Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:17:13
|
|
|
|
bamby
|
Saj Anaji tudi ne uspe vedno, potem se pa jezi . Sem že pokrila cunje, se je ravnokar spet ulilo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:19:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Saj Anaji tudi ne uspe vedno, potem se pa jezi . Le zakaj je to tudi meni znano.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:38:15
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Saj Anaji tudi ne uspe vedno, potem se pa jezi . Le zakaj je to tudi meni znano. uf, ne govorte. upam, da naša čimprej skuži tud kontra. se že na roke opira, pa rit v luft daje in noge pod rito, ampak skupej ji pa še ne rata. po moje bo v par dnevih skužila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:38:58
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, jaz mam pa danes generalno v kuhni....sem zdele svašta nesla v smeti, zdej grem pa poličke pucat in zlagat nazaj....kako bo lepoooo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:40:02
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Saj Anaji tudi ne uspe vedno, potem se pa jezi . Le zakaj je to tudi meni znano. he he he tudi meni je to znano, tako, da imamo že pravi ritual ko smo na podlogi. Obrat pa 10 min igranja, pa jeza in jamranje, pa mami obrne, pa spet takoj obrat pa igranje pa jeza in jamranje, pa mami......itd. itd...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:54:24
|
|
|
|
Marusah
|
Ojla čvekice... Najprej, da ne pozabim - midva jutri tut pridema na srečanje mariborčkov in mariborčic Midva sma zdej tut začela kuker tuk spet spat - sma nekako ujela spet en ritem. Hvala bogu, ker nisem več funkcionirala od neprespanosti. Berem, da naši pikeci in pikice lepo napredujejo....a niso eno samo veselje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 13:58:22
|
|
|
|
mami28
|
Pozdravljene! Al vas ne folgam, tko da se sam mal oglašam. Zdele jo mam na rokah in na vsak način bi rada neki napisala. No nej ji bo.... jm u-. cgdf i8 s nk n zjcuz, g zzzhn5 dober, da so še vse tipke na tipkovnici Drugače smo super. Zala pridna, upam da se ne poslabša Sicer še ne spimo po celo noč, najmanj 2x se je treba vstat. Pa tud z GH še nismo začel. Zize delajo še na polno Zobkov tud ni na spregled. Gremo pa avgusta na morje, že komaj čakam, da se mal umaknemo. Kak ste pa kej kopale male v morju, baje nek šlavf obstaja za tko male. Bo treba mal okrog, Zala ni rada dolg na enem mestu. Mejte se!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:05:10
|
|
|
|
ELMA
|
OJLAAA Mami28 Lepo da si se malo oglasila , v BC imaš Fredov obroč za tko majhne , kot jih imamo mi . Naša tudi je 2x ponoči . Lepo da nas še Lana pozdravlja, moja še ni poskusila , samo gleda ko jaz tipkam ,ji je tko zanimivo in se smeji .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 14.7.2008 14:07:16 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:05:28
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, jaz mam pa danes generalno v kuhni....sem zdele svašta nesla v smeti, zdej grem pa poličke pucat in zlagat nazaj....kako bo lepoooo. Jaz sem predale prejšnji teden prečistla, ker sem v mlečnem zdrobu ene bibe najdla . Sem vse kar je blo odprto stran vrgla, pa popucala. Zdaj sem pa prav ene škatle nabavila, da bom odprte stvari še dodatno zaprla. Pa da ne govorim kolk se je teh piz***** nabralo. Za dve taveliki vrečki. Moj je bil pa tako happy. Je rekel, da bodo končno enkrat romale stvari v kanto, ker jih pol itak ne uporabljam . Drugač sem pa zdele končala z likanjem . Naša pa še spi... Upam, da še mal zdrži .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:06:46
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa Suzi bravo za generalko . A Žana spi?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:08:20
|
|
|
|
mesecnica
|
Evo naša me pa tudi že sliši ko po tipkovnici udarjam. Grem jo nafutrat .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:11:08
|
|
|
|
mami28
|
Oj Elma Vidim, da ti mala pridno raste. Zala še ni tko težka Je pa zlo rada priklopljena na zizo, čeprav velikrat kr brez potrebe, sam da se carta. 21.7. mamo drugo cepljenje in pregled, pa bomo vidl, kolk je kej pridelala Bom nabavla ta obroč, sej mende ni tko drag. Da jo vsaj lahk v vodo postavmo Itak uživa v kopanju, posebno v čofotanju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:16:21
|
|
|
|
Marusah
|
Mi mamo ta obroč in smo ga že sprobal. Stane pa okrog 20 eur. Lovro je polno užival... Sam, a ni morje malo premrzlo za naše ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:17:48
|
|
|
|
mami28
|
