|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
2.8.2008 23:09:05   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  ata jencili user posted image  user posted image  user posted image

zdej te pa jaz prepuščam SN, da poštimata kumare, jaz grem pa mojga spat dat user posted image

Nočko!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
2.8.2008 23:12:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  ata jencili user posted image  user posted image  user posted image

zdej te pa jaz prepuščam SN, da poštimata kumare, jaz grem pa mojga spat dat user posted image

Nočko!

glej, da ga boš lepo pokrila user posted image
nočko

Jaz sem tudi zaključila v kuhinji. user posted image  

Glede kumar pa tako user posted image user posted image user posted image :
pod blokom imamo tržnico, pa bom jutri zjutraj (Lana itak dolgo spi) pobasala kumare v ene tri cekre in jih šla prodat. Kumare, da ne bo kdo mislil cekre. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
2.8.2008 23:16:57   
jencili
tudi jaz se poslavljam....

lahko noc vsem mamicam, atijem in otročkom...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
2.8.2008 23:18:51   
srečka nosečka
odhajam še jaz

nočko user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.8.2008 0:00:42   
Bajsa
Čeeer!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.8.2008 0:09:34   
Bajsa
Itak sem spet vse zamudila user posted image  Jah delam doktorat v Ikei user posted image , pa majstr se je prmalov okol 12 šele, sm mu oblubla, da mu naslednjič bogastvo odgriznem, če se ne bo držu ure! Po moje je zaleglo, če ne me boste drugič srečale z novim čigumijem user posted image
Sm kr žalostna k sem zamudila čvek z g. Jencili user posted image user posted image user posted image  Ja piknik organizacija, mi smo zraven user posted image  
Sm vidla da sta mele Meti in Dolenjka kratek stik. Bejbe ne se sekirat in obremenjevat! Vsaka je za svojga malčka najboljša mama, vse mamo svoje pikice najrajši in itak da je za vsako mamo njen otrok najlepši, najbolj priden in najboljši. Pa men se zdi tud da se itak vse trudmo, da bi se posvečale svojim miškolinom največ kar je možno. Sam včasih pač pride kšn dan, ko smo al zaspane, al tečne al prezaposlene, pa nam glih ne gre vse po planih, ampak zato pa mamo RR, da se mal spucamo in kuj smo bolš. Pol smo pa mi zadovolne, pa še naši malčki, a ne. Radi se mejmo, to je vse kar je pomembno user posted image
Omaka kumarce, izi ko pasulj user posted image . Jaz nardim al iz kumar al pa iz bučk. Na čebuli prepražim, brez pešk, dolivam vodico, da se lepo tenstajo, mal začimb, mal mokce, zalijem s sladko smetano za kuhanje, lohk se pol tud paličnega zalaufa, sam ni smisla. Pa pire zraven in je zakon!
Dons pa pišem kt zbegana kura user posted image , morem it spat. Sm čiiiist zaspana.

A ja Jencili: Naročilo sprejeto, pošljemo predračun in po plačilu dostavimo blago user posted image

Sladke sanje!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.8.2008 8:49:16   
Bajsa
prva?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.8.2008 8:50:36   
Bajsa
Ura je že skor 9, pa sem prva? Pa dobr kje ste vse čveke? A nebi blo fajn da bi se zmenle za obvezno jutranje in večerno javljanje? Tole je pa res že kriza. Hitro hitro vstat, pa kej lepga napisat, pol pa zajtrk pojest in na izlet user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.8.2008 8:51:18   
kati kati
dan
sem mogoče prva

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.8.2008 8:51:57   
kati kati
ok druga

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.8.2008 8:53:47   
kati kati
noči so se popravle.dojimo se spet 2. na noč.tud spanje je zdej okuser posted image sem tak vesela

Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.8.2008 9:04:58   
Februarka08
Jutro...

Vidim, da ste spet čvekale 100/urouser posted image itak ne utegnem vse prebrat... Moram pa pohvalt našo princeso da je postavla nov rekord v spanju in to 10 ur v kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image sem jo ob 7h čakala da se bo zbudila ker so mi že zize spustileuser posted image uf, smo se naspaliuser posted image user posted image zdej greva pa mal vozičkat ker je že spet sitnauser posted image , potem gremo pa na kosilo...

