|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
30.7.2008 23:35:38   
jencili
mhm, bo držalo. Sam nimaš kej. Dons vsi sam na dnar gledajouser posted image
Sicer bi pa jst itak rabila oba...

Gledam pa na hrvaškem, je pa do 2500€ nekje v povprečju.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
30.7.2008 23:40:14   
Suzi*
mlavla, ku ku user posted image  lepo se imejte na morju.

pa mary tudi, mislim, je kar cel mesec ne bo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
31.7.2008 0:00:11   
Suzi*
nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
31.7.2008 7:15:10   
buči
jutro, vas grem prečekirat

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
31.7.2008 7:27:43   
itata
jutro,
jaz sem že počekiralauser posted image
buči; jakob bo še mrknu za eno urco po mojem zdejle, ker je že od 6h pokonc. jaz se vmes naštimam in uletim takoj k se zbudi majster. računam okol 9h/9:30... kul?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
31.7.2008 7:28:28   
itata
dolenjka: WB
meti: poklič ko boš na poti. pa da vidimo kolk nas je pa kje smouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
31.7.2008 7:36:50   
buči
itata, Tilen se ne še ni odloči, če bi se že zbudil, ga še malo zmanjkuje. Pa še pojest mora, pa Aljaža pelejva še v vrtec.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
31.7.2008 7:37:48   
buči
grem dol z RR-ja, da mulce zrihtam. Se vidimo!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
31.7.2008 7:49:17   
nuka
mogoče se bomo tud mi oglasil tam okrog 10-ih

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
31.7.2008 8:03:36   
Februarka08
Jutro...

Za nami spet super noč, je Larisa spala dobrih 9 uruser posted image user posted image pa še zdele sem zvedela, da je kolegica avgustovka že dobila v naročje svojega user posted image user posted image user posted image juhuuuu, kako je lep danuser posted image

Zdej grem pa na kavico, pol vas pa mal prečikiram, če bom utegnila...
Lepo se imejte na čvekuuser posted image

Gorenjke: kaj pravite za kakšen dan na Gibi Gibu k je tako lepo vreme?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
31.7.2008 8:27:46   
misar
dobro jutro

danes ponoči smo spet atija izselile iz skupne posteljeuser posted image user posted image user posted image . mene neki prehlad matra, tamala je pa mela budnico kar 3x do 12:30h, se je moj kar prostovoljno javil za izselitevuser posted image user posted image user posted image user posted image . no pol pa je bla budnica sam še enkrat, sem kar dudo vturila pa je jedla šele ob 5:30huser posted image user posted image user posted image .

februarka..mi mamo tud tak bazenček, ful je fajnuser posted image user posted image user posted image
itata...na morje gremo ta vikend, ampak sam za vikend, pol bolj na dolgo gremo 14. avgusta (14 dni)
mlavla...ful ti privoščim, da vam bo le ratalo it na morje user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte danes na srečanju, pa ne delat dežjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 31.7.2008 8:28:07 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
31.7.2008 8:32:46   
dolenjka
JUtro!

Mi 2 sva seravno zbudili, tko da naju ob 9h res še ne bo user posted image

Jaz moram nujno kavo popit, ker drugač ne bom Kavala najdla user posted image  Tamalo očedim in najoškulim in štartava. CCa 9.45 bova tam user posted image

Tko, zdej pa na eno arijo letim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
31.7.2008 9:40:47   
Februarka08
Pri nas dežujeuser posted image user posted image uff, sem slabe voljeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
31.7.2008 10:12:00   
pina-1
jutro. no me smo že dolgo pokonci. Moje pupe so jutranji tipi. Ana je že pri 1 undi spanja, mia je pa že nakravžala je živce. Spet sem ji spraznila sobo. Tokrat so ble na vrsti knjige. Sem ji pustila le 3 knjigice, druge so pa vse v dnevni. Mater se bo navadla svoje stvari pospravljat, pa če spraznim celo sobo.

