|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
14.7.2008 17:02:21   
pina-1
dan.

glede kopanja v moju. Naša Ana se že cel cajt v moju kopa. Sploh ne trza, ko ji nogice v vodo namočiš. Edino, ko si zmoči trebušček malo zastoka pol pa nori in vriska.
PO moje, ni panike če otročku paše.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.7.2008 17:38:22   
ella79
pina če Ana uživa v morju, normalno da jo potem namakaš user posted image sej ste na morju doma, mora že po naravi imeti rada morje user posted image

nič nisva vn šli, k sem jaz čist lena user posted image čakam, da zoja zaspi, da še jaz mal zaležem user posted image

jencili a prideš jutri?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.7.2008 17:45:48   
mlavla
dan..dones je očitno res nekaj vzraku..saj je tamala prejle spala 3ure skupaj..zdej pa spet spi...

jst sem pa tako lena..pa tolk mam dela..
pa berem kolk ste ene pridne..k genralne se lotevate, zavese perete...halo..od kje energija..jst sem kot cota..

a pride kera še k nam??

februarka..user posted image upam,da si se že potolažila..veš men tud kdaj mleko čez zleti sploh če na RR visim..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.7.2008 17:47:07   
Suzi*
jaz sem si pa kus kus z zelenjavo in pečenga meska zdele nardila. sem takooo lačna. prej nisem imela časa jest, ker je blo tolk dela s kuhno. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.7.2008 17:55:08   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem si pa kus kus z zelenjavo in pečenga meska zdele nardila. sem takooo lačna. prej nisem imela časa jest, ker je blo tolk dela s kuhno. user posted image

pridna..

jst sem pa dones tako lena da sem sam palačinke spekla..pa še skoz nam je štrom ven metalo..

drugače sem pa danes opazila v BC reklami, bodo imeli zdej v akciji Maxi cosi Tobi avtosedež za 170eur..ki je v redni ceni 240 eur..jst se kar po glavi tolčem..saj smo ga že kupili v prejšnji akciji (za 204 euruser posted image )
tiste ki ga mislite imet, se zdej splača kupit..
jst sem bila prepričana,da cene ne morejo bolj spustit..pa sem ga butara že kupila...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.7.2008 18:00:46   
mlavla
sem že prevečkrat stisnila F5 ..grem še kej narestuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.7.2008 18:02:11   
ella79
mlavla to je res dobra cena za res dober sedež user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.7.2008 18:08:34   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla to je res dobra cena za res dober sedež user posted image  

mi smo imeli bone..zato smo ga že vzeli..
sam smo mel celo štalo, ker smo ga kupili preko neta v dnevni akciji..smo se mogli kar mal skregat po telefonu..
ker stvari ki se prodajajo na netu v dnevnih akcijah ne moreš kupiti v trgovini..prek spleta pa se kao ne da plačat z darilnimi boni..je moj čist popenu..in pol se je zadeva srečno rešila..

no zdej bi ga pa lahko kupil brez vseh teh težav za kar dobrih 30 eur man..sem kar mal jezna ko kdaj kej tkole zamočim...user posted image

sem pa tako vesela, ker so me iz optike končno poklicala da so dobil moje testne leče..komaj čakam da jih dobim..sej bi šla že dones.a kaj ko nimam avta..grr  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.7.2008 18:09:02   
mlavla
pa še zmeri tle visim..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.7.2008 18:31:04   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Janey, vredu bomo zjutraj videle. Če bo dež je meni Europark vredu. Sem pa sedaj po internetu gledala napoved, pa je napovedano sončno in 25 stopinj. Če bo sonček bi jaz skoraj raje bila zunaj, razen, če bi ostale raje šle v Europark. Potem se brez problema prilagodim vam.

Sem pogledala slikice od Jakca in Lovra, pa sta prava šminkerja user posted image .

