|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
23.10.2008 22:10:46   
kekec in mojca
user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.10.2008 22:14:49   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Povej nam še kaj več o tebi in user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Povej nekaj o sebi, da te malo spoznamo.

Lej, jih lej...firbce user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.10.2008 22:16:13   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Povej nam še kaj več o tebi in user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Povej nekaj o sebi, da te malo spoznamo.

Lej, jih lej...firbce user posted image user posted image user posted image

Ja kot, da ti nisi ne user posted image user posted image user posted image

Eh, kje pa  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 953
23.10.2008 22:17:14   
Pandica
Vrtnica79   kaj sta kupla Lataši za darilo?
Kaj pa torta je uspela? Kako si naredila?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.10.2008 22:18:27   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 955
23.10.2008 22:21:44   
Vrtnica79

Vrtnica79   kaj sta kupla Lataši za darilo?
Kaj pa torta je uspela? Kako si naredila?

Dobila je oblačila, obutev, nekaj Wingsic,............ predvsem nič igrač ker jih nimam več kam dat.

Torta uspela ja- kupljenauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.10.2008 22:24:29   
kekec in mojca

Torta uspela ja- kupljena

user posted image mami! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
23.10.2008 22:26:24   
Pandica

Torta uspela ja- kupljenauser posted image

Kje si jo naročila in kakšno? Pa je nisi hotla prvo sama pečt?

Neposredna povezava do sporočila: 958
23.10.2008 22:42:33   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image  ja, pa ni časa da bi jo sama delala. Ni imela nič posebnega, glih toliko da jo ima da lahko pogostimo malo goste. Pravo čago za njo bo imela z svojimi prijateljicami v ponedeljek- itak ji je to najboljše. Bo praznovala v Sirčku.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
23.10.2008 22:51:54   
arabela*
madona babe,ste se razpričale user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.10.2008 22:52:22 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 960
23.10.2008 22:55:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

madona babe,ste se razpričale user posted image

Pa se še daj ti z nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
23.10.2008 23:05:58   
arabela*
user posted image user posted image grem zdaj user posted image položit v kinderpet,mi lenari v naročju.

Se mi zdi,da je ta user posted image več na mojih rokah,kot pa kje drugjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
23.10.2008 23:07:48   
Pandica

Se mi zdi,da je ta user posted image več na mojih rokah,kot pa kje drugjeuser posted image

Uuuhhh, le zakaj mi je to tak znano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
23.10.2008 23:10:58   
arabela*
hitro se razvadijo ti našiuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
23.10.2008 23:13:22   
Vrtnica79
Jaz pa grem počasi v krpe, sem čisto crknjena. Mogoče bova še z mojim Sopranove gledala, če me prej ne zmanjka.

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
23.10.2008 23:16:49   
Pandica
Kaj pa to? Sem dobila ravno zdaj po mailu.
Ne morem verjet, ta mati je res ****jena, se opravičujem izrazu, samo poglejte kaj dela z svojo kako ga meče v vodo in tunka, ojojoj, za razjokat...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
23.10.2008 23:19:57   
arabela*
grem na uho user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.10.2008 23:47:28   
trnuljčica
Tanja dobrodošla. A je rojen aprila ali maja?

Lataši user posted image user posted image user posted image za rojstni dan... No jutri naj jo pose, sedaj že spančka...

Čmrlika te pokličem... Jutri gremo verjetno v Avstrijo... V nedeljo pa na lušno... Ampak vikende ste tako raje vi trije skupaj...

Pandica ja ti, ti radovednicauser posted image user posted image user posted image . Naš user posted image je super. Ko smo dobili user posted image je vsak dan ležal pred njegovo posteljico na tepihu in ni hotel mignit proč... Če ga je pogrešal, ga je mrzlično šel iskat v sobo, kjer ga je nazadnje videl, potem pa brzinsko iz sobe v sobo in cvilil ter nas gledal, a la kam ste ga dali... Ko je bila mami prvič na obisku in je mela malega v naročju in se sprehajala gor pa dol po sobi je user posted image hodil za njo gor, dol, gor, dol...Da mu ga slučajno ne vkrade. Da crkneš od smeha...user posted image
Sedaj pa je že nekaj časa prav zabavno. Mali se smeji kot pohan maček, ko zagleda user posted image . Pa božal bi ga, pa cukal... Kuža pa nič... Ko ima dovolj(čez pol minute) gre proč... Mali pa je še prepočasen zanj.
Ko pa bi se user posted image božal, pa ni nobenega interesenta, se malemu vštuli med noge, ko le ta pase kravice ali se uči plaziti in sam sebe boža... Ma za crknit... Večinoma pa se malemu izogiba... Le zakaj??? Jaz sem menda imela 2x spuščene lase zadnje 4 meseceuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.10.2008 8:07:16   
koala
Vrtnica si dobila sms. Mi je ful žal, ampak je šel akumulator rakom žvižgat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.10.2008 8:44:24   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Vrtnica si dobila sms. Mi je ful žal, ampak je šel akumulator rakom žvižgat.