Sej me tud to zanima. Kolk pa naj bi bil morje, da bi jo lahk kopala?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:20:38
|
|
|
|
Marusah
|
Pojma nimam Lovro se buni, če mu doma mal hladnej vodo naštimam. Je kot penzionist - za v toplice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:29:03
|
|
|
|
larisa
|
Naš se tud buni če ga dam v morje. kar nogice dviguje ven iz vode, tud penzionist Sem pa vprašala pediatra kolk more bit topla voda, pa je reku, da kolikor hoče, da je . Če se buni pol mu že ne paše, če mu je pa tud 22 stopinj ok, pol moraš pa sam pazit, da ni predolgo notri, ker se mu ledvičke preveč ohlajajo. Tako lekcijo sem jaz dobila A grejo lahko naši v tiste hotelske bazene, notranje?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:30:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Pa Suzi bravo za generalko . A Žana spi? ja, žana je spala, zdej pa že kriči in maha in tolče po mizi kle pr men v naročju. ampak res, kol enih pi***** se nabere odprtih. jaz sem tud vse pometala stran. zdej je pa tolk prostora. tud v hladilniku sem čistko nardila. uh. samo upam, da mi tamala dovoli, da še skončam. ej, dobra ideja to s škatlami. jaz sicer odprti gres pa polento, drobtine, corn flakes, čokolino.....dam kar v večje stelkene kozarce. ampak me moti zdej ker ni roka uporabe. freda bomo pa mi čez vikend v toplicah sprobal, v jeseni pa verjetno pičiva na plavanje za dojenčke. morje pa...hm, bomo vidli če bo dost toplo, da bi jo not dala....je pa verjetno odvisno tud od samga kolk kej hladneje vodo prenaša. jaz naši nikol nisem dala 37 st. toplo, kokr priporočajo, vedno po občutku toplo...verjetno kakšnih 30.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:34:00
|
|
|
|
ELMA
|
Elma že je GH mami ,ker je v zizah premal mlekca , ji dajam AM , in GH . Zafredov obroč vam povem da je moja kr presenetljivo sedela not , ji je blo zanimivo , ni se nič bunila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:38:51
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A grejo lahko naši v tiste hotelske bazene, notranje? Lahko, samo planičke za v vodo morjo imet oblečene. Ne smejo bit nageci.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:38:58
|
|
|
|
ELMA
|
ej, dobra ideja to s škatlami. jaz sicer odprti gres pa polento, drobtine, corn flakes, čokolino.....dam kar v večje stelkene kozarce. ampak me moti zdej ker ni roka uporabe. Jaz tudi imam vse shranjeno v plastičnim škatlami , in je boljš , zdej so v mercatoru imeli za pike , ful lepe škatle in se tko lepo zaprejo da lahko tudi tekućino maš not , pa se nič ne polije .Sem si kr dva kompleta kupila .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:40:35
|
|
|
|
ELMA
|
Zdej pa res grem stran od računalnika pride domou je treba kosilo skuhat .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:47:55
|
|
|
|
larisa
|
Ja za pleničke vem Bolj me zanima zato, ker je ponavadi tak dost vlažen in težek zrak v teh bazenskih kompleksih, pa ful klora v vodi pa zato ne vem kolk časa smo lahko tam Suzi kam že vi pičite?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:50:19
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ej, dobra ideja to s škatlami. jaz sicer odprti gres pa polento, drobtine, corn flakes, čokolino.....dam kar v večje stelkene kozarce. ampak me moti zdej ker ni roka uporabe. Jaz tudi imam vse shranjeno v plastičnim škatlami , in je boljš , zdej so v mercatoru imeli za pike , ful lepe škatle in se tko lepo zaprejo da lahko tudi tekućino maš not , pa se nič ne polije .Sem si kr dva kompleta kupila . Jaz sem podobne kupila v Merkurju, ker so mi bile te iz Mercatorja prenizke. Pa je tudi pisalo 100% diht, pa sem probala vodo noter natočt pa je prišlo čez . So pa isti sistem zapiranja kot v Mercatorju Lock Lock od Curverja. Mah saj ni važno. Naš je rekel, da bibe ne morejo not .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:53:55
|
|
|
|
ella79
|
larisa uživaj danes na koncertu men se morje tudi zdi premrzlo, sploh za takole majhne otročke naša mora imeti doma obvezno vodo najmanj 37 stopinj, je tudi pravi penzionist tako da smo mi letos sam nogice mal namakal, pa še to se je prvi dan pritoževala, k je bila bolj mrzla voda, potem k se je mal segrela, pa ni bilo problema da bi pa celo, mi tudi na misel ni prišlo, ker je bila še meni mrzla sem ji danes drugič dala GH, pa ji ne gre najbolje. Bo treba kakšno sadje pobat, bučke ji niso njami al pa korenček, k je bolj sladek
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 14:53:58
|
|
|
|
mami28
|
Hvala za odgovore. Me prav zanima, kak bo naši pasala mal hladnejša morska voda
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.