PRi nas je noč minila klasika. Zbudila se je ob 5:30. POzaugala ziziko in spala do 7:30. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa ne vem kje bi se česa lotila. Vroče je že kot v pekluuser posted image . Čakam majstre da mi poštrihajo elektriko, če ne bi bile že na plaži.  Grem sedaj se stuškat in glavo oprat, pa kopalnico zribat med tem časom. Ve itak vse čvekate in ni nikjer nobeneuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
31.7.2008 10:25:17   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!!  je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi.

pr nas tud prvič-zdejleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
31.7.2008 12:05:49   
srečka nosečka
dan, user posted image

dolenjka - WB, zdaj pa bo spet akcija na RR, se prav pozna, ko te ni user posted image
Poljubček Carici od Lane - samo, da je vse OK.

Vse, ki greste oz. ste že sle na dopust, pa naj vam bo čimbolj lepo in doooolgo. user posted image
Naša pikica pa je tak zaspanec, da zjutraj nama sploh ne rata it ven. user posted image  Je včeraj malo kasneje zaspala, komaj ob 22.00 user posted image  pa spala danes do 9.00. user posted image  Brez vmesnega hranjenja. Jaz pa seveda z njo. user posted image  Potem pa preden se zrihtava, najeva je že zunaj tako vročeeee.

Me je pa zvečer presenetila. Ko sva še midva odšla spat, jo najdem v postelji spet na trebuhu in frajerka lepo spi. Samo sem jo vseeno obrnila na bok, ker drugače bi bila panika, ko bi se zbudila. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
31.7.2008 13:28:56   
Februarka08
No, pa mam le mal časauser posted image
Bajsa user posted image zate in za tvojo mamo. Vem kako je hudo... tud moja mama je bla na morfiju... na žalost... so ji dali tiste obliže na koncu, ker druge pomoči ni blo, da so ji vsaj malo blažili bolečineuser posted image čeprav ni dolgo pomagalo... user posted image bi kar user posted image začela ko se spomnim njenih zadnjih uruser posted image pa komaj 58 je bla stara... bila mi je pa kot mami... dobesedno... vse bi dala da bi videla mojo Lariso... vse na svetuuser posted image vsaka izguba je huda in boleča... če kdaj rabiš pogovor, ti kar pokliči, vem kako jeuser posted image user posted image
Dolenjka, samo da je s Taro sedaj vse OKuser posted image

Hvala bogu da sva šle dopoldne ven... je blo mal oblačno še, potem je pa pripekalo kot user posted image in sva konkretno hodile in se vzpenjala kakšno uro in poluser posted image sem takoooo zmatrana dam prišla da sem komaj noge čutlauser posted image od mene je pa kar teklo... prva stvar kar sem jo nardila, je da sem šla pod tuš... ni blo druge varjante...user posted image
Larisa je zaspala pred 1 uro, sva se mal stiskale, sem ji uspavanko pela in dudico in je zaspalauser posted image nič več ne prakticiramo da na joški zaspiuser posted image

Zdej pa spijem do konca ledeno kavo pa še bučko ji morm dat kuhat...
Se vidi da čveke čvekajo na kaviciuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
31.7.2008 14:23:37   
bamby
Dan!

Tudi mi smo se sinoči vrnili iz našega dopustovanja. Dopust nam je minil v znamenju slabega vremena (burje + oblačnost), bruhanja in driske user posted image . Na srečo jo je Anaja dobro odnesla, mi tije smo pa zbolevali eden za drugim. Najprej mi je Tim ponoči pobruhal celo posteljo in potem imel drisko. Po kakih treh dneh je bil dober. Prva za njim sem jaz bruhala in še isti dan, le da zvečer še on. Potem sva izmenjaje na WCju sedela oba. Jaz malo manj, čeprav mi je po svoje kar zaprav prišlo, ker sem si že Donat nabavila za prebavo. Sem ga spila le 2 kozarca, tretjega mi ni bilo treba več user posted image .
Anaji smo pozabili vzet fredov obroč user posted image , je pa zato uživala v čolničku in da sva nogice v morje močili. Sprva se je držala za glavo, ko sem ji jih pomočila v morje, čez nekaj dni se je pa že fajn privadila in je že brcala. Je bila pa zelo pridna na vožnji v obe smeri. Ni bilo problema z njo. Vmes smo se samo ustavili, ko je bil čas za papcanje in previjanje, to je bilo za tja 1x (vožnja ponoči) in za nazaj 2x (vožnja podnevi).
No, pa k meni se je teta iz Krvavca uturila že tretji dan dopusta na obisk in je do včeraj nisem mogla nagnat nazaj user posted image user posted image . Moj user posted image  je bentil, ker še seksat ni mogel, pol sva pa še oba obležala user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da imamo sedaj še 2 tedna dopusta, da bomo kaj nadoknadili user posted image .

