|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
28.7.2008 22:36:40   
Suzi*
mesecnica, a boste vi tud imeli krst?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.7.2008 22:47:55   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mesecnica, to je vse, ravno danes sem se z župnikom menila. user posted image  no, rabiš neka dovoljenja, ker je v drugi fari krst, ampak to je vse. za kosilo se pa še nisva odločila. kakšne predlog??

Vila Otočec, Prepih, Loka

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.7.2008 22:48:28   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mesecnica, a boste vi tud imeli krst?

Najbrž user posted image . Jaz načeloma nisem ravno za.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.7.2008 23:12:41   
jencili
je pa res totalno zatišje tuki goruser posted image

Jst sm si pa zdej na pop-u ogledala en luškan filmuser posted image . Ati je prevzel Taja, vmes se je prišel samo priklopit in sta šla spet naprej v mižuleuser posted image .
Je prov pasal bit frej tkole en večer in si v miru ogledat filmčekuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.7.2008 23:49:55   
jencili
sej res, Ella k si napisala, če ma mogoče čez dan Taj premalo...nč ne kaže, da bi mu čez dan kej manjkalo, tko da mislim da ne. Sm ga pa zvečer tud že na obe strani pristavila in dala kašico, pa ni nič drugače.
Dons sm ga dala spat pa samo z dojenjem (na obeh straneh) pa da vidm, če bo kej drugače kot takrat, ko je kašica zraven. Pomoje ne glih...

Sicer pa...še dpbre pol urce počakam, pa bo verjetno že prva budnicauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.7.2008 23:54:20   
Suzi*
joj, ampak ste res user posted image user posted image user posted image  zadnje dni.  user posted image  nikjer nobene. grem pa še jaz. nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.7.2008 0:18:31   
jencili
nočkouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.7.2008 0:40:23   
Bajsa
Čer!
Za prebrat ni blo velik. tko da niste glih pridne no. Sm mislna da bom rabla tri dni, da preberem, pa vidm da ni nikjer nobene ta prave čveke. Valda, k mene ni blo dva dni user posted image user posted image user posted image
No da na hitro obnovim kaj dogaja pr nas. V nedeljo smo zjutraj vstali, šli k enih prjatlci, nosečki, pričakuje konc oktobra user posted image , kok je lepa user posted image , jaz bi tu. Ne ne sej se hecam, nebi še user posted image , no pol smo mogl moje nove rolarje sprobat, smo se napokali, madam v voziček, mi2 na rolerje in gasa k enim kolegom v sosednjo vas na pivo, pol pa nazaj domov, v avto in k mojmu fotru na piknik in na kopanje. Je bla taka fajna nedelja, večkat za ponovit. No pol pa valda zvečer ugotovim, da je madam cela pikasta, pa ni jedla druzga kt banano, k jo je pa itak že maljonkat. Študiram kaj bi lohk blo. Po moje vroččina al pa klor. No in ker smo v sredo naročeni na posvetovalnico in smo dons že ulovili lulanje (ja Ella pr punčkah morš bit kr mal majstr user posted image , dobr da sm jaz tehničar in multipraktik user posted image ), sm poklicala še k P, da sva šle pokazat izpuščaje. Itak ni bla zihr kaj bi to lohk blo. Je rekla, ja lohk je od hrane, lohk od klora, možn pa tud od vročine user posted image user posted image user posted image  Mi bejba da kapljice, fenistil. HB sem doma preštudirala navodila in notr piše, da je možnost prenehanja dihanja med spanjem, pri user posted image  od 1 mes do 1 leta. Ja valda da ji ne bom dala kapljic, a je mal adijo. No zdej čakamo če bo minil, sam dons popoldne, k ji je blo vroče v avtu je bla spet cela pikasta po hrbtu, tko da po moje je to vročina res.
No še neki se morm skašlat. Sm rekla pol sej verjetn ne bo ceplena, če je alergija, prav ne ne ne bo, ampak a pol jo bomo dons vagal in merl, pa mi prav una kokoš, ne dons, ker dons ni P, pridte kar v sredo. Mislem halooo, ista dr bo v sredo, nobenga ni blo dons za mano, ona pa ni mogla dons zrihtat. Pol se pa sprašujemo, zakaj so čakalne vrste user posted image user posted image user posted image  No pol sva šle pa še kri oddat v lab, je bla madam ful pridna, tud trznla ni nč, ko jo je špiknla user posted image user posted image user posted image user posted image . In ker je bla pridna sva šle v šoping user posted image .
No v bistvu sva šle zato, ker mi že en teden niso poslal tistga kar sem naročila brek spleta BC, pa sm kr skenslala in sem šla sama iskat. Ma madam novga fliperja, pa ene brisačke, pa posodice, pa kremo za rito ta velko, pa prevleko proti komarjem za voziček in za pojstlco.