Ja, jaz sem tut brala, da je jutri sonček napovedan. Meni bi tut bolj pasalo v kaskaju... No, pa tut v EP prideva. Se je ati celo ponudu, da nama Alfo doma pustiuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.7.2008 18:44:49   
Janey
marusah super, drugač sem pa jaz naredla celo dizartacijo kak se bomo spakali not v getzauser posted image user posted image user posted image hehe. ja upajmo da bo sonček in se dobimo v kaskai, definitvno bolše kot eu. se pa že zdaj jasni tako da zgleda da bouser posted image user posted image user posted image   se že veselim

jaz sem pa zdaj od zobodravnice in sem jezna ko pes. najprej me je ene parkrat zalila po celi faci ko tisti šravf ven jemle pol pa me je parkrat vdarla v zobe s tisim za sušit plombe in niti enkrat rekla pardon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je vse ok, je carica ženska,faca pa grem rada k njej...se poznajo z od mojga familijo, ampak danes bi jo pa lahko mahnila.

jaka pa je bil pri babi in je spet zaspal. te babice delajo čudeže. pri meni spi na 3 ure max 45 min, pri babici na uro in pol več ko 1 urouser posted image user posted image user posted image kaj češ. no htela sem rečt da sem jezna na mojga ko pes, ker je bil zmenjen da gre po gobe in lilo kot iz škafa in bi lahko komot on mel malega, ker mu je še oni reko da nebi šla te, a ne on si gre domov po vse nepremočljivo in gre raje bo gobe. pol pa mi pravi da sem jaz rekla da ga bo moja mami mela. ja valda kaj pa naj, ga zravn vzamem, če pa mi je reko, če pokliče zobozdravnico da ne morem. mislim ej. bom ton izklopla za par dni, ker ga nekaj sračka zadnje čase.

punce danes me ne pustit na rr dokler kuhne ne spravim v red. bom jo slikala kaka je, da me boste resno vzeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa kaka je po punacjuuser posted image user posted image user posted image

grem na kavo z mami

se zvečer kaj slišimo

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.7.2008 19:08:02   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pa v BC sem kupila še 2 žličke in 2 avent lončka za GH sem dobila zraven lončka/stekleničke za pitje z mehkim kljunom... Sem malo bone zapravljala user posted image

Se dobi posamezno za kupit tiste lončke, ki smo jih od varne prihodnosti dobili in v poketu, ko smo iz P šli?. Na spletni strani BC sem nekaj gledala, pa jih je smo po 2x 10 lončkov v kompletu user posted image . Toliko jih pa spet ne rabim. Tja do 5 bi jih pa kupila, če jih je možno.

ursi, ta tvoja tašča je pa tudi en velik user posted image  babji!!!! Ne vem, kaj se ima za vtikat vate user posted image . Oprosti, samo to me pa res razp***i. Držim peti,da bo z Lukcem vse vredu!

Pri nas je pa šele zdaj šele malo sonček posvetil, popoldne je bilo pa spet zelo deževno. Enkrat je fajn zapihalo, da sem mislila, da mi bi vse cote iz balkona odneslo. Pa me je soseda iz sosednjega bloka poklicala po telefonu,da mi en polivinil čez balkon maji, da mi ga bo odneslo. pa mi ni bilo čisto nič jasno, ker sem ga imela zgoraj pripetega. Me je čez balkon gledala, pa je rekla, naj čez pogledam, proti njej. Itak ga je samo ena ščipalka še držala. Pa je mogle biti tisti že lep čas tam dol po moje, ker ga jaz nisem čez cunje pripela user posted image user posted image .
Anaja se je napapcala nekaj malega, pol sva se še malo poigrali, zdaj je pa bogica od utrujenosti zaspala user posted image . Jo bom samo nekaj časa pustila, pol bo pa itak treba it v banjo, pojest in spat.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.7.2008 19:23:45   
selma2
Moj pa se je začel zadnje čase ponoči zbujati in ne vem ali mu je mogoče moje mleko premalo al kaj? No nekak se nagiban na to, da mu bom zvečer nardila riževo sluz pa dala moje mleko zravn pa da vidim, če bo kaj boljše. Ma kera tud tak problem? No prej je vedno spal od 20 do 5 zjutraj brez problemov.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.7.2008 19:26:12   
MetiLu
Bamby, jaz sem kupila ta magični lonček (no avent flaška z dodanim mehkim kljunom za učenje pitja in ročkami), pa sta bila dva ta lončka zraven, tako, da imam zdaj 3 in se mi zdi da zaenkrat zadost user posted image  sem pa tud jaz vidla, da imajo te lončke v pakungi po 10 komadov, kar je čist preveč, razen če rabiš za mleko zamrzovat user posted image  stane pa ta komplet slabih 9€

