|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
2.8.2008 10:56:04   
jencili
naročilo za: BAJSA IMPORT - EXPORT s.p.

Naročam eno dnevno sobo, 2x jedilni servis, sedežna garnitura (18297497), pa 2x sušilni stroj.

HVALA

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.8.2008 11:54:12   
jencili
kje pa ste vse?
Taj spi, ati se pridno uči, men je pa dolgčasuser posted image

nč...sej grem pa mal peglo sprehodit, da ne bom v luft gledala...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.8.2008 12:10:33   
buči
pri nas ful grmi. A so kaj napovedal?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.8.2008 12:16:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pri nas ful grmi. A so kaj napovedal?

ja, pri nas je tud prej, zdej je pa očitno že mimo. Napovedane pa so plohe..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.8.2008 13:25:38   
larisa
Ojla user posted image ,

sem mela tolk dela, da sem včerajšnje čveke prebrala, da spet nisem nč naredila, pa moj je Nejčka odpeljal zato, da kej v miru postorim user posted image user posted image user posted image  

Moram sem neki komentirat. Meti, jaz te pa popolnoma štekam, da bi tud s kvasom probala, glede na to, da ti pa že 5 mescev ne spiš vsaj 5 ur v kosu. Mi, ki nam user posted image  spijo vsaj do 4h al pa 5h zjutri si tega res ne moremo predstavljat in ko smo imel mi 3 noči slabega spanja zapored, sem bla tud jaz pripravljena marsikaj narest, da bi kolkor toliko normalno spali. Dokler tega ne doživlajš, si res ne moreš predstavljat. Mi je pa tud Dolenjkin predlog, da se čez dan čim več spočiješ, pravi!user posted image  Drži se punca, sej veš, čez 10 let se tega tud spomnila ne boš več user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, mamo piknik pri tastuuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.8.2008 13:27:27   
Neni13
user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.8.2008 13:30:04   
Neni13
Pridem gor, da vas mal preberem preden grem pa piknik in berem, da nekje bliska in grmi...

Sra..e, pa pogledam in vidim, da gre fronta proti Štajerski. Upam, da ta rdeča barva ne pomeni točo...

Sra--e,

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.8.2008 13:55:33   
ella79
dan user posted image
mi smo prišli domov spat, no sam Zoja user posted image user posted image potem pa spet na teren user posted image

buči lahko naročiš katere koli copatke, sam februarka je dala dvoje ki so na licitaciji, morš pa potem do konc licitacije počakat, kar pa je lahko tudi par dni user posted image

pina a si ti takrat tudi z viso plačala user posted image ker kadar sem jaz preko neta naročala in z viso plačevala, so mi poslali šele potem, k so men trgal iz TRR-ja. Pa da ne omenim, da men šele 28. v mesecu user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.8.2008 13:59:22   
pina-1
dan.
pri nas je za en k**** dan, ampak s tem ne bom utujala.
pri nas je peklensko vroče. zdej sem se končomalo vlegla, pa se je Ana zbudila.

ella jaz sem plačala preko pay pala in sem robo dobila v 5 dneh. Neglede na to kdaj i trgajo z računauser posted image .

grem ančko vzeti ven s posteljce.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.8.2008 14:00:32   
itata
dan,
mi smo dop šibal okol. miljon opravkov. zdej smo pa kosilo pojedli in smo doma, mali je pa v komo padel. zmatranuser posted image  neki mal dežuje. tko da bomo kar doma zgleda popoldne.
zdej grem pa še mal za nazaj počekirat.
meti: kaj bo s kvasom delala? jaz ne sledim čist očitno.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.8.2008 16:05:44   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

bajsika, jaz sem tud take volje glede copatk. user posted image user posted image  sicer nas je pa ful izviselo, pa bomo zihr skupej naročile.user posted image

evo še mene, ki sem izpadla iz igre - bi se vam naslednjič priključila user posted image

drugač pa:

dan, user posted image

mi smo se do sedaj potepali. Ati je pri mojih starših pomagal pleskat, midve z Lano pa sva se udeležile presenečenja za RD od mojega sodelavca. user posted image  Super je ratalo. Pa fajn fensi darila smo mu nakupili. NPR. slovar 1000 fraz v nemškem jeziku za spolnost oz. nekaj podobnega. To je zanj, ker dela v bližini Haiderja. user posted image  Vglavnem, super je bilo spet malo z njimi počvekat.

