![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 18:26:39
|
|
|
|
dolenjka
|
mi gremo tut zdajle za ene 2 urci ker se je končno zbudila smo na vezi kad padne mrak
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 18:32:42
|
|
|
|
MetiLu
|
men so troje všeč, pa se ne morem odločit kolk je pa to v €?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 19:31:40
|
|
|
|
ella79
|
evo midve sva prišle na večerni ritual meti dolarje pomnoži z 0,64 pa dobiš eure eno pivo prosim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 20:42:16
|
|
|
|
ella79
|
no jaz sem se končno dokončno odločila glede copatk, vzamem dvoje zoja je bla spet tok zaspana, da je bolj mal pojedla bo spet budnica ponoči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 20:58:27
|
|
|
|
ella79
|
larisa jaz bi zdej naročila 2 za pino + 2 zame itak je paket s 4 pari, tako da se zmente in naj še katera naroči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:02:14
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz bi zdej naročila 2 za pino + 2 zame itak je paket s 4 pari, tako da se zmente in naj še katera naroči aha...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:02:36
|
|
|
|
ella79
|
larisa zdej sem še tvoje zravn dala pa ni nič poštnino zvišal bom pustila zdej bom pa še od februarke (k je mal bol skromna) dodala pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:04:22
|
|
|
|
ella79
|
februarka prve dvoje so iz licitacije !!! teh zdej ne mormo a dan t zadnje k je polna cena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:07:13
|
|
|
|
ella79
|
februarka zdej sem teb dala sam zadnje, še dvoje lahko jencili???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:07:35
|
|
|
|
larisa
|
Ella, 100krat hvala, zlata si , pa če bo šlo al pa ne, vseen si zlata
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:08:48
|
|
|
|
larisa
|
Aja Ella, kako pa je s plačilom pri tem??? A si mogla že kej plačat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:09:41
|
|
|
|
pina-1
|
ella zlata si. Kako bomo pa z € uštimali? a ti kej prej nakažem al kako? pi nas je spet vojno stanje. Mater mam tega dedca polno glavo. Tipson res misli, da se svet vrti okoli njegove riti. Ampak jok brate. Meni sta 2 otroka dovolj. . Očitno bo treba spet malo po mizi udarit, pa kak tihi dan in končno dat karte na mizo, ker meni počasi pokrov odpira Evo ančka spi. Mater je danes rabla obe zizi za zaspat. to se mi še ni zgodilo pa me kar malo panika, da je mleka premalo. Jutri bova skozi na joški. Niti čaja ne bo dobila, da spet malo navleče tele moje mlekarne. Grem se uit, pa MIo zrihtat, pol se va pa pridruži. Danes ne komniciram z nobenim razen z vami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:14:29
|
|
|
|
ella79
|
plačala bom z viso. Bomo zdej kar 8 kom naročil, pa dvojna poštnina pa je jaz sam upam, da je to res tako kot zgleda da je pina ti kar tuki komuniciraj, k veš da se svet ne vrti samo okrog pa kakšno poučno mu daj pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:24:00
|
|
|
|
larisa
|
Ella, ti kar pošlji št.tr na ZS, pa kolk so stroški poštnine itd., pa ti preko klika nakažem, lahko kar zdej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:25:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Očitno sem zvisela za copatke al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:26:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Lana je po eni uri dretja v prazno, malo polizala joško in spi kot klada. Kaj ji je prej bil treba tisti jok ? Verjetno preveč zaspana in paniiiikaaaa. Samo, da se sedaj več ne zbudi pred 8,00 uro. dolenjka - da ste zrihtali, glede nagrade za mojstra pa imaš prav. Takim je treba dat, ker si zaslužijo. Copatke ste že naročile , res so cortiš. Če bo še katera kaj naročala, bi se toplo priporočala in primaknila piskrček - tokrat sem bila prepozna.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:27:00
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella, ti kar pošlji št.tr na ZS, pa kolk so stroški poštnine itd., pa ti preko klika nakažem, lahko kar zdej a maš kej viška zdej maš pina 2x, februarka 1x (ene zadnje z metuljčkom), larisa 1x lahko še dvoje jencili, dolenjka, bajsa (če je že doma) ??? sej če bo ok, bomo pa potem še 1x naročil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:33:12
|
|
|
|
pina-1
|
midve z mio sva stušiani. A dišiva??? se stiskava na veliki postelji, ke sva meli kar neki kratkih stikov danes čez dan in sedaj mami liže rane, ker je bila stoga in groba. Sam si he deklica zaslužla. tati je pa v dnevni, pa ni tona
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:33:25
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a oboje ? pa oboje so od 6-12
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:34:07
|
|
|
|
dolenjka
|
UUU sem pa napopala link kok sem jaz ful danes zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:34:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a oboje ? pa oboje so od 6-12 ja a maš ti samo 1 čevlje za sezono??
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.