Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 17:02:21
|
|
|
|
pina-1
|
dan. glede kopanja v moju. Naša Ana se že cel cajt v moju kopa. Sploh ne trza, ko ji nogice v vodo namočiš. Edino, ko si zmoči trebušček malo zastoka pol pa nori in vriska. PO moje, ni panike če otročku paše.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 17:38:22
|
|
|
|
ella79
|
pina če Ana uživa v morju, normalno da jo potem namakaš sej ste na morju doma, mora že po naravi imeti rada morje nič nisva vn šli, k sem jaz čist lena čakam, da zoja zaspi, da še jaz mal zaležem jencili a prideš jutri?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 17:45:48
|
|
|
|
mlavla
|
dan..dones je očitno res nekaj vzraku..saj je tamala prejle spala 3ure skupaj..zdej pa spet spi... jst sem pa tako lena..pa tolk mam dela.. pa berem kolk ste ene pridne..k genralne se lotevate, zavese perete...halo..od kje energija..jst sem kot cota.. a pride kera še k nam?? februarka.. upam,da si se že potolažila..veš men tud kdaj mleko čez zleti sploh če na RR visim..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 17:47:07
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz sem si pa kus kus z zelenjavo in pečenga meska zdele nardila. sem takooo lačna. prej nisem imela časa jest, ker je blo tolk dela s kuhno.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 17:55:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem si pa kus kus z zelenjavo in pečenga meska zdele nardila. sem takooo lačna. prej nisem imela časa jest, ker je blo tolk dela s kuhno. pridna.. jst sem pa dones tako lena da sem sam palačinke spekla..pa še skoz nam je štrom ven metalo.. drugače sem pa danes opazila v BC reklami, bodo imeli zdej v akciji Maxi cosi Tobi avtosedež za 170eur..ki je v redni ceni 240 eur..jst se kar po glavi tolčem..saj smo ga že kupili v prejšnji akciji (za 204 eur ) tiste ki ga mislite imet, se zdej splača kupit.. jst sem bila prepričana,da cene ne morejo bolj spustit..pa sem ga butara že kupila...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:00:46
|
|
|
|
mlavla
|
sem že prevečkrat stisnila F5 ..grem še kej narest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:02:11
|
|
|
|
ella79
|
mlavla to je res dobra cena za res dober sedež
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:08:34
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla to je res dobra cena za res dober sedež mi smo imeli bone..zato smo ga že vzeli.. sam smo mel celo štalo, ker smo ga kupili preko neta v dnevni akciji..smo se mogli kar mal skregat po telefonu.. ker stvari ki se prodajajo na netu v dnevnih akcijah ne moreš kupiti v trgovini..prek spleta pa se kao ne da plačat z darilnimi boni..je moj čist popenu..in pol se je zadeva srečno rešila.. no zdej bi ga pa lahko kupil brez vseh teh težav za kar dobrih 30 eur man..sem kar mal jezna ko kdaj kej tkole zamočim... sem pa tako vesela, ker so me iz optike končno poklicala da so dobil moje testne leče..komaj čakam da jih dobim..sej bi šla že dones.a kaj ko nimam avta..grr
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:09:02
|
|
|
|
mlavla
|
pa še zmeri tle visim..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:31:04
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Janey, vredu bomo zjutraj videle. Če bo dež je meni Europark vredu. Sem pa sedaj po internetu gledala napoved, pa je napovedano sončno in 25 stopinj. Če bo sonček bi jaz skoraj raje bila zunaj, razen, če bi ostale raje šle v Europark. Potem se brez problema prilagodim vam. Sem pogledala slikice od Jakca in Lovra, pa sta prava šminkerja . Ja, jaz sem tut brala, da je jutri sonček napovedan. Meni bi tut bolj pasalo v kaskaju... No, pa tut v EP prideva. Se je ati celo ponudu, da nama Alfo doma pusti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 18:44:49
|
|
|
|
Janey
|
marusah super, drugač sem pa jaz naredla celo dizartacijo kak se bomo spakali not v getza hehe. ja upajmo da bo sonček in se dobimo v kaskai, definitvno bolše kot eu. se pa že zdaj jasni tako da zgleda da bo se že veselim jaz sem pa zdaj od zobodravnice in sem jezna ko pes. najprej me je ene parkrat zalila po celi faci ko tisti šravf ven jemle pol pa me je parkrat vdarla v zobe s tisim za sušit plombe in niti enkrat rekla pardon. sej je vse ok, je carica ženska,faca pa grem rada k njej...se poznajo z od mojga familijo, ampak danes bi jo pa lahko mahnila. jaka pa je bil pri babi in je spet zaspal. te babice delajo čudeže. pri meni spi na 3 ure max 45 min, pri babici na uro in pol več ko 1 uro kaj češ. no htela sem rečt da sem jezna na mojga ko pes, ker je bil zmenjen da gre po gobe in lilo kot iz škafa in bi lahko komot on mel malega, ker mu je še oni reko da nebi šla te, a ne on si gre domov po vse nepremočljivo in gre raje bo gobe. pol pa mi pravi da sem jaz rekla da ga bo moja mami mela. ja valda kaj pa naj, ga zravn vzamem, če pa mi je reko, če pokliče zobozdravnico da ne morem. mislim ej. bom ton izklopla za par dni, ker ga nekaj sračka zadnje čase. punce danes me ne pustit na rr dokler kuhne ne spravim v red. bom jo slikala kaka je, da me boste resno vzele pol pa kaka je po punacju grem na kavo z mami se zvečer kaj slišimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:08:02
