![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 7:48:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dobro jutro! Prva? ja, pa ja de!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 8:12:51
|
|
|
|
kati kati
|
jutro, sem se pohvalil za 2 noči danes pa obup od obupa ...bo že sam se s tem tolažim, da je to moj prvi in zadnji otrok!ko bo velik se bom naspala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 8:23:18
|
|
|
|
ella79
|
jutro fajn k ni blo velik za prebrat jencili gresta danes s Tajem k zdravniku? kati zagotovo se boš kmalu naspala pa enga lubčka Maju od Zoje za pol torte mi imamo tudi danes mini roj. dan sam tole gre res čist prehitro
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 8:31:19
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro fajn k ni blo velik za prebrat jencili gresta danes s Tajem k zdravniku? kati zagotovo se boš kmalu naspala pa enga lubčka Maju od Zoje za pol torte mi imamo tudi danes mini roj. dan sam tole gre res čist prehitro aha aha sem čist trenutno pozabila...danes mini r.d.6 mesecev-ojej kako je hitro minilo zoji pa maj pošilja eno veliko torto pa misar-lani tud kos tortice ...pa še kateri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 8:33:33
|
|
|
|
ella79
|
sej res še Lana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 8:50:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro OOO, danes pa je veliko mini rdjev Čestitke vsem malčkom za prvo polovičko leta Sam res gre hitr Zakaj ni porodniška 2 leti, da jih lahko lepo gledamo kako rastejo, delajo prve korake, prve besedice skupaj spravljajo No sej vmes bi šla za ene 2 dni delat, pol bi bla pa ziher z veseljem spet doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 9:52:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Sam na hitro, letiva ven... Noč je bla spet super , sicer se je zbudila zvečer ob 10h, pomalcala joške in spala do 6h, potem spet mal pomalcala in sva drnjohale skupaj do 8h . Joj, da bi se jo tale spanec res prijel, to bi blo 1A. Sem Bajsi s.p. poslala sms če bo mela slučajno placa še za mojo antilopo zdej ste še mene prepričale... Če pa ne bo mela, pa itak ni panike. Nič, letiva zdej mal ven, že zdej bo prevroče pa spet ne vem kaj nej ji skuham potem... Buči, naša tud ni ljubitelj zelenjave pomalca edino če ji zmešam korenček+jabolko al pa banano+bučko, ostalo je pa bolj bljek... mah, bomo že... Grem, čao
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 9:53:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Vse naj naj naj naj vsem za pol tortice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 9:54:05
|
|
|
|
ella79
|
ooo dolenjka dobro jutro februarka jaz sem un stolček naročila za v varstvo, bo pomoje čist ok z zojo sva še eno kitico odspali, zamidili za vn, k zdele bo pa že čist prevroče, k morva še pozajtrkovat. Bom pomoje mal pospravla, k mi čez vikend raj kej drugega počnemo ja res gre hitro, čist prehitro. Jaz bi pa za ene 4 ure čist potem čez pol leta hodila delat, sam za 8 ur, bo pa res kar mal dolga sam če vse mamice, lahko bom pa tudi jaz gorenjke kdaj se ta teden kej vidimo no tudi negorenje vabljene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:02:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, naša je šla pred 20 min na dopoldansko spanje, ker je zelo zgodaj vstala (7.30 ), tko da sem si že uspela nohte na rokah mal uredit, ker nisem bila več niti čarovnici podobna Ella, jaz pa resno o 4h urah razmišljam, sam če me bo kdo hotu samo za 4 ure Vem, da vsaka mama lahko, itak, samo jaz bi bla rajš s Taro, pa pol ko bo večja po 8h delala Larisa je zadnjič omenjala, da bi se 1x lahko v Harmoniji v Mengšu dobile in da je tam luštn za 1 krog z vozičkom Kaj pa če bi se za sredo zmenile, ko bo malo manj vroče - napovedujejo "samo" do 25 stopinj Seveda pa če ste za, gremo lahko v sredo tudi v hrib
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:23:49
|
|
|
|
ella79
|
jaz mislim, da bi se v službi jahko zmenila za delat po 4 ure, sam to pomeni pol manj dinarčkov to pa mislim, da žal ne bo šlo se tolažim s tem, da bo itak zjutraj do 9:30 z mojim, jaz jo bom pa tudi okrog 15:30 že prišla potem iskat k tašči. Pa če računam da vmes spi 3 ure, pa mal vn, pomoje Zoji prav nič ne bo falilo dolenjka jaz sem takoj za vozičkanje v mengšu. Ti kar organiziraj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:27:27
|
|
|
|
ella79
|
a katera pozna Raimonda Lapa? Jaz zdej vlečem dol njegove komade, Zoja sam gleda k ji to muziko dam se najprej čist umiri, potem pa noro vriska če katera želi, ji lahko dam na CD, sam da vse dol potegnem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:43:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, sej vem da našim ne bo nič falilo, bom nam več Ja, dinarči so pa na koncu vedno problem Bomo vidl februarja ali pa marca kaj bo, je reku slep Hm, Mengeš bom jaz težko zorganizirala, ker nisem od tam in čist po pravici povedano nisem ziher kje je Harmonija No, sej Mengeš še ni velemesto, tko da bi se našlo. Bom Lariso kontaktirala če je za to, da se v njenem mestu dobimo Sem na RR videla nekaj o tej muziki, sam ne poznam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:47:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, mi je že jasno za kaj gre pri stricu Rajmondu Evo, midve s carico se priporočava, v zameno pa sej veš kaj dobiš, ta drugi sodček piva Lariso sem klicala, pa ima verjetno polne roke dela z Nejčkom. Ji bom ZS poslala, če je danes slučajno na odvajanu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 10:49:25