Ella v pikapolonici v supernovi v kr maš prevleko letno za toby in za prior, obe mal več kot 25€. Razmišlam, da bi jo šla kupit. K jaz sem jo gledala, ko je bla neki čez 40.

No tko, kratka obnova user posted image .
Zdej grem pa slikce naložit, boste vidle kk smo užival, pa kk je madam fajn v fliperju, pa kakšne pikce ma po hrbtu.

Bom hitr hitr, ker pol morem spat, ju3 pride patronažna, končno user posted image

Mi gremo v petek v ikeo, tko da Ella in Pina zmislta se kaj točn rabta in prosim pošlta mi na ZS.

Larisa WB!
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lariso! Zihr ni nl narobe.
Jencili user posted image user posted image  za vašga G. sej že skoz pravm, da je največji jack! Tamalga pa kr pazi, je tko fejst, da ti ga lohk hit kšna bejba spele user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.7.2008 0:52:46   
Bajsa
Piška miška 5, geslo kot ponavadi: miška.

A ja pa še to NIZY dobrodošla! Sm zasledila da si nazaj.

No sladke sanje!

Upam, da se dons namo zbujal kt včeri, 4x,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.7.2008 3:59:39   
Janey
PRVAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa mi je le uspelouser posted image user posted image user posted image hihihih)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spala sem vse skupaj ene pol ure. jaka odkar je zaspal še ni spal več kot 10 min skupaj. zdaj ko je pa končno zaspal sem pa eno uro ležala v postelji in nisem mogla nikakor zaspat. sem šla lulat in pogledala na uro in sem tak videla da lahko vsatenem, ker ob 4ih imam tak budilko. ko pridemo tja bom tak spala. me nič ne briga kaj bosta ona2user posted image user posted image user posted image
bajsa sem pogledala tvojo miško, kaka lubana je. pa kak se kopa v fliperju, frajerka. mi ga tut moremo nabavit ko se vrnemo, ker to v banjici je karastrofa. včeraj sem ga sama kopala pa tako dela, da ga komaj držim. pol sem ga nekak z igračkami zaposlila da sem ga lahko umila, ker nima riti, da bi sedeluser posted image user posted image user posted image
mami mi je z dopusta prinesla polno vrečo benetonovih cotik za jakca. me je skor kap...lepe pa tak...eno trenerkico, eno mikico na kapuco, 3 majčke pa še 2 polo majčke z dolgimi. so št. 74 ampak ful večje kot recimo iz h&m 74. je ona rekla da so za 1 leto. grem se malo še stisnit k lubiju.
lepo se mejte...sej sem vam že včeraj napisala

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.7.2008 6:41:48   
buči
Bajsa, Aljaž je imel tudi fenistil kapljice, ni take panike. Daš toliko, kot ti je predpisala P - glede na težo je doza, pa je ok. Edini stranski učinek je, da je dete malo bolj zaspano. Pri nama je takrat Aljaž prvič spal celo noč,. se nama je kar rolalo od dobrega. Ampak itak samo 2 noči, ker daješ kapljice zelo kratek čas. Če je od sonca, mora zginit hitro - naj je po morju v 5 dneh. Če je od klora, ne poznam, ker nisem Aljaža imela v bazenu pred 1 letom, Tilna pa tudi še ne. Če je od hrane, je fajn da daš kapljice, pa  se alergeni čim hitreje razgradijo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.7.2008 6:43:11   
buči
meti, jaz sem tudi gledala tiuste piškote. Samo mi ni jasno, kako so lahko brez glutena pa iz pšenice so. user posted image  Za jajca nisem potem več gledala ... Oves ne vsebuje glutena, pa ajdo daš tudi lahko zelo kmalu.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.7.2008 7:40:02   
Neni13
Dobro jutro vsem, user posted image

sem brala, da boste imeli krst. Mi tudi konec avgusta. user posted image user posted image
Priprave imamo pa že ta teden. Jaz nisem najbolj za gostilne, ker točno vem, kako bo potem to zgledalo..Moja familija na enem koncu, njegova na drugem.. Otroc letal sem ter tja..Sem šla na empar kmečkih turizmov gledat, pa je vse bolj kot restavracija, ki ni najbolj primerno za živahne otroke..
Čeprav vseeno ok.

Tako, da bomo imeli piknik, tamali bodo lahko noreli, tastari bodo lahko ribe lovili (je ribnik zraven).