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Pa v BC sem kupila še 2 žličke in 2 avent lončka za GH sem dobila zraven lončka/stekleničke za pitje z mehkim kljunom... Sem malo bone zapravljala Se dobi posamezno za kupit tiste lončke, ki smo jih od varne prihodnosti dobili in v poketu, ko smo iz P šli?. Na spletni strani BC sem nekaj gledala, pa jih je smo po 2x 10 lončkov v kompletu . Toliko jih pa spet ne rabim. Tja do 5 bi jih pa kupila, če jih je možno. ursi, ta tvoja tašča je pa tudi en velik babji!!!! Ne vem, kaj se ima za vtikat vate . Oprosti, samo to me pa res razp***i. Držim peti,da bo z Lukcem vse vredu! Pri nas je pa šele zdaj šele malo sonček posvetil, popoldne je bilo pa spet zelo deževno. Enkrat je fajn zapihalo, da sem mislila, da mi bi vse cote iz balkona odneslo. Pa me je soseda iz sosednjega bloka poklicala po telefonu,da mi en polivinil čez balkon maji, da mi ga bo odneslo. pa mi ni bilo čisto nič jasno, ker sem ga imela zgoraj pripetega. Me je čez balkon gledala, pa je rekla, naj čez pogledam, proti njej. Itak ga je samo ena ščipalka še držala. Pa je mogle biti tisti že lep čas tam dol po moje, ker ga jaz nisem čez cunje pripela . Anaja se je napapcala nekaj malega, pol sva se še malo poigrali, zdaj je pa bogica od utrujenosti zaspala . Jo bom samo nekaj časa pustila, pol bo pa itak treba it v banjo, pojest in spat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:23:45
|
|
|
|
selma2
|
Moj pa se je začel zadnje čase ponoči zbujati in ne vem ali mu je mogoče moje mleko premalo al kaj? No nekak se nagiban na to, da mu bom zvečer nardila riževo sluz pa dala moje mleko zravn pa da vidim, če bo kaj boljše. Ma kera tud tak problem? No prej je vedno spal od 20 do 5 zjutraj brez problemov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:26:12
|
|
|
|
MetiLu
|
Bamby, jaz sem kupila ta magični lonček (no avent flaška z dodanim mehkim kljunom za učenje pitja in ročkami), pa sta bila dva ta lončka zraven, tako, da imam zdaj 3 in se mi zdi da zaenkrat zadost sem pa tud jaz vidla, da imajo te lončke v pakungi po 10 komadov, kar je čist preveč, razen če rabiš za mleko zamrzovat stane pa ta komplet slabih 9€
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:41:22
|
|
|
|
ella79
|
ti lončki so res fajn, k se nič ne polivajo jaz mam sedaj dva, bi pa še kakega imela naša končno zaspala je nazadnje ob treh spala in je bila že sitna, tako da sem eno uro prej šla na večerni ritual, mi drugega ni preostalo. Me prav zanima do kdaj bo spala, k takole zgodaj še ni šla spat zdej grem pa kopalnico pospravt, k se že cel dan odpravljam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:48:35
|
|
|
|
jencili
|
ojla, evo sem vas končno prebrala. Bamby, te lončke se da res kupit samo po 10 ali 20. Jst sm jih kupila kar 20 ampak tko da je 10x 180ml in 10x 240ml. Pa se mi zdi praktično za mleko in kasneje za kašice. Poleg tega, da lahko zmrzuješ, pa lahko tud sabo kej vzameš, ker se ne poliva. Ne vem meni so praktične. Ella, seveda pridem. Veš, da naše kavice nikoli ne zamudim Bajsa, itak da nisi nosečka. Čeprov vam morm povedat, da je na drugem forumu ena februarčica res že nosečka in ima 5.3. pdp. Kar pa se tiče mojega in njegove pomoči v gospodinjstvu pa bom rekla samo tole - komentar ni potreben, ker je Bajsa že vse povedala . Bravo Bajsa In ti...da se upaš tkole prit v Lunco in ne mene poklicat!!!!!!!!!!! Pinči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 19:56:24
|
|
|
|
ella79
|
jencili super da prideta jaz sem tudi gledala te lončke k so dve velikosti, sam še kupit jih morm it. Tvoj je res priden in zlat, sej ti to zelo dobro veš si ne predstavljam biti zdele se mi zdi da sem bila ravnokar bomo še kar mal počakali, če že nismo kar zaključili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:05:02
|
|
|
|
Suzi*
|
o kakšnih lončkih ve to govorite?? uh, jaz si tud ne predstavljam bit zdej že noseča. mi iamo točno 3 leta razlike med , pa mi je ful fajn.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:19:35
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi - po mojem mislijo tele lončke, ki so drugače za mleko shranjevat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:40:39
|
|
|
|
mesecnica
|
Ni nikjer še nobene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:41:03
|
|
|
|
mesecnica
|
Naše dete že spi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:47:09
|
|
|
|
mlavla
|
naša tud pančka...danes je res zanimiv dan.. zdej grem pa še mal šivat..pol pa pdo tuš pa pančkat.. jutri pa pride že naslednji fantič k nam na počitnice..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 20:53:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Mlavla si pa pridna. A šivaš mei tai?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 21:03:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla, čvekice... nimam cajta za nazaj brat, obiski so se mi najavl za ob 8h zvečer pridejo Lariso pogledat midve sva šle itak vmes spat, kaj pa nej no, tko da mam zdej kuhno v razsulu in grem pospravlat... pa še pregrešila sem se in se basala prejle k je polno obložena miza kdaj je zdej jutri? ob 10h? bova midve tud pršle, seveda če mi bo pustila kej spat dons
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 21:03:34
|
|
|
|
jencili
|
jst sm tud tuki Sicer bom šla počasi Taj-a za spat prštimat, pol se vam pa spet malo javim. Kaj pol gorenjkice - no in seveda tudi vse ostale? Jutri ob 10-ih Qlandia?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?