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sej lahko tam pri oranžariji parkiramo pa je a boš šla kej na obisk v KR, da se na kavi dobimo na tuki lahko mal poslušaš http://www.mimovrste.com/znamke/12331/raimond-lap a vidve ne gresta nič vn zdele?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:08:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne, ker ima carica dopoldansko spanje Je včeraj imela zdrekan dan, pa sem ji obljubila, da bo danes tako kot mora bit, da bo pol spet stara carica, ker je ponoči kar mal akcije ratal V KR ta teden nič, mogoče naslednji Evo, govorila z Lariso in je za! Vse ostalo se zmenimo zvečer ob pivu Ejo, a ti mal reklame delaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:16:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, smo odžagal našo urico in pol, zdej pa ne vem al nej letim v Ivančno po opravkih al naj počakam da bo papcala Verjetn je bolj druga varianta, ker ne bova dovolj hitro nazaj Grem drugo polovico bučke očistit in kuhat dat, da dobi svojo drugo žličko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:19:31
|
|
|
|
ella79
|
ok, se zmenmo za vozičkanje ta teden nič reklame ne delam, k drugač bi jaz te cd-je kupila, tako jih bom pa iz neta dol potegnila in tudi vam dala reklama bi bila, če bi rekla, da jih lahko sam tam kupite ja no, pa še poslušaš lahko komade dober tek Tari naša je sam riževo kašo, kar je sadja in zelenjave pa ni šans ima usta zaprta, not ji pa tud ne mislim tišat, tako da bo tole uvajanje zelo zelo dolgo baje da polento jim pa lahko že damo, al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:25:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Bila je šala Lepo, da se da komade poslušat in to še cele Za polento pa ne vem Če bom šla danes do P bom vprašala Naša je po pričakovanjih včeraj pojedla za 1 dobro žličko, slilila je nisem več, danes bova še 1 žličko in decembra bo ziher že celo obrok Itak še ni panike, ker je še dovolj zgodaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:27:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ooo dolenjka dobro jutro februarka jaz sem un stolček naročila za v varstvo, bo pomoje čist ok z zojo sva še eno kitico odspali, zamidili za vn, k zdele bo pa že čist prevroče, k morva še pozajtrkovat. Bom pomoje mal pospravla, k mi čez vikend raj kej drugega počnemo ja res gre hitro, čist prehitro. Jaz bi pa za ene 4 ure čist potem čez pol leta hodila delat, sam za 8 ur, bo pa res kar mal dolga sam če vse mamice, lahko bom pa tudi jaz gorenjke kdaj se ta teden kej vidimo no tudi negorenje vabljene Jest že ves čas mislim na to kdaj vas bom vprašala a ma mogoče kera jutri kaj plan v KR hodit? Ker midve mava UZ kolkov in bova ravno v KR... če ne, pa kdaj drugič, saj ni panike Evo, naša Bajsa mi je potrdila naročilo in bo tud naša Larisa mela antilopo Navozičkale sva se, zgleda sem pretiravala in me spet ves sp.štuk boli ampak res svinjsko boli pa iz mene kar lije... upam da se čimprej tole ustavi Dolenjka, ali je opeklina že kaj bolje? Jencili, kako Taj? Kati, upam da se čimprej porihta vaš spanec. Če sem pa še kaj pozabila, pa še potem kaj napišem... sedaj kar teče od mene, sem čist premočena pa še Larisi morm kašico narest...
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 4.8.2008 11:31:08 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:32:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka opeklina je kot je bila - mehur
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:40:54
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka mislim da je sudocrema tudi za mazanje opeklin probaj, no prej še gor preber če je res.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:44:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče , ker že pečeeee .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:49:16
|
|
|
|
pina-1
|
dan. najprej vsem čestitke za mini r. dneve. ampak tale čas noro beži. vikend je minil v redu. Včeri smo šli gledat moje ciganke kako plešejo, pa vmes se je mami še malo naplesala. Punci sta bli pridni. Ani se je noro dogajalo, mia je pa skozi po plesišču skakala. vmes si je še eno fajn buško prdelala, ampak je že ok. Noč je minila kar v redu. Ana je pridna kot mami in spi celo noč . sam naš tati je pa hudč. ater je začel zopet drnjohat, tako da sredi noči pakiram kufre in grem v dnevno spat. skratka ni prov fajn naša anči spi zdej svojo dolgo rundo. Upam. Zjutraj je nardila pol urce ins edaj je šla ponovno v deželo. Upam da je ene 3 urce ne bo nazaj . Jaz mam pa tolko za narest, da ne vem kje naj začnem. Sem začela sezname pisat, kaj moramo s sabo na morje vzet. To bo ene robe. Bom kar kmalu začela na kupe dajat in pol v kufre, ker bo petek hitro tu.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porodSe tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.