Ja, sem videla. Pa drugič................ no, si me zdaj ravnokar klicala pa sma se tak zmenleuser posted image

Potem tudi jaz ne bom hodila tja- saj se nobena druga ni javila da pride. Botrca tebi pa bom SMS poslalauser posted image !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.10.2008 9:44:52   
Vrtnica79
Bubi, hvala za slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
24.10.2008 9:59:41   
botrca
Vidim, da ste kar aktivne. Ki najdete čas user posted image

Moj Jan se igra v stajici, je ful rad noter, vsaj takrat lahko kaj naredim po bajti, ker je tudi po 45 minut noter. Pa na RR lahko malo pokukam in kaj napišem.

Koala kaj je bilo z akumulatorjem? Crknil je? Ja to se rado zgodi glih ko bi rada šla nekam, smola user posted image user posted image user posted image .
Pandica, kekec&mojca, trnuljčica, čmrlika, saraya...ne vem sorry če sem katero pozabila, kdaj bomo naredile srečanje, da pridete vse rada bi vas spoznala.
Vrtnica79 mislim, da do srečanja letos ne bo prišlo, ker ima vsaka kak izgovor oz. opravičilo user posted image .

Moram vam nekaj povedat. Včeraj smo se odpravili v Avstrijo v Ikeo in Kiko. Vsi so pravili da je Ikea zakon, da najdeš vse živo, kar češ...bljak nikoli več v Ikeo, ker je tako brezvezna, bofl roba iskala sva kot nora kako omaro ko sva našla razočaranje na kvadrat. Potem sva šla pogledat v DM kaka je pri njih cena Aptamila in Pampers plenic. Prav začudeno sem pogledala ko sem videla, da imajo čisto drugačen Aptamil in plenice, pakiranje je drugačno (800ml) cena 12,50€ in od 4. meseca naprej (pri nas od 6-12). V čem je finta nimam pojma.
Plenice čisto drugače pakirane sploh ni jumbo paketov vglavnem eno samo razočaranje in katastrofa. Kupila nisva nič, zapravila celi dan v brezveze. Malo sem si dušo olajšala.

Grem nekaj pojest, pa user posted image  do konca spit, potem bom pa še razmislila kaj bom in če bom kaj delala.

papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.10.2008 11:46:37   
arabela*
dobro jutro punceuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
24.10.2008 11:53:45   
arabela*

Potem tudi jaz ne bom hodila tja- saj se nobena druga ni javila da pride.

jaz bi rade volje prišla,samo če povem po pravici,mi je malo prezgodaj,pa še tako čudno vreme,da se mi enostavno ne ljubi pešačituser posted image .Z avtom pa se komaj uvajam,bom zdaj počasi fiksirala lupinico noter,da je ne rabim dajat ven in not(do sedaj sem jo imela na vozičku,zdaj pa pride gor športni del).Tako,da bom lažje kam šla z avtom,sploh zdaj ko bo se začelo hladno vreme.Pa še kuferam nam je zaštekal,sploh ne gre odpret,zgleda da je federca šla.Saj že,da imamo malo večji avto,samo če vse zbašem odspredaj,pa zgledamo ko eni poljakiuser posted image
Vam pa obljubim,sploh pa tebi botrcauser posted image ,da se vam v kratkem že pridružim na user posted image .Sem itak bolj "leteča" drugače,tako da nebo problema.Samo da tauser posted image avto že poštimamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
24.10.2008 13:35:14   
Vrtnica79

dobro jutro punceuser posted image

24.10.2008 11:46:37   

a si zdaj komaj vstalauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......