|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
24.10.2008 13:40:47   
arabela*
ne,že ob pol desetihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.10.2008 13:45:09   
Vrtnica79
Tako, jaz imam kosilo kuhano user posted image . Zdaj pa še malo po stanovanju pospravim user posted image pol pa tako dobimo obisk user posted image .

Lep vikend vsem user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 977
24.10.2008 13:46:40   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne,že ob pol desetihuser posted image

Superuser posted image , ti kar uživajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
24.10.2008 13:48:09   
arabela*
vrtnica79,pridnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 979
24.10.2008 13:48:54   
arabela*
jaz pa sem našo babiko oz.obe spakirala kar na balkon.Pa mala spi ko topuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
24.10.2008 14:00:25   
Vrtnica79
Super da imaš balkon, kaj bi jaz dala zanjuser posted image .....................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
24.10.2008 14:04:43   
arabela*
ja mam balkon,pa noter samo 25m2user posted image
manjavauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 982
24.10.2008 14:11:29   
Vrtnica79
Kaj, balkon ima 25m2 al stanovanjeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.10.2008 14:46:34   
arabela*
stanovanje,ne balkonuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
24.10.2008 17:30:26   
Pandica
Oj,

mala mi je malo zaspala, jaz pa hitro hop na rr user posted image

Lepo ste me danes zajuser posted image
Zjutraj lečem kot zmešana, da sem čimprej uredila, pridem domov ob 10.40 hitro Zalo previjem, oblečem, jo dam na ziz in pokličem Vrtnico79, da mi2 tudi pridema, ona pa meni, da srečanje odpade user posted image user posted image
Kak sem bla jezna. Sem pa pol vseeno šla v EP. Sem šla pozdravit prijateljico, ki dela tam v optiki, pol pa sma še z Zalo šle v mesto, v Mullerja.
Tak, da naslednjič pa upam, da nam res znese in nebo spet kakšnih izgovorov user posted image
Tokrat jaz nisem bila ziher, če bom lahko prišla in se pol edina bila za akcijo.
Še Vrtnica79 je nekaj jamrala, da ne more in bla bla bla user posted image user posted image user posted image

Botrca   meni pa ni Ikea taki šit. Najdem včasih tam kaj pametnega in poceni, pa uporabnega.
Aja, glede pleničk. Jaz jih dostikrat kupim v Grazu v Toysu. In se full splačajo. In imajo Jumbo pakete, v velikih kartonastih škatlah. Zdaj sem bila tam ravno 14 dni nazaj, kupila Pamperske Active fit 4+ , noter ji je mislim, da 66 kom in sem dala user posted image joj, kolko je že blo...se mi zdi, da okrog 27 eurov. Pri nam pa dam v Mullerju za iste pleničke, ki jih je noter 32 kom 12 eurov.
Aja, pa Lego kocke sem ji tut tam vzela. Tisto varianto živalski vrt, full jih je fajn zlagat. Pol pa še pri nam v BC one osnovne gradnike in ploščo, samo sem bila razočarana, ker niti slučajno ni takšna izbira Lego kock pri nam v BC kot gori v Toysu. Tak, da zdaj pač vem za drugič. Ker do zdaj še itak nisem tega kupovala, sem zdaj začela user posted image , da se lahko igrama skupaj. Jaz zlagam, ona pa razturava pol narazen user posted image
Glede Aptamila pa nimam pojma, ker ga hb nisem rabla nikoli kupovat, ker sma se itak polno dojili do njenih 6 mesecev in 9 dni, pol pa sma začeli še počasi z gh. S tem, da zizamo pa še zdaj user posted image mamina zizika je zakon user posted image

Edino zadnja 2 dni me med dojenjem grize user posted image
Kak jo naj odvadim tega, ker boli, ko hudič?

