Ursi2
|
Zivjo, punce! No, pa smo doma. Sicer sma bla že ob 12 konec, sam sma se ustavila še pri mojih na poti domov, kjer mi je miško spal dve uri, jaz pa sem dokler imela nečaka (2,5 let) in nečakinjo (1 leto) v vaarstvu, smo se igrali, barvali, nakosilali, potem pa je Luka vstal in sma jedla, smo se še malo vsi pocrtlali, pol sma šla pa domov, pa še v trgovino, se je tako smejal in pogovarjal, potem pa mi je spet zaspal. No, zdej sma pa že pokonci in mi že pomaga pisat. Pri zdravniku smo pa meli ekg in potem mu je zdravnik še poslušal srčka in je slišal rahel šum, vendar je reku, da mormo septembra prit na UZ, da izključi, da bi lahko bilo kaj bolj zaskrbljujočega. To pa menda zgleda tk, da pridema zjutri v bolnico, dobi nek sirup, po katerem zaspi in mu potem naredijo uz, domov pa greva šele zvečer, ko se res vredu zbudi. Bomo vidli. Pa sej mislim da ni kaj hudega. Jaz tudi mam šum na srcu že celo življenje, pa ni kaj. Drgač pa še ne uvajamo goste hrane. Bomo sedaj 19. šele stari 5 mesecev, pa bom še mal počakala, ker se mi zdi, da ma kr občutljiv želodček. Pa tud zdej noče nobenga čaja, vse ven plune, tudi dude noče, se razjezi ko malo zmešan. Sploh sem mela pa take borbe s taščo, ker mi je najedala, da nimam kvalitetnega mleka in da matram otroka, ker ga lakam, ............(dobim kr ošpice, ko se spomnem) in sem ji mnenja 10 zdravnikon in sester prnesla, pa je še vedno trdilča svoje in da kaka sma, da je ne poslušama, da mu morma dodajat inje bil lačen, jokal se je tk, da so pomoje slišali vsi sosedi, pa mi ga ni hotla dat, ker ga bo že ona porihtala. Sem dobla totalni ****is. In sem ji povedla, da je najin otrok, da ga bom dojila, ker imam mleka da si ga morem ven pumpat in da hočem za svojga otroka najboljše in da zato ne bom dodajala, pa če bo treba ga bom pa dojila 24 ur na dan, da bo sit (prvi mesec pa pol je bil od 17 pa do 22 skoz na zizi, pol je pa spal do 2-3 zjutraj. Pa sem ji rekla, da če bi ne mela vredu mleka, ne bi on napredoval v dveh mesecih z 2380 g na 5240 g. Pa ni nič pomagalo. Sma bla najslabša in sma ga hotla umorit skor s tem. Ker nje se pač tk smili. In ona mi ga bo pol pazla. Sem spet slabe volje. No, hočem rečt, da mislim, da bom res počakala vsaj do 6 meseca, preden bom dodajala gh. Edino kar mu včasih zdej dam za cuzat je lubenica. Jo ma ful rad. Mi smo iz Velenja, prej sem bla pa s Koroške. Kdaj date vi vaše sončke spat? Mi smo meli že kr fajn ritem, da je nekje ob 21 spal pa pol do petih zjutraj, pa pol nekje do sedmih, pol osmih,. zdej, je bil pa ati doma dva tedna smo pa mal bol lumpali in je hodu spat okrog enajstih. ga mormo spet nazaj na staro uro navadit.Drgač pa jz takrat ko grem sama spat(okrog 00-01 zjutraj) vzamem Lukana in kar v spanju še malo poje, pa spi pol nekje do 5-6. Pol pa tk vstanem počasi, ko gre ati v službo. No, zdej pa morem it mišeka previt, pa ati pride in gremo kupit našemu miškotu medvedeka Puja nalepkem, ker je bil priden (ampak res, skoz se je smejal in govoril) pri zdravniku pa čist nor je na Puja. To tk skače in vriska, ko ga kje vidi!
|