![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 21:54:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mami je na deklišni, Tajči se je ravnokar napapal in že spančka....ati pa si ravno odpira zasluženo pivo ...Bravo ati Vauuu, sem te kar takoj mojmu zatožila
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 2.8.2008 21:57:06 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 21:57:14
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mami je na deklišni, Tajči se je ravnokar napapal in že spančka....ati pa si ravno odpira zasluženo pivo ...Bravo ati Sej ati ne rabi mlekca, zakaj pol pivo pije
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 21:59:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mami je na deklišni, Tajči se je ravnokar napapal in že spančka....ati pa si ravno odpira zasluženo pivo ...Bravo ati Sej ati ne rabi mlekca, zakaj pol pivo pije Iz istega razloga, kot so kamikaze nosile čelade - brez veze Larisa, a ti ga spet tankaš, ko take ven mečeš? Drugače je pa predlog od SN meni všečen in si moram zapomnit Se pa spomnim, da je naša ful sračkala, ko sem ji 1. dala jabolčni sok v vodo (20 ml na 1 dcl vode). Imela sem pa Hippovega mlado jabolko. Si kaj sokca že probala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:07:56
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka, če pa noče nič pit. Res da sokca še nisem probala, ampak drugač noče pit vode al pa čaja. Edino po žlički ima pa rad, tko da edin če bi po žlički probala, sam to ni velika količina , tko da ne vem če pali
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:13:18
|
|
|
|
jencili
|
normalno da ati ne rabi mlekca, zato pivo PIJE !!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:14:03
|
|
|
|
jencili
|
pa zaenkrat vstrajam brez čelade....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:14:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja to je pa pol mal težje če noče. A si več čajev probala al samo enga? Probi jabolčni sok al pa vodo od slive, drugač boš pač ti popila. Pa mogoče če ti namočene suhe slive poješ Pa mislim da je ena od naših punc pisala da ji je 1x Donat pomagal oz. ko ga je ona pila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:14:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili normalno da ati ne rabi mlekca, zato pivo PIJE !!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:15:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa zaenkrat vstrajam brez čelade.... sej ti je več kot očitno ne rabiš, k si tko priden in vzoren očka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:15:54
|
|
|
|
jencili
|
ati je nehote odšel do hladilnika in najdu......uuuuuu....še eno pivo.... ti ti ati
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:17:07
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili normalno da ati ne rabi mlekca, zato pivo PIJE !!!! ta je bla pa kar lušna...tko za sobotni večer, lahkotna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:17:18
|
|
|
|
jencili
|
...po čem se pa sklepa taka pridnost ???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:17:23
|
|
|
|
dolenjka
|
A ti čist u 0 nadomeščas vašo? Tudi na RR Fajn, a bomo pol dons do 100tke prišli
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:18:38
|
|
|
|
jencili
|
se opravicujem....100-tka ??? 100 postov mogoce ??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:18:44
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ati je nehote odšel do hladilnika in najdu......uuuuuu....še eno pivo.... ti ti ati no no, Tajson rabi treznega varuha, tko da u izi stari
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:18:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ...po čem se pa sklepa taka pridnost ??? Ja no tkole si se mal v mamico prelevil da vaša lahko uživa, kaj lepšega! Pa tudi vaša je že večkrat kako dobro zate rekla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:19:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili se opravicujem....100-tka ??? 100 postov mogoce ?? ne, da dosežemo 100to stran! Sej, še ene 2x gre vaša ven, pa boš že vse obvladal na RR, nč bat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:20:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, če pa noče nič pit. Res da sokca še nisem probala, ampak drugač noče pit vode al pa čaja. Edino po žlički ima pa rad, tko da edin če bi po žlički probala, sam to ni velika količina , tko da ne vem če pali Lana tudi zaenkrat bolj slabo pije. Tega zvarka pa tudi ne popije 1dl, par žličk in učinek je bil tukaj. Tako, da po mojem že majhna količina pali.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:20:11
|
|
|
|
jencili
|
larisa....ati ve kaj dela....don't wory...stara
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:21:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili ati je nehote odšel do hladilnika in najdu......uuuuuu....še eno pivo.... ti ti ati no no, Tajson rabi treznega varuha, tko da u izi stari stara moja, on je ziher natreniran, ni tko k midve, k 2 spijeva pa mava že skor polno kapo Je pa res, da če on gajbo spije Tajson ne bo nič bolj spal, če pa njegova ene 2 rukne bo pa Taj ziher celo noč prespal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:22:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, če pa noče nič pit. Res da sokca še nisem probala, ampak drugač noče pit vode al pa čaja. Edino po žlički ima pa rad, tko da edin če bi po žlički probala, sam to ni velika količina , tko da ne vem če pali Lana tudi zaenkrat bolj slabo pije. Tega zvarka pa tudi ne popije 1dl, par žličk in učinek je bil tukaj. Tako, da po mojem že majhna količina pali. verjetn res, ker imajo tako majhne želodčke Za probat!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:23:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Punce pa ne si preveč sposodit g. jencili - nežno z njim, ker je edini moški predstavnik na našem čveku. Jaz pa sem pridna, pripravljam zelenjavo za sataraš. Pomoje ga bo dovolj za cel blok , toliko zelenjave mi je mami danes naložila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:23:24
|
|
|
|
jencili
|
zanimivo zanimivo....fulll dobr razmisljas dolenjka gajba...neee......to je ze blo....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:24:12
|
|
|
|
jencili
|
srecka nosecka me zagovarja...HVALA !!!!....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:24:23
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, če pa noče nič pit. Res da sokca še nisem probala, ampak drugač noče pit vode al pa čaja. Edino po žlički ima pa rad, tko da edin če bi po žlički probala, sam to ni velika količina , tko da ne vem če pali Lana tudi zaenkrat bolj slabo pije. Tega zvarka pa tudi ne popije 1dl, par žličk in učinek je bil tukaj. Tako, da po mojem že majhna količina pali. verjetn res, ker imajo tako majhne želodčke Za probat! ja sej za slive mi je jasn da tud mala količina pali, če pali, sam za sokec nisem bla ziher. Prek mene ne palijo niti slive, niti donat, sam jst pol dežuram, Nejčka pa ne gane
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.