Lepo nedeljo vam želim, vas grem še mal prečikirat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.8.2008 9:05:49   
Bajsa
O Kati! Me veseli, da so se noči popravle! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud mi se zdej zbudimo sam še 1x in sicer okrog 4-5, se podoji in zaspi nazaj do 7-8. No včeri je že ob 20.30 spala, se je sicer ene 2krat neki pojokcala, pa sem ji dala dudico in je zaspala kuj nazaj. No sej pol dudo vn plune, pa ji jo vzamem, pa je hb pol gmah.
Zdej pa morem na zajtrk, da bo mleko! Kaj naj ji skuham za kosilo?

Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.8.2008 9:06:35   
Bajsa
Dobro jutro Februarka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Larisa!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.8.2008 9:13:56   
buči
Jutro, sem vas nekaj poskusila prebrat, ampak sem obupala, ko ste si malo skočile v lase.

PUNCE, MEJTE SE RADE, KER TAKE SREČE, KI JO IMAMO ME, DA SMO SE NAŠLE TUKJA MED FEBRUARKAMI, JE DRUGE NIMAJO. FACE STE, VELIKO SMO SI POMAGALE, SE SMEJALE - NE SI TEŽIT, NE OSEBNO JEMAT STVARI (vedno vse z rezervo!) user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, pa sem še jaz malo zatežila.

Smo bili včeraj na kolegovi 40-letnici, smo se imlei lepo, vse dokler nisem jaz imela svojih 5 minut s tistim albumom, ki sem ga delala več kot en teden, in je njegova mati (s konkretnimi količinami pod kapo) zamorila celo sceno, da sem padla ven (ampak res, padla ven) in sem se tako začela dret, ona seveda tudi (2x sem jo najprej preslišala, njene bedne komentarje, potem pa ni šlo več), da so me skoraj kot iz ringa vlekli stran. No, sem se pomirila, ona seveda ne, samo mi je bedno, ker vedno mori, ker dela štale familiji moje prijateljice - svojemu edinemu sinu ... Bo že, saj ne živi nihče z njo ... Moj si je pa poškodoval nogo, tako da mu še kavo skuham, pa ga peljem na urgenco, ker komaj hodi. Pač, dec gre proti 40, ne more več tako na easy s fanti igrat nogometa, pa še v malo vinjenem stanju ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 3.8.2008 9:16:08 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.8.2008 9:16:02   
dolenjka
jutro user posted image

No, kadar Larisa dobro spi je znak, da bo carica slabše user posted image  Smo se 2 x zbudili in ko sem končno 8.15 vstala (oči in carica pa 7.15) sem se privlekla dol in jo podojila (prej je jedla ob 5h) je zaspala user posted image  IN zdaj dopoldanskega spanja ne bo al kako user posted image  Vidim, da bodo vikendi zdrmani, ker je njen lupček doma user posted image

Men se pa zdi, daje moj mlek mal švoh, ker sem bolj drekec pekec jedla. V četrtek toast in pizzo v kavalu, ki sem jo pol še doma žulila, v petek je bla z vodo štala in sem neke jogurte in sendviče natepavala.... mogoče zato tako pogosto je spet (na 3h) ker je mal bolj vodeno mleko user posted image  No, sej včerej sem nootri prinesla in sem jabolko za zajtrk, pa ribezov sok dopoldan, potem pa 2 krožnika goveje juhe, puranov šnicl, bučke na žaru, tenstan krompir, solato, sladico, pa popoldan nektarino, pa potem 2 frutabeli..... zdej bo ziher boljš a ne? user posted image  Nič, danes ji bom probala 2 žlički bučke dat, pa da vidimo kaj bo dogajalo user posted image

Larisa user posted image  user posted image  user posted image  za spanje. A naslednja noč bo tudi taka? Da se pripravim... user posted image

Bajsa, a imaš že polna usta al je danes frej, ker je nedelja? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.8.2008 9:18:38   
dolenjka
Buči jutro user posted image

