![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:44:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Nč punce in fant. Grem se jst mal k mojmu stisnit. Nikol ne veš kdaj se spet s ketne strga Nočko sem glih hotla vprašat če si šla ketrno prečekirat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:44:29
|
|
|
|
jencili
|
sej ne tekmovat, lahko pa kaksnga dol usekamo....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:46:21
|
|
|
|
dolenjka
|
a temu se zdej tko reče na gorenjskem a ne: gremo na enega OK, pol grem pa zdej mojga vprašat, če greva enga dol usekat Pa da vidim reakcijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:46:36
|
|
|
|
jencili
|
ps ej dolenjka verjetno tvoj nese nekej....sej je dec
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:47:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Da mi kdo več ne omenja paradižnika , sem ga ščistila in pripravila za jutrišnji "dinst". A ima kdo kakšno idejo, kako naj ponucam še cca. 100 kg kumar???? No nekaj manj jih je.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:47:30
|
|
|
|
jencili
|
ne morta ce je na dieti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:47:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ps ej dolenjka verjetno tvoj nese nekej....sej je dec ooo nese nese, drgač pa s šajtrgo pele
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:49:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da mi kdo več ne omenja paradižnika , sem ga ščistila in pripravila za jutrišnji "dinst". A ima kdo kakšno idejo, kako naj ponucam še cca. 100 kg kumar???? No nekaj manj jih je. a va kaki obliki se jih ne da zmrznit Nisem glih sestra Vendelina, tko da ti bom težko pomagala. Mogoče ati jencili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:49:38
|
|
|
|
jencili
|
jaz imam idejo kako najhitreje ponucas 100kg kumar....STRAN JIH VRŽ !!! hecam se, ....sorry...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:50:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili jaz imam idejo kako najhitreje ponucas 100kg kumar....STRAN JIH VRŽ !!! hecam se, ....sorry... no, več kot očitno tut on ni sestra Vendelina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:51:27
|
|
|
|
jencili
|
...ja nisem, sam vseen jih nebi zmrzvov....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:52:05
|
|
|
|
jencili
|
DOLENJKA...a veš kdo zmrzuje kumare ???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:53:11
|
|
|
|
jencili
|
NOBEDEN !!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:56:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili jaz imam idejo kako najhitreje ponucas 100kg kumar....STRAN JIH VRŽ !!! hecam se, ....sorry... - saj jih bom verjetno jaz tud Moj me fenta, če bo vsak dan jedel kumare na 100 in 1 način
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:57:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili DOLENJKA...a veš kdo zmrzuje kumare ??? sem jezna, kaj sem jih sploh domov privlekla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:57:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili NOBEDEN !!!! mah verjetn res mal kdo, sam vem pa da se kumarčna omaka lahko zmrzne, pol pa sam pire zraven nardiš in kak šnicl pa je kosilce Je pa res, da ne znam te kumarčne omakce narest No, tko dobre kot moja mai ziher ne, sam je pa res, da sem tut ene 30 let mlajša in zato je še nekaj upanja zame, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:58:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Moj me fenta, če bo vsak dan jedel kumare na 100 in 1 način tko je pri nas z bučkami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:59:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sam vem pa da se kumarčna omaka lahko zmrzne, pol pa sam pire zraven nardiš in kak šnicl pa je kosilce Je pa res, da ne znam te kumarčne omakce narest No, tko dobre kot moja mai ziher ne, sam je pa res, da sem tut ene 30 let mlajša in zato je še nekaj upanja zame, a ne? to bejba sem jaz mislila - to omako Je še nisem delala, pa jedla sem jo nazadnje preh ohoho leti. Bi pa jo zdaj naredila. Pa ne za v skrinjo. Za sproti, če bo dobra. Bom treba na kulinariko skočit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 22:59:20
|
|
|
|
jencili
|
upanje ostaja....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:00:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Moj me fenta, če bo vsak dan jedel kumare na 100 in 1 način tko je pri nas z bučkami In se tvoj nič ne pritožuje? Al mu jih v šnicle zavijaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:00:11
|
|
|
|
jencili
|
super...pol bomo na pikniku jedli kumaricno omako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:00:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili super...pol bomo na pikniku jedli kumaricno omako in dolenjske buče
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:01:25
|
|
|
|
jencili
|
in sodcki pira bodo.....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:03:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam mi nimamo buč v skrinji, jih sprot dam nosim Danes sem na EKo tržnici še eno lepo rumeno kupila Ravno sem ti hotla kulinariko priporočit Evo, zdej pa vidva z atijem Jancili najdita dober recept, skuhajta, pa ju3 poročajta kaj in kako. Če se ne motim bo mama jencili ju3 samo dojilja, ker bo skurjena, tko da bo še mal na RR nadomeščal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 2.8.2008 23:07:12
|
|
|
|
jencili
|
Mama Jencili tocno ve kaj bo jutri jedla, je pa res da bo verjetno lahko samo dojila....pa sej prov, sej si zasluži kakšen športni dan... bova pa midva s Tajem rasturala....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.