Bajsa
|
Čer! Za prebrat ni blo velik. tko da niste glih pridne no. Sm mislna da bom rabla tri dni, da preberem, pa vidm da ni nikjer nobene ta prave čveke. Valda, k mene ni blo dva dni No da na hitro obnovim kaj dogaja pr nas. V nedeljo smo zjutraj vstali, šli k enih prjatlci, nosečki, pričakuje konc oktobra , kok je lepa , jaz bi tu. Ne ne sej se hecam, nebi še , no pol smo mogl moje nove rolarje sprobat, smo se napokali, madam v voziček, mi2 na rolerje in gasa k enim kolegom v sosednjo vas na pivo, pol pa nazaj domov, v avto in k mojmu fotru na piknik in na kopanje. Je bla taka fajna nedelja, večkat za ponovit. No pol pa valda zvečer ugotovim, da je madam cela pikasta, pa ni jedla druzga kt banano, k jo je pa itak že maljonkat. Študiram kaj bi lohk blo. Po moje vroččina al pa klor. No in ker smo v sredo naročeni na posvetovalnico in smo dons že ulovili lulanje (ja Ella pr punčkah morš bit kr mal majstr , dobr da sm jaz tehničar in multipraktik ), sm poklicala še k P, da sva šle pokazat izpuščaje. Itak ni bla zihr kaj bi to lohk blo. Je rekla, ja lohk je od hrane, lohk od klora, možn pa tud od vročine Mi bejba da kapljice, fenistil. HB sem doma preštudirala navodila in notr piše, da je možnost prenehanja dihanja med spanjem, pri od 1 mes do 1 leta. Ja valda da ji ne bom dala kapljic, a je mal adijo. No zdej čakamo če bo minil, sam dons popoldne, k ji je blo vroče v avtu je bla spet cela pikasta po hrbtu, tko da po moje je to vročina res. No še neki se morm skašlat. Sm rekla pol sej verjetn ne bo ceplena, če je alergija, prav ne ne ne bo, ampak a pol jo bomo dons vagal in merl, pa mi prav una kokoš, ne dons, ker dons ni P, pridte kar v sredo. Mislem halooo, ista dr bo v sredo, nobenga ni blo dons za mano, ona pa ni mogla dons zrihtat. Pol se pa sprašujemo, zakaj so čakalne vrste No pol sva šle pa še kri oddat v lab, je bla madam ful pridna, tud trznla ni nč, ko jo je špiknla . In ker je bla pridna sva šle v šoping . No v bistvu sva šle zato, ker mi že en teden niso poslal tistga kar sem naročila brek spleta BC, pa sm kr skenslala in sem šla sama iskat. Ma madam novga fliperja, pa ene brisačke, pa posodice, pa kremo za rito ta velko, pa prevleko proti komarjem za voziček in za pojstlco. Ella v pikapolonici v supernovi v kr maš prevleko letno za toby in za prior, obe mal več kot 25€. Razmišlam, da bi jo šla kupit. K jaz sem jo gledala, ko je bla neki čez 40. No tko, kratka obnova . Zdej grem pa slikce naložit, boste vidle kk smo užival, pa kk je madam fajn v fliperju, pa kakšne pikce ma po hrbtu. Bom hitr hitr, ker pol morem spat, ju3 pride patronažna, končno Mi gremo v petek v ikeo, tko da Ella in Pina zmislta se kaj točn rabta in prosim pošlta mi na ZS. Larisa WB! Februarka za Lariso! Zihr ni nl narobe. Jencili za vašga G. sej že skoz pravm, da je največji jack! Tamalga pa kr pazi, je tko fejst, da ti ga lohk hit kšna bejba spele .