Ja tole je bla pa štala! Da ni bla to moja tašča? user posted image  user posted image  user posted image  A gospa je tut na urgenci pristala? user posted image  Le spij kavo, jo boš rabila, ker na urgenci se vedno čaka user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ne se dret user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.8.2008 9:21:50   
buči
larisa, a si poskusila kar s kakšnim otroškim sokom - ok, naš sicer vzame vsako stekleničko, ampak kolegica je tamali, ki jo je tudi le dojila, poskusila "napiti" iz vseh možnih stekleničk, pa ni šlo, pa je kar po kozarcu prakticirala. Naš Aljaž je "pogruntal" sistem edino Tupperware lončka. To je bedno, ker ne vejo, kaj delat s tistimi nastavki ali pa ne marajo cuclja. Zdaj mu lahko daš (to je iz tiste tabele od alergologov in ostalih stručkotov): jabolko, banano, riž in koruzo v kosmičih, hruške, marelice, slive, korenje, kolerabo, bučke, cvetačo, krompir, brokoli, melono, lubenico, breskve.

Naš obožuje lubenico. Mu jo dan za cuzat, kar držim košček, sem mu jo pa zmiksala, da je spustila vodo, pa je pil sok. Pa po surovem sadju se itak vsi dobor pokakajo.

Jaz edino ne bi uvajala več kot 2 živili na teden.

SAj bo! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.8.2008 9:23:04   
buči
Dolenjka, mislim, da se bom jaz sprehajala z mulcoma nekje v bližini urgence, ker ne bom čakala. Mu bom dala sudoki za sabo, pa bo, me bo že poklical, ko bo treba domov. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.8.2008 9:23:41   
Bajsa
Kdo je frej? Moj dela, pa mam čas za vas! No a rab kera slučajkn še kej iz Ikeje?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.8.2008 9:36:37   
kati kati
našuser posted image spet spi, z mojim skupaj komirata,ker je bil dragi včeraj zunaj in si je privoščil dolgo pijačo do 5 zjutrajuser posted image user posted image ...sam nisem komplicirala, ker je pršu čisto user posted image trezen(brez kample alkohola)...kolega pa čist zakumiru-je reku kak so pijanci tečniuser posted image ..če se ga bom kej nažoku mu bom ta stavek ponovilauser posted image user posted image user posted image
mene pa čaka prijateljica-PEGLA..tri stroje mam za speglat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.8.2008 9:39:49   
larisa
Buči, ne se zezat user posted image , po vsem kar si zadnjič povedala, kaj vse rihtaš, sem samo z debelimi gledala, kje maš energijo za vse to, pol ti pa tako naredi user posted image user posted image user posted image , halooo, še dobr si ti to prenesla user posted image .  Sej veš, vse se ti bo enkrat nekje poplačalo user posted image user posted image user posted image
Nejčku sem pa dons dala par žličk (kolikor je ratalo, ker se je spet cel treseluser posted image ) vode od namočenih sliv, pa da vidimo. Pa hvala za seznam, neki mu bom že na vrtu najdla, pa skuhala. Kok bi blo fajn, da bi maral jestuser posted image , tko pa noče, men pa mlekarne počasssssiiii zapirajo proizvodnjo. Mogoče mi pa tvoj mlekarnar zrihta, da mojega obrata še ne bojo zaprli user posted image user posted image  Mal heca, da ne bo vse tako zaresno user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.8.2008 9:46:10   
dolenjka
Buči, dobra ideja! user posted image

Larisa, a ko je žlico videl se je tresel user posted image  Revček

Bajsika, bomo mal naštudiral, pa naročilo sledi user posted image  KOlk je še placa user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.8.2008 10:17:36   
dolenjka
Tako, moj je carico nabasal v kengerujčka in sta šla na potep. Tamala je kar cvilila od veselja user posted image  Jaz bom pa strica sesalčka ven pribezala in se bova mal po bajti sprehodila user posted image  Pa F5 bom mal stisnla, če se katera najde user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.8.2008 10:30:49   
pina-1
jutro.

vidim, da ste se mele fajn na čveku včeri. ME niste nič pogrešale?user posted image user posted image  babji. pa en moški tudiuser posted image user posted image

i smo včeri meli zelo kratek stik v bajti, apak se kao neki popravlja. bomo videli kaj bo s tega ratalo. Smo pa včeri popoldne šli na el fajn piknik in danes gremo še na kosilo, tako da mi ni treba kuhatuser posted image user posted image user posted image .

Pokidat bi pa orala kaj po stanovanju, pa ni neke volje. No grem kej narest, da ne bom zgnila. se beremo zvečer

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.