Bajsa
|
Čeer! DOLENJKA sem te tko pogrešala, da bi te kr polubčkala Sam da je carica dobr! Mlavla uživajte na dopustu, Mary vi tudi, če pa Tai shodi, pa tud ne bo nč narobe, eni so pač malo bolj napredni. Nuka mi gremo v Ikeo. Zna bit da bo mal mal placa, bi šla še v metro kupt Gorenjev pralni stroj, k je gor skor enkrat cenejši kot pr nas WTF, pa naša firma, kr neki. No če bo plac kr povej kaj bi rada, pa ti prnesem. Naju ju3 ne bo, ker sm preveč adijo, pa še mam morm mal stanvanje pospravt. Dons smo imeli posvetovalnico, je velka 68 cm, tehta 7470 g, pa glava 43 cm. Dobil smo tud pikico in je prenesla bp. Že od 20 spi, bomo vidl kok časa. Dons je mela mama kontrolo, so pač povedal da nimajo kej, da bojo probal sam lajšat kokr se bo dal Ji je že na roko usekal tud. mi je mal zabediral spet dons. Madam je pa dons dobila novo jopico, pa en tak fensi trak za na ušeska, pa kopalke , bo šarmirala v kupačem kostimu Zdej morem pa res še ZS poslat in še cote iz stroja zložit, pol pa stisnem F5, če nau nč dpogajal grem pa na joto, da bo dogajal A mogoče kera ve kako je z morfijem, sej to se lohk navadiš in rataš odvisen od njega, a ne. Jaz mislem, da mama nebi smela sama jemat tablete, brez nadzora, mami prav, da ni panike, ker je drgač še čist pr seb, pa sm mal zmedena zdej. No pa da bi blo še hujš, mi je dons prjatlca, una k je , napisala, da je hospitalizirana, ker se ji MV krajša zelo, je pa šele v 6m Upam, da bo vse kul! No vseen je blo pa še neki dobrga. Me je klicala dons torčica, a se je spomnite? Sm ji zadnjič poslala sms, ker se že dolg ni nč javla. No pravi, da so super, da ma ogromno dela, ker ima starejšo hči doma, da je mali pridem, ma že dva zobka, že tud 2 obroka GH, no je obljubila da se bo javla, da napiše kako so kaj. Tko, zdej pa res grem cote popedenat.