Pandica
|
Oj, mala mi je malo zaspala, jaz pa hitro hop na rr Lepo ste me danes zaj Zjutraj lečem kot zmešana, da sem čimprej uredila, pridem domov ob 10.40 hitro Zalo previjem, oblečem, jo dam na ziz in pokličem Vrtnico79, da mi2 tudi pridema, ona pa meni, da srečanje odpade Kak sem bla jezna. Sem pa pol vseeno šla v EP. Sem šla pozdravit prijateljico, ki dela tam v optiki, pol pa sma še z Zalo šle v mesto, v Mullerja. Tak, da naslednjič pa upam, da nam res znese in nebo spet kakšnih izgovorov Tokrat jaz nisem bila ziher, če bom lahko prišla in se pol edina bila za akcijo. Še Vrtnica79 je nekaj jamrala, da ne more in bla bla bla Botrca meni pa ni Ikea taki šit. Najdem včasih tam kaj pametnega in poceni, pa uporabnega. Aja, glede pleničk. Jaz jih dostikrat kupim v Grazu v Toysu. In se full splačajo. In imajo Jumbo pakete, v velikih kartonastih škatlah. Zdaj sem bila tam ravno 14 dni nazaj, kupila Pamperske Active fit 4+ , noter ji je mislim, da 66 kom in sem dala joj, kolko je že blo...se mi zdi, da okrog 27 eurov. Pri nam pa dam v Mullerju za iste pleničke, ki jih je noter 32 kom 12 eurov. Aja, pa Lego kocke sem ji tut tam vzela. Tisto varianto živalski vrt, full jih je fajn zlagat. Pol pa še pri nam v BC one osnovne gradnike in ploščo, samo sem bila razočarana, ker niti slučajno ni takšna izbira Lego kock pri nam v BC kot gori v Toysu. Tak, da zdaj pač vem za drugič. Ker do zdaj še itak nisem tega kupovala, sem zdaj začela , da se lahko igrama skupaj. Jaz zlagam, ona pa razturava pol narazen Glede Aptamila pa nimam pojma, ker ga hb nisem rabla nikoli kupovat, ker sma se itak polno dojili do njenih 6 mesecev in 9 dni, pol pa sma začeli še počasi z gh. S tem, da zizamo pa še zdaj mamina zizika je zakon Edino zadnja 2 dni me med dojenjem grize Kak jo naj odvadim tega, ker boli, ko hudič? Vrtnica79 že praznujete? Saraya ja, kje pa ste vi vsi na 25 m2? Jaz sem včasih imela tako garsonjerico v najem pa sem še za sebe imela komaj plac oz. premalo Zdaj v bajti pa je itak luksus Joj, kak je res fajn, ko prideš ven in mesta, na svojo zemljo, poleti bazen pred hišo in se mala že kopa in vse ostale stvari. Vidim, da imaš ti cel projekt, da se spraviš kam od doma z avtom pa to Si hujše kot kaka upokojenka