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.7.2008 7:55:21   
pina-1
jutro.

tile dnevi majo ziher ene 10 ur premalo. Sem mislila, da i bo brez Mie kej daljši dan, pa sem se pošteno uštela.user posted image user posted image
PRi nas je noč minila dokaj standardno. No Ana se je zbudila okoli 5 pa je mela eno uro pova in ne spanja, pol je pa zaspala do zdej.

lariska WB nazaj. Upam, da ste se meli lepo.
janey uživajte maksimalno.

suzi, bravo za žanine kolke. Pa za ekspresen krst. Za oblekico pa pojdi v okaidi pogledat. Sedaj so znižanja pa se da dobit za dober dnar. Ene to še čaka. BOm septembra šla v nabavo. ŠE sebe bom orala oblečt, kar bo malo težje, glede na oblineuser posted image

ella, za stolček so ti pune že odgovorile. Mislim, da jo boš pri enem letu koot dala noter. i so antilopa sprobali in gre čisto uredu do mize, ampak bom vseeno rabila še mizio, tako da bajsa ti pošiljam zsuser posted image .

grem še slikice pogledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.7.2008 8:00:54   
pina-1
meti, naša še nima samostojnega obroka GH. Hoče vedno met še joško. Ji pa dam 2x na dan na žlivo. Dop. sadje in v času kosila še zelenjavo. ampak pravim, ne poje samostojnega obroka. Poje par žlic oz. tam do 60ml.

bajsa kako ste lušni. Februarka vi tudi.

zdej se pa greo previt in zrihtat, ker greva na kavico k sodelavki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.7.2008 8:18:58   
misar
dobro jutro

danes kar super noč. budnica ob 12:30h in ob 4:30, sicer pol ko je bil že orenk dan sem jo mogla it iskat in je med nama še drnjohala, sam juhuhu za tako nočuser posted image user posted image user posted image

včer sva šla z dragim na motor, tamala pa v varstvu pri tašči. smo  šli še s tremi sodelavci iz službe, tako, da je blo super. smo naredil 150km, mater me je rit bolelauser posted image user posted image . v glavnem do včeraj ni bil nikol prej problem tamali iz flaške mleka potegnit, včeraj je pa pri tašči raj gladovno stavkala, kot da bi požirek naredila. user posted image user posted image očitno se je ultra navezala na joško. sva se za danes z dragim zmenla, da jo bova stestirala še pri njemu, pa da vidmo, če bo hotelauser posted image .
naša baba ne mara ne vode, ne čaja ne mojega mleka iz flaške, ne hidratov. očitno bo čist po meni, ki sem do 18. leta sam od mleka živela (valjda ne od maminegauser posted image user posted image user posted image user posted image ).

grem zdaj, ker me aleluja kliče, pol pa ven, dokler še ni hude vročine.juhuhu lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 29.7.2008 8:20:34 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.7.2008 8:20:19   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image cel roman je šel k user posted image  user posted image user posted image user posted image

upam, da kaj ne pozabim....

larisa user posted image user posted image user posted image za suepr spanje, naj se še doma nadaljuje. A si mu dala surovo al kuhano jabolko? Boš vidla, k se bo navadu okusa, bo rad jedu user posted image da ste pa uživali, pa ne dvomim

buči user posted image user posted image user posted image za klimo. Danes jo boste sigurno zalaufali k bo baje noro vroče

bajsa a misliš da nima pikic zaradi mleka k si ji ga dala user posted image pomoje tudi ni panike, če ji daš kalice user posted image no, sej jaz je tudi nisem mazala, k itak se je stanje skoz spreminjalo. Hvala za info glede prevleke.
glede stolčka sem ti dala na ZS, vsem pa hvala za info

naša mislim da je spet osvojila spanje, je danes spala do 6:30, popapcala in še sedaj spi. No, da še za kako uro podaljša, pa smo spet na konju user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.7.2008 8:31:55   
Neni13
Midva ga tudi malo šibava ven, saj je že ob 10-ih vroče.
A katera kaj downloada pesmice iz E-mule?
Jaz sem jih full naklapala, pa še neki pravljic sem našla..zdaj pa naj lepo počasi downloada..
Tamali je čist navdušen nad Murnčki od Romane..Zdej pa še jaz ne morem zbit te pesmi iz glave  .. No pa rock mu je tudi všeč,kar naj se navadi.user posted image user posted image user posted image

Buči in ostale, ki že imate  tudi malo večje otroke,a vaši so tudi tako navdušeni nad Kaličopkom (baje je to full hit u vrtcu,sploh tam v Lj)user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.7.2008 9:22:44   
ella79
neni jaz sem že ful pravljic in pesmic tudi z mulo dol potegnila, sam poslušal smo jih bolj mal user posted image se jih bo treba mal na pamet naučit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.7.2008 12:12:06   
buči
neni, pri nas laufa Pedenjped, Maček Muri in Muca Maca, pa božične od pestnerja user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.7.2008 12:47:23   
Februarka08
Dan.

