|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
30.7.2008 22:08:43   
jencili
punce, eno ?

A kera pozna kakega dobrega ortodonta?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.7.2008 22:10:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

punce, eno ?

jaz ne poznam prov nobenega. vem za ene par, sam se moraš vpisat že zdej, ker je čakalna doba ene 7 letuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
30.7.2008 22:11:19   
ella79
jaz sem hodila v šiško v ZD, sam ti ga ne priporočam user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.7.2008 22:13:22   
dolenjka
Sej šefica ne bo več dolg ordinirala, ker je prejšnjo noč slabo spala. Je bil Stipe v akciji in je spet ozimnico drv štimu in en komar me je ganjal, pa ne vem od kje user posted image  user posted image
Pa še mal bjuti slipa za ju3 rabim, če se slučajno res vidimo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
30.7.2008 22:16:52   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

punce, eno ?

moj je bil fajn, sam je šel že v penzijo user posted image , tko da ti tud ne znam pomagat, žal user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
30.7.2008 22:17:04   
Bajsa
Čeer!

DOLENJKA sem te tko pogrešala, da bi te kr polubčkala user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam da je carica dobr! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mlavla uživajte na dopustu, Mary vi tudi, če pa Tai shodi, pa tud ne bo nč narobe, eni so pač malo bolj napredni.
Nuka mi gremo v Ikeo. Zna bit da bo mal mal placa, bi šla še v metro kupt Gorenjev pralni stroj, k je gor skor enkrat cenejši kot pr nas user posted image user posted image user posted image WTF, pa naša firma, kr neki. No če bo plac kr povej kaj bi rada, pa ti prnesem.
Naju ju3 ne bo, ker sm preveč adijo, pa še mam morm mal stanvanje pospravt.
Dons smo imeli posvetovalnico, je velka 68 cm, tehta 7470 g, pa glava 43 cm. Dobil smo tud pikico in je prenesla bp. Že od 20 spi, bomo vidl kok časa.
Dons je mela mama kontrolo, so pač povedal da nimajo kej, da bojo probal sam lajšat kokr se bo dal user posted image user posted image user posted image  Ji je že na roko usekal tud. mi je mal zabediral spet dons. user posted image user posted image user posted image
Madam je pa dons dobila novo jopico, pa en tak fensi trak za na ušeska, pa kopalke user posted image , bo šarmirala v kupačem kostimu user posted image
Zdej morem pa res še ZS poslat in še cote iz stroja zložit, pol pa stisnem F5, če nau nč dpogajal grem pa na joto, da bo dogajal user posted image
A mogoče kera ve kako je z morfijem, sej to se lohk navadiš in rataš odvisen od njega, a ne. Jaz mislem, da mama nebi smela sama jemat tablete, brez nadzora, mami prav, da ni panike, ker je drgač še čist pr seb, pa sm mal zmedena zdej.
No pa da bi blo še hujš, mi je dons prjatlca, una k je user posted image  , napisala, da je hospitalizirana, ker se ji MV krajša zelo, je pa šele v 6m user posted image  Upam, da bo vse kul!

No vseen je blo pa še neki dobrga. Me je klicala dons torčica, a se je spomnite? Sm ji zadnjič poslala sms, ker se že dolg ni nč javla. No pravi, da so super, da ma ogromno dela, ker ima starejšo hči doma, da je mali pridem, ma že dva zobka, že tud 2 obroka GH, no je obljubila da se bo javla, da napiše kako so kaj. Tko, zdej pa res grem cote popedenat.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
30.7.2008 22:17:38   
dolenjka
katera pa sploh pride ju3?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
30.7.2008 22:20:13   
dolenjka
Bajsika, jaz sem te tudi pogrešala user posted image  A še hodva? user posted image

No, kaj je zdaj, a me bo katera apdejtala? Katera pride ju3?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
30.7.2008 22:23:04   
pina-1
no drage moje, jaz sem umita, zdepiliraa in grem videt če bo kej ekšn danes.

jutri se lepo mejte. Midve z ančko prideva spetembra na srečanje.

nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
30.7.2008 22:24:20   
ella79
bajsa če so ji predpisali morfij, potem ni panike. Če so bolečine že tok hude, ji bo sam še to pomagal oblažiti zadevo. Mislim, da se ga lahko navadi v tej meri, da ji bo sprva en odmerek dovolj za par ur, potem se bo pa ta čas skrajševal. Te pa čist zastopim, da te tole zabetira user posted image če boš pri volji se drugi teden kej dobimo. Sva šla pa midva tudi po gorenjev stroj v metro, več kot pol ceneje kot pri nas user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
30.7.2008 22:24:48   
Suzi*
JAAAZ pridem!! user posted image  pa buci in itata. zaenkrat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
30.7.2008 22:25:35   
ella79
dolenjka če sem si prav zapomnila pridejo jutri zagotovo suzi, itata in buči, meti pa mal kasneje

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
30.7.2008 22:26:13   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

No vseen je blo pa še neki dobrga. Me je klicala dons torčica, a se je spomnite? Sm ji zadnjič poslala sms, ker se že dolg ni nč javla. No pravi, da so super, da ma ogromno dela, ker ima starejšo hči doma, da je mali pridem, ma že dva zobka, že tud 2 obroka GH, no je obljubila da se bo javla, da napiše kako so kaj. Tko, zdej pa res grem cote popedenat.

Bajsika najprej en user posted image zate. Drugega ne znam rečt user posted image  
Potem ti moram pa povedat, da sem kar kurjo polt dobila, ko sem prebrala od Torčice. Če mi verjameš al ne, sem hotla dons Pino vprašat če kaj ve od nje, kako so itd... pol pa to preberem user posted image user posted image  Ne morem verjet user posted image  Samo da je fajn user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo res kej javila.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
30.7.2008 22:26:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, kaj je zdaj, a me bo katera apdejtala? Katera pride ju3?

mogoče pa tudi inja2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
30.7.2008 22:28:23   
jencili
Bajsika moja user posted image  user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
30.7.2008 22:29:19   
dolenjka
Očitno nisem nič zamudila, ker za vse te sem vedela da pridejo (pridete) user posted image
A Ella pa ne bo šla z mano v abonma? user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
30.7.2008 22:30:39   
Suzi*
jutri mam jaz že rezerviran abonma, draga moja dolenjči. user posted image user posted image user posted image user posted image

bajsika, user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
30.7.2008 22:31:24   
ella79

Očitno nisem nič zamudila, ker za vse te sem vedela da pridejo (pridete) user posted image
A Ella pa ne bo šla z mano v abonma? user posted image  

uuuu a sva tok zaželjeni user posted image user posted image user posted image
bo jutri imela suzi abonma user posted image
veš punči, sem pa že zmenjena, pa en fajn deu sem si za popoldan naredila... ala filane paprike user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
30.7.2008 22:32:06   
Suzi*
joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!!  je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
30.7.2008 22:32:40   
Bajsa
Bejbe lejte tole: http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40076093  in tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093 , kako pa nej jaz zdej vem keru je tapravu? Mater so user posted image  
Napisala sem ZS!!! Končno!
Punce hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma sej sem se drgač že mal sprjaznla, ne mal, sm se, pa probam naprej živet kot da pač ni nč tazga, sam tkole me pa vsake tok zamede.
Ella hvala za odgovor. Mene sam skrbi, da nebi mama slučajno preveč morfija zaužila, a štekaš. Je v obližih, pa še v tabletih. Ker ena kontrola iz naše strani bi pa valda tud mogla bit, a ne. Sam pr nas je mami že tkooooooo obremenjena s tem, da ne more še na to mislt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Laži jst, sm na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm besna!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
30.7.2008 22:33:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!!  je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti pejt kar pogledat, pa se ti bo še bolj fajn zdel user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
30.7.2008 22:33:36   
dolenjka
Suzi zmanjeno! A bi šla kej pojest pol? Lhko tudi v Supernovo če bodo otroc za user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
30.7.2008 22:34:58   
ella79
bajsa morfij pa le imejte pod kontrolo in ji ga pač dajte po navodilih doktorja. Mizici sta res isti, sam en link je iz italijanske ikeje en pa iz avstrijske user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
30.7.2008 22:35:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Bejbe lejte tole: http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40076093  in tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093 , kako pa nej jaz zdej vem keru je tapravu? Mater so user posted image   

tist cenejši je čist tapravi!!! user posted image user posted image  mislim, da je drugač isto.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.7.2008 22:36:15   
Suzi*

Suzi zmanjeno! A bi šla kej pojest pol? Lhko tudi v Supernovo če bodo otroc za user posted image

itak, po kofetu je na vrsti šoping v supernovi, pa ena konkretna hrana, da ne bodo mlekarne čist zaštekale. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.