Včeraj je madam dopolnila 6 mesecev, danes pa Tim praznuje 5. rojstni dan user posted image !
V soboto imamo fešto, danes jo imam pa jaz v cunjah user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1893
31.7.2008 14:29:50   
Februarka08
Bamby user posted image za Timov roj danuser posted image user posted image in tudi tvoji bejbi za pol letauser posted image Uf, ste imel pa pestro na morju... no, samo da ste spet doma, kajne?user posted image Doma je res najlepše... upam da ste sedaj ok in da boste kaj nadoknadili kakšne vragolije po posteljiuser posted image

Larisa že 2 uri spiuser posted image sem se napila ledene kave, še križanke sem rešvala, kosila mi ni treba kuhat ker ma tašča roj.dan in ga ona kuha za vseuser posted image tako da se dolgočasim...user posted image sej bi lohk kej pospravlala, pa se mi ne da.

Grem gledat mojo princeso če še tako lepo ninauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
31.7.2008 14:31:22   
buči
Bamby, vse najboljše Timu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo se načvekale, zdaj pa norim s pospravljanjem, pa po Aljaža v vrtec ...

pina, pri nas je v igri miška, ki vse odnese, kar ni posprtavljeno. Ampak ta miš to tako skrije, da še jaz ne najdem! Potem pa še moj pozabi kam je dal, pa smo v riti! user posted image  ampak deluje!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
31.7.2008 14:38:46   
ella79
dan čvekice user posted image je prav fajn k je kej za prebrat user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za super noč. Jaz sem tudi za gibigib user posted image itak user posted image Če ti je dolgčas lahko prideš k men mal popeglat pa po kuhni pospravt user posted image

bamby najpej Timu user posted image za 5. roj dan, pa reči mu da mora mami ubogat, pa Anaji nič nagajat user posted image user posted image pa še pol user posted image za princesko Anajo. Tole ste pa imeli smolo z dopustom. Upam, da v dveh tednih vse nakodnadite user posted image user posted image

eno?? kaj je boljš za otročka ko začne hodit, mehki al trdi copatki user posted image vem da so mnenja različna...

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
31.7.2008 17:05:28   
jencili
dan,

dons sm pa le uspela mal prej se javituser posted image .
Taj spi (hvala atiju, da ga je uspaval, k je sitenuser posted image ), pospravla sva vse, najedli smo se tud, zdej mam pa kako minutko časa za vasuser posted image

Jst sm tud za gibi gib. Sam povejte kdaj, pa se bom potrudila prit.

V soboto mam pa dekliščino in gremo babe mal v Lj ga 'srat'. Sicer je kontekst teh dekliščin tak, da men ni najbolj po godu glih, ampak ok, bom preživela. Sej verjetno bo ful fajnuser posted image . Se pa najbolj bojim naslednjega dneva. Bog ve, kdaj bomo dam prijadrale, pol k bi pa jst spala, bo pa budnicauser posted image
Upam, da bo ati še čez dan prevzel za kako urcouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
31.7.2008 17:16:19   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, kljub obveznostim, ki mi jih je moj naročil, mi je uspelo zjutraj malo počvekat, pa še nazaj sem prišla in Suzi in Meti na abonmaju ujela user posted image
No, zdaj pa princeska z zamudo še malo pančka, potem bova šli pa malo na sprehod. Danes sva sami do 22h, tako da se verjetno sploh ne bomo videli, ker sva se še nekaj spičla po telefonu in bom šla verjetno spat preden pride user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
31.7.2008 17:19:59   
srečka nosečka
Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. user posted image

jencili - a to je tvoja dekliščina? user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 31.7.2008 17:21:01 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
31.7.2008 17:21:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

bom šla verjetno spat preden pride user posted image

Še vedno ti pa me ostanemo za dobro voljo in klepet. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.