Vrtnica79   že praznujete? user posted image

Saraya   ja, kje pa ste vi vsi na 25 m2? user posted image
Jaz sem včasih imela tako garsonjerico v najem pa sem še za sebe imela komaj plac oz. premalo user posted image
Zdaj v bajti pa je itak luksus  user posted image   Joj, kak je res fajn, ko prideš ven in mesta, na svojo zemljo, poleti bazen pred hišo in se mala že kopa in vse ostale stvari.
Vidim, da imaš ti cel projekt, da se spraviš kam od doma z avtom pa to user posted image user posted image user posted image
Si hujše kot kaka upokojenka user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
24.10.2008 18:11:35   
koala
Pandica, jaz sem krivec, pravzaprav akunulator v naijin kištiuser posted image  sem se ful veselila.

botrca ja akumulator je crknil, mi ni jasno zakaj, ker še ni tako star. Aja sem pa danes v NKD-ju videla take male luškane rokavičke, sicer so take kot za na palec sam,o brez palca (joj sem zakomplicirala) pa sem se takoj na tvojega Jana spomnila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
24.10.2008 18:56:25   
arabela*
pandica,saj gre,hodimo en po drugemuser posted image

jaz pa nebi šla rada ven z mesta.Sem bila en čas v velllllliki bajti,čist na samem,ma saj se navadiš,samo ni to touser posted image

Glede avta pa res ja.Ceremonje na 2muser posted image .Pa preden te dve smrklji poštimam,pa sebe,pa mala mi itak vedno vse pobruha,pa za znoretuser posted image

ps.pozna kera kakega fajn zidarja?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 987
24.10.2008 19:31:50   
arabela*
pandica,vi imate bajto v najemu al kako??user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.10.2008 19:33:58   
botrca
Vrtnica79 nisem dobila sms-a, ali ga pa sploh nisi poslalauser posted image

Lepo praznujte.

Se slišimo pozneje, dete me kliče.

< Sporočilo je popravil botrca -- 24.10.2008 19:34:08 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.10.2008 21:24:29   
Čmrlika
Prav začudeno sem pogledala ko sem videla, da imajo čisto drugačen Aptamil in plenice, pakiranje je drugačno (800ml) cena 12,50€ in od 4. meseca naprej (pri nas od 6-12). V čem je finta nimam pojma.

Ja cenejši je aptamil...Midve Papava Ar formulo, pa je pri nas sploh ni nadaljevalne user posted image , ker je ne uvažajo v SLO, in se nikjer ne da naročit user posted image , Crkneš, ja sej vsi otroci tak nehajo polivat pri najkasneje 4 mesecih in ne rabijo več tega, ja vrajtuser posted image  no in mi je prijateljica kupila v avstriji, zdaj pa moram tud sama počasi spet v nabavo po večjo količino...user posted image

Botrca- jaz bi tud rada vse spoznala¨! user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.10.2008 21:26:01 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.10.2008 21:41:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ja cenejši je aptamil...Midve Papava Ar formulo, pa je pri nas sploh ni nadaljevalne user posted image , ker je ne uvažajo v SLO, in se nikjer ne da naročit user posted image , Crkneš, ja sej vsi otroci tak nehajo polivat pri najkasneje 4 mesecih in ne rabijo več tega, ja vrajtuser posted image  no in mi je prijateljica kupila v avstriji, zdaj pa moram tud sama počasi spet v nabavo po večjo količino...user posted image

a to tud obstaja? Hvala,da si omenla,bomo mi tud kasneje nabavliuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 991
24.10.2008 21:51:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,vi imate bajto v najemu al kako??user posted image

user posted image    ne, nimamo je v najem, naša je user posted image   smo jo kupili user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.10.2008 21:53:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.10.2008 21:54:10 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.10.2008 22:41:37   
botrca
Lahko noč vsem. Nimam moči, da bi kaj več napisala. Jutri.

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.10.2008 22:46:50   
Čmrlika
a to tud obstaja? Hvala,da si omenla,bomo mi tud kasneje nabavli

ja obstaja, tako kt pri vseh drugih mlekecih...samo ta v sloveniji ni zanimiv...je pa škatla drugačna od naših, pa na primer pri nas je začetna škatla Aptamil AR, pri njih pa AR1, nadaljevalna pa pol AR2 user posted image  Pa vsi smo v EU...user posted image

Lahko nočko vsem!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.10.2008 22:52:18   
kekec in mojca
Prebrala sem vas, ampak komentirala ne bom kaj dosti. Edino o srečanju bom rekla: user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj grem pa pakirat. Jutri pa na morje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.10.2008 23:00:40   
Pandica
K&M    si malo nesramna glede srečanja, ne? user posted image  user posted image  user posted image

No, pa vseeno se imejte lepo na morju, uživajte user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.10.2008 23:16:31   
arabela*
k&m,uživajte na morjuuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
25.10.2008 0:40:23   
Pandica
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
25.10.2008 0:43:04   
arabela*
nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......