Sva šele domov prišle, sva bile celo dopoldne v pogonu.user posted image Ampak peš, da se razumeuser posted image . Sva šle na sprehod do moje mami, potem nazaj grede pa še čist okrog Golnika ker je bila Larisa pridna in je sede opazovala okolico.user posted image Ma, tale šp. del je res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj res, danes praznuje 5. mini roj. danuser posted image user posted image kako čas beži, pa to ne morš verjet.user posted image Nekateri vaši sončki bojo že pol leta kmal stari... a ne gre prehitro?user posted image user posted image

Zdej grem pa kuhat, danes bo gobova rižota, upam da bo užitnouser posted image , nisem še nikol delalauser posted image

Se še potem kaj javim, da pokomentiram kakšno novo stvar.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.7.2008 13:03:21   
ella79
buči kdo ga je pa navdušil nad pestnerjem user posted image  user posted image user posted image user posted image

februarka in Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image za mini roj dan.Res gre hitro, prehitro; naša bo čez par dni že pol leta user posted image user posted image sta pa res pridno vozičkali user posted image user posted image midve sva tudi ene dobre dve uri in se mi sploh ni zdelo vroče, k mal popihlja user posted image sem pa zdele na hitrco skrinjo odtajala, sem se že nekaj časa spravljala, pa se mi nikol ni dal user posted image zdej bo redi za ozimnico user posted image user posted image user posted image morm ala filane paprike naredit, en predal šparam sam za to user posted image a boš mela kej za pokomentirat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.7.2008 13:17:53   
MetiLu
Dan! Jaz sem s šihta, moja fanta pa že drugo rundo drnjohata. seveda moram spet kosilo skuhat, pa se mi prov nič ne da... Sem pa zjutraj Janezu skuhala zelenjavno kašico riž+bučke+korenček+cvetača+par kapljic olivnega olja, in je zmazal 100 ml brez problema user posted image  ma je taprav jedec, sem ful vesela, ni važn kaj je (sadje, zelenjava, riževi kosmiči) vse poje user posted image

Buči, zdej pa res nisem ziher za piškotke user posted image  sej do zdej sem mu ga samo enkrat dala, pa še to čist mal v riževo kašico. reakcije ni imel nobene...

Suzi, ka krst sem ti pozabila povedat, da smo mi kupili oblačilca znamke KANZ, v bež in beli barvi, tako da mu lahko še zdej oblečem. Samo je to že 2 meseca nazaj... Imajo pa zelo lepe stvari v Okaidi, pa tud ful znižane. Pejd pogledat. V H&M-u ne vem če boš kaj dobila, je že vse pobrano, za C&A ti pa ne znam povedat user posted image

Februarka, a teb Larisa tud že čist sedi v šp. delu? Pa ji do konca dvigneš naslonjalo? Kolk dolg pa zdrži? Ker jaz ne vem, a lahko dam Janeza že tko sedet user posted image  Zadnjič sem ga dvignila na polovico, pa se je skoz vozil z dvignjeno glavo user posted image user posted image  Pol sem ga pa čist posedela, pa je sedel zih ene 15 min, ne da bi sploh glavo naslonil user posted image
Ella, a ti tud že Zojo v sede voziš? Sprašujem, ker imava enak voz user posted image

Bajsa, jaz tud mislim, da ima pikice od vročine. A so ji že zginile? user posted image  za lovljenje lulanja user posted image  in za pogumno Zalo. Moram it zdej pogledat tegale fliperja, da vidim, kaj je to zaeno čudo user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 29.7.2008 13:21:01 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.7.2008 13:20:23   
pina-1
dan.
to pa je zatišje tuki zadnje dni.user posted image
idve sva se tudi nakofetkale. Vozičkale nisva kej dosti, ker je pri nas pravi pekel na zemlji. user posted image
Ančk je pojedla sadno kašico in povrh še joško ter odšla v deželo sanj. Mislim da ji ene 3 urce ne gine. Jaz pa se s peglo pogovarjam. Ni glih zgovorna, sam dela je tolkouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.7.2008 13:22:56   
pina-1
aja, pa glede muzike. Naše sta čist nori na Oliverja. Sam to še poslušamouser posted image user posted image user posted image

Meti, ana tudi že sedi v sporntem delu. Pa jo pustim glih tako ene 15 min. Pa tudi v antilopa sem jo že dala in prov uživa.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.