uganeš kaj sem morala včeraj narediti Lataši za večerjouser posted image user posted image

jaaaaaaaa,palačinkeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.10.2008 11:06:22   
Vrtnica79

jaaaaaaaa,palačinkeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si kar doma? Ful je čudno zunaj, ne!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.10.2008 11:31:40   
AndrejaLana
...je čudno zunaj...je pa nad Pekrsko gorco tak lepa mavrica...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.10.2008 11:57:50   
koala
ANdrejaLana, a si kje blizu pekerske doma??
Vreme pa je kr nekja..........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.10.2008 12:21:06   
Pandica
Hello user posted image

Moja miška pa je zdaj malo zadremala, hb, da nebo pol sitna, ko bomo šli ven jest in glih toliko, da jaz lahko napišem kakšen post, ker dlje tako nebo spala user posted image

Vrtnica79   ja vedno pa tut ne morem kakih tipčkov gor limat, a ne? user posted image
Praviš, da hodiš po novem z kurami spat user posted image
Jaz pa se ne morem spravit nikoli pred polnočjo spat. Pa si vedno rečem, da bom začela hodit prej, ampak ne.

botrca   joj, jaz bi tut mogla likat, imam že tako goro, da me bo kap  user posted image
Samo, če samo prelagam. Čez dan itak ne morem zraven Zale, zvečer, ko pa zaspi pa jaz budalo tu gor visim user posted image   pol pa, ko se spravim končno zraven pa sem dobra vsaj za 2 uri user posted image

Nič, grem si pripravit za oblečt pa se še namazat hitro dokler še mi mala spi, ker se že nekaj premetava user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.10.2008 12:44:27   
AndrejaLana
Koala, prilično blizu Pekrske g., cca 20 min hitre hoje stran user posted image ...Nova vas.
Se odpravljam ven, čakam da neha dežek padat... Evo, sije sonček, tu pa tam kakšna kapla, grem ven...z dežno prevleko, jaz bom pa že potrpela user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.10.2008 12:51:07   
kekec in mojca
A vas je več, ki ste doma okoli Pekerske gorce? 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.10.2008 12:51:59   
kekec in mojca
AndrejaLana, potem si pa doma blizu mene. V kateri vrtec gre tvoja punčka?

Ko sem prebrala tisto, da greš kmalu v službo, me je kar pri srcu stisnilo. Ne znam si predstavljat, kako bo, ko bom sama tako daleč... user posted image

Pa še porodniške nočejo podaljšat. user posted image

Saj niti nisem dala vloge in je verjetno niti ne bom, ker je mali itak zdrav. Pa hvala bogu, da je tako!!!

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 30.10.2008 12:55:37 >

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.10.2008 12:55:43   
Pandica
Namazana in že na 3/4 zrihtana, mala pa še vedno spi user posted image   , pol pa jaz pišem tu gor neke take bedarije, da moj otrok pa nikoli dolgo ne spi, kajne? user posted image   no, zdaj bo kmalu 1 ura minila in tega pač enostavno nisem navajena pri njej user posted image da spi toliko skupaj v kosu.
Aha, je že gor user posted image user posted image user posted image
Kaj sem vam rekla? Pa poznam jaz mojo miško user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.10.2008 13:00:09   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: AndrejaLana

...je čudno zunaj...je pa nad Pekrsko gorco tak lepa mavrica...user posted image  

Ja, tu je tudi bila pri nasuser posted image user posted image user posted image  sva jo z Latašo slikaleuser posted image .

Pandica, dober tek. Mi smi tudi pravkar jedli. Pa ne vprašaj koko je zdaj v kuhinji. Se je Vana spet smejala in z usti prdkala ker jo je Lataša tako zabavala. In zdaj imam po steni in tleh kosti od kure, pa grozdje vsepovsot leži.................. Sem se morala malo pred pospravljanjem sem prit spočituser posted image

Zunaj smo tudi bile- piha ko stouser posted image

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.10.2008 13:05:47   
arabela*

A si kar doma? Ful je čudno zunaj, ne!

ja doma sva z Mariso.Aneja je šla z babico malo naokoli,čeprav je izrazla željo da bi se šla z novo prijateljico spet igrat v Cityjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.10.2008 13:08:38   
arabela*
pandica,dober tek,pa ne se preveč najestuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.10.2008 13:18:28   
Vrtnica79

je izrazla željo da bi se šla z novo prijateljico spet igrat v Cityjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moremo ponovit to kdaj ja. Sta se kar lepo zaigrale!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.10.2008 13:20:10   
Vrtnica79
Pandica, kaj si kupila mamici lepegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.10.2008 13:45:44   
arabela*
meni pa se tak danes nič ne ljubi.Tako zaspano vreme jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.10.2008 14:17:55   
Vrtnica79
Ja, res je danes takouser posted image .

Pandica, a ste že nazaj? ker vidim da si on-line?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.10.2008 14:20:13   
majar.
ja res imamo nenormalno vreme danes, pa še naša hanah je čist od vremena odvisnauser posted image , tak da je spet težko z njo. ko je zunaj sonček, bi kar naprej spala, kadar pa je slabo vreme,  da je na sprehod ne morem pelat,pa kar naprej rogovili.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.