Pri nas že dežuje user posted image , ful paše malo ohladitve.

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 2.8.2008 16:10:02 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.8.2008 16:22:17   
MetiLu
Dan!
Dopoldan smo se uspešno potepali po LJ, zdej pa moja fanta čakam,d a se naspita, ker gremo pol na piknik user posted image

Samo tole bom komentirala: Larisa hvala! user posted image  
In ne nisem mu dala kvasa, s flašo sem pa hotla preverit, kakšna lakota je pri našem fantu... Žal je naš otrok nespeč in ne mislim neke psihoalalize delat in se poglabljat v problem, kaj delam narobe, da ne spimo, ker mislim, da jaz nisem kriva. Ritual imamo že od kar smo se začeli kopat enak, in zadnje tri mesece je vedno hodil spat ob devetih, Mogoče se je parkrat zgodilo, da smo zamudili, samo to ne more biti krivo. Ponoči se je začel ponovno dojit, ko sva začela z GH. Sicer pa z uspavanjem mi nimamo težav, problem je, ker se ponoči zbuja zaradi dude in po novem zaradi enega dodatnega dojenja. Glede mojega spanja po dnevi ... jaz žal podnevi ne morem kar zaspat, če mi pa že uspe, sem pa potem še bolj zdelana in brez energije... Tud moj vstaja ponoč in se ne odpočije ... Da sem šla že zdej delat, ne bom opravičevala svoje odločitve, pač vem zakaj sem šla ...

zato vas "naspane punce" prosim, da če malo pojambram tukaj gor, od vas ne pričakujem, da mi boste dajale nasvete, kaj delam narobe, ker je vsak otrok drugačen in eno pravilo ne more pri vseh veljat enako...

Še vedno svojemu Janezu dajem ogromno energije in se zarad nespanja ne znašam nad njim! Je le moj in je zame najlepši fantek, kar se jih je kdaj rodilo user posted image  ja, tud jaz imam neskončno rada svojega otroka in mislim, da ni za nič prikrajšan.

Pa ne mislit zdej da sem huda, sej mogoče vam bom pa jaz čez kakšen mesec pametovala in se vmešavala, ko boste začele uvajat GH  user posted image  ker vsaj tukaj nimamo nobenih težav user posted image  

In JA, tud jaz vem da se bom enkrat naspala, čeprav si že sedaj želim vsaj eno dobro prespano noč user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.8.2008 16:34:04   
Februarka08
Dan.user posted image

Mi smo se tud mal potepal danes pa še očka nam je kosilo skuhal v Šparuuser posted image čeprav nisva bla navdušena... ne greva nikol večuser posted image žlice so ble na pol pomite - na njih ostanki kečapauser posted image , jaz veselo hrustam solato, potem pa nekje na sredi kosila najdem eno čudno gosenico notuser posted image user posted image vse me je minil... bi blo bolj da bi doma kuhalauser posted image
No, zdej Larisa pančka popoldanski lepotni spanec, meni se pere že 4. strojuser posted image , jest grem pa zdej na juriš v kopalnico... ribat mislim... upam da bo princesa še mal spančkala... oči je šel pa v gmajno po mlaj, ker ima jutri moj tast 60 let in bojo zvečer še mlaj postavlaluser posted image jutri pa žurka in mi spet ni treba kuhatuser posted image
Sem pa vzela s sabo kašico, sem jo že prej skuhala - hruška+breskev in je Larisa med najinim kosilom jedla... je pa pojedla skor 160 mluser posted image user posted image včeraj je pa komaj 40 dol spravla k je bla zelenjavauser posted image matr... ta otrok je sam na sadje narjenuser posted image

Nič, grem delat, da bo kaj narjenga...
Lepo soboto še naprej...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.8.2008 17:44:42   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem pa vzela s sabo kašico, sem jo že prej skuhala - hruška+breskev in je Larisa med najinim kosilom jedla... je pa pojedla skor 160 mluser posted image user posted image včeraj je pa komaj 40 dol spravla k je bla zelenjavauser posted image matr... ta otrok je sam na sadje narjenuser posted image

Pri naši pa opažam, da ji zelenjava veliko bolj tekne. user posted image  Ne morem verjet po kom ima to. Moram poštarja vprašat, kaj ima rad. user posted image  Če pa ji slučajno banano ponudim, pa se itak hoče zadrgnit - bljek je ne mara. user posted image user posted image

