![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:03:19
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, jaz sem še tukej. pa bom še nekej cajta. z dudo pa probavam, samo zagrabi res takooo poredko. A pol boš jutri sama ostala brez v šopingu? Si je premislil?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:06:53
|
|
|
|
jencili
|
jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:07:26
|
|
|
|
Suzi*
|
on itak ni ne vem kako za šoping. on bi šel samo v Leclerka. tako da če bo Žana pridna, bo tud tako ok. sicer pa pri mojmu nikol ne veš....lahko se v pol minute premisli, pa sploh delat ne bo šel. aja, kaj si je zmislu. včerej pride domov z novo majico. spredaj je dal natisnit fotko od tamalih2, na hrbtu pa piše da so to njegovi otroc. prisežem da mi skor kap.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:07:28
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago Jst tud ne poznam nobenega ortodonta. Žal...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:08:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago Jst tud ne poznam nobenega ortodonta. Žal... jaz tud žal ne.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:08:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, kaj si je zmislu. včerej pride domov z novo majico. spredaj je dal natisnit fotko od tamalih2, na hrbtu pa piše da so to njegovi otroc. prisežem da mi skor kap. Ja hudo...kje je pa dobil to idejo? Dej enkrat poslikej pa dej gor slikco.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:09:40
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago Aha - sem te hotela vprašat kakšne zvezdice to misliš in na katere zobe se dajo? Nisem blond, ampak toga res ne vem .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:11:08
|
|
|
|
Suzi*
|
tko je to pri njemu. nekej mu kapne v glavo, pa zrihta. ampak je "kjut". pol je šel tud na sprehod v njej....pa itak je vsak pobulil. on pa mrtvo resen.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:12:39
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* tko je to pri njemu. nekej mu kapne v glavo, pa zrihta. ampak je "kjut". pol je šel tud na sprehod v njej....pa itak je vsak pobulil. on pa mrtvo resen.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:13:37
|
|
|
|
Suzi*
|
mei tai-ji?? ....če smem vprašat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:14:13
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mei tai-ji?? ....če smem vprašat? Bodo ta vikend .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:15:10
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago Aha - sem te hotela vprašat kakšne zvezdice to misliš in na katere zobe se dajo? Nisem blond, ampak toga res ne vem . Zvezdice ali fiksni apart, ki ga nosiš leto do dve in pol, odvisno od stanja zob in popravljanja le tega. Zgleda pa tkole... http://www.ortodont.info/beliaparati.htm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:16:20
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili jst pa še kr firbcam za ortodontom . Matr, tko bi si dala zvezdice not, sam k je to tok drago Aha - sem te hotela vprašat kakšne zvezdice to misliš in na katere zobe se dajo? Nisem blond, ampak toga res ne vem . Zvezdice ali fiksni apart, ki ga nosiš leto do dve in pol, odvisno od stanja zob in popravljanja le tega. Zgleda pa tkole... http://www.ortodont.info/beliaparati.htm Tenksi. Evo pa bom malo bolj pametna .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:21:03
|
|
|
|
jencili
|
no, da boš pa še malo bolj pametna, ti pa povem, da to stane recimo od 2500€-5000€, odvisno od časa, stanja in predvsem od tega ali rabiš samo enega ali oba. No, jst rabim oba Cene so sicer različne, sam tm okol 3000€ bi me kr prišlo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:22:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mei tai-ji?? ....če smem vprašat? Bodo ta vikend .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:23:30
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, da boš pa še malo bolj pametna, ti pa povem, da to stane recimo od 2500€-5000€, odvisno od časa, stanja in predvsem od tega ali rabiš samo enega ali oba. No, jst rabim oba Cene so sicer različne, sam tm okol 3000€ bi me kr prišlo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:24:02
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mei tai-ji?? ....če smem vprašat? Bodo ta vikend . Ti si pa res vesela .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:24:46
|
|
|
|
Suzi*
|
uu, jencili, drago. jaz bi tud rabila zgornje porihtat. en zob vedno bolj naprej rine.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:25:27
|
|
|
|
mesecnica
|
Nič. Moj me spat vabi. On je eno rundo že odrnjohal na sedežni, zdej bi pa rad premik naredil, pa je v paniki, da bo sam malo zbudil. Itak, da se bo zbudila .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:25:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mei tai-ji?? ....če smem vprašat? Bodo ta vikend . Ti si pa res vesela . a se vidi?? komaj čakam, da sprobam, pa da kam gremo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:25:55
|
|
|
|
mesecnica
|
Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:27:41
|
|
|
|
jencili
|
nočko mesecnica
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:28:16
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko. jaz sem še perilo pospravla, mala spi , zdej grem pa še jaz pod tuš in v svojo rezidenco. zjutraj ne bom imela časa več na računalnik hodit, tako da sporočite mi po SMS telefonske oz kdaj se dobimo. pošljem ZS.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:29:16
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, jencili, drago. jaz bi tud rabila zgornje porihtat. en zob vedno bolj naprej rine. ja, ful je drag ta hec. Fora je pa v tem, da tud, če je maš eno čeljust lepo poštimano, ko rihtaš drugo (v tvojem primeru zgornjo), pol več ni popoln ugriz, zato veliko ortodontov svetuje dat oba
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:33:41
|
|
|
|
Suzi*
|
hmmm, to se mi pa sliši že kokr natega.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.