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.7.2008 19:41:22   
ella79
ti lončki so res fajn, k se nič ne polivajo user posted image jaz mam sedaj dva, bi pa še kakega imela

naša končno zaspala user posted image je nazadnje ob treh spala in je bila že sitna, tako da sem eno uro prej šla na večerni ritual, mi drugega ni preostalo. Me prav zanima do kdaj bo spala, k takole zgodaj še ni šla spat user posted image
zdej grem pa kopalnico pospravt, k se že cel dan odpravljam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.7.2008 19:48:35   
jencili
ojla, evo sem vas končno prebrala.

Bamby, te lončke se da res kupit samo po 10 ali 20. Jst sm jih kupila kar 20 ampak tko da je 10x 180ml in 10x 240ml. Pa se mi zdi praktično za mleko in kasneje za kašice. Poleg tega, da lahko zmrzuješ, pa lahko tud sabo kej vzameš, ker se ne poliva. Ne vem meni so praktične.

Ella, seveda pridem. Veš, da naše kavice nikoli ne zamudimuser posted image

Bajsa, itak da nisi nosečka. Čeprov vam morm povedat, da je na drugem forumu ena februarčica res že nosečka in ima 5.3. pdp.user posted image user posted image

Kar pa se tiče mojega user posted image  in njegove pomoči v gospodinjstvu pa bom rekla samo tole - komentar ni potreben, ker je Bajsa že vse povedalauser posted image . Bravo Bajsauser posted image

In ti...da se upaš tkole prit v Lunco in ne mene poklicat!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pinči user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.7.2008 19:56:24   
ella79
jencili super da prideta user posted image user posted image jaz sem tudi gledala te lončke k so dve velikosti, sam še kupit jih morm it. Tvoj je res priden in zlat, sej ti to zelo dobro veš user posted image user posted image

si ne predstavljam biti zdele user posted image se mi zdi da sem bila ravnokar user posted image bomo še kar mal počakali, če že nismo kar zaključili user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.7.2008 20:05:02   
Suzi*
o kakšnih lončkih ve to govorite??

uh, jaz si tud ne predstavljam bit zdej že noseča. mi iamo točno 3 leta razlike med user posted image , pa mi je ful fajn. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.7.2008 20:19:35   
mesecnica
Suzi - po mojem mislijo tele lončke, ki so drugače za mleko shranjevat user posted image
user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.7.2008 20:40:39   
mesecnica
Ni nikjer še nobene user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.7.2008 20:41:03   
mesecnica
Naše dete že spi.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 196
14.7.2008 20:47:09   
mlavla
naša tud pančka...danes je res zanimiv dan..

zdej grem pa še mal šivat..pol pa pdo tuš pa pančkat..

jutri pa pride že naslednji fantič k nam na počitnice..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
14.7.2008 20:53:07   
mesecnica
Mlavla si pa pridna. A šivaš mei tai?

Mesečnica

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.7.2008 21:03:06   
Februarka08
Ojla, čvekice...
nimam cajta za nazaj brat, obiski so se mi najavl za ob 8h zvečeruser posted image user posted image user posted image pridejo Lariso pogledatuser posted image midve sva šle itak vmes spat, kaj pa nejuser posted image no, tko da mam zdej kuhno v razsulu in grem pospravlat... pa še pregrešila sem se in se basala prejle k je polno obložena mizauser posted image user posted image

kdaj je zdej jutri? ob 10h? bova midve tud pršle, seveda če mi bo pustila kej spat donsuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 199
14.7.2008 21:03:34   
jencili
jst sm tud tuki

Sicer bom šla počasi Taj-a za spat prštimat, pol se vam pa spet malo javim.

Kaj pol gorenjkice - no in seveda tudi vse ostale? Jutri ob 10-ih Qlandia?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?