Evo,ati naju je zapustil, odšel v službo. Mala spi, upam, da se bo še kaj zbudila ob pravem času, da greva še malo na potep.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.8.2008 19:00:55   
srečka nosečka
Spet je tukaj zatišje pred večerno nevihto. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.8.2008 19:21:03   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Spet je tukaj zatišje pred večerno nevihto. user posted image user posted image user posted image

ja, jest tud čikiram, pa ni nič novegauser posted image grem k tamali, potem gremo pa tastu voščit, pa še sosedje pridejo, bo mal žurke, čeprav moram jest tamalo umit, dat spat, tako da ne vem če jo bom kaj deležnauser posted image mah, se pa vsaj nažirala ne bomuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.8.2008 19:23:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ja, jest tud čikiram, pa ni nič novegauser posted image grem k tamali, potem gremo pa tastu voščit, pa še sosedje pridejo, bo mal žurke, čeprav moram jest tamalo umit, dat spat, tako da ne vem če jo bom kaj deležnauser posted image mah, se pa vsaj nažirala ne bomuser posted image

men je pošteno dolgčas. Da bi se kaj pamenega spravla delat pa ni volje. user posted image  Mala že dve uri spi. user posted image user posted image user posted image  Hud rekord, je bila utrujena, ker je čez dan bolj švoh spala. Me prav zanima kakšna bo akcija zvečer. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 2.8.2008 19:25:04 >

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.8.2008 19:46:14   
maja_
meti, jaz tule bolj redko berem vaša pisanja, ampak enostavno moram napisat, da si mi totalna faca:
1. zelo dobro izgledaš in tvoja postava (po fotkah sodeč) je zavidanja vredna(verjetno do tega tudi prihajauser posted image )
2. diplomirala siuser posted image , to je NOROuser posted image in upam, da se zavedaš, kaj si s tem naredila zase in predvsem za sina in njegovo prihodnostuser posted image . Tudi tvoja diploma zna pri kakih večnih študentih podkurit...user posted image

3. svojo prihodnost jemlješ v svoje roke in delaš, ker veš, da je to zate in nadaljno življenjsko pot pomembno.Seveda ob tem spet trpi kaka gimnazijska maturantka.user posted image

4. najpomebneje: včasih sem tule brala več, sedaj nimam več časa + ostali razlogi, a do sedaj nisem nikoli zasledila, da bi ti bila do koga neprijazna, žaljiva, da bi v prazno pametovala ali se hvalisala, pa se mi zdi, da bi se tudi ti lahko z marsičem pohvalila. Iz tvojega pisanja sklepam, da si super punca in taka tudi ostani. Recept je, žal včasih kruto, a resnično:manj na forum in več med prave prijatelje, resnični svet, kjer je potrebno človeka pogledati v oči in dati karte na mizo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.8.2008 20:59:49   
Februarka08
Maja lepo si to napisala.user posted image

Evo, Larisa je skopana, sita in spančkauser posted image , moje stanovanje je tudi nekako pospravljeno, 2 stroja cun sem že speglalauser posted image , 2 se še sušita, zdej pa še vse po tleh pomijem, potem grem pa v spodnji štuk jih mal pogledat k feštajo pa upam da kakšen kos torte dobimuser posted image . Dons si ga pa že zaslužm... pa še sladko mi paše že cel danuser posted image uf, tale tečkauser posted image

Lep večer, vas berem jutri...
Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.8.2008 21:03:21   
srečka nosečka
Lana je že tudi v postelji, sicer še ne spi. Upam pa, da bo kmalu. user posted image

februarka - ti si pa pridna user posted image
Pa takšno lepo slikco si dodala na tvoj nick user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.8.2008 21:32:41   
larisa
Čer user posted image

Meti pod vse kar si napisala se podpišem in tud maja ti je lepo napisala user posted image user posted image user posted image  

Me pa samo nekaj zanima, ker ste že večinoma vse eksperti za GH. Kaj lahko dam našemu mulčku za papat, glede na to, da je do sedaj probal le jabolko in bučko (pa nič maral user posted image user posted image ), torej nekaj kar je želodčku prijazno kot 1. hrana in da NE ZAPIRA?? Že 4 dni ne kaka, pa se ful napenja user posted image user posted image  Moramo pa res uvajat GH, tako da se moram trudit, da vsak dan nekaj proba user posted image  Cvetača se mi zdi pretežka za prvo hrano, koleraba tud, ..... korenje pa zapira, pa ga večinoma vse dajete na začetku. Mal pomoči prosimuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.8.2008 21:37:24   
srečka nosečka
larisa - ker je tudi naša pri bolj lenih za kakanje, sem ji jaz namočila suhe slive in ji dala par žličk vodice za spit. Prav tako pa sem potem te slive prekuhala in jih umešala med jabolko. Naši je pomagalo, ker je še isti dan kakala.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.8.2008 21:46:17   
jencili
Mami je na deklišni, Tajči se je ravnokar napapal in že spančka....ati pa si ravno odpira zasluženo pivouser posted image user posted image user posted image ...Bravo ati

Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.8.2008 21:48:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Mami je na deklišni, Tajči se je ravnokar napapal in že spančka....ati pa si ravno odpira zasluženo pivouser posted image user posted image user posted image ...Bravo ati

PRIDEN ATI user posted image user posted image user posted image  - si je zaslužil pivce user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.8.2008 21:50:57   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, jaz sem ravnokar zmagala in zlikala vse, do zadnje cotke kar smo prinesli z dopusta, vključno s posteljnino, tudi to doma. No, od carice sem že zandnjič speglala. Sam zdej imam pa spet cel kup za oprat, ker sem njeno jesensko garderobo ven privlekla user posted image  Mah, nikoli konca, zdej ko bo GH bo pa še hujš user posted image  

Mi smo imeli danes kar uspešen dan. Zjutraj smo šli v LJ, carica je v stari LJ lepo pančkala, midva sva si pa kofetek privoščila in potem skočila na trg po sadje in zelenjavco. Sva se napasla na EKO tržnici user posted image  Sem kupila pirin kruh brez kvasa, ful dober okus! Moj je namreč na dieti, pa sem mu obljubila da malo kruha na teden mu bom privoščila user posted image  Pa malo EKO zelenjave sva kupila in zdaj razmišljam, da bi naši carici ,mal bučke skuhala jutri, čeprav verjetno nima smisla user posted image  Od kar smo prišli domov je na 3 ure kar sestradana, na morju pa tudi po 4.5 ure ni jedla user posted image  Morski zrak res dela čudeže. Spat je šla danes 20.15 in smo imeli kar problem, ker je med oblačenjem pižame že fino pi****. Jutri jo bom še prej skopala, da se pol v miru zrihtamo, ker danes je bil kar kraval user posted image

Meti, tebi pa samo tole: več kot očitno je, da si vse kar sem napisala vzela kot napad, pa je bilo vse prej kot to, ti pa vzemi kakor hočeš! Ti si čist super punca in jaz nisem nikoli napisala da nisi ali pa da se svojemu otroku kaj premalo posvečaš ali pa da imaš premalo energije.....Da ga imaš rada je pa jasno in tako kot vse me, si tudi ti zaljubljena v svojega sinka, kako ne, sej je cukrast, pa še očitu podoben user posted image   Sem samo komenirala tisto, kar si ti napisala. Na RR sem že dolgo in velikokrat je bilo že polemiziranje okoli komentarjev na napisano. Tako pač je, da če nekaj napišeš moraš vzeti v zakup, da bodo padli komentarji - hočeš nočeš ali pa je bolje, da napišeš da komentarjev ne želiš. Pa so na RR še vedno bili user posted image  Je pa tudi druga varianta, da jih enostavno ne bereš 

Vse jamramo in tudi ti in to je normalno, sej drugače se bi nam utrgalo, ampak ogrožene se ti pa res ni treba počutiti. Nisem napisala da kaj delaš narobe, dam nasvet, jaz ne vem kaj delate in kaj ne, res ti želim da bi od danes naprej spali celo noč al pa vsaj tistih 6 ur ali kolikor si pač želiš. To so bili samo nasveti, ti pa naredi kar hočeš, ne pričakujem, da jih boš upoštevala, ampak včasih kak nasvet prav pride. Kar spomni se, kako ste se nehali na 2 uri dojit user posted image  Pa jaz sem tudi kak fajn nasvet dobila od tebe, pa še kakšna od katere..... Pa da te potolažim: jaz nisem naspana punca, kriva sem pa sama, ker ne grem spat, ampak tuki nabijam. Pa carica tudi ne prespi cele noči, pa zjutraj ne potegne do 9h.... Ampak bo tut to prišlo na vrsto. So